Valamiből meg kell élni. Tudjátok, magas infláció volt az elmúlt 2-3évben, háború meg a mocsok prüsszel miatt.
Nameg kint is minden is drágább is volt is. Viszont most már nem is!

Emelni kellett na!
Ezen az áron én is meglepődtam. Főleg a 10 évvel ezelőtti árakhoz képest jó befektetésnek tűnik, ha a 100 ezer reális. De láttam már L15-öt is 150-ért....
Soha senkit nem küldtem vissza az anyukájába mert alkudozott. Pedig voltak bőven extrém alkudozások. Én nem az a fajta vagyok. Ellenkező esetben pedig már jártam amikor pl az eladó éjszaka küldött válaszára még reggel nem regáltam. Szóval nagyon tévesek a gondolatok! A dupla ár pedig nem tudom hogy jött ki a 320 bol 490re de ezt egy harmadikos álltalános iskolás is megoldja helyesebben!kargidje írta: ↑2023.06.09., pén. 09:44Az jó, mert te meg csak kétszeres árat kérsz a 2 éve vett dolgodért.![]()
Aztán ha valaki ajánlana érte 340e-et, elküldenéd vissza anyukájába, mégis hogy képzeli ezt.
Nem értem a hozzászólást és nem is értek egyet vele.
Az én ingerküszöbömet jelentősen átlépi a 100%-os áremelkedés, ami egyenlő a lehúzással, átveréssel, átb.szással! Aki ezt szereti, az továbbra is tapsoljon hozzá.
Kicsit túlpörgöd már ezt a "túlságosan drága" témát. Eljutottál az anyázásig. Nincs ebben a témában ennyi. Engedd el!kargidje írta: ↑2023.06.08., csüt. 09:29Ááá, dehogy drága, így kell ezt manapság itt avx-en, hiszen a boltban is, tudod.
Itt az előző hirdetés:
viewtopic.php?t=156305
Aztán csodálkozik, ha néhányan elküldik aanyukájábaba.
![]()
Remélem "a kiszemelt utód" is dupla árról indul!
Ááá, dehogy drága, így kell ezt manapság itt avx-en, hiszen a boltban is, tudod.
Ettől a beírásodtól úgy gondolod majd olcsóbb lesz?
Leírtam miért adtam el.Nem baj nem írom le még egyszer.Vettem egy másikat ezt is leírtam.Senki nem írta nem romolhat el,ezt te írtad.Aki megvette meg én is futomünek használja.Lehet venni új accut 3-4 millióért nem 500-ért.Nincs 3-4 millióm ezért veszek idösebb lejátszót.Mindig jobban bízok a régi jól megépitett motyokba,mint az újakban.Ha elromlik elviszem szervizbe és megcsinálják.kargidje írta: ↑2023.05.16., kedd 10:55"Gyári fej bele 150ezer ft plusz posta.Poa szetteket bekapcsolva használták ezért az elözö 3520ex nem vettem meg mert jóval halványabb volt a kijelzö mint a gyári ami jó."
Kb. erről beszélek. Aki a tiédet megveszi 30évesen 500e-ért, mi a garancia, fél év, 1év múlva nem lesz hibás![]()
Lehet elmegy még évekig, lehet nem. Zsákbamacska eljövetelét sem árt figyelembe venni.
Amúgy ha ennyire jó és soha nem romlik el, miért lett eladó? Most majd vehetsz egy újabbat, ami meg már majd elromlik...![]()
Látom elkelt, éljen, jeee!