Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tulajdonképpen mi visz rá egy embert arra, hogy Samsung plazmát vegyen? Nem is sokkal olcsóbbak, mint a nekik tudásban megfelelő Pana vagy Pioneer, de a neten majdnem kizárólag negatív reviewkat lehet róluk olvasni 
Hogy mi vitt rá, mint embert a Samsung megvásárlására?
Először is az vitt rá, hogy jó képe volt.TV-n különösen.
DVD-vel se volt különösebb bajom, bár -mint néhányan itt is írták - a sötétebb jelentek esetében télleg voltak néminemű hiányosságai, de ez belefért az ingerküszöbbe.

Másodjára az vitt rá, hogy az ára valóban kedvezőbb volt az említett típusokénál.
Harmadjára az vitt rá, hogy a szolgáltatásai is rendben voltak.
Negyedjére az vitt rá - nem a legfontosabb szempont ugyan -, de pofásan nézett ki.

Ötödjére az vitt rá, hogy 3 év garancia. (amit hál'isten tudtam is érvényesíteni)
Vásárlás előtt végig olvastam az itteni samsunggal kapcsolatos akkori hozzászólásokat, de az enyémhez hasonló rémtörténettel nem találkoztam.
Úgy voltam vele, hogy felőlem akár Sokol is lehet a felirat rajta, ha eccer a szememnek-és a pénztárcámnak- megfelel.
Ki a fene gondolta, hogy 4 hónap után elszáll ??!!

soma17
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: soma17 »

Tulajdonképpen mi visz rá egy embert arra, hogy Samsung plazmát vegyen? Nem is sokkal olcsóbbak, mint a nekik tudásban megfelelő Pana vagy Pioneer, de a neten majdnem kizárólag negatív reviewkat lehet róluk olvasni
Nem tudom mire gondolsz egy ugyanojan tudásu Sam és Pio között minimum 150eFt-külömbség van

Ez azért elég számottevö Még a táncolo Banánnak is

Vendég

Plazma

Erősen gondolkodok a Sony 50"-os 3LCD projektoros masinájában.Ez talán kicsit off,de hát a kérdésedre ez a válasz.
Üdv:
Carey

álítólag az is gáz...

rea szaktrás nemvalami jókat nyilatkozott róla

Egyelőre gondolkodok rajta és szemezgetek vele...Olvastam én is rea szaktárs véleményét róla a szomszéd topikban.Próbálgattam már és nem tűnik rossznak, de nem akarok erről a plazma topikban értekezni.

Vendég

Plazma

Hali!

Bocsi, hogy csak így, beregisztrálatlanul írok, de mivel majd minden nap olvasom a topikot és én is Ti véleményeitek alapján vásároltam plazma tv-t, gondoltam, én is beírhatok.
Bár ez nem az a hely, ahová ez való, de hátha valakit mégiscsak érdekel a dolog.
Tehát, sajnos anyagi gondok miatt el kell adnom a 2005. decemberben vásárolt Panasonic TH42-PA50 típusú plazma tv-m. Gondolom mindenki ismeri a paramétereit ezeknek a készülékeknek, ezeket akkor nem ecsetelném. Kb 4-500 órát volt használva,
újszerű állapotban van. Asztali talp jár hozzá. Ár, alku nélkül: 299.999 Ft.-
Elérhetőségem: balnabe@freemail.hu
Mégegyszer bocsi a hírdetésért.

