Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Szerintem valami túlságosan drága
Re: Szerintem valami túlságosan drága
Helyesen: A Marantzot ajánlják sztereora is.
Nekem egy jó hibrid kell mert nem akarok hangfalkábeleket ki és be dugdosni.
Nekem egy jó hibrid kell mert nem akarok hangfalkábeleket ki és be dugdosni.
NAD T778
Gondolkozom egy 8K-s Marantz-on. Valahogy a Marantz jobban jelen van mint a PIO.
A MArantz-ot ajánják sztereora is.
A MArantz-ot ajánják sztereora is.
NAD T778
Re: Pioneer VSX-LX505 Elite AVR 9.2ch HDMI 2.1 8K Dirac Dolby Atmos/DTS:X, 1 hónapos
A második tesztben ott az új ára de ha körbenézel találsz egy pár helyen ennyiért...
"Az igazi barát szemből támad."
Re: Pioneer VSX-LX505 Elite AVR 9.2ch HDMI 2.1 8K Dirac Dolby Atmos/DTS:X, 1 hónapos
Mennyibe került újonnan?
NAD T778
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6166
Re: Audia Flight Three S sztereó erősítő
Ezzel nyertél is 1 hét pihenőt.Szgaborsz6 írta: ↑2023.02.02., csüt. 18:39Az új ára több lett 100e-el, így a használt ára is több lett 120e-el. Vajon mi lesz ha már nem lehet újonnan kapni?
Csak azért érdekel, mert az én hangfalamat már nem árulják boltban.
viewtopic.php?p=2759456#p2759456
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
-
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 93
Re: Audia Flight Three S sztereó erősítő
Az új ára több lett 100e-el, így a használt ára is több lett 120e-el. Vajon mi lesz ha már nem lehet újonnan kapni?
Üdv, Zoli
- Gulka.
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 373
Én életemben 3 NAD erősítőt birtokoltam. Őszintén. Az összes szervízes volt. Mondjuk 2 használt és 1 új volt az arány.
Az olcsóbbik fajtákból. Attól még a drágább széria lehet jó és hibamentes természetesen. Sajnos rossz szájíz nálam marad.
Lindemann Limetree Network + Kenwood 5020L + Heed Audio Elixir + Heed Audio Bee + Beyerdynamic DT-990.
Lehet, én indítottam el a beszélgetést ebbe az irányba, de nem a NAD M25 minőségét vitattam.
A NAD M25 az általam eddig hallott legjobb hangú 7 csatornás végfok és az értéke is bőven fölötte van szinte az összes itt hirdetett cuccnak. Nekem is volt pár évig, nagyon szerettem, de pár hónapja eladtam és visszavágyom kissé. Ha lesz egy alkalmi vétel, mint pár hónapja, akkor bele is vágok. Sajnos arról a NAD trióról lemaradtam egy hétvégi elfoglaltság miatt és a hirdetés sincs már fent az avx-en, hogy linkelni tudjam. Ha jól emlékszem a szett 600-700e között volt valahol, a végfokot pedig 450-be kaptam volna meg külön.
Összegezve, nem ez a végfok drága, hanem az volt alkalmi vétel. (Remélem, hogy nem az van most tovább értékesítve, mert az nem illene bele ebbe a fórumba.) A sajátomat is 600e felett adtam el, igaz azt pár éve én csomagoltam ki először, addig egy raktárban pihent.
Még egy gondolat. Nem értem, hogy a NAD miért nem népszerű hazánkban, pedig számomra kiemelkedik a többi közkedvelt márka közül. Ezért is vásárolok az utóbbi pár évben csak NAD terméket. NAD M2, M50, M17, M27, M32, M15HD, M25.
A NAD M25 az általam eddig hallott legjobb hangú 7 csatornás végfok és az értéke is bőven fölötte van szinte az összes itt hirdetett cuccnak. Nekem is volt pár évig, nagyon szerettem, de pár hónapja eladtam és visszavágyom kissé. Ha lesz egy alkalmi vétel, mint pár hónapja, akkor bele is vágok. Sajnos arról a NAD trióról lemaradtam egy hétvégi elfoglaltság miatt és a hirdetés sincs már fent az avx-en, hogy linkelni tudjam. Ha jól emlékszem a szett 600-700e között volt valahol, a végfokot pedig 450-be kaptam volna meg külön.
