Nem is láttam ezeket, fel is iratkoztak mindegyikretonee73 írta: ↑2026.01.16., pén. 11:04Itt van egy pár topik, talán találsz hozzá megfelelőt:
viewtopic.php?f=103&t=13454
viewtopic.php?f=103&t=151177
viewtopic.php?f=103&t=27912

Nem is láttam ezeket, fel is iratkoztak mindegyikretonee73 írta: ↑2026.01.16., pén. 11:04Itt van egy pár topik, talán találsz hozzá megfelelőt:
viewtopic.php?f=103&t=13454
viewtopic.php?f=103&t=151177
viewtopic.php?f=103&t=27912

Itt van egy pár topik, talán találsz hozzá megfelelőt:

És bárhová általánosságban az esetről?Vinkler írta: ↑2026.01.16., pén. 09:58Nem.Orvathagor írta: ↑2026.01.16., pén. 09:44Egyéb -népszerű- fórumon tapasztalt hirdetési csalást be lehet ide írni?

Nem.Orvathagor írta: ↑2026.01.16., pén. 09:44Egyéb -népszerű- fórumon tapasztalt hirdetési csalást be lehet ide írni?

Sztem mindegy, hogy mennyi volt a valódi értéke. Egyszerűen orbitális pofátlanság 6-szoros áron eladni annak, akitől vette. Igen, én is szeretném tudni az ilető nick nevét, hogy kiegészíthessem vele a fekete listámat.Alex_Aston írta: ↑2025.12.20., szomb. 20:00A kérdés az, hogy amúgy te nem e hatod áron adtad el, mint amit ért?két-elkedő írta: ↑2025.12.20., szomb. 19:36
....Azért merem remélni hogy a 6-szoros visszavásárlási ár nem egy mindennapos elfogadott....
Mert ha nem, akkor pedig miért vetted.meg 6x annyiért, ha nem ér annyit?
Nem lett.volna egyszerűbb egy.másikat készíttetni?
Eléggé homályos nekem így ez a sztori konkrétumok nélkül...![]()
ez az ember én voltam, és egyrészt nálam még semmi gondja nem volt, másrészt pedig - érdekes módon - nem kellett a video...vazze írta: ↑2025.12.20., szomb. 21:22Engem is vezetett már meg “VIP” kolléga (azóta már ő is sima földi halandó de nem emiatt).
Egy Quad végfokot vettem tőle aminek zúgott az egyik oldala. Természetesen váltig állította, hogy semmi baja és ezt videofelvétellel tudja bizonyítani és ő különben is köztisztviselő.
Nem írom ide ki volt de privátban megírom ha valakit érdekel.
(nem vagyok híve a nyilvános sárdobálásnak a történtek ellenére sem…)

A kérdés az, hogy amúgy te nem e hatod áron adtad el, mint amit ért?két-elkedő írta: ↑2025.12.20., szomb. 19:36
....Azért merem remélni hogy a 6-szoros visszavásárlási ár nem egy mindennapos elfogadott....

Szia, nem okoskodni akarok(beleszólni se), de az a topik sztem pont nem a “ki mennyiért ad/vett mit”, hanem erre van asszem egy másik megfelelőbb topik, de ha tévedek lehet törölni a hozzàszólástkét-elkedő írta: ↑2025.12.20., szomb. 13:50"azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése"
Engedtessék meg hogy a fórumszabályzatból idézett szöveg tartalmára hivatkozva,leirjak pár sort.
Több mint egy éve történt esettel kapcsolatban szeretnék megosztani néhány mondatot.
Egy hirtelen felindulásból elkövetett rendszerleépités okán meghirdettem "xy" komponeneseket.
A téma egyik illetve másik résztvevője meghirdetése után lett is jelentkező.
Az x komponens árát már a piac beárazta,ezzel ezt kihúzhatjuk a hozzászólásból.
Y komponens,lévén egy diy nem rendelkezett árbesorolással.
Az Y komponens készitője iránti tiszteletből,illetve a saját értékrendebenből kifolyólag a komponenst a hozzám kerülési ár alatt hirdettem meg ( úgy hogy tisztában voltam a kvalitásaival ).
Később amikor szembesültem a saját butaságommal ( miszerint eladtam ) megkerestem a vevőt,hogy az emlitett komponenst visszavásárolnám.
Hajlandóságot mutatott a visszavásárlást illetően és 6-szoros áron sikerült visszavásárolnom.
Ez az illető egyébként "rangos" fórumlakó ( bárki találta ki ezt a F@SZSÁGOT a "rang" megjelöléssel kapcsolatban )
Hát röviden ennyi.
Ha ezért a hozzászólásért jár bármennyi időre szóló pihenő, kitiltás jár.....hát ........legyen. Nem fog annyira fájni mint a csalódás,amit a "RANGOS" fórumtárs okozott.
Amúgy tisztában vagyok vele,hogy egy újonc bejegyzése ( az előitéletek miatt ) szart se számit.

Igaz nem kábel, de van pár olyan fórumtárs, akár gyártó is, aki tesz ilyet, saját tapasztalatból írom.

Áruld már el nekem,hogy milyen stiklikre gondolsz,...és ki volt itt a kalandor,ekiket kerülni akarsz?Tul írta: ↑2025.12.18., csüt. 21:09Merő együttérzés![]()
Ha robotok lennénk, így működne. Meg ha nem lelkesednénk ezért, mint a gyerek a Kinder csokiért. De egy-egy vásárlás érzelmi töltettel is bír (mármint nyilván nem a vásárlás, hanem a termék megszerzése). És ez a topic pont azért van, hogy az ilyen stiklikre is felhívja a figyelmet. Nem? Ha neked nem gond, ha hitegetnek, sőt, ezért akár magadat is tudnád hibáztatni ilyen helyzetben, akkor nem is értem, miért olvasod ezt a témátJómagam nagyon bele tudom magam élni egy kinézett termékbe és becsületesen is állok az adásvételekhez. Nem lenne pofám az említett módon eljárni és talán másokkal egyetemben örülök, ha az ilyen kalandorok sztorijait megosztják velünk, mert én pl. kerülni fogom.
Mindemellett megértem, amit írsz, csak nem értek vele egyet![]()
dumdum írta: ↑2025.12.17., szer. 22:31Honnan tudod, hogy veszítettél, ráadásul 1 cuccra hármat is?
Komolyan miért nem adtad el az elsőnek ha vontatottnak érezted mint írtad is?
Szerintem ezeket csak magadnak róhatod fel.
Egyébként meg nem kötelező eladni és vásárolni sem, ha valami nem kóser tovább kell lépni.

dumdum írta: ↑2025.12.17., szer. 22:31Honnan tudod, hogy veszítettél, ráadásul 1 cuccra hármat is?
Komolyan miért nem adtad el az elsőnek ha vontatottnak érezted mint írtad is?
Szerintem ezeket csak magadnak róhatod fel.
Egyébként meg nem kötelező eladni és vásárolni sem, ha valami nem kóser tovább kell lépni.

És ezt mire alapozod? Vannak konkrét és pontos arány szám adataid, vagy pedig csak megérzés?
Nem értem,hogy miért kéred ki magadnak:Akinek nem inge az nem veszi magára.Amit írtam,az nem általánosítás,hanem tény,amit mindenki tud,aki rendszeresen idelátogat.