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Balha »

Erősen gondolkodok a Sony 50"-os 3LCD projektoros masinájában.Ez talán kicsit off,de hát a kérdésedre ez a válasz.
Üdv:
Carey

álítólag az is gáz...

rea szaktrás nemvalami jókat nyilatkozott róla
...

voivod
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: voivod »

Vendég

Plazma

Sziasztok! 
Néhány héttel ezelőtt vásároltam egy samsung PS-42D5S plazma tv-t.KB 10 órányi használat után az egyik képpont kékesen kezdett világítani a képernyő közepe táján.Utána néztem mi okozhatta a problémát és kiderült,hogy az adott cella egyik alcellája,ami a piros szint jeleníti meg "kiégett".Ha álló képet nézek a tv-n,vagy lassú mozgású filmet,akkor ez a pont igen zavaróan tud világítani,ill. pislákolni a képernyőn.Bementem több áruházba és máshol is láttam kirakva olyan plazmákat,amiken ugyanez a hiba előjött.Leginkább a Samsung és LG plazmákra volt jellemzőbb a probléma.A tv természetesen teljeskörű garanciát élvez.A segítségeteket szeretném kérni abban,hogy javítható-e ez a hiba?Esetleg kérhetem-e a készülék cseréjét,mivel számomra elég zavaró a kékesen pislákoló pont a képernyő közepén (elvonja a figyelmet a műsorról).Minden információt szivesen fogadok és előre is köszönöm a segítségeteket

Nekem is ilyen plazmám volt és a vásárlást követő 2. napon vettem észre a cellahibát.Enyém a változatosság kedvéért zölden világított.Samsung hivatalos véleménye a következő volt: néhány (2-3 db.) cellahiba a képernyő szélein (tehát nem a középső látómezőben) álláspontjuk szerint megengedett, tehát nem cserélnek.

Ha középen éktelenkedik valahol, akkor van esélyed a cserére.Én nagy nehezen kicseréltettem,bár a cellahiba a kép jobb szélén jött elő.
3 hónapos korában azonban a masina teljesen megadta magát,vízszintes csíkok jelentkeztek rajta, amit több hetes szerelgetés, panelek csereberéje után sem tudott a szervíz megszüntetni...
Komoly küzdelem után elértem, hogy a samsung visszafizeti a vételárat.Valszeg ezen a héten utalnak.

Nem akarok senkit elkeseríteni akinek PS42D5S típusa van,de én nagyon megszívtam vele.Életemben annyit még nem idegeskedtem, mire elértem,hogy visszakapjam a pénzem.Soha többet samsung plazmát !

És most mit veszel?

Szia,
hát ez jó kérdés.
Azt hiszem a plazmáról-legyen az bármilyen típus-lemondtam.Tudod, akit egyszer a kígyó, az később a gyíktól is...
Üdv:
Carey

soma17
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Sziasztok! 
Néhány héttel ezelőtt vásároltam egy samsung PS-42D5S plazma tv-t.KB 10 órányi használat után az egyik képpont kékesen kezdett világítani a képernyő közepe táján.Utána néztem mi okozhatta a problémát és kiderült,hogy az adott cella egyik alcellája,ami a piros szint jeleníti meg "kiégett".Ha álló képet nézek a tv-n,vagy lassú mozgású filmet,akkor ez a pont igen zavaróan tud világítani,ill. pislákolni a képernyőn.Bementem több áruházba és máshol is láttam kirakva olyan plazmákat,amiken ugyanez a hiba előjött.Leginkább a Samsung és LG plazmákra volt jellemzőbb a probléma.A tv természetesen teljeskörű garanciát élvez.A segítségeteket szeretném kérni abban,hogy javítható-e ez a hiba?Esetleg kérhetem-e a készülék cseréjét,mivel számomra elég zavaró a kékesen pislákoló pont a képernyő közepén (elvonja a figyelmet a műsorról).Minden információt szivesen fogadok és előre is köszönöm a segítségeteket

Nekem is ilyen plazmám volt és a vásárlást követő 2. napon vettem észre a cellahibát.Enyém a változatosság kedvéért zölden világított.Samsung hivatalos véleménye a következő volt: néhány (2-3 db.) cellahiba a képernyő szélein (tehát nem a középső látómezőben) álláspontjuk szerint megengedett, tehát nem cserélnek.