Összegezve, nem ez a végfok drága, hanem az volt alkalmi vétel. (Remélem, hogy nem az van most tovább értékesítve, mert az nem illene bele ebbe a fórumba.) A sajátomat is 600e felett adtam el, igaz azt pár éve én csomagoltam ki először, addig egy raktárban pihent.
Még egy gondolat. Nem értem, hogy a NAD miért nem népszerű hazánkban, pedig számomra kiemelkedik a többi közkedvelt márka közül. Ezért is vásárolok az utóbbi pár évben csak NAD terméket. NAD M2, M50, M17, M27, M32, M15HD, M25.
Re: Nad M15 és M25 7.2 csatornás proc + végfok
Kicsit értetlenül állok a dolog mellett, tulajdonképpen neked mi a bajod??? Miért kellene nekem annyiért adnom valamit, amit valaki 2,5 évvel ezelőtt ennél olcsóbban adott (nem sokkal) ráadásul ha igaz, hogy hibás volt akkor meg pláne... Én pár hónappal ezelőtt láttam ilyen szettet 800 felett árulták. Akkor ő is menjen a ...-ba?
Nyugodj meg neked nem kell a cucc, megértettem! Talán más megveszi, talán nem. Ha nem - veszek megint egy állványt ami elbírja és félreteszem, ahogy azt az utóbbi időben tettem - vagy elajándékozom! Hátha tudok valakinek örömet okozni!
Peace!
Nyugodj meg neked nem kell a cucc, megértettem! Talán más megveszi, talán nem. Ha nem - veszek megint egy állványt ami elbírja és félreteszem, ahogy azt az utóbbi időben tettem - vagy elajándékozom! Hátha tudok valakinek örömet okozni!

Peace!
[/quote]William írta: ↑2023.01.29., vas. 20:03Tessék?
Mi az, hogy nem tudok semmit? A hirdetésnél oda volt írva, hogy hibás?
Tehát akkor épp az eladó szavát kellene kétségbe vonni aki ELHALLGATTA, hogy hibás!
Te ne beszélj hülyeségeket. Teljesen nonszensz amit írsz.
Az hogy számodra mi evidens, az itt nem számít. Addig nem kell más szavát kétségbe vonni, amig nem tudsz semmit. Te vagy az aki hülyeségeket írt és másokat hülyézel. Először magadba keresd a hibát, mert van bőven.
www.nanoenergizer.hu
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Mozi: Zidoo - Optoma 4K - ARCAM AV40 - Sunfire Grand Cinema X2 - Klipsch THX Ultra2 7.2.4
Audio 1: Synthesis A50T - Micromega M-One - XTZ 100.49 Divine - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Audio 2: Carver CT7 - Forté Audio - Sonofer SF6 - XTZ 99W12.16 - Sansui SR-222MKV
Tessék?
Tehát akkor épp az eladó szavát kellene kétségbe vonni aki ELHALLGATTA, hogy hibás!
Az hogy számodra mi evidens, az itt nem számít. Addig nem kell más szavát kétségbe vonni, amig nem tudsz semmit. Te vagy az aki hülyeségeket írt és másokat hülyézel. Először magadba keresd a hibát, mert van bőven.
[/quote]
[/quote]
NAD T778
-
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 33
Az hogy számodra mi evidens, az itt nem számít. Addig nem kell más szavát kétségbe vonni, amig nem tudsz semmit. Te vagy az aki hülyeségeket írt és másokat hülyézel. Először magadba keresd a hibát, mert van bőven.William írta: ↑2023.01.29., vas. 19:51Egy olyan hirdetésnél ahol nincs oda írva, hogy hibás, az számomra evidens, hogy hibátlanul működik!
Minden hirdetésnél meg kellene kérdezni, MINDENT, hogy MINDENT tudjak?
