Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szerintem valami túlságosan drága

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1450

Re: Jamo Koncert 11 hangfal pár

Hozzászólás Szerző: vazze »

Ára.620000ft

Elnézést minden Jamo "FAN"-tól de ez egyre röhelyesebb :smile51:
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Nekem semmi bajom azzal ha vki "kicsit" rátesz a megvett termékre!(alku miatt pl.) El tudom fogadni azt is, hogy költött rá vmennyit pluszban (utazás, átnézetés stb..) de amikor már több százezer forinttal ugrik meg egy termék ára amit korábban innen vettek azt nem tudom, akarom elfogadni, infláció ide vagy oda....
A külföldi árak meg megtévesztőek. Aki szokott kintről venni, nagyon jól tudja, hogy ott is vannak kemény alkuk. Szinte soha nem a feltüntetett árakon kelnek el dolgok.
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 436

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Vinkler írta:
2021.09.26., vas. 08:23

A 7 éve, 3M Ft-ért eladott autóm nemrég talált új gazdára, több, mint 5M forintért. Ilyen a piac. :goodmorning:
Ha nem titok, milyen márka/típus volt? Mivel írod, nem is volt ritka...

Más:
a következő kedves eladó:
viewtopic.php?f=31&t=167447

Írtam neki, amennyiért megvette megvenném tőle, mert akkor lecsúsztam róla.
Egyből jött a hifishark áraival, mert ez bizony ennyibe kerül külföldön.
Vevőként, amikor megvette 550e-ért (viewtopic.php?t=151337) akkor miért nem erőltette a hifishark árait???
Az erősítőket is kicsit komolyabb áron próbálja elnyomni.
Köszönjük a kihagyhatatlan ajánlatokat.

Persze, annyit kér értük, amennyit akar, de akkor vevőként is külföldi árakon vásároljon, ne csak eladóként hangoztassa, kint ez jóval többe kerül!

Baryll
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 59

Hozzászólás Szerző: Baryll »

HSRT8 írta:
2021.10.31., vas. 17:23
Vinkler írta:
Szerintem teljesen kár az árakon vergődni (Nyilván más, ha valaki lomokat árul irreális áron). Ha megvesznek egy terméket a hirdetett áron, akkor megveszik, ha nem, akkor az eladón ragad. Láttunk már itt a fórumon (most is van) évek óta hirdetett cuccokat.
Az, hogy valaki drágábban ad valamit, mint ahogyan megvette, szíve joga! Ráadásul hol van az leírva, hogy mindenkinek olcsóbban kell adni, mint ahogyan vette?! gondolkodik.gif
Az utolsó jár a legjobban, mert Ő már ingyen kapja? :fekverohog:

Az ilyeneknek nem tanácsolom, hogy mondjuk a komolyabb használt órák, vagy ritka autók piacát nézegesse, meg szívinfrastruktúrát fog kapni, hiszen egy-egy használt termék az új ár többszöröséért cserél gazdát.

Bár most, hogy belegondolok, nem is kell annyira ritkának lenni.
A 7 éve, 3M Ft-ért eladott autóm nemrég talált új gazdára, több, mint 5M forintért. Ilyen a piac. :goodmorning:
Értem én, de akkor a mai Hegel H300-as hirdetésben mi is történt és mi lett az eredménye? Az én olvasatomban ugyanaz az eset......és nem először fordul elő, hogy nem ua. történik a moderálásnál.
Úgy látszik, hogy van itt az avx-en egy szervezet, aki minden egyes használt termék pontos ár-értékével tisztában van és aki ezen értéknek - csak és kizárólag - FELFELÉ mellélő, annak beszüntetik a hirdetését. Kérnénk szêpen hozzáférést ehhez az ár-érték adatbázishoz, hogy árban helyesen tudjuk pozícionálni a cuccainkat, hogy ne tudjunk támadási felületet biztosítani a mindenkinél mindent jobban tudó "véralakok" számára.
(A H300 4000 eur volt újonan, most 1xxx eur-ért volt hirdetve. Hol a hiba az egyenletben?)

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.

