Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sikeres, boldog új évet kíván mindenkinek az AVX team!

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11185
Kapcsolat:

Az AVX-en árusító eladók.Őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Abból (ma már) nehezen élsz meg, ha "jó" vagy.
Gratulálok!

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Az már az én ügyeskedésem, hogy egyszerűbb volt úgy kicserélni, hogy be sem kapcsol a gép, így nem kérdeztek semmit.

Csakhogy már másodxor irtad le, h "ügyeskedtél" a csere érdekében, azaz mert más lop, az nem jogosit fel senkit, h ö is megtegye! Pont.

A lejátszót mindenképpen vissza kellett volna cserélniük, akkor is, ha nem húzok le egy kábelt, de ismerve a tescóban dolgozó droidok agykapacítását, nem akartam egy másfél órás vitát, meg a ptk felmondását....
Én nem loptam semmit, éltem a jogaimmal.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Így van. Téged akartak átb@szni, de fordítva sült el. Többször akart már átb@szni téged a tecskó (lásd lenti példáid), mint ahányszor te át tudod őket "legálisan" (nem hozol ki semmit a zsebedben). Szóval akkor miről beszélünk? Avagy miért ne? Szerintem abszolút nincs rossz abban, amit Pjotr művelt. Ha nem csinálja meg, amit csinált, akkor bukott 14 ezret. És miért? Nem az ő hülyeségeiért, hanem a tacskó sz@rságaiért (nekem sincs kedvem f*sni romlott túró rudik miatt...). Pjotr: máskor is így. Lealacsonyodik a tacskó szintjére? Na és? De akkor rendben, te bukjál 14 rongyot és maradj jó, én inkább nem b@szatom át magam és olcsón vettem valamit. Good bye night.
Nem bukott volna 14 rongyot. Nem volt hibás a készülék. Lehet hogy sosem szorult volna garanciális javításra.

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

Ha jól rémlik MM-ben sok gépen kint van az XP-s matrica, mert ugye adnak a komplett gépekhez és laptopokhoz ált. Home editiont. A gond csak az, hogy a matricán rajta van a széria szám. Múltkor gondolkodtam rajta, hogy ilyet nem-e lelopnak le, hiszen bárki leírhatja a kódot és van egy full XP-je az illetőnek. Ha meg ugye rá 1 hétre pl megveszi valaki azt a gépet és netre dugja, akkor mivel két azonos szériaszámú XP van fent, ezért tudomásom szerint MS mindkettőt letiltja. Ilyen problémája még senkinek nem volt?

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

[Ezek átlagos dolgok a Tacskókban, és ezt csalásnak hívják.
Úgy.

Viszont ez nem jogosít fel senkit, hogy "viszont" csaljon...

Akkor nézzük végig, hogy ki csalt az én esetemben...
A dvd-n nem leértékelt matrica volt, hanem akciós, nem volt rajt feltüntetve, hogy hibás lenne, kereskedelmi forgalomba hoztak egy tartós fogyasztási cikket, úgy, hogy nem akartak jótállást vállalni rá, ez még akkor is kötelező, ha valóban hibás a termék, ekkor a fogyasztót tájékoztatni kell a hibáról és csak és kizárólag arra vonatkozóan nem lesz érvényes a jótállás.
Vagyis ők több ponton megsértették a jogszabályok által biztosított jogaimat.
Ebben az esetben az sem volt ráírva, hogy bemtató darab, az eladó sem tudta.
Vagyis én jogszerűen jártam el, amikor vissza akartam cserélni egy olyan terméket amit hibátlanként vettem akcióban, de láthatólag karcos volt.
Az már az én ügyeskedésem, hogy egyszerűbb volt úgy kicserélni, hogy be sem kapcsol a gép, így nem kérdeztek semmit.
Ha ráírtá volna, hogy miért van leárazva, akkor más lett volna helyzet, de nem írták rá.