Nem TE vagy a legélesebb kés a fiókban, az már biztos!
Exclusive írta: ↑2023.01.29., vas. 19:47Ha nem tudsz valamit, akkor először kérdezzél.![]()
Képzeld el, hogy pótméter hibás volt. Ha nem vagy tisztában a tényekkel, akkor kérdezd meg az eladót és majd azután vond kétségbe más állítását!
Honnan veszed, hogy az a végfok 15 éves volt?
Ne találj ki plusz dolgokat, ha nem vagy képben.
William írta: ↑2023.01.29., vas. 19:19Hibás volt? A hirdetésben szó sincs róla. Ne találj ki plusz dolgokat.
Mikori a végfok? Hány éves? Kb. 15 körül van.
Biztos vagyok benne, hogy ennyi idő alatt minden alkatrésze gyári adatokat produkál......
Szerinted ennyi idő alatt a KONDIK csak egyre jobbak lesznek benne?....
Ez nem egy jó bor vagy antikvitás.....
Egy olyan hirdetésnél ahol nincs oda írva, hogy hibás, az számomra evidens, hogy hibátlanul működik!
Exclusive írta: ↑2023.01.29., vas. 19:47Ha nem tudsz valamit, akkor először kérdezzél.![]()
Képzeld el, hogy pótméter hibás volt. Ha nem vagy tisztában a tényekkel, akkor kérdezd meg az eladót és majd azután vond kétségbe más állítását!
Ne találj ki plusz dolgokat, ha nem vagy képben.
William írta: ↑2023.01.29., vas. 19:19Hibás volt? A hirdetésben szó sincs róla. Ne találj ki plusz dolgokat.
Biztos vagyok benne, hogy ennyi idő alatt minden alkatrésze gyári adatokat produkál......
Exclusive írta: ↑2023.01.29., vas. 19:00
Azt a processzort azért adták ajándékba, mert hibás volt.
Végfok esetében semmit nem jelent, hogy hány éves ha műszakilag rendben van.
Az sem jelent semmit, hogy az Nad M28-nak van XLR bemenete, mert attól még leszerepelt az Nad M25 mellett és ez számít. Ráadásul pont a sztereó hangja volt meglepően gyenge az M25-höz képest.
Én hallottam a két erősítőt egymás mellett és ha neked is lesz alkalmad rá, akkor majd te is ezt fogod tapasztalni. Nagyon nehéz az M25 mellé olyan 7 csatornás végfokot rakni, ami felveszi vele a versenyt. Egyszerre a hét csatornán folyamatosan képes leadni a 220W teljesítményt elképesztő minőségben. Erre csak a több milliós hasonló felépítésű prémium végfokok képesek.
Ez a végfok 600 ezerért hihetetlen jó áron van.
NAD T778
-
- Lefelé a lejtőn
William
Ha nem tudsz valamit, akkor először kérdezzél.
Ne találj ki plusz dolgokat, ha nem vagy képben és ne oszd az észt.
Ha nem tudsz valamit, akkor először kérdezzél.

Ne találj ki plusz dolgokat, ha nem vagy képben és ne oszd az észt.
Exclusive írta: ↑2023.01.29., vas. 19:00Azt a processzort azért adták ajándékba, mert hibás volt.William írta: ↑2023.01.28., szomb. 20:13Nem az árat kritizálom de mint egy korábbi hirdetésben is szerepeltek ezek darabok és ott ráadásul "ajándékba" adták a processzort, jóval alacsonyabb áron mint most a hirdetésben szereplő ár.
A processzor felett eljárt az idő.
A végfok rendben van de ez sem mai darab.
Az eladó által megemlített M28-ban XLR bemenetek is vannak és azért nem ugyan az a kettő ha már sztereo-ról IS beszélünk....
Az sem jelent semmit, hogy az Nad M28-nak van XLR bemenete, mert attól még leszerepelt az Nad M25 mellett és ez számít. Ráadásul pont a sztereó hangja volt meglepően gyenge az M25-höz képest.
