Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Szerintem valami túlságosan drága

Ebben az al-Fórumban lehet kérdezni azzal kapcsolatban, hogy mit és mennyiért lehet vajon eladni, mi az, ami teljesen irreális áron van hirdetve, azaz ITT és csak itt megengedett az egyértelműen elborult árakkal kapcsolatos gőz leengedése, és az árak után érdeklődők kíváncsiságának a kielégítése.

TROLLKODNI, a Fórum általános szabályrendszerét sérteni viszont TILOS.

HIRDETÉST FELADNI EBBEN AZ AL-FÓRUMBAN TILOS!
KLajos
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 65

Re: Dynaudio Contour 60i

Hozzászólás Szerző: KLajos »

tonee73 írta:
2025.01.10., pén. 16:34
lacibacsi28 írta:
2025.01.10., pén. 09:39
tonee73 írta:
2025.01.04., szomb. 18:53

Ezek ugyanazok a dobozok?
viewtopic.php?f=33&t=206742&p=2898094&h ... i#p2898094
Igen, erről a párról van szó.
Akkor talán neked sem ártott volna megemlíteni a tényt, hogy a dobozok már nem gyári állapotúak, az átkábelezés okán.

app.php/rules

"5.7.3. Kötelező az ismert hibák, sérülések, módosítások, javítások felsorolása, és lehetőség szerint azok fényképes bemutatása is."
Főleg, ha 3 hónappal a vétel után 400 ezerrel drágábban hirdeti meg …

Vajon?

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6186

Re: Szerintem valami túlságosan drága

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Ez csak 350-el ment feljebb szeptember óta (és még csak arra sem vette a fáradságot, hogy megemlítse az átkábelezés tényét):
viewtopic.php?f=33&t=210725

viewtopic.php?f=33&t=206742&p=2898094&h ... i#p2898094
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

dumdum
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 35

Hozzászólás Szerző: dumdum »

zoli73 írta:
2025.01.09., csüt. 09:28
Azért ezt az árat nem tudom mivel lehet magyarázni? viewtopic.php?f=31&t=211735
Volt ilyenem, tökéletesen tisztában vagyok a kvalitásaival, így extrém túlárazottnak gondolom.
Nekem három éve volt, 350e-ért vettem, és ugyanennyiért sikerült is később eladnom, de abban az időben láttam hírdetve 300e-ért is. Hangja alapján, ma sem tartom ennél értékesebbnek, sőt.
Vegül kb. ugyanebben az árban, könnyedén talátam olyan készüléket, ami hangminőségben messze meghaladta, tehát meg ennyiert sem tekinthető jó vételnek.
Tudom, az utóbbi években minden nagyon megdrágult, de ezt az árképzést akkor sem tudom mire vélni, ez a lejátszó nagyon nincs azon a szinten, hogy ennyit bárki is kifizessen érte.
Amíg lószar van veréb is van....)))
Már a B oldal forog így 60 felett...

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 429

Hozzászólás Szerző: kargidje »

Alex_Aston írta:
2024.12.23., hétf. 11:55
kargidje írta:
2024.12.23., hétf. 10:53

Valószínű te is vettél már drágább hifit mint a havi fizetésed, tehát alapból neked sem telik rá..
Miért havi fizetésben kellene mérni a dolgot? gondolkodik.gif

Mondok egy példát.
Vagy két ember. Egyik keres mondjuk 500e Ft-ot, és félre rak havi 50e-et, a másik meg keres 900e Ft-ot, és félre rak 300e-et havonta.

Egyikük 20 hónapig gyűjt egy 1 milliós cuccra, a másik meg 4 hónapig (és marad mellé 200e vésztartalék).
Ha valaki épp összerakja a az árát valaminek, de jövő héten elromlik a hűtő, vagy a mosógép, akkor nem fog enni, vagy mosni hetekig?
Kinek telik akkor rá igazából?

