Ezt hívják "szürke import"-nak.
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6186
Re: Szerintem valami túlságosan drága
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
https://store.hifiman.com/index.php/he-r9.html
akkor szerintem nem sokat kell gondolkodni hol is vedd meg.
Arról meg nem a nyugat tehet, hogy nálunk klf okokból sok minden drágább már, mint kint.
Amikor kint ilyen akciók vannak:
https://store.hifiman.com/index.php/he-r9.html
akkor szerintem nem sokat kell gondolkodni hol is vedd meg.
Arról meg nem a nyugat tehet, hogy nálunk klf okokból sok minden drágább már, mint kint.

- eizol
- Fórumlakó
- Értékelés: 131
Én annál többet hagytam ott a One Thing-nál.
Sajnos itt is elszálltak az árak.
Sztem de az, mínusz a lomis szó.
Kint kb. minden olcsóbb, megveszik és itthon próbálják haszonnal eladni.
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 2.7|REL S3 SHO
Ja és még annyi, hogy külön vicces, amikor az ilyen hirdetések alatt megindul a siratóasszonyok hada, hogy ne add, mér adod el, ha nekem lenne nem adnám el, megbánod ne add el stb. Nem veszik észre, hogy "kereskedőről" van szó, aki azt bánná ha a nyakán maradna a cucc.
Helló, nem tudom, hogy nektek feltűnt-e, hogy a fb-on (de itt is gyakran) megjelentek azok a hifi kalmárok, akik tömegével tolják fel az épp csak kibontott, többnyire meglehetősen nagyértékű (Mc, Plinius stb) eszközeiket ahová csak lehet. Van aki női neveken hirdet. Van aki csak egy ismerősének segít vagy 100. alkalommal. Van aki álnéven szerepel (orion köd) és van aki vállalja az arcát. Ti vásároltok tőlük? Vagy tudja valaki hogyan működik ez a biznisz? Ez nem a német lomis kategória.
Hehe, a VEF-206 egy legendás készülék volt a KGST-országokban, remek világvevő.
Mi is azon hallgattuk a Szabad Európa Rádiót... (még most is a fülemben cseng... "Ez itt a Szabad Európa Rádió magyar nyelvű adása a 25, 31, 41 és 49 méteres rövidhullámon. Köszöntjük kedves hallgatóinkat.")
- Aszpirin
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 5979
(OFF)Gulka. írta: ↑2023.11.08., szer. 18:21Használt a legobb vétel minden szempontból... Egy érdekes cikket olvastam. Megosztom veletek is.
https://www.womagic.hu/lifestyle/nalunk ... vasarlasa/
Még nem vagyok ötven, de tavaly én is megmentettem egy VEF 206-os rádiót a kidobástól. Egyelőre nem működik, de a konyhám dísze. Gyerekkoromban tekergettem egy ugyanilyet a nagyszülők konyhájában és imádtam. Szép emlék!
Hehe, a VEF-206 egy legendás készülék volt a KGST-országokban, remek világvevő.
Mi is azon hallgattuk a Szabad Európa Rádiót... (még most is a fülemben cseng... "Ez itt a Szabad Európa Rádió magyar nyelvű adása a 25, 31, 41 és 49 méteres rövidhullámon. Köszöntjük kedves hallgatóinkat.")
- Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
- Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
- Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED B7 | Dali Opticon HM szett
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 389
Használt a legobb vétel minden szempontból... Egy érdekes cikket olvastam. Megosztom veletek is.
Még nem vagyok ötven, de tavaly én is megmentettem egy VEF 206-os rádiót a kidobástól. Egyelőre nem működik, de a konyhám dísze. Gyerekkoromban tekergettem egy ugyanilyet a nagyszülők konyhájában és imádtam. Szép emlék!
Lindemann Limetree Network + Kenwood KT-5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990 + Pro-Ject Dac Box E.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
Zu Audio Birth + Libtec + HiDiamond D2 / D3 + QED QE 8104 / 8107 / 8174 + Norstone Stylum S + SoundCare Superspike + Takstar Pro 70.
Érdemes lenne az eladónak a Castle Knight 3-as árát összehasonlítani az írások szerint szeptemberben elkelt 4-essel. 