Én hallottam a két erősítőt egymás mellett és ha neked is lesz alkalmad rá, akkor majd te is ezt fogod tapasztalni. Nagyon nehéz az M25 mellé olyan 7 csatornás végfokot rakni, ami felveszi vele a versenyt. Egyszerre a hét csatornán folyamatosan képes leadni a 220W teljesítményt elképesztő minőségben. Erre csak a több milliós hasonló felépítésű prémium végfokok képesek.
Az a bajom, hogy mindenki írja a hülyeséget az eladó termékkel kapcsolatban.
Ez egy fórum, ne legyek már leb...va azért mert írok.
Az árral azért volt bajom mert valótlant állított az eladó.
Ezzel az inflációs dumával meg ki van a ......
Itt fejeztem be a témát.
Ez egy fórum, ne legyek már leb...va azért mert írok.
Az árral azért volt bajom mert valótlant állított az eladó.
Ezzel az inflációs dumával meg ki van a ......
Itt fejeztem be a témát.
tonee73 írta: ↑2023.01.29., vas. 19:27Nem értelek, mi a cél? Meg szeretnéd venni, vagy csak az árral van bajod?William írta: ↑2023.01.29., vas. 19:19Hibás volt? A hirdetésben szó sincs róla. Ne találj ki plusz dolgokat.
Ha az utóbbi, akkor itt folytasd légy szíves:
viewtopic.php?f=60&t=142626
NAD T778
Hibás volt? A hirdetésben szó sincs róla. Ne találj ki plusz dolgokat.
Exclusive írta: ↑2023.01.29., vas. 19:00Azt a processzort azért adták ajándékba, mert hibás volt.William írta: ↑2023.01.28., szomb. 20:13Nem az árat kritizálom de mint egy korábbi hirdetésben is szerepeltek ezek darabok és ott ráadásul "ajándékba" adták a processzort, jóval alacsonyabb áron mint most a hirdetésben szereplő ár.
Az eladó által megemlített M28-ban XLR bemenetek is vannak és azért nem ugyan az a kettő ha már sztereo-ról IS beszélünk....
NAD T778
-
- Lefelé a lejtőn
Azt a processzort azért adták ajándékba, mert hibás volt.William írta: ↑2023.01.28., szomb. 20:13Nem az árat kritizálom de mint egy korábbi hirdetésben is szerepeltek ezek darabok és ott ráadásul "ajándékba" adták a processzort, jóval alacsonyabb áron mint most a hirdetésben szereplő ár.
Ráadásul ez nem is ugyanaz a szett, az enyém fóliás! De mindegy is, mert hogy 2020. júliusában mi volt, meg mi van 2023. év elején nem egészen ugyanaz! De reklamálhatsz a közértben, az autókereskedőnél vagy az ingatlanosnál is!

William írta: ↑2023.01.29., vas. 14:19Erre azért még reagálnék:
viewtopic.php?t=148040
frankoo írta: ↑2023.01.28., szomb. 20:50Annyit hozzá tennék, hogy én ugyan meg nem említettem meg az M28-at, illetve az tuti fix, hogy jóval kedvezőbb áron nem volt fent elő-végfok páros!Volt hirdetve egy 3-as szett és egy végfok külön - amiről én tudok!
Ja igen és még valami! Egyre inkább afelé hajlok, hogy egyben adjam el a 3 készüléket, így pedig 700 ezer forint alatt vihető az egész szett!
www.nanoenergizer.hu
Na ezt nem tudtam, de ha jól látom 2,5 évvel ezelőtt volt. Mennyi volta azóta az infláció? Ja és én nem a hirdetőtől vettem!

William írta: ↑2023.01.29., vas. 14:19Erre azért még reagálnék:
viewtopic.php?t=148040
frankoo írta: ↑2023.01.28., szomb. 20:50Annyit hozzá tennék, hogy én ugyan meg nem említettem meg az M28-at, illetve az tuti fix, hogy jóval kedvezőbb áron nem volt fent elő-végfok páros!Volt hirdetve egy 3-as szett és egy végfok külön - amiről én tudok!
