Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Árazás: Nad C 275BEE mennyi lehet?

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
Nutty76
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Re: Árazás: Nad C 275BEE mennyi lehet?

Hozzászólás Szerző: Nutty76 »

puha írta:
2025.03.01., szomb. 09:15
Nem ismerem ezt a készüléket, de külföldi oldalakat nézve azt láttam, hogy átszámítva nagyjából 180 ezer és 210 ezer forint közé lövik be a kínálati árat az eladók, az utolsó magyarországi ára pedig 550 ezer forint volt újonnan. Pusztán csak az előző számok alapján nem gondolom soknak a 150e forintot érte, de hangsúlyozom, hogy életemben nem hallottam, nem ismerem a típust.
Ajánlottam érte a kollégának 250-et átvizsgálaltlanul de a fejébe vette hogy 300🤣🤣🤣

Nutty76
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Nutty76 »

Kedvenc Nepperünk éppen 350-ért árul egyet az árképzését ismerve maximum 200-ért vette meg

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: Voyager »

NMG írta:
2025.04.09., szer. 07:35
Köszönöm a véleményed, maximálisan egyetértek! Nem tudom hogy szól egy 800-900ezrres erősítő, de ennek a hangja tényleg nagyon szuper!
Nem könnyű ennél jobbat találni, ha tetszik a hang. Nekem évekbe telt, mire sikerült egy hasonló karakterű, de minden téren (hangzásban) kicsit fejlettebb darabot találnom.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

NMG
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: NMG »

Köszönöm a véleményed, maximálisan egyetértek! Nem tudom hogy szól egy 800-900ezrres erősítő, de ennek a hangja tényleg nagyon szuper!

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2103

Hozzászólás Szerző: Voyager »

NMG írta:
2025.03.01., szomb. 08:03
150e reális ár érte?
Ez egy kivételesen jó végfok, hatalmas energiatartalékkal és rendkívül részletes, nagy felbontású hangzással. Hasonló hangminőséget újonnan gyakran már 800-900 ezer forintos árkategóriában kínálnak.

A használt ár meghatározásánál a műszaki és esztétikai állapotot kell figyelembe venni. Amennyiben a készülék szakszerűtlen beavatkozástól mentes, megkímélt, patika állapotú, esetleg szakszervizben átvizsgált vagy szervizelt, úgy reális piaci értéke 280–300 ezer forint között mozog.

Nekem korábban két pár is volt, az egyiket egy jó barátom kérte el, így jelenleg is van egy frissen szervizelt példányom. Egyelőre nem tervezem eladni, de 300 ezer forint alatt biztosan nem válnék meg tőle, hiszen olyan állapotban van, mintha most bontottam volna ki a dobozból.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

KisMarci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 490

Hozzászólás Szerző: KisMarci »

Ha kicsit bővebb leírást adsz, akkor talán több segítséget kapsz. :rolleyes:
Doboza, tartozékai, kora, állapota?
Usher - Valhalla - Emotiva

puha
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 108

Hozzászólás Szerző: puha »

Nem ismerem ezt a készüléket, de külföldi oldalakat nézve azt láttam, hogy átszámítva nagyjából 180 ezer és 210 ezer forint közé lövik be a kínálati árat az eladók, az utolsó magyarországi ára pedig 550 ezer forint volt újonnan. Pusztán csak az előző számok alapján nem gondolom soknak a 150e forintot érte, de hangsúlyozom, hogy életemben nem hallottam, nem ismerem a típust.

NMG
Újonc fórumos
Újonc fórumos

150e reális ár érte?

NMG
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Árazás: Nad C 275BEE mennyi lehet?

Segítséget kérek beárazni, köszönöm!

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”