Én továbbra is úgy gondolom, ha nem tudja valaki KÉNYELMESEN, lemondás nélkül megvenni az adott dolgot, AKKOR nem telik rá neki, hiába tudja még épp kicsengetni az árát.
De ez csak az én véleményem, és természetesen nem szentírás. Mert nálam az az alap, hogyha nincs meg egy nagyobb dolog vásárlásra esetén mellé még több havi fizétésnyi tartalék, akkor nem veszem meg. 2 gyerekem is van, bármi történhet, nem fogok semmit kockáztatni.
Inkább lemondok dolgokról, de felelős vagyok értük.
És a gyerek témát azért hoztam fel, amit nem értettél, mert nem egy olyat láttam már, amikor a gyerek a földön alszik egy vékony matracon, és komód helyett is a földön vannak a ruhái, de apunak ott a milliós hifi a szobában (szintén matracon alvás mellett)... Na, e szerintem elítélendő, és elszomorító.
Lehet 30e hiányzik, de nem tudod miért és mivel az adott illetőt nem ismered, teljesen irreveláns amiket írsz! :goodmorning:

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3176

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Azért ezt az árat nem tudom mivel lehet magyarázni? viewtopic.php?f=31&t=211735
Volt ilyenem, tökéletesen tisztában vagyok a kvalitásaival, így extrém túlárazottnak gondolom.
Nekem három éve volt, 350e-ért vettem, és ugyanennyiért sikerült is később eladnom, de abban az időben láttam hírdetve 300e-ért is. Hangja alapján, ma sem tartom ennél értékesebbnek, sőt.
Vegül kb. ugyanebben az árban, könnyedén talátam olyan készüléket, ami hangminőségben messze meghaladta, tehát meg ennyiert sem tekinthető jó vételnek.
Tudom, az utóbbi években minden nagyon megdrágult, de ezt az árképzést akkor sem tudom mire vélni, ez a lejátszó nagyon nincs azon a szinten, hogy ennyit bárki is kifizessen érte.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

vazze
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1404

Hozzászólás Szerző: vazze »

Alex_Aston írta:
2024.12.23., hétf. 11:55
kargidje írta:

Valószínű te is vettél már drágább hifit mint a havi fizetésed, tehát alapból neked sem telik rá..

Mondok egy példát.
Vagy két ember. Egyik keres mondjuk 500e Ft-ot, és félre rak havi 50e-et, a másik meg keres 900e Ft-ot, és félre rak 300e-et havonta.

Egyikük 20 hónapig gyűjt egy 1 milliós cuccra, a másik meg 4 hónapig (és marad mellé 200e vésztartalék).
Ha valaki épp összerakja a az árát valaminek, de jövő héten elromlik a hűtő, vagy a mosógép, akkor nem fog enni, vagy mosni hetekig?

Én továbbra is úgy gondolom, ha nem tudja valaki KÉNYELMESEN, lemondás nélkül megvenni az adott dolgot, AKKOR nem telik rá neki, hiába tudja még épp kicsengetni az árát.
De ez csak az én véleményem, és természetesen nem szentírás. Mert nálam az az alap, hogyha nincs meg egy nagyobb dolog vásárlásra esetén mellé még több havi fizétésnyi tartalék, akkor nem veszem meg. 2 gyerekem is van, bármi történhet, nem fogok semmit kockáztatni.
És a gyerek témát azért hoztam fel, amit nem értettél, mert nem egy olyat láttam már, amikor a gyerek a földön alszik egy vékony matracon, és komód helyett is a földön vannak a ruhái, de apunak ott a milliós hifi a szobában (szintén matracon alvás mellett)... Na, e szerintem elítélendő, és elszomorító.

Nem is hinnéd mennyire mindennapossá vált az utóbbi években a túlköltekezés.
Rendszeresen találkozom olyan ügyfelekkel akiknek Porsche Panamera-ra meg Audi Q7-re van pénz de ugyanazt az autót rendesen szervizelni vagy csak egyszerűen teletankolni nem futja.
Régen ez csak bizonyos embercsoportokra volt jellemző, míg manapság ez teljesen mindennapos jelenség.
Chili-villi látszat legyen, utazgatás, méregdrága autók és tonnányi hitel.

