Meglehetősen furcsa, hogy ilyet csinálnak. Nekem nem volt gondom velük régebben....leslie10 írta: ↑2023.09.16., szomb. 21:42Sziasztok !
Lehet, hogy nem ide való, de furcsa, hogy a hifitársadalom egy részének fontos cég, a Streamaudio meglehetősen furcsán viselkedik egy-két felhasználóval, nem engedi a regisztrációt és így a vásárlást. Nem igazán értem a cég politikáját, amikor 5 csillagos visszajelzése van a vásárlóktól.
Mondjuk azt nem lehet mondani, hogy az utóbbi időben jó üzlet lett volna venni új hifi komponenst. Valahogy régebben voltak 200-300 ezer forint között jó és tényleg jó termékek. Most meg van a gagyi 100-150 ezres. A 500-600 ezres ami régen 250-300 ezres kategória volt. A teljesen elrugaszkodott 1,5-2 milliós ami pár éve 700 ezer-1,2 millió között voltak.
Elég csak felcsapni az https://www.av-online.hu/
Tudom tudom ott minden reklám csak. De egy "tesztet" néha elolvasok.
Újdonságok is szoktak érdekelni. Esetleg valami merész gyártó bemutatása....
De azért az végleg kicseszte a biztosítékot nálam múltkor, hogy egy újra legyártott Musical Fidelity A1 ! 600-650 ezer forint, ha most szeretném megvásárolni az 1985-ben 190 fontba kerülö (Legyen alsó hangon akkori 15000 Forint, ami tudom, hogy most kb. 200-250 ezer forint) erősítőt. Amin szinte nem kellett sokat gondolkozni, csak pár alkatrészt jobbra cserélni. 1-2 apró finomítás és kész is. Értem én, hogy egy klasszikust hoztak vissza, de a mérnöki és a gyártási idő elenyésző lehetett. Simán adhatnák 300-400 ezerért is. Sokkal többen megvennék. Tudom mindenki gyorsan akar nagyot szakítani. Ez a fránya kapitalizmus.
Az utóbbi években a hifim nagy részét használtan vettem. Ezután is így fogok tenni, mert ezt az árnövekedést nem tudom és nem is fogom lekövetni. A hifi helyére lehetne írni tetszőlegesen más szót is. Az is megállná a helyét a jelenlegi gazdasági helyzetben. Komolyan tiszta olyan érzésem van az utóbbi 1-2 hónapban, mint 2008-2009-ben. Azt senki nem akarhatja, ami akkor volt... Szinte most sem lehet eladni minőségi dolgokat gyorsan. Még olcsón sem veszik meg csak nagy nehezen.
Ott is ez volt, hogy beleállt a földbe a kereskedelem is... Tudjuk mi lett a vége sajnos...