>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- quad
- Fórumlakó
- Értékelés: 60
Én pont a feléért adtam el egy éve az enyéimet, pont ugyanilyen One Thing felujított panelekkel.
LP: Thorens TD-2001 RDC, SME3009, Audio Technica AT33PTG. AT-650,
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, Tannoy Ascot, STAX Lambda Signature, SR-404
Digitális: Olive 4 HD,
Erősítők: Quad II, 66, 306, STAX SRM-T1W
Hangsugrzók: Rogers LS3/5A+AB1, Tannoy Ascot, STAX Lambda Signature, SR-404
Quad ESL57 700 ezerért, mindjárt bekönnyezek bakker.
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Kenwood L01-A integralt felsokategorias erosito
Nem éhes egy picit 680K érte?Sértődés nélkül...ZoltanFabian írta: ↑2022.09.24., szomb. 01:08Sziasztok!
Kiszedtem az erositot par foto kedvéért.
Nem túl jó képek, de talán megfelelnek.
Igen, a kisebbik (mellesleg egyébként a nehezebb ) egység az a külső táp.
Így csökken a trafók mágneses terének zavarása a jelutak körül, ezért tisztább és torzítatlanabb hangja van.
Nekem ez az erősítő még teenager koromban akadt a kezembe, de eladtam amikor főiskolára mentem. Aztán amikor ujra elkezdtem hifizni, ujra az eszembe jutott, hogy mennyire szerettem ezt az erositot és vettem egyet. Vadásztam egy darabig amig valós hírdetést találtam és az eladó is értelmes ember volt akitől meg mertem venni, mivel csak külföldön találtam belőle.
Egy igazi szépség a maga letisztultságával és eleganciájával a 80as evek elejéről.
Hangban sok mai erősítőt megszegyenítően kellemes, hosszanhallgatható jo kis meleg hangja van, mindazon altal a reszletek sem vesznek el belole. Viszont erdemes jo kabeleket ratenni, meghalalja.
1CF59F9B-3C73-4B52-86E2-9190DEFE9CAD.jpeg
F7D1EB77-B96C-47C2-9DBB-7BFDCE3182D9.jpeg
8E72D40A-03B2-4BEE-91D5-07B293E443EA.jpeg
B665483C-6093-47CA-9667-AC7BB2D3CF13.jpeg
670B7880-4D9E-4E6E-8645-FE647CCAAC96.jpeg
31174768-7AA7-4036-ABDB-9ED28D78034D.jpeg
D6602FE0-A4BF-4431-B29D-BFB52ED90C74.jpeg
BF6EB7A8-DE36-44DE-9E19-D1B9CE727FB8.jpeg
8488F90D-344B-41C0-8895-769FC51F615D.jpeg
- new_dualcs5000
- Nincs visszaút
- Értékelés: 226
Viccesek ezek fiugg. Van itt ez a Hapci, aki mindig mindent, mint a világlegjobbjaként (a barátjáé) árulja.
Az összes világlegjobbja állandóan (hónapokig) eladó...
Mert már bekészül a következő világlegjobbja.
Nocomment
Az összes világlegjobbja állandóan (hónapokig) eladó...
Mert már bekészül a következő világlegjobbja.
Nocomment
Üdv! Mindenkienek hadd meg a döntés jogát!! Az elv, hogy nem azért kell(esetleg),mert nincs,de akarom ,hogy olyan
is legyen.Igy hát Katalin napra megveszem az asszonynak a magam örömére.Tán a pénz is viszket a zsebemben.
Tág a világ, annyi a szép dolog...,nem kell elrontani a nap hangulatát!
is legyen.Igy hát Katalin napra megveszem az asszonynak a magam örömére.Tán a pénz is viszket a zsebemben.
Tág a világ, annyi a szép dolog...,nem kell elrontani a nap hangulatát!
350-400e-ért mentek itt max. Ha odaírja, hogy fix 400e, akkor senki nem fog alkudni, így meg ő lesz megsértődve, ha 400e-et ajánlanak érte. A "Mégis mit képzelsz, hogy ennyire keveset ajánlasz?"
Ebből kiindulva a következőt meg már 550e-ért fogják hirdetni. Így kezdődik az árak indokolatlan felverése!!!
Talán még meg is köszönjük neki(k)?
Furcsa ez a kettős mérce, az én FS207A-mat pm-ben le is húztad, hogy de hát ez azért túlzás, nem ér annyit .... és hasonlók.
Amikor a hasonló korú BS(polchangfal) szériáért kértek ennyit vagy többet.
Az ilyen árképzésekből kiindulva lazán fix.250e-ért kellene hirdetnem!
Amúgy EU-ból 5-600e között új FS247.3-ast lehet venni!
Ebből kiindulva a következőt meg már 550e-ért fogják hirdetni. Így kezdődik az árak indokolatlan felverése!!!
Talán még meg is köszönjük neki(k)?
Furcsa ez a kettős mérce, az én FS207A-mat pm-ben le is húztad, hogy de hát ez azért túlzás, nem ér annyit .... és hasonlók.
Amikor a hasonló korú BS(polchangfal) szériáért kértek ennyit vagy többet.
Az ilyen árképzésekből kiindulva lazán fix.250e-ért kellene hirdetnem!