Más. Úgy 10-15 éve pontosan tudtam mit akarok venni mert tudtam mire futja és a drágább dolgok nem hoztak lázba.
Pár éve viszont elkezdett gyűlni egy tartalék a számlámon ami mostmár több millió forint olyan pénz amire a mindennapi életünk menedzseléséhez nincs szükség. Vehetnék drága cuccokat, de bizonytalanabb vagyok mint valaha, ezért viszonylag olcsó cuccaim lettek és tök jól elvagyok velük.
 Munkaidőben vagyok, ráérek :-]

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3276

Hozzászólás Szerző: Alex_Aston »

"....ennél olcsóbb nem lesz...."

És ehhez hasonló beírások sokszor olvashatóak.

Ha nem valami egyedi és egyébként értékes termék, de nem vették meg hónapok óta, és el akarod adni, akkor jó eséllyel lesz ez még olcsóbb is ;)
Csak a Marantz! :-D

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

kargidje írta:

Mondok egy példát.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Alex_Aston írta:
2024.12.20., pén. 15:17
kargidje írta:
2024.12.20., pén. 13:43

Honnan tudod miért nincs éppen 750-re??? Lehet csak 20-30e hiányzik + vannak olyan elvetemültek, ..
Erről beszélek. Nincs rá pénze.
Hogy miért, az teljesen mindegy.
Az elvetemültek pedig képesek a aját gyerekinek a jólétét is háttérbe helyezni egy új hifi komponens miatt, eleg sok ilyet láttam. Ezekkel kellene szolidálni?
A hifi nem lét kérdés, hanem szórakozás, sőt luxus, ha 750e Ft-ot használt eszközről beszélünk. Akinek nincs meg rá a pénze, az vagy ne vegyen, vagy gyűjtsön még.

Én is előbb pénzt gyűjtök, aztán nézelődök, és nem fordítva. De ez az élet minden területén így van.
Valószínű te is vettél már drágább hifit mint a havi fizetésed, tehát alapból neked sem telik rá, miért vetted meg, ki engedte meg? Ennyiből mondhatnánk mi is!

Honnan tudta volna mennyiért hirdeti meg az eladó???

Azt meg ne te mond meg ki mit vehet meg, mivel semmi közöd hozzá hány havi fizetését költi el valaki hifire.

"Az elvetemültek pedig képesek a aját gyerekinek a jólétét is háttérbe helyezni egy új hifi komponens miatt, eleg sok ilyet láttam."
Teljesen másról beszélsz!!! :goodmorning:

st81
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 276

Hozzászólás Szerző: st81 »

Akik gyűjtögetnek, általában megvan a kiszemelt márka és típus, csak a felbukkanására vár.
Ha ritkán eladó darab, akkor ahogy Aston fogalmazott, a pénznek bizony zsebben kell lennie a gyors "asztalra csapáshoz".
Amikor pár éve az Accuphase-t vadásztam (konkrét típusát), csak amiatt tudtam megvenni (alku lehetősége nélkül), mert egy pár perccel előbb telefonáltam, mint az utánam következő. Egy meghallgatásnyi időm volt (amihez 300 km-t utaztam) eldönteni hogy kell vagy sem, mert következő nap jött (volna) a következő vevőjelölt.
Sajnos vannak esetek - nem is ritkán - amikor vagy gyorsan lépsz, vagy lemaradsz.
Japán vonal: Accuphase, Denon
Német vonal: Lindemann, Quadral
Magyar vonal: "Fapaci-féle" Luxor Gold

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

kargidje írta:
2024.12.20., pén. 13:43

Honnan tudod miért nincs éppen 750-re??? Lehet csak 20-30e hiányzik + vannak olyan elvetemültek, ..
Erről beszélek. Nincs rá pénze.
Hogy miért, az teljesen mindegy.
Az elvetemültek pedig képesek a aját gyerekinek a jólétét is háttérbe helyezni egy új hifi komponens miatt, eleg sok ilyet láttam. Ezekkel kellene szolidálni?
A hifi nem lét kérdés, hanem szórakozás, sőt luxus, ha 750e Ft-ot használt eszközről beszélünk. Akinek nincs meg rá a pénze, az vagy ne vegyen, vagy gyűjtsön még.

