Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
47 colos, jó képű tévét szeretnék vásárolni szinte kizárólag filmnézésre, 200 és 300e Ft között. Tudom, hogy ez nagyon általános, de nem vagyok otthon a témában.
Várom a javaslatokat! Előre is köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
No örülj akkor. QWERTY Remote RMC-QTD1
Örülünk Vincent .
Ezt találtam én is az angol ebayen egy Koreai eladónál,de azt hittem valami kajli cucc.
Még egyszer köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen csak saját cuccal megy,de azt nem tudtam,hogy pontosan melyikkel kompatibilis a D7000 széria.Ez lesz az.
Thanks
Meg egy billentyúzet és teljes lesz az öröm.
No örülj akkor. QWERTY Remote RMC-QTD1
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen csak saját cuccal megy,de azt nem tudtam,hogy pontosan melyikkel kompatibilis a D7000 széria.Ez lesz az.
Thanks
Meg egy billentyúzet és teljes lesz az öröm.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Samsung D7000 3D-s LED TV-hez szeretnék billentyűzetet és webcamerát.
Meg tudnátok mondani,hogy pontosan melyiket kellene hozzá venni.
Előre is köszönöm.
Üdv
Zs
Tudtommal csak a samu saját kamerájával kompatibilis a TV.....
Samsung cy-stc1100
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Samsung D7000 3D-s LED TV-hez szeretnék billentyűzetet és webcamerát.
Meg tudnátok mondani,hogy pontosan melyiket kellene hozzá venni.
Előre is köszönöm.
Üdv
Zs
Lcd, Led, Oled TV-k
Jó reggelt mindenkinek !
Van egy dilemám, szeretnék vásárolni egy 42" 3D tv-t, de nem tudom eldönteni a sok közül, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb. A monitor egy Denon 4311csi erősítőn keresztül lenne működtetve, aminek van 3D támogatása és van egy Denon DPB 2012UD networked bluray/3D lejátszó. Szeretném, ha a montor "smart tv" lenne (networked) és eltartana több mint 1 évig (sic). Néztem LG screeneket és Panasonic monitorokat (sajnos csak az angliai Panasonic uk.co. címen van meg a teljes kíválat, a Panasonis Magyarország még mélyen alszik)Előre is köszönöm segítségeteiteket. Üdv. Chris
System1: Denon AVR-4311, Denon DVD-3930, Denon DBP-2012UD
Spkrs: B&W 604 S3, B&W LCR 600 S3, B&W 684, B&W ASW 600 (mély) B&W 602 S3 (háttér), Denon ASD-11R iPod dokk, LG47 LM860V 3D Smart monitor Neo Tech Bi-Wire OFC High Definition Speaker Cable KS-1440
System2: Denon PMA-1500AE, Denon DCD-1500AE
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tudnátok-e nekem abban segíteni hogy hogyan lehetne a SAmsung LE32B530 tévémbe média playert ügyeskedni?
Valahol az olvastam hogy van rá mód, de azt nem találtam hogy hogyan.
Üdv!
Üdv.
Damásdi József
Lcd, Led, Oled TV-k
Az angliai forgalmazóknál egy kb.: £1000 leárazás van most a Loewe