Vinkler írta:
Szerintem teljesen kár az árakon vergődni (Nyilván más, ha valaki lomokat árul irreális áron). Ha megvesznek egy terméket a hirdetett áron, akkor megveszik, ha nem, akkor az eladón ragad. Láttunk már itt a fórumon (most is van) évek óta hirdetett cuccokat.
Az, hogy valaki drágábban ad valamit, mint ahogyan megvette, szíve joga! Ráadásul hol van az leírva, hogy mindenkinek olcsóbban kell adni, mint ahogyan vette?! gondolkodik.gif

Az ilyeneknek nem tanácsolom, hogy mondjuk a komolyabb használt órák, vagy ritka autók piacát nézegesse, meg szívinfrastruktúrát fog kapni, hiszen egy-egy használt termék az új ár többszöröséért cserél gazdát.

Értem én, de akkor a mai Hegel H300-as hirdetésben mi is történt és mi lett az eredménye? Az én olvasatomban ugyanaz az eset......és nem először fordul elő, hogy nem ua. történik a moderálásnál.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6323

Re: Lexicon MC10

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Quetz írta:
2021.10.28., csüt. 10:45
Itt érdemes venned, itt csak 1999 eur: https://www.hifi-im-hinterhof.de/lexicon-mc-10.html
A hsz átkerült a helyére.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Quetz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 735

Re: Lexicon MC10

Hozzászólás Szerző: Quetz »

Itt érdemes venned, itt csak 1999 eur: https://www.hifi-im-hinterhof.de/lexicon-mc-10.html
Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6323

Re: Nad T787 eladó

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

darthdick írta:
2021.10.08., pén. 19:10
Okulásként írok ide,aztán vagy törlés vagy nem...
Törlés nem lett belőle - csak átraktam a helyére.Feleslegesen ne told vele egy elsőre túlárazott gép topikját - mint látod a piac megoldja (ha lasssan is)...
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

darthdick

Re: Nad T787 eladó

Hozzászólás Szerző: darthdick »

Okulásként írok ide,aztán vagy törlés vagy nem...
Szeptember elején egy ismerősöm avr vásárlásban volt.Kikérte a véleményem mik vannak 500e körül.Max 550e-ig elmenne...Kérdezte mi a véleményem a NAD gépekről,mert az a kiszemeltje.Mondtam neki van is egy az AVX-en,igaz sajnos túlárazva 750ezer....Ez szeptemberben.Sokalta,én is mondtam neki ez sok,alkuval sem fog menni 650-700e alá ha ennyi az ára amit kapni szeretne az eladó.Így elvetette az egészet vett máshonnan(ugyanezt...)550ezerben....
Most ez is itt már annyi,4hét alatt esett 200ezret az ára.
Van értelme mohón bekérni érte piaci ár felett fél éven keresztül?Hátha beesik egy veréb....
Sosem fogom ezt megérteni,igaz valószínűleg ezért sem tudok ebben a világban előbbre jutni...

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Ez jó!!! (nem tudom a gepelesi asszisztens szerepet benne, de jo, tetszik)
Vinkler írta:
… szívinfrastruktúrát fog kapni…

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 9247

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

mr-oxygen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 153

Hozzászólás Szerző: mr-oxygen »

HSRT8 írta:
2021.09.22., szer. 10:49
gianni321 írta:
2021.09.22., szer. 10:32
HSRT8 írta:
2021.09.21., kedd 13:57
Szerintem az eladási topicban (sztereó erősítők) a Pass Labs XP12 ára túl magas. viewtopic.php?f=32&t=165818 . Nem vagyok potenciális vásárló, de a gyári számból ami a mostani képeken is látszik (SN/32735) könnyen azonosítható az előző tulaj hirdetése (2019 április 29.). viewtopic.php?f=32&t=131460&p=2374975&h ... s#p2374975 . Az összegben jelentős az eltérés és több mint 2 év telt el azóta. A hirdető esélyeit nem szeretném rontani, ezért csak itt említeném meg a dolgot.
A nemzetközi árakhoz képest meg kissé alacsony. 3.500€ alatt komolyan vehető oldalon hirdetett készüléket nem találtam, úgyhogy nekem abszolút a reális, jelenlegi piaci viszonyokat tükröző árképzésű a hirdetés.

Itt nem is a nemzetközi ár a gond ezt láthatod is. Az inflációra rá lehet fogni.....de felesleges. Te sem tettél rá több százezer forintos hasznot az EVO 302-re kb. 2 év elteltével, pedig az is magasabban megy a nemzetközi piacon. Elég kicsi a magyar piac azon része akik ebben az ársávban vásárolnak. A legtöbben személyesen ismerik egymást.
Az árképzés indoka pofon egyszerű; nekem kb. 1.000.000.Ft-ot ér.
Olcsobban nem szeretném eladni, mert ennyiért nem találnék jobbat helyette.
Ha kapok érte ennyit, és találok valami kedvemre valót, akkor feljebb lépek, ha nem, akkor marad.