Én is előbb pénzt gyűjtök, aztán nézelődök, és nem fordítva. De ez az élet minden területén így van.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég

Alex_Aston írta:
2024.12.18., szer. 16:51
kargidje írta:
2024.12.18., szer. 10:59

...lehet ám olyan eset is, pl. azért várt, mert még egy kicsi hiányzott a 750e-hez....
Ha így van, akkor nem is baj, ha nem vette meg, mert nincs rá pénze.
Ha valakinek nincs BŐVEN a zsebében valaminek az ára, akkor nincs rá pénze.
Ezt ideje lenne már elfogadni.
Ha valamit meg akar venni az ember, akkor nem úgy van, hogyha feltűnik egy eladó, akkor jaj, gyorsan eladom ár alatt is akár a másik terméket, meg kérek rá kölcsönt havertól, ne adj isten személyi kölcsönt / hitelt veszünk fel rá, hanem azonnal megvesszük, mert van rá keret.
Lehet ez durván hangzik, de szerintem ez az igazság. Ezt nem veszik sokan figyelembe.

Kocsinál is ez van, ha már mindig ez a példa jön fel. Van valakinek mondjuk 3 millió Forintja, az mit csinál jellemzően? Nézegeti a lefingott bmwaudimercedes kínálatot, ahelyett, hogy venne egy fiatalabb opelfordskoda valamit. Persze megvenni még csak-csak a prémium autót, de amikor jön az első hiba, akkor kerekednek a szemek, hogy mennyibe kerül a fenntartása. :o

Álmodozni persze lehet, de vásárolni csak megfelelő tőke esetén célszerű, a realitások talaján, és nem olyan "magyaros" módon, hogy mindenből 1-2-3 számmal nagyobbat veszünk, mint amire igazából lenne pénz. Mert a szomszéd is olyat vett, vagy mert a Joci haverom, meg a TV-ben is ezt reklámozták.
Tessen mindenkinek magába néznie, és átgondolni, hogy mi az amit valóban megengedhet magának, és mi az amit nem.
Honnan tudod miért nincs éppen 750-re??? Lehet csak 20-30e hiányzik + vannak olyan elvetemültek, hogy áldoznak ennyit pl. hangfalra, erősítőre, hónapokig gyűjtögetve, aztán vigyorogva élveznék a zenét otthon, átszellemült hangulatban, de egy ilyen tenyérbemászóképű "anyámatiseladnám" nepper áthúzza hónapok úgymond kemény munkáját, megveszi előlük, kizárólag azért, hogy másokat lehúzzon!!!

Tudod van olyan, hogy kiállás, együttérzés a gyengékkel, rászorulókkal, szegényebbekkel...stb. Láthatóan vannak akiknek ez nem erősségük.

Azt meg ne mi döntsük el, ki milyen havi fizetéssel mit vehet meg magának!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Snipi írta:
2024.12.20., pén. 09:45
tonee73 írta:
2024.12.20., pén. 00:25
Vappali írta:
2024.12.19., csüt. 08:50

Ez a pont olyan jelzésértékkel bír. :D
Mégsem volt egyértelmű mindenkinek. :smile51:
---> off
Bocs, de nem tudom kihagyni : akkor viszont következetesen az első, a beíráscunamit elindító hozzászólástól kezdve, ami nem a témába vágott mindet át kellett volna rakni az off-ba.
Megtörtént.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

Snipi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 525

Hozzászólás Szerző: Snipi »

tonee73 írta:
2024.12.20., pén. 00:25
Vappali írta:
tonee73 írta:
2024.12.19., csüt. 08:41
.
---> off
Bocs, de nem tudom kihagyni : akkor viszont következetesen az első, a beíráscunamit elindító hozzászólástól kezdve, ami nem a témába vágott mindet át kellett volna rakni az off-ba.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Vappali írta:
tonee73 írta:
.
---> off

Vappali
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 137

Hozzászólás Szerző: Vappali »

tonee73 írta:
.