Ja igen és még valami! Egyre inkább afelé hajlok, hogy egyben adjam el a 3 készüléket, így pedig 700 ezer forint alatt vihető az egész szett!
www.nanoenergizer.hu
Erre azért még reagálnék:
viewtopic.php?t=148040
viewtopic.php?t=148040
NAD T778
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Re: Audioquest Gibraltar 2.5m
Így van:eszeky írta: ↑2023.01.29., vas. 10:21https://kabel-csatlakozo.arukereso.hu/a ... zz-felelek
Nem akarok üzletet rontani, de ez, hogy van?
Tehát 1 (azaz egy) folyóméter 23900 ft.
Az ártollkodás következtében pedig egy hetet pihensz:
viewtopic.php?p=2759456#p2759456
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
- eszeky
- Nincs visszaút
- Értékelés: 10
Re: Audioquest Gibraltar 2.5m
https://kabel-csatlakozo.arukereso.hu/a ... zz-felelek
Ezek is jók:
viewtopic.php?f=32&t=185895
Azt sem tudja kié volt, semmi köcöllék, de azért emeli 120e-rel az árát, mert a boltban felment 100e-rel az új, 3év garanciás, csilli-villi állapotúnak az ára.
viewtopic.php?f=33&t=185270
Ez is csak 190e-rel kerül többe.
Biztosan sokan erre vártak és már rohannak is megvenni őket jóval drágábban. Nem vagyunk egyformák, de azért mégis ennyire fillértb.szni....
Pár napja/hete írta itt valaki, a házi-mozi, dvd/cd/bd ...stb megy ki a divatból és egyre olcsóbbak a használt készülékek, meg hogy az általam akkor linkelt jfogás irreális árai itt avx-en nem mérvadóak, éééés tényleg:
viewtopic.php?f=31&t=186114
viewtopic.php?f=32&t=185895
Azt sem tudja kié volt, semmi köcöllék, de azért emeli 120e-rel az árát, mert a boltban felment 100e-rel az új, 3év garanciás, csilli-villi állapotúnak az ára.
viewtopic.php?f=33&t=185270
Ez is csak 190e-rel kerül többe.
Biztosan sokan erre vártak és már rohannak is megvenni őket jóval drágábban. Nem vagyunk egyformák, de azért mégis ennyire fillértb.szni....

Pár napja/hete írta itt valaki, a házi-mozi, dvd/cd/bd ...stb megy ki a divatból és egyre olcsóbbak a használt készülékek, meg hogy az általam akkor linkelt jfogás irreális árai itt avx-en nem mérvadóak, éééés tényleg:
viewtopic.php?f=31&t=186114
A többi mondandóm a CD lejátszós topicba való lenne, de ott meg már ezerszer leírtam, szóval itt annyi az ON-topic, hogy ennek bizony most ennyi az ára a piacon, és szerintem gyorsan el is kel majd!
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2511
Úgy pontosítanám, hogy ezt a korai Philips CD hangot ezzel a szintű tuninggal ma valóban ennyiért mérik. Ízlés dolga, a jobb/rosszabb hang kérdését nem feszegetném, valóban másképp szólnak ezek a régi Philipsek, mint a mai digitális hang. És hát kinek ez, kinek az ...Tctronic írta: ↑2023.01.25., szer. 15:05... ennyi pénzért nem kapsz jobb hangotAlex_Aston írta: ↑2023.01.25., szer. 14:33Értem a kultuszt, meg minden, de ez nem túl bátor árazás?
viewtopic.php?f=31&t=186061

A többi mondandóm a CD lejátszós topicba való lenne, de ott meg már ezerszer leírtam, szóval itt annyi az ON-topic, hogy ennek bizony most ennyi az ára a piacon, és szerintem gyorsan el is kel majd!

- tonee73
- Kiemelt Moderátor
Nem csak a Chario árak alá.Elég sok cuccot lehetne linkelni innen a fórumról is.s4tch írta: ↑2023.01.25., szer. 17:05...vagy lehet, hogy egyszerűen a Chario árak alá kapott a szél:
viewtopic.php?f=33&t=185778
Ez sem egyszerű infláció.