Így van. Téged akartak átb@szni, de fordítva sült el. Többször akart már átb@szni téged a tecskó (lásd lenti példáid), mint ahányszor te át tudod őket "legálisan" (nem hozol ki semmit a zsebedben). Szóval akkor miről beszélünk? Avagy miért ne? Szerintem abszolút nincs rossz abban, amit Pjotr művelt. Ha nem csinálja meg, amit csinált, akkor bukott 14 ezret. És miért? Nem az ő hülyeségeiért, hanem a tacskó sz@rságaiért (nekem sincs kedvem f*sni romlott túró rudik miatt...). Pjotr: máskor is így. Lealacsonyodik a tacskó szintjére? Na és? De akkor rendben, te bukjál 14 rongyot és maradj jó, én inkább nem b@szatom át magam és olcsón vettem valamit. Good bye night.

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

[Ezek átlagos dolgok a Tacskókban, és ezt csalásnak hívják.
Úgy.

Viszont ez nem jogosít fel senkit, hogy "viszont" csaljon...

Abból (ma már) nehezen élsz meg, ha "jó" vagy. Büdös tecskó így járt, Pjotr meg jól.

písz

saca
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: saca »

Fordított lehúzás....Tegnap elött jártam a tescoban és láttam egy thomson hdmi-s divxes dvd lejátszót leértékelve 14.000Ft-ra, gondoltam ennyit megér, kérdeztem az eladót mi a baja, nem tudta, de azt mondta nics rá jótállás, gondoltam sebaj, elvittem, utána meg mivel a doboz külsejére volt ragasztva a jótállási jegy levettem egy teljes áruról.
Szépen le is pecsételték, hazavittem, láttam, hogy valószínűleg semmi baja, csak bemutató darab volt, mert karcos egy kicsit, node sebaj, szétszed egy csatlakozó lehúz, tegnap visszavittem, hogy nem jó, meg se nézték, hoztak egy másikat....

Most már csak kipróbálni nem tudom, mert csak dvi-hdmi kábelom van....

Ne haragudj meg érte, de ez elég gáz, hogy lealacsonyodtál erre a szintre... tegyük félre a körítést, meg, hogy mit miért, a lényeg a tettekben van!

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

zsééééé
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: zsééééé »

Fordított lehúzás....
Szerintem a lehúzás sosem szép. Sem oda sem vissza.

Igazat adnék, de:
csak röviden:

Tacskó, a múlt héten vmikor. A bejáratnál hatalmas tábla TriplaXXX 2. 990 Ft, a forgópultnál 1490,- ugyanez, (nem mintha meg akarnám venni. ).
Nézelődök, a múltkori Legendák Klubja akciós filmek, akkori 1290-es, és mostani 1990-es, némelyiken pedig 3990-es ár egyszerre.
Továbbmegyek, "Chili" plüssfigurák 3200- helyett 1590- ért, természetesen méret nem volt írva, (ez csak a legkisebbre vonatkozott, de mindegyiket így hívják) volt is belőle egy kis problémám, de ez most mindegy.
Tovább: bikázókábel kiírva AKCIÓ 569 Ft, a biztonság kedvéért azért leáraztam, 1290 Ft volt, visszatettem, és nem azért mert nem tudnám megvenni, hanem mert .
Tovább: Danone rudi akció és minden egyéb kiírás nélkül 39 Ft, az előttem lévő nő vett kb 3 marokkal. Vettem és is párat, de azért megnéztem a dátumot, 8 napja lejárt, vissza az egész.
Letettem a kosarat, és kimentem.
Ezek átlagos dolgok a Tacskókban, és ezt csalásnak hívják.

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: pjotr »

A http://www.avplanet.hu/index.php boltot üzemeltető Avplanet KFT-t törölték a cégnyilvántartásból, az Avplanetet üzemeltető Árelőny Kft nem jgutódja az avplanetnek, a jótállási ügyeket ugymond szivességből intézik, behajtani rajtuk semmit nem lehet....
Szóval erre készüljön bárki, aki ott akar jótállást intézni...

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

saca
Fórumlakó
Fórumlakó

Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket senkinek sem ajánlom!

Hozzászólás Szerző: saca »

Ide várom azokat a történeteket, melyekből okulni, tanulni lehet. Sokunkat behúztak már a "csőbe", írjuk le, hogy mi történt és hogy miért.

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”