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

.

tonya
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1036

Hozzászólás Szerző: tonya »

Lehetne itt mesterségesen limitálni az árakat, meg szabálykat hozni, hogy csak ugyanannyiért adhatod el mint amennyiért vetted de inkább olcsobban, csakhogy ez teljesen szembe megy a piac szabályaival és egy idő után nem nagyon lenne eladó termék itt, szépen máshol próbálná eladni mindenki, mindenki annyiért hirdet amennyiért akar, legfeljebb nem veszi meg senki sem....hidd el a piac a legjobb szabályzó...tényleg felesleges ezen vergődni
Sok régi kacat.(Na jó azért van pár új cucc is.) Kár is velük foglalkozni, de én el vagyok velük.
Nem mindig a drágább cucc a jobb, néha vannak kivételek......

vasek
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 136

Hozzászólás Szerző: vasek »

Sajnálatos,hogy nem érted,hogy ez egy zeneszerető.szinte zárt kör volt,amire figyeltek a modik.
Mostanra ez lett,ami.
Felesleges tovább magyarázni,nem érted.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2027

Hozzászólás Szerző: wittao »

vasek írta:
2024.12.18., szer. 16:37
wittao írta:
2024.12.18., szer. 16:20
vasek írta:
2024.12.18., szer. 16:11
Aszpirin nem sért meg:A humor a legfontosabb, és tényleg öregszem.
A Tannoyt viszont 2 nap alatt vette meg a nepper-történetesen a szomszédom elől-így tehát téves az a hozzáállás,hogy a sok hülye hifista nem akarta megvenni,és rá fog rohadni a nepperre.
Engem az bánt,hogy nincs egy régi moderátor,aki azt mondaná:igazunk van,de sajnos most már nem tudunk mit csinálni a gátlástalanokkal.-Mondjuk nem értem,hogy mi változott pár év alatt,amikor bárkit bármiért ki lehetett rakni.
1. Amiatt, hogy valaki gyorsabb, meg szerintem nem lehet haragudni ra. Volt ra 2 napja.
2. Hivja fel a baratod a “nepper” sracot es mondja meg neki ….-ert vevo ra
(Lehet o is …..korul vitte el)
Meg lehet belole uzlet, ki tudja.
Pont ezzel a hozzáállással van a hifiseknek baja:Tényleg csak a neppereket tudod védeni.
Nem azért kell egy gátlástalan,a közösséget tönkretevő figurára haragudni,mert gyorsabb volt másnál.Elég nagy baj,hogy ezt nem érted.
Kicsit elemezzuk mar ki a helyzetet, csak h. ne ragassz ram legyszives semmit (en vedem a neppereket), koszi:
- meg lett hirdetve egy hangsugarzo 790.000 Ft-ert
- baratod ezt meg akarta venni, de 2 napig kinlodott
- valaki meglatta es megvette 790.000 Ft - alku = valamennyiert
- utana nem kellett neki, vagy nem tetszett, feltette 850.000 Ft-ert alkulehetoseggel

Kerdesem:
- van-e neki joga feltenni 850.000 Ft-ert azt, amit elotte 750.000-790.000 Ft-ert megvasarolt?
- nekunk van-e jogunk barkit is szamonkerni emiatt?
(Ha a fenti ketto kerdesre nem a valasz, akkor okafogyotta valt a vergodesed)
- megvizsgalta-e valaki azt, hogy annak a hangsugarzonak a valos piaci erteke volt-e a 750.000 Ft, vagy az elado aron ALUL akart-e megszabadulni gyorsan tole, igy amikor “nepper” belyeggel ellatott hirdeto feltette 850.000 Ft-ert, elkepzelheto a hazai/nemzetkozi piaci arhoz igazitotta a hirdetese arat?
- meg az is lehet, hogy a baratod egy aron alul hirdetett kenyszer szulte eladas gyumolcseit szerette volna leszuretelni, amiben valaki gyorsabb volt nala… es ez most faj.

Szoval legyszives kicsit hatrabb az agyarakkal, mielott belyegeket kezdesz ragasztgatni az emberekre itt a forumon!