Amúgy EU-ból 5-600e között új FS247.3-ast lehet venni!
- Alex_Aston
- V.I.P.
- Értékelés: 3276
Én úgy látom, beleillik ebbe az árazásba, mégha annak a felső felében is van (bár a tibbség a régebbi, nem a .3-as). Gondolom azért is indít innen, mert ha 2/3 ennyiért tenné fel, abból is alkudni szeretne valaki...kargidje írta: ↑2023.11.01., szer. 21:17Azért ehhez már pofa kell, ha krva jó állapotban van, ha nem:
viewtopic.php?f=33&t=195817
... és tényleg, a nyugat már hanyatlik, mink meg lehagytuk őket, megtehessük, mögyünk előre, lovaskocsivaaaa a vármögyébe a ló nélküli huszárokhoz ...![]()
![]()
![]()
https://www.hifishark.com/model/elac-fs-247
Csak a Marantz! :-D
Azért ehhez már pofa kell, ha krva jó állapotban van, ha nem:
... és tényleg, a nyugat már hanyatlik, mink meg lehagytuk őket, megtehessük, mögyünk előre, lovaskocsivaaaa a vármögyébe a ló nélküli huszárokhoz ...

... és tényleg, a nyugat már hanyatlik, mink meg lehagytuk őket, megtehessük, mögyünk előre, lovaskocsivaaaa a vármögyébe a ló nélküli huszárokhoz ...

Gyanítom, hogy mindannyian ugyanarról az "úriemberről" beszéltek.
Korábban volt egy Sansui 11000 erősítő + tuner + lemez lejátszó itt hirdetve hibásan 200e ftert.
30 perc alatt elkelt pár nap múlva hibátlanként, együtt azt hiszem 800e ftot kért érte a fbon

Korábban volt egy Sansui 11000 erősítő + tuner + lemez lejátszó itt hirdetve hibásan 200e ftert.
30 perc alatt elkelt pár nap múlva hibátlanként, együtt azt hiszem 800e ftot kért érte a fbon

- Shelby
- Fórumlakó
- Értékelés: 121
Köszi " tonee73" Van tanulsága a dolognak .
"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6186
Kiszedtem, legközelebb írd le konkrétan lécci, hogy "ember, egy nullával túlszaladtál" vagy ilyesmi.Köszi.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8923
Azért gondolom, mert nem megengedett. Ha valami észrevételed van a hirdetéssel kapcsolatban, akkor a jelentés gombot használd.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
- Shelby
- Fórumlakó
A vicces beírásért kaptam egy moderátoros figyelmeztetést .

"Én úgy tanultam, hogy a világ az olyan, hogy az ember Fradi-drukker. A rendes magyar ember az Fradi-drukker. Vagy még egyszerűbb dolog ez: az ember fradista, ahogy a nap süt vagy a fű nő. " ESTERHÁZY PÉTER
- Shelby
- Fórumlakó
Re: Naim NDX
Hirtelen nagyon megdrágult ez Naim!