Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1719
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
KP fórumtárs maximálisan ajánlott . Nagy értékű adásvételnél minden a megbeszéltek szerint, pontos, megbízható, segítőkész.
Köszönöm
- Peger
- V.I.P.

- Értékelés: 133
KP fórumtárs maximálisan ajánlott . Nagy értékű adásvételnél minden a megbeszéltek szerint, pontos, megbízható, segítőkész.
"A legjobb technika, amikor nincs technika" - Bruce Lee
Folaci fórumtárssal üzleteltem,korrekt-segítőkész eladó,külön köszönet a szállításért.
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Bár jelenleg -16 -ra le van pontozva (nem néztem utána miért), de ma vettem tőle személyes találkozóval egy erősítőt, és a kb. 2 órás beszélgetéssel egybekötött adásvétel során egy nagyon kedves, segítőkész hifi és házimozi szerető embert ismertem meg.
Szóval a sok negatív ellenére én merem ajánlani baggio76 fórumtársat.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
vadw fórumtársunkkal üzleteltem maximálisan ajánlom az urat.Korrekt üzletfél,és remélem egy barátság kezdete.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
- mechazseni
- Fórumlakó

- Értékelés: 365
Krell69 Fórumtárs! Abszolút 100%! Tényleg bárkinek ajánlom! Sokmindent vettem már tőle és minden rendben megjött úgy ahogy meghirdette!!! Kösziiii mégegyszer!!!
már..."mind1"
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
SONY
- TA-N1
- TA-E1
- CDP-R1
- DAS-R1
- HAP-Z1
- M.I.T. Oracle V 1.1
- PS Audio P10
Klipsch- REF 7
gnagy fórumtárstól TVt vettem. Másnap hozta is a futár. +++
Ajánlom mindenkinek!
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Vásároltam Z-zz fórumtárstól,maximálisan ajánlom minden a leírásnak megfelelő volt.Ezúton is köszi mégegyszer.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Vásároltam paler fórumtárstól, maximálisan ajánlom, korrekt fórumozót ismertem meg a személyében .
- charlie-obrian
- V.I.P.

- Értékelés: 366
Szintén ajánlom Contaxg fórumtársat. http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... xg/korrekt, gyors, rugalmas, profi üzletfél!
Beyer táskát és eredeti párnákat vettem tőle.
Utóbbi néhány üzletféllel való üzlet után meg kell mondjam katasztrofálisan följavult a fejhallgató állományom.
Beyer táskát és eredeti párnákat vettem tőle.
Utóbbi néhány üzletféllel való üzlet után meg kell mondjam katasztrofálisan följavult a fejhallgató állományom.
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
- charlie-obrian
- V.I.P.

- Értékelés: 366
KopaszKutya fórumtársat ajánlom. http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... tya/Kiváló Beyerdnynamic DT 990-et vettem tőle, pontosan szépen ment minden (és egy hét próbagarit is vállalt).
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
gyeniko fórumtársunktól vásároltam,minden a leírtaknak megfelelő volt,többet is kaptam mint vártam.Köszönöm a gyorsaságát,és a hozzáállását az üzletünkhöz.Jó szívvel ajánlom.
-
Vendég
Ajánlanám papahifi fórumtársat, mint eladó. Itt is köszönöm a bizalmadat!
-
Vendég
- KP - fórumtársat korrekt, nyílt és segítőkész embernek ismertem meg egy most lebonyolított üzlet kapcsán. Köszönöm szépen itt is!
És ha még tudnád azt is, hogy - adott szavát nem feledve! - annak ellenére vállalta a 200 km-re történő eljuttatás kényelmetlenségét, hogy helyben történő, készpénzes vételi ajánlattal jelentkeztem mindössze pár perccel utánad. Hatalmas RESPECT!!! (Mégha személy szerint ez most nekem nem is jött jól. )
Csoma kartárssal organizáltunk,maximális elégedettség mellet tudom ajánlani.
- hukkle
- Törzsvendég

