SWild írta: ↑2022.02.02., szer. 07:16
Lehetne, de én még nem találkoztam olyannal, aki számlát adott volna. Én pl szívesen adok adás-vételit ha eladom valamimet (mondjuk nem is vagyok nepper és jellemzően bukok mindenen

)
Hifiben, PCben és konzolban is találkoztam olyannal aki adott számlát/adásvételit, igaz mindenfélével foglalkozott, használt, új, stb. A használt cuccokra is garanciát vállalt. Ez az irány nekem tetszik, én ezekre gondoltam mikor írtam, hogy van létjogosultáguk a piacon. Persze vannak az arrogáns b.faszok akik csak addig smúzolnak ameddig ki nem köhögted a pénzt és utána az a válasz mindenre, hogy ott volt előtted, miért nem próbáltad ki, itt még működött... na az ilyet azt döglött kutyával verném agyon.... az a része, hogy valamire rárepül és megveszi kb piaci áron majd utána sokkal drágábban árulja azzal nem tudunk mit csinálni, ez az ő kockázata, ha ő ezt látja a piacban, hogy el fogja tudni adni, hát hajrá.....
Az elmúlt időszak eladásain én nem buktam, sőt:D Igaz, ha hozzászámolom az inflációt akkor persze buktam:)