vasek írta: ↑2024.12.18., szer. 16:37
wittao írta: ↑2024.12.18., szer. 16:20
vasek írta: ↑2024.12.18., szer. 16:11
Aszpirin nem sért meg:A humor a legfontosabb, és tényleg öregszem.
A Tannoyt viszont 2 nap alatt vette meg a nepper-történetesen a szomszédom elől-így tehát téves az a hozzáállás,hogy a sok hülye hifista nem akarta megvenni,és rá fog rohadni a nepperre.
Engem az bánt,hogy nincs egy régi moderátor,aki azt mondaná:igazunk van,de sajnos most már nem tudunk mit csinálni a gátlástalanokkal.-Mondjuk nem értem,hogy mi változott pár év alatt,amikor bárkit bármiért ki lehetett rakni.
1. Amiatt, hogy valaki gyorsabb, meg szerintem nem lehet haragudni ra. Volt ra 2 napja.
2. Hivja fel a baratod a “nepper” sracot es mondja meg neki ….-ert vevo ra
(Lehet o is …..korul vitte el)
Meg lehet belole uzlet, ki tudja.
Pont ezzel a hozzáállással van a hifiseknek baja:Tényleg csak a neppereket tudod védeni.
Nem azért kell egy gátlástalan,a közösséget tönkretevő figurára haragudni,mert gyorsabb volt másnál.Elég nagy baj,hogy ezt nem érted.
Kicsit elemezzuk mar ki a helyzetet, csak h. ne ragassz ram legyszives semmit (en vedem a neppereket), koszi:
- meg lett hirdetve egy hangsugarzo 790.000 Ft-ert
- baratod ezt meg akarta venni, de 2 napig kinlodott
- valaki meglatta es megvette 790.000 Ft - alku = valamennyiert
- utana nem kellett neki, vagy nem tetszett, feltette 850.000 Ft-ert alkulehetoseggel
Kerdesem:
- van-e neki joga feltenni 850.000 Ft-ert azt, amit elotte 750.000-790.000 Ft-ert megvasarolt?
- nekunk van-e jogunk barkit is szamonkerni emiatt?
(Ha a fenti ketto kerdesre nem a valasz, akkor okafogyotta valt a vergodesed)
- megvizsgalta-e valaki azt, hogy annak a hangsugarzonak a valos piaci erteke volt-e a 750.000 Ft, vagy az elado aron ALUL akart-e megszabadulni gyorsan tole, igy amikor “nepper” belyeggel ellatott hirdeto feltette 850.000 Ft-ert, elkepzelheto a hazai/nemzetkozi piaci arhoz igazitotta a hirdetese arat?
- meg az is lehet, hogy a baratod egy aron alul hirdetett kenyszer szulte eladas gyumolcseit szerette volna leszuretelni, amiben valaki gyorsabb volt nala… es ez most faj.
Szoval legyszives kicsit hatrabb az agyarakkal, mielott belyegeket kezdesz ragasztgatni az emberekre itt a forumon!
Csak raszantam az idot:
1600€ (Napoly) - 2500€ (Olazorszag mas resze) ezen az aron van hirdetve most hificapan.
Eladottak mostanaban Olaszorszagban 2250€ (ma: 922.000 Ft + szallitas), USA: 2899$ (ma: 1.100.000 + vam+ AFA , vegere 1.400.000 Ft minimum + szallitas biztositassal).
Konkretan aki az eredetit hirdette szemelyesen ismerem is es nem 750.000 hanem 790.000 Ft az eladas targya. Tehat 50.000 Ft kulonbsegrol beszelunk.
Ugyhogy a fentiek tekinteteben szerintem gondold at megegyszer mielott sardobalasba kezdesz!