Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
-
Sonny
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Bélapapával üzleteltem, maximálisan elégedett vagyok!
- Szeki2
- Nincs visszaút

- Értékelés: 171
emil fórumtárstól vásároltam hangfalkábeleket, rendkívül korrekt módon bonyolította le az adás-vételt, csak ajánlani tudom!
Üdv.: Jani
- Szeki2
- Nincs visszaút

- Értékelés: 171
A közelmúltban Sonny-val üzleteltem. Rendkívül korrekt és segítőkész fórumtárs!
Üdv.: Jani
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 547
Ádám rugalmas, megbízható eladó, ajánlom mindenkinek.
adamthebrave
Szintén csak ajánlani tudom Giotto14 fórumtársunkat!
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 438
Ádám rugalmas, megbízható eladó, ajánlom mindenkinek.
adamthebrave
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Doky-val üzleteltem... 10/10
Ez kölcsönös!
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
kdulity maximálisan ajánlott partner.
Szenzációs Polish Jazz lemezeket vásároltam tőle.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Gabba 63 fórumtársunkat bátran ajánlom.Szimpatikus,megbízható vásárló.Köszönöm a vásárlást.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
- D-O-M-I
- Törzsvendég

- Értékelés: 138
Tegnap volt egy adásvételem t97eat -el (-al? ). Minden rendben volt, és egy kedves, segítőkész embert ismertem meg. Én nyugodt szívvel ajánlom bárkinek!
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Aki hibátlan mintaszerű lemezeket, gyors és korrekt üzletet szeretne annak ajánlom " feher " fórumtársat.
Markoo szakkollégát bátran ajánlom! Minden a megbeszéltek szerint, flottul ment
Köszönöm !
Én is csak jókat tudok írni Earforce-ról korrekt; pontos; megbízható fórumtárs !!
AVM Evolution CD 5.2 ; Usher Audio ; Ayon Spirit III MK III. - KT150 ; Valhalla Aura V2 ; DH labs ; Tellurium Q ; Pointe ; Bodor +; TIDAL
Markoo szakkollégát bátran ajánlom! Minden a megbeszéltek szerint, flottul ment
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO
- Zenekedvelő
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 11
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user/38127-goldhifi/
Ajánlom fórumtársat. Két terméket vásároltam Tőle. Maximálisan jó minőségűek, és korrekt, segítőkész srácot ismertem meg a személyében.
Köszönet!
Dean
Fórumtárs is +++++ , nagyobb mennyiségű számítástechnikai alkatrészt vásároltam tőle , gyors, pontos , a csomagot az utalás másnapján megkaptam.... Köszönöm.
Zenekedvelő Fórumtársat maximálisan ajánlom, pár dolgot vásárolt tőlem gyors , pontos, megbízható.....
Bár privátban érkeznek dögivel (pozitív) visszajelzések, ide valamiért kevés ember ír rólam
Hogy én ne keltsek ilyen hiányérzetet senkiben, meg kell említsek újabb pár nevet, akiket bátran ajánlok nektek:
almera36
aszem
Donyec
Illetve még néhány olyat, akik valószínűleg nem szorulnak rá a méltatásomra, de annyira nagyszerűen állnak a dolgokhoz, hogy nem tudom nem idetenni őket
nehai
fapaci
alto
audience
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 438
Azt gondolom, hogy egy üzlethez mindkét fél pozitív hozzáállása és egymás tisztelete is szükséges, ezért nem részletezném,
hogy ki volt eladó vagy ki volt a vevő. Egyszerűen csak meg szeretném köszönni mindannyiuknak (a lista nem teljes, sajnos, de igyekszem)
a remek termékeket, a barátságos és jóindulatú, olykor rugalmas vagy éppen megértő szándékot. Szóval bátran ajánlom Őket
Kasumi
Ivchie
dpeti1970
viri
Taarzan
Balage84
csoma
MPeti
Odeon
Páti
Csodó Tamás
mr.oxygen
Audience
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 442
Az utóbbi időben néhány fórumtárssal kapcsolatba kerültem adás-vétel kapcsán, akik példás hozzáállásuk, nagyvonalúságuk, illetve korrektségük miatt megérdemlik, hogy itt említést tegyek Róluk:
giotto14
CzirakiG
gyurczy
szasza74
Újratervezés
- andarson
- V.I.P.

- Értékelés: 604
Köszönöm szépen igi-nek a fejhallgatót és fodesz-nek az állványt. Mindkét eladó nagyon korrekt és rugalmas. Ezer hála
Linn Majik DS
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
Dual 1219 - Sumiko Blue point no.3 Lo
Musical Fidelity M6x Vinyl
Forté Audio Model 40 - Forté Audio Model 4
JBL 4333
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Komárfamily fórum társunkat emelném ki. Abszolút segítőkész,megbízható embert ismertem meg személyében.
Igaz nem konkrétan adásvételem volt vele, de Hifi beszerzésben segített. Nagyon segítőkész volt. Itt is köszönöm neki! Megbízható AVX-es!
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- Bodoraudio
- V.I.P.

- Értékelés: 742
- Kapcsolat:
Komárfamily fórum társunkat emelném ki. Abszolút segítőkész,megbízható embert ismertem meg személyében.
- D-O-M-I
- Törzsvendég

Tegnap volt a harmadik üzletem audience -el, és lesz is még pár. Minden pozitív vele!
hack3er fórumtárstól vásároltam. Kommunikatív, gyors és példaértékűen csomagol. Az áru pedig tökéletesen megfelel a leírtaknak.
És ez természetesen visszafelé is igaz!
avl2 -vel öröm üzletelni, gyors, megbízható, kommunikatív
Továbbá, mivel mostanában elhanyagoltam ezt a topicot, itt szeretném megemlíteni az elmúlt pár hónapban zajott kiemelten pozitív partenereket, akiket kivétel néklül ajánlok bármelyik avx tagnak:
tailor77
thxfan
simici
hm74
forester
Xanaxx
Pedo
MOd
Szeddy
H.Atish
Tul forumtarstol vasaroltam, minden rendben, teljesen korrektül, szivesen maskor is. ..igaz, ez sem az elsö alkalom volt, akkor is minden rendben volt. köszönöm !