Itt lehet folytatni az árazással kapcsolatos véleményezést.

Itt lehet folytatni az árazással kapcsolatos véleményezést.
OLX, Quoka stb. oldalakon meg fillérekért....
Ha 130.000 forintért nem kellet senkinek akkor majd 145 ezerért fog kelleni?
Nem töröltünk ki semmit. Annyit írtál, ami most is latszik, csak az idézést javítottam.két-elkedő írta: ↑2025.04.22., kedd 09:19A gondolatmeneted mentén tökéletesen igazad van.Vinkler írta: ↑2025.04.22., kedd 08:58A kérdés nemhogy jó, de még sok értelme sincsen. Egy komplett hangsugárzó párról beszélünk, felesleges szétboncolgatni. Egyébként szerintem van olyan most is kapható vadi új, gyári hangsugárzó, aminek a doboza is gagyibb, a hangsugárzó készlete és keresztváltója is olcsóbb, az ára meg ennyi, vagy még több.
Nem látom viszont a következő HSZ-em amiben az eladó védelmében leirtam a HOZZÁADOTT ÉRTÉKET.
A gondolatmeneted mentén tökéletesen igazad van.Vinkler írta: ↑2025.04.22., kedd 08:58A kérdés nemhogy jó, de még sok értelme sincsen. Egy komplett hangsugárzó párról beszélünk, felesleges szétboncolgatni. Egyébként szerintem van olyan most is kapható vadi új, gyári hangsugárzó, aminek a doboza is gagyibb, a hangsugárzó készlete és keresztváltója is olcsóbb, az ára meg ennyi, vagy még több.
Nagyon jó a kérdés.
150 ezerért 1 párat lehet készíttetni tömör minőségi fából ebben a méretben. Nincs extra benne, sima doboz.wittao írta: ↑2025.04.20., vas. 11:25Nekem nincs ralatasom a dologra, a hirdetot sem ismerem (a neve minosegi termekek eseten fordul elo kizarolag a forumon es mindig jo dolgokat arult, ahogy fejlesztette a rendszeret).vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 10:29viewtopic.php?f=33&t=215608
DIY hangsugárzó Jbl 4343 méretű kabinetben
Ez egy kicsit ütősre sikerült talán,hogy egy 60 ezres kittből van ,dobozba lett téve és 590 ezer...
viewtopic.php?f=68&t=192947
Na ezért is sirály egyre jobban az oldal....
![]()
Csupan annyi merult fel bennem, hogy:
- ekkora kabinet asztalos munkaja minimum 100.000 Ft/doboz, de lehet inkabb 150.000/doboz, foleg furnerozassal
- hangsugarzo-keszletrol biztos van info
- a hangvaltoval kapcsolatosan ha minosegi alkatreszbol rakja ossze az ember a Jantzen/Mundorf esetleg valami egzotikus alkatresz is megdobja rendesen 60.000-100.000/valto is lehet (baratom ACR400-asaba 150.000/valto aron lehetett minosegi alkatreszbol osszerakni) es munkadij is van a vilagon + nyaklap tervezes es legyartas
- ott a belso kabelezes, csillapito anyagok
- mivel valoszinu nem a szomszed haz pincejeben vannak ezek a muhelyek, 5-10 alkalommal elautozgatni, ideje megy az embernek
Ha osszeszamolom, nem tudom adnam-e jelentosen olcsobban…
wittao írta: ↑2025.04.20., vas. 11:25Nekem nincs ralatasom a dologra, a hirdetot sem ismerem (a neve minosegi termekek eseten fordul elo kizarolag a forumon es mindig jo dolgokat arult, ahogy fejlesztette a rendszeret).vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 10:29viewtopic.php?f=33&t=215608
Ez egy kicsit ütősre sikerült talán,hogy egy 60 ezres kittből van ,dobozba lett téve és 590 ezer...
