Snipi írta: ↑2025.02.28., pén. 09:11
Vinkler írta: ↑2025.02.28., pén. 08:55
dumdum írta: ↑2025.02.27., csüt. 20:06
Nem értek veled egyet. Most is fut még több hirdetése ahol svindlizik.
Jó az ha megmaradnak ezek az előzményekben.
Ha nem írod meg ide mint mondtam akkor magától nem rendezi.
Ennyi. Ez nem egyszeri eset.
De majd az admin eldönti.
Esetleg kifejthetnéd bővebben, hogy mire gondoltál.
Pár hónapja itt a fórumon vásárolt center meghirdetést láttam, megkértem, hogy azt gondolja át.
Nagyon sok hirdetést találtam a "részletes kereső"-vel - ha már egyszer megcsináltátok

- ahol az adott nick a "szerző". Nem tudom - annyira nem folytam bele -, hogy ez nem támasztja-e alá az előző hozzászólást. Nem a "svindlizést" csak azt, hogy sok terméket árul a fórumon.
Köszönjük "Emese".

Én biztosan nem fogok keresgélni, erre nincs időm. Sőt ennél sokkal fontosabbakra sem sajnos. Az önmagában nem bűn, ha valaki sokfélét árul, vannak itt bőven. Van aki beismeri, van aki próbálja tagadni, hogy nepper, de van olyan is, aki egyszerűen csak sokat cserélget. Szerintem ezzel nincs baj.
A baj azzal van, ha ez átmegy pofátlanságba, inkorrektségebe a fórumtagokkal szemben. azt nem fogom engedni! Főleg, ha valaki ezt úgy teszi, hogy ingyen használja anyagi haszonszerzésre a fórumot, amit én és pár fórumtárs, valamint az itt külön témát kapott kereskedők finanszíroznak! Jeleztem pár embernek, hogy, ha már anyagi hasznot húz a fórumból (még ha azt korrekt módon is teszi), legyen kedves azt támogatni valamilyen szinten. Még azt is rábíztam, hogy mennyivel, a hangsúly az elven LENNE! Egy kezemen meg tudom számolni, hány embernek ment át, a többi értetlenül szerencsétlenkedett. Ez van, nagyon nem vagyunk egyformák.