- Értékelés: 385
- KP - fórumtársat korrekt, nyílt és segítőkész embernek ismertem meg egy most lebonyolított üzlet kapcsán. Köszönöm szépen itt is!
edm fórumtársunkkal volt szerencsém üzletelni, maximálisan ajánlom mindenkinek. Még egyszer köszönöm!
Csutka fórumtársunktól vásároltam, korrekt, segítőkész volt, az egész eladás rendben a megbeszéltek szerint
zajlott le, ajánlom mindenkinek.
Runco LS5, Bydium HD motoros 92", Panasonic G10 46"
AV: Yamaha RX-A3060, Primare A30.5, Pioneer BDP-320,Zidoo Z3000 Pro, Swans Diva 4.2F Tüű mod, Fapaci Luxor kábel, Swans Diva 6.3C Tüű mod, Swans D3.2 háttér, Sub: Velodyne CHT-10R, Fapaci sub kábel,KE-7, T3, RCA összekötők.
AV: Yamaha RX-A3060, Primare A30.5, Pioneer BDP-320,Zidoo Z3000 Pro, Swans Diva 4.2F Tüű mod, Fapaci Luxor kábel, Swans Diva 6.3C Tüű mod, Swans D3.2 háttér, Sub: Velodyne CHT-10R, Fapaci sub kábel,KE-7, T3, RCA összekötők.
Ludus fórumtársat csak ajánlani tudom! Korrekt, pontos, szavahihető!
Avr: Onkyo TX-NR676, BD/CD/DVD/SACD: Yamaha BD-A1010, Konzol: Playstation 4 Pro, Tv: Panasonic TX-65EX780e Media Player: Zidoo x9s
Front: Atlantic Technology 4200 Lr , Center: Atlantic Technology 4200 C, Surround: Atlantic Technology 920 sat, Sub: Klipsch r-8SW
Kábelek: Audioquest, Furutech, Neotech
Front: Atlantic Technology 4200 Lr , Center: Atlantic Technology 4200 C, Surround: Atlantic Technology 920 sat, Sub: Klipsch r-8SW
Kábelek: Audioquest, Furutech, Neotech
Leon727 fórumtársat csak ajánlani tudom mindenkinek. Nagyon korrekt és előzékeny partner volt, a tőle vásárolt Focal szubláda kifogástalan állapotú, minden tekintetben megfelel az elvárásaimnak. Gyorsan és precízen intézte a csomagolást és szállítást, pár nap alatt megérkezett külföldről a küldemény.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/26960-leon727/
Hodyka fórumtársunkkal üzleteltem, korrekt és megbízható ember, ajánlom.
Köszönöm vighkaroly és becy76 fórumtársaimnak a korrekt üzletet:)
Legolas70 fórumtársunk korrekt és megbízható.
Makulátlan erősítőt kaptam tőle ahogy mondta!
Csak ajánlani tudom mindenkinek
Frenki485 fórumtársunkat ajánlom ,minden a megbeszéltek szerint zajlott az adásvétel során.Kedves,rugalmas,szimpatikus fórumozó,érdemes tőle vásárolni.Köszönöm a lehetőséget.
- viri
- V.I.P.

- Értékelés: 1663
vighandras fórumtárs gördülékeny, rugalmas eladó, azon kívül még meg sem kapta az utalást, de már feladta nekem a csomagot, innen is köszönöm neki a bizalmat!
Audio PC(PPV3)- Core Audio Karuna USB/spdif - Audio Note DAC3 - Audio Note Soro SE - PS Audio Delta 250 monoblokkok - JBL 250Ti Classic Edition - 2db Rythmik Audio F15 sub - Audience Conductor hf kábel + ic-k, Entreq Primer pro usb, ösvény végén: Siltech octopus signature
AX3 forumtarstol vasaroltam, gyors, korrekt küldes és leirasnak megfelelö nekem kivalo termek.
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/12237-ax3/