![]()
Csupan annyi merult fel bennem, hogy:
- ekkora kabinet asztalos munkaja minimum 100.000 Ft/doboz, de lehet inkabb 150.000/doboz, foleg furnerozassal
- hangsugarzo-keszletrol biztos van info
- a hangvaltoval kapcsolatosan ha minosegi alkatreszbol rakja ossze az ember a Jantzen/Mundorf esetleg valami egzotikus alkatresz is megdobja rendesen 60.000-100.000/valto is lehet (baratom ACR400-asaba 150.000/valto aron lehetett minosegi alkatreszbol osszerakni) es munkadij is van a vilagon + nyaklap tervezes es legyartas
- ott a belso kabelezes, csillapito anyagok
- mivel valoszinu nem a szomszed haz pincejeben vannak ezek a muhelyek, 5-10 alkalommal elautozgatni, ideje megy az embernek
Ha osszeszamolom, nem tudom adnam-e jelentosen olcsobban…
Nekem nincs ralatasom a dologra, a hirdetot sem ismerem (a neve minosegi termekek eseten fordul elo kizarolag a forumon es mindig jo dolgokat arult, ahogy fejlesztette a rendszeret).vintagehifi írta: ↑2025.04.20., vas. 10:29viewtopic.php?f=33&t=215608
![]()
Visszavitte a kezdőárra ami 499990Ft volt.wittao írta: ↑2025.04.17., csüt. 17:37415.000 kornyekerol a hirdetett termeked arat folemelted 480.000 kornyekere, mert a gyarto is arat emelt. Hogy lehetseges ez, mikozben elharcosa vagy evek ota itt ebben a topikban, hogy a gyarto most emelt arat, nem pedig akkor amikor megvetted, a mostani hasznalt arahoz a korai allaspontod szerint a gyarto es piac mostani valtozasanak semmi kozenek nem szabadna lennie. Tehat ez egy extra profit haszonleso hozzaallas a reszedrol, HA komolyan vesszuk azt amit eddig kepviseltel. Csak a tisztanlatas-vegett: most hazudsz nekunk, vagy eddig tetted eveken at?kargidje írta: ↑2025.04.17., csüt. 16:40Értelmezd!earforce írta: ↑2025.04.17., csüt. 15:04
Szerintem pedig viselned kéne abban a témában a kritikát, amivel szemben pont te fogalmaztál meg N+1-szer kritikát.
De ha téged ér a sérelem, akkor jöhet a radírpók. Gratulálok, igazi egyenes korrekt hozzáállás!
'Fikázok mindent de ha engem fikáznak az jujj csúnya dolog, védjetek meg!!!'
Nem azért írtam amit, hogy ne legyenek láthatóak a hsz-eim, hanem kizárólag amit Vinkler írta a topikról!
Szóval a hozzáállásom igen is egyenes!!!
De amit itt egymásnak írogattok tegnap óta, azoknak sincs semmi köze az "átveréses árak"-hoz, sőt egyik hirdetéshez sem, pedig ide csak emiatt lehetne írni.![]()
Szóval csak szemetelés megy.
Az meg, hogy mennyire vagyok korrekt, esetleg kérezd meg azt a jópár embert, akivel az elmúlt pár évben üzleteltem...![]()
415.000 kornyekerol a hirdetett termeked arat folemelted 480.000 kornyekere, mert a gyarto is arat emelt. Hogy lehetseges ez, mikozben elharcosa vagy evek ota itt ebben a topikban, hogy a gyarto most emelt arat, nem pedig akkor amikor megvetted, a mostani hasznalt arahoz a korai allaspontod szerint a gyarto es piac mostani valtozasanak semmi kozenek nem szabadna lennie. Tehat ez egy extra profit haszonleso hozzaallas a reszedrol, HA komolyan vesszuk azt amit eddig kepviseltel. Csak a tisztanlatas-vegett: most hazudsz nekunk, vagy eddig tetted eveken at?kargidje írta: ↑2025.04.17., csüt. 16:40Értelmezd!earforce írta: ↑2025.04.17., csüt. 15:04Szerintem pedig viselned kéne abban a témában a kritikát, amivel szemben pont te fogalmaztál meg N+1-szer kritikát.
De ha téged ér a sérelem, akkor jöhet a radírpók. Gratulálok, igazi egyenes korrekt hozzáállás!
'Fikázok mindent de ha engem fikáznak az jujj csúnya dolog, védjetek meg!!!'
Nem azért írtam amit, hogy ne legyenek láthatóak a hsz-eim, hanem kizárólag amit Vinkler írta a topikról!
Szóval a hozzáállásom igen is egyenes!!!
De amit itt egymásnak írogattok tegnap óta, azoknak sincs semmi köze az "átveréses árak"-hoz, sőt egyik hirdetéshez sem, pedig ide csak emiatt lehetne írni.![]()
Szóval csak szemetelés megy.
Az meg, hogy mennyire vagyok korrekt, esetleg kérezd meg azt a jópár embert, akivel az elmúlt pár évben üzleteltem...![]()