Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AVX tehertaxi
Ózd felé Miskolcot érintve szoktál járni?
Mikor lesz a következő utad? egy cipősdoboznyi cucc lenne... természetesen nem lennék hálátlan.
Bátonyterenye felé szoktam. M3,21-es út, 23-as út, 25-ös.
Most 7-végén voltam. !36_7_11.gif
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 832
AVX tehertaxi
Mikor lesz a következő utad? egy cipősdoboznyi cucc lenne... természetesen nem lennék hálátlan.
Bátonyterenye felé szoktam. M3,21-es út, 23-as út, 25-ös.
Most 7-végén voltam. !36_7_11.gif
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
-
Vendég
AVX tehertaxi
Tisztel Fórumlakók!
Talán még ilyen nem volt.
Azt gondolnám, hogy itt lehetne kérni úticélokat, hogy valaki az apróbb dolgokat, záros határidőn belül el tudná-e juttatni A-ból Z-be.
Természetesen minden felelősség az eladóé és vevőé lenne.
Várom a konstruktív hozzászólásokat, esetleg konkrét jelzéseket.
Ez tetszik!
Jómagam szoktam járni Bp.Óbuda-Ózd vonalon autóval kb. 6 hetente. Ha valakinek tudok segíteni, nagyon szívesen megteszem. Persze, csak ami befér a csomagtartóba egy bőrönd mellé és gondosan be van csomagolva.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 832
AVX tehertaxi
Tisztel Fórumlakók!
Azt gondolnám, hogy itt lehetne kérni úticélokat, hogy valaki az apróbb dolgokat, záros határidőn belül el tudná-e juttatni A-ból Z-be.
Ez tetszik!
Jómagam szoktam járni Bp.Óbuda-Ózd vonalon autóval kb. 6 hetente. Ha valakinek tudok segíteni, nagyon szívesen megteszem. Persze, csak ami befér a csomagtartóba egy bőrönd mellé és gondosan be van csomagolva.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
AVX tehertaxi
Tisztel Fórumlakók!
A Magyar Királyi Posta renyhén, pontatlanul és drágán teljesít, már ha.
Sokan adunk-veszünk itt apróbb dolgokat az ország - akár - legtávolabbi feléről is.
Budapesten kívül is van élet, sőt néha a fővárosiak szorulhatnak rá erre a "szolgáltatásra".
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<