Csak raszantam az idot:
1600€ (Napoly) - 2500€ (Olazorszag mas resze) ezen az aron van hirdetve most hificapan.
Eladottak mostanaban Olaszorszagban 2250€ (ma: 922.000 Ft + szallitas), USA: 2899$ (ma: 1.100.000 + vam+ AFA , vegere 1.400.000 Ft minimum + szallitas biztositassal).
Konkretan aki az eredetit hirdette szemelyesen ismerem is es nem 750.000 hanem 790.000 Ft az eladas targya. Tehat 50.000 Ft kulonbsegrol beszelunk.
Ugyhogy a fentiek tekinteteben szerintem gondold at megegyszer mielott sardobalasba kezdesz!
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

Alex_Aston
V.I.P.
V.I.P.

kargidje írta:
2024.12.18., szer. 10:59

...lehet ám olyan eset is, pl. azért várt, mert még egy kicsi hiányzott a 750e-hez....
Ha így van, akkor nem is baj, ha nem vette meg, mert nincs rá pénze.
Ha valakinek nincs BŐVEN a zsebében valaminek az ára, akkor nincs rá pénze.
Ezt ideje lenne már elfogadni.
Ha valamit meg akar venni az ember, akkor nem úgy van, hogyha feltűnik egy eladó, akkor jaj, gyorsan eladom ár alatt is akár a másik terméket, meg kérek rá kölcsönt havertól, ne adj isten személyi kölcsönt / hitelt veszünk fel rá, hanem azonnal megvesszük, mert van rá keret.
Lehet ez durván hangzik, de szerintem ez az igazság. Ezt nem veszik sokan figyelembe.

Kocsinál is ez van, ha már mindig ez a példa jön fel. Van valakinek mondjuk 3 millió Forintja, az mit csinál jellemzően? Nézegeti a lefingott bmwaudimercedes kínálatot, ahelyett, hogy venne egy fiatalabb opelfordskoda valamit. Persze megvenni még csak-csak a prémium autót, de amikor jön az első hiba, akkor kerekednek a szemek, hogy mennyibe kerül a fenntartása. :o

Álmodozni persze lehet, de vásárolni csak megfelelő tőke esetén célszerű, a realitások talaján, és nem olyan "magyaros" módon, hogy mindenből 1-2-3 számmal nagyobbat veszünk, mint amire igazából lenne pénz. Mert a szomszéd is olyat vett, vagy mert a Joci haverom, meg a TV-ben is ezt reklámozták.
Tessen mindenkinek magába néznie, és átgondolni, hogy mi az amit valóban megengedhet magának, és mi az amit nem.

akvapark
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1356

Hozzászólás Szerző: akvapark »

Az öregedés legbiztosabb jele, hogy régen minden jobb volt.
:D
[/quote]

Kivéve:
kevert.jpg
kevert.jpg (99.82 KiB) Megtekintve 2731 alkalommal
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<

vasek
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

wittao írta:
2024.12.18., szer. 16:20
vasek írta:
A Tannoyt viszont 2 nap alatt vette meg a nepper-történetesen a szomszédom elől-így tehát téves az a hozzáállás,hogy a sok hülye hifista nem akarta megvenni,és rá fog rohadni a nepperre.
Engem az bánt,hogy nincs egy régi moderátor,aki azt mondaná:igazunk van,de sajnos most már nem tudunk mit csinálni a gátlástalanokkal.-Mondjuk nem értem,hogy mi változott pár év alatt,amikor bárkit bármiért ki lehetett rakni.
1. Amiatt, hogy valaki gyorsabb, meg szerintem nem lehet haragudni ra. Volt ra 2 napja.
2. Hivja fel a baratod a “nepper” sracot es mondja meg neki 750.000-ert vevo ra
(Lehet o is 700.000-725.000 korul vitte el)
Pont ezzel a hozzáállással van a hifiseknek baja:Tényleg csak a neppereket tudod védeni.
Nem azért kell egy gátlástalan,a közösséget tönkretevő figurára haragudni,mert gyorsabb volt másnál.Elég nagy baj,hogy ezt nem érted.

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2027

Hozzászólás Szerző: wittao »

vasek írta:
2. Hivja fel a baratod a “nepper” sracot es mondja meg neki 750.000-ert vevo ra
(Lehet o is 700.000-725.000 korul vitte el)
Core Audio, TARALABS, MBL, PrimaLuna, PASS Labs, YG, Vivid, Entreq
Elektroncsovek: Sophia Electric

vasek
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Válasz küldése

Vissza: “Árazás, jó eladók, rossz eladók, minden, amire kíváncsi vagy, DE NEM hirdetés!”