Köszi a tapasztalat megosztását, én valahol egy nagy tábla csoki köré lőttem volna be, de akkor még annyit sem ér :)
Mindenesetre elcsomagoltam szépen, ha van olyan fórumtárs akinek örömet tudna okozni, írjon rám, elviheti.
(Redditen van külön subreddit r/blackplasticcrap néven a hasonló eszközöknek, ha nem ismeritek, ajánlom - és ez talán jelzi az ilyen rendszerek megbecsültségét is.)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Dual CH 3100 RC
-
Orvathagor
- Lefelé a lejtőn

- Értékelés: 8
Re: Dual CH 3100 RC
Nekem is volt pár hasonló készülékem. 3-4000 forintért próbáltam eladni, majd elajándékozni. Senkinek nem kellett. A hulladékudvarban végezték. Mind működőképes készülék volt.
- qqbenq
- Isten Hozott! :)

- Értékelés: 0
Dual CH 3100 RC
Sziasztok.
Van egy régi Dual márkájú kompakt hifi-tornyom. Édesapám révén került hozzám, az interneten a típusjelével (Stereo System CH 3100 RC) rákeresve semmilyen információt nem találtam hozzá. Minden része működik, a lemezjátszóban pár hónapja cseréltem ki a szíjat, a pickup részhez nem nyúltam, de működik, lejátszottam vele pár lemezt. Rendben lejátszik kazettát is mindkét deck, biztos jót tenne ott is egy szíj csere, de működik, a rádió is megy. Mindkét hangfal (Dual CL 3200) szól, az egyiknek a kábele javításra szorul, mert érintkezési gondjai vannak, de ezen kívül alapvetően jó, korához képest meglepően jó állapotban van. Távirányítója nincs meg. Segítsetek, mi egy ilyen rendszer értéke? Köszönöm.
Van egy régi Dual márkájú kompakt hifi-tornyom. Édesapám révén került hozzám, az interneten a típusjelével (Stereo System CH 3100 RC) rákeresve semmilyen információt nem találtam hozzá. Minden része működik, a lemezjátszóban pár hónapja cseréltem ki a szíjat, a pickup részhez nem nyúltam, de működik, lejátszottam vele pár lemezt. Rendben lejátszik kazettát is mindkét deck, biztos jót tenne ott is egy szíj csere, de működik, a rádió is megy. Mindkét hangfal (Dual CL 3200) szól, az egyiknek a kábele javításra szorul, mert érintkezési gondjai vannak, de ezen kívül alapvetően jó, korához képest meglepően jó állapotban van. Távirányítója nincs meg. Segítsetek, mi egy ilyen rendszer értéke? Köszönöm.