Elnézést minden Jamo "FAN"-tól de ez egyre röhelyesebb

Ha nem titok, milyen márka/típus volt? Mivel írod, nem is volt ritka...
Úgy látszik, hogy van itt az avx-en egy szervezet, aki minden egyes használt termék pontos ár-értékével tisztában van és aki ezen értéknek - csak és kizárólag - FELFELÉ mellélő, annak beszüntetik a hirdetését. Kérnénk szêpen hozzáférést ehhez az ár-érték adatbázishoz, hogy árban helyesen tudjuk pozícionálni a cuccainkat, hogy ne tudjunk támadási felületet biztosítani a mindenkinél mindent jobban tudó "véralakok" számára.HSRT8 írta: ↑2021.10.31., vas. 17:23Értem én, de akkor a mai Hegel H300-as hirdetésben mi is történt és mi lett az eredménye? Az én olvasatomban ugyanaz az eset......és nem először fordul elő, hogy nem ua. történik a moderálásnál.Vinkler írta: ↑2021.09.26., vas. 08:23Szerintem teljesen kár az árakon vergődni (Nyilván más, ha valaki lomokat árul irreális áron). Ha megvesznek egy terméket a hirdetett áron, akkor megveszik, ha nem, akkor az eladón ragad. Láttunk már itt a fórumon (most is van) évek óta hirdetett cuccokat.
Az, hogy valaki drágábban ad valamit, mint ahogyan megvette, szíve joga! Ráadásul hol van az leírva, hogy mindenkinek olcsóbban kell adni, mint ahogyan vette?!![]()
Az utolsó jár a legjobban, mert Ő már ingyen kapja?![]()
Az ilyeneknek nem tanácsolom, hogy mondjuk a komolyabb használt órák, vagy ritka autók piacát nézegesse, meg szívinfrastruktúrát fog kapni, hiszen egy-egy használt termék az új ár többszöröséért cserél gazdát.
Bár most, hogy belegondolok, nem is kell annyira ritkának lenni.
A 7 éve, 3M Ft-ért eladott autóm nemrég talált új gazdára, több, mint 5M forintért. Ilyen a piac.![]()
Értem én, de akkor a mai Hegel H300-as hirdetésben mi is történt és mi lett az eredménye? Az én olvasatomban ugyanaz az eset......és nem először fordul elő, hogy nem ua. történik a moderálásnál.Vinkler írta: ↑2021.09.26., vas. 08:23Szerintem teljesen kár az árakon vergődni (Nyilván más, ha valaki lomokat árul irreális áron). Ha megvesznek egy terméket a hirdetett áron, akkor megveszik, ha nem, akkor az eladón ragad. Láttunk már itt a fórumon (most is van) évek óta hirdetett cuccokat.
Az, hogy valaki drágábban ad valamit, mint ahogyan megvette, szíve joga! Ráadásul hol van az leírva, hogy mindenkinek olcsóbban kell adni, mint ahogyan vette?!![]()
Az utolsó jár a legjobban, mert Ő már ingyen kapja?![]()
Az ilyeneknek nem tanácsolom, hogy mondjuk a komolyabb használt órák, vagy ritka autók piacát nézegesse, meg szívinfrastruktúrát fog kapni, hiszen egy-egy használt termék az új ár többszöröséért cserél gazdát.
Bár most, hogy belegondolok, nem is kell annyira ritkának lenni.
A 7 éve, 3M Ft-ért eladott autóm nemrég talált új gazdára, több, mint 5M forintért. Ilyen a piac.![]()
A hsz átkerült a helyére.Quetz írta: ↑2021.10.28., csüt. 10:45Itt érdemes venned, itt csak 1999 eur: https://www.hifi-im-hinterhof.de/lexicon-mc-10.html
Törlés nem lett belőle - csak átraktam a helyére.Feleslegesen ne told vele egy elsőre túlárazott gép topikját - mint látod a piac megoldja (ha lasssan is)...
Az árképzés indoka pofon egyszerű; nekem kb. 1.000.000.Ft-ot ér.HSRT8 írta: ↑2021.09.22., szer. 10:49gianni321 írta: ↑2021.09.22., szer. 10:32A nemzetközi árakhoz képest meg kissé alacsony. 3.500€ alatt komolyan vehető oldalon hirdetett készüléket nem találtam, úgyhogy nekem abszolút a reális, jelenlegi piaci viszonyokat tükröző árképzésű a hirdetés.HSRT8 írta: ↑2021.09.21., kedd 13:57Szerintem az eladási topicban (sztereó erősítők) a Pass Labs XP12 ára túl magas. viewtopic.php?f=32&t=165818 . Nem vagyok potenciális vásárló, de a gyári számból ami a mostani képeken is látszik (SN/32735) könnyen azonosítható az előző tulaj hirdetése (2019 április 29.). viewtopic.php?f=32&t=131460&p=2374975&h ... s#p2374975 . Az összegben jelentős az eltérés és több mint 2 év telt el azóta. A hirdető esélyeit nem szeretném rontani, ezért csak itt említeném meg a dolgot.
Itt nem is a nemzetközi ár a gond ezt láthatod is. Az inflációra rá lehet fogni.....de felesleges. Te sem tettél rá több százezer forintos hasznot az EVO 302-re kb. 2 év elteltével, pedig az is magasabban megy a nemzetközi piacon. Elég kicsi a magyar piac azon része akik ebben az ársávban vásárolnak. A legtöbben személyesen ismerik egymást.
gianni321 írta: ↑2021.09.22., szer. 10:32A nemzetközi árakhoz képest meg kissé alacsony. 3.500€ alatt komolyan vehető oldalon hirdetett készüléket nem találtam, úgyhogy nekem abszolút a reális, jelenlegi piaci viszonyokat tükröző árképzésű a hirdetés.HSRT8 írta: ↑2021.09.21., kedd 13:57Szerintem az eladási topicban (sztereó erősítők) a Pass Labs XP12 ára túl magas. viewtopic.php?f=32&t=165818 . Nem vagyok potenciális vásárló, de a gyári számból ami a mostani képeken is látszik (SN/32735) könnyen azonosítható az előző tulaj hirdetése (2019 április 29.). viewtopic.php?f=32&t=131460&p=2374975&h ... s#p2374975 . Az összegben jelentős az eltérés és több mint 2 év telt el azóta. A hirdető esélyeit nem szeretném rontani, ezért csak itt említeném meg a dolgot.
A nemzetközi árakhoz képest meg kissé alacsony. 3.500€ alatt komolyan vehető oldalon hirdetett készüléket nem találtam, úgyhogy nekem abszolút a reális, jelenlegi piaci viszonyokat tükröző árképzésű a hirdetés.HSRT8 írta: ↑2021.09.21., kedd 13:57Szerintem az eladási topicban (sztereó erősítők) a Pass Labs XP12 ára túl magas. viewtopic.php?f=32&t=165818 . Nem vagyok potenciális vásárló, de a gyári számból ami a mostani képeken is látszik (SN/32735) könnyen azonosítható az előző tulaj hirdetése (2019 április 29.). viewtopic.php?f=32&t=131460&p=2374975&h ... s#p2374975 . Az összegben jelentős az eltérés és több mint 2 év telt el azóta. A hirdető esélyeit nem szeretném rontani, ezért csak itt említeném meg a dolgot.