Titan
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 93

Hozzászólás Szerző: Titan »

Kishazánk a hifi mekkája lett bármelyik országból érdemes itt árusítani bármit :D
 Zidoo UHD3000-Primare pre30- Primare A32 -KEF104.2-Martin Logan Ethos

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.

gianni321 írta:
2021.09.22., szer. 10:32
HSRT8 írta:
Szerintem az eladási topicban (sztereó erősítők) a Pass Labs XP12 ára túl magas. viewtopic.php?f=32&t=165818 . Nem vagyok potenciális vásárló, de a gyári számból ami a mostani képeken is látszik (SN/32735) könnyen azonosítható az előző tulaj hirdetése (2019 április 29.). viewtopic.php?f=32&t=131460&p=2374975&h ... s#p2374975 . Az összegben jelentős az eltérés és több mint 2 év telt el azóta. A hirdető esélyeit nem szeretném rontani, ezért csak itt említeném meg a dolgot.
A nemzetközi árakhoz képest meg kissé alacsony. 3.500€ alatt komolyan vehető oldalon hirdetett készüléket nem találtam, úgyhogy nekem abszolút a reális, jelenlegi piaci viszonyokat tükröző árképzésű a hirdetés.

Itt nem is a nemzetközi ár a gond ezt láthatod is. Az inflációra rá lehet fogni.....de felesleges. Te sem tettél rá több százezer forintos hasznot az EVO 302-re kb. 2 év elteltével, pedig az is magasabban megy a nemzetközi piacon. Elég kicsi a magyar piac azon része akik ebben az ársávban vásárolnak. A legtöbben személyesen ismerik egymást.

gianni321
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 840

Hozzászólás Szerző: gianni321 »

HSRT8 írta:
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.

nisse
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 69

Re: Bowers and wilkins 803 diamond

Hozzászólás Szerző: nisse »

Azt gondolom hogy ha valaki kritizálja egy termék árát akkor az eladónak is
van lehetősége hogy megvédje a terméke árát hogy miért is adja annyiért / az ő terméke
miért kerül X összeggel többe mint a többi hasonló.
Nem az irigység szól belőlem mert nem tudok venni egy 803D2 hangsugárzót,
szerencsére (majdnem) bármilyen hangsugárzót megengedhetek magamnak.
Nem feltétlen az a jó megoldás az AVX.HU
részéről ha az ehhez hasonló hozzászólásokat törlik és megy az off-ba.
(tudom hogy nem megengedett az ilyen hozzászólás jelenleg)

VIKOAMG
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 12

Hozzászólás Szerző: VIKOAMG »

:kapdelm: Kezdőőődik!!!🤦🏽‍♂️

agyarmatiroli
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 58

Hozzászólás Szerző: agyarmatiroli »

Főleg akkor, ha még tudod is, hogy ez az egész megy az Off-ba....

agyarmatiroli
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szerintem akkor semmi közöd ahhoz, hogy mennyiért hirdetem.....
Eszembe nem jutna soha nyilvánosan kifogásolni valaminek az árát, pláne akkor, ha nincs tehetségem/lehetőségem megvásárolni azt. Hogy ez miért jó annak aki teszi???

nisse
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Természetesen nem akarok megvenni egy hangsugárzót
kb. 1M forinttal a piaci ára felett, új áron ami 9 éves.

agyarmatiroli
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Te árulod vagy meg akarod venni????

nisse
Nincs visszaút
Nincs visszaút

A 803D2 még újkorában sem került 2,45millió forintba...

szaby72
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 7

Re: Himedia Q10 Pro

Hozzászólás Szerző: szaby72 »

Szia.

Rossz a kép!

A Q30 sokkal gyengébb GPU: Mali-T720 vs Mali-450, (és Hdd-t sem fogad)!

komancs
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Re: Himedia Q10 Pro

Hozzászólás Szerző: komancs »

Szia!Semmi trollkodás,de miért adjátok többen közel a q30-hoz képest közeli áron és ezt főleg használtan.???
Csatolmányok
C50B50E1-1C05-4E02-8F89-FC9B344A4C3A.png
C50B50E1-1C05-4E02-8F89-FC9B344A4C3A.png (2.96 MiB) Megtekintve 2121 alkalommal

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”