Ha középen éktelenkedik valahol, akkor van esélyed a cserére.Én nagy nehezen kicseréltettem,bár a cellahiba a kép jobb szélén jött elő.
3 hónapos korában azonban a masina teljesen megadta magát,vízszintes csíkok jelentkeztek rajta, amit több hetes szerelgetés, panelek csereberéje után sem tudott a szervíz megszüntetni...
Komoly küzdelem után elértem, hogy a samsung visszafizeti a vételárat.Valszeg ezen a héten utalnak.

Nem akarok senkit elkeseríteni akinek PS42D5S típusa van,de én nagyon megszívtam vele.Életemben annyit még nem idegeskedtem, mire elértem,hogy visszakapjam a pénzem.Soha többet samsung plazmát !

És most mit veszel?

Vendég

Plazma

Sziasztok! 

alfa
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: alfa »

Ha nem cserélik, akkor valahogy le kéne takarni a hibás pixelt.
Na, azért azt megnézném, ahogy egy kis szig' szalaggal eltakarja a bibit.
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12

Celtis
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Celtis »

Sziasztok! 

Először nézd meg a készülék leírását, mit ír a pixelhibáról. Az LG pl. leírja, hogy törekednek a legjobbra, de néhány pixel hibáját el kell fogadni, az nem ok a cserére. Ha nincs rá utalás, akkor kérdezd meg a forgalmazót, vagy a márkaszervizt.
Ha a Samsung ezt hibának is tekinti, akkor is csak javítani fogják a készüléket, azaz kicserélik a plazma panelt.
Ha nem cserélik, akkor valahogy le kéne takarni a hibás pixelt.

Vendég

Plazma

Sziasztok! 

Ez egy jó kérdés. Olyan plazmát láttam (nem is egyet) ahol egy idő után egy teljes függőleges sor ment át kékbe vagy zöldbe vagy éppen semmilyenbe. Volt amikor több csík is kialakult. Mivel ez panelhiba -nem javítható- azonnal gariban cserélték. (Félve jutott eszembe, hogy mi lett volna ha pár hónappal később a garanciaidő után jelentkezik a hiba.)
De az viszont érdekes kérdés, hogy az LCD-hez hasonlóan van-e tolerancia a plazma pixelhibákkal kapcsolatban. Az LCD-knél elég lazán kezelik a pixelhibákat, elhelyezkedéstől függően akár 3-4 pixelhibát sem tartanak garanciális hibának.

Vendég

Plazma

Sziasztok!

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Plazma

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Asztali állvány a TH-37/42PA50 plazmához: Bruttó 32630FtAsztali állvány a TH-42PA50 plazmához: Bruttó 43190Ft (ez kicsit másképpen néz ki)
Fali konzol a TH-50PV500 plazmához: Bruttó 66000Ft

És a rácsozat mennyibe kerül? Vagy az ingyen van?
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

soma17

Bocs kicsit lusta voltam, szal:

Asztali állvány a TH-37/42PA50 plazmához: Bruttó 32630Ft
Asztali állvány a TH-42PA50 plazmához: Bruttó 43190Ft (ez kicsit másképpen néz ki)
Fali konzol a TH-50PV500 plazmához: Bruttó 66000Ft

Nos ilyen árak vannak jelen pillanatban.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Menyibe kerül egy állvány vagy falikar a Panaconic készülékekhez és melyikhez adják ingyen?És ha valakinek van gyári ,árulja(mérje)már le mekkora a polcok közti távolság.Elöre is kössz!!??
Kollégának 42PA50-es Panája van 1 éve. Akkor kb 40eFt volt az állvány, és 25eFt volt a falikonzol.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Ez alatt azt értem, hogy tudtommal LCD tulaj vagy mégis napi szinten próbálsz itt meggyőzni minden plazma tulajt, hogy milyen sz*rul döntött mikor plazmát vett.

Az LCD-m mellé rakhatod, mert nincs LCD-m. Kedvedért sem fogok venni.
Ha meg tudod mi a rácsozat, akkor ne kérdezd. Az, hogy te nem látod a rácsozatot, még nem jelenti azt hogy senki más nem látja.
Sin City-t végképp ne mutasd meg, mert nem azért nézek egy filmet, hogy 90%-ban fekete foltokat nézzek. Engem jobban érdekel az hogy a komplex színskálát hogyan jeleníti meg, vagy a színhűség, a dinamikatartomány, és az hogy a kialakításból fakadó fizikai elemeket (jelen esetben a rácsozatot, vagy egy sony monitornál a 2 szálat) ne lássam. Az sem utolsó, hogy a TV adások képe normálisan jelenjen meg, amire az LCD elég ritkán képes még utólagos beállításokkal sem.

Jah és nem vagyok egyedül azzal hogy látom a rácsozatot. Mint látod előbb is beírta valaki, és Media Marktban is mindig találni olyan vásárlót, aki látja. Inkább örülj neki, hogy a te szemedet nem zavarja.

Posza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 265

Plazma

Hozzászólás Szerző: Posza »

Tiszta óvoda
Viszont egész jól pörög a topic.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.

soma17
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Menyibe kerül egy állvány vagy falikar a Panaconic készülékekhez és melyikhez adják ingyen?És ha valakinek van gyári ,árulja(mérje)már le mekkora a polcok közti távolság.Elöre is kössz!!??

voivod
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: voivod »

Tiszta óvoda

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: angyisz »

Ja a másik, ezt most egyébként hobbiként űzöd ?

Ez alatt azt értem, hogy tudtommal LCD tulaj vagy mégis napi szinten próbálsz itt meggyőzni minden plazma tulajt, hogy milyen sz*rul döntött mikor plazmát vett.

Neharagudj de a sz*ros SD plazmámat odatenném az LCD-d mellé, modjuk a SIN CITY-vel tesztelve ahol az egész film főként este, illetve nálad szürkületben játszódik.

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Miről beszéltek, milyen rácsozat ?Ja persze látszik kb. 50 cm-ről nézve, Én kb. 4,5m-ről nézem és nem látok semmi rácsozatot

Ha nem tudod, hogy milyen rácsozatról beszélünk, akkor honnan tudod hogy csak 50cm-ről látszik?

Ne haragudj. de Te semmit nem értesz csak ha az ember lerajzolja mint egy 5 éves gyereknek.

A "milyen rácsozat" kifejezés alatt azt értettem, hogy milyen LÁTHATÓ rácsozatról beszéltek, ne próbáld már nekem elmesélni, hogy Te látod 4m-ről a cellákat elválasztó RÁCSOT.

Igaz a fórum ad valamiféle szólászabadságot, de ne forgasd már ki állandóan az ember szavait.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

Miről beszéltek, milyen rácsozat ?Ja persze látszik kb. 50 cm-ről nézve, Én kb. 4,5m-ről nézem és nem látok semmi rácsozatot

Ha nem tudod, hogy milyen rácsozatról beszélünk, akkor honnan tudod hogy csak 50cm-ről látszik?

angyisz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

(Mellesleg engem a 42"-os SD plazmák rácsozata zavar, 37-es méretben már nem. Persze ez távolságfüggő is)
Detto. Panasonicnál nézegettem. 106cm-esnél nagyon zavaró volt, 94cm-esnél már elviselhető. Bár annál a Panánál meg nem adnak alapból hozzá talpat, vagy falinkonzolt...

Miről beszéltek, milyen rácsozat ?

Ja persze látszik kb. 50 cm-ről nézve, Én kb. 4,5m-ről nézem és nem látok semmi rácsozatot

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Plazma

(Mellesleg engem a 42"-os SD plazmák rácsozata zavar, 37-es méretben már nem. Persze ez távolságfüggő is)
Detto. Panasonicnál nézegettem. 106cm-esnél nagyon zavaró volt, 94cm-esnél már elviselhető. Bár annál a Panánál meg nem adnak alapból hozzá talpat, vagy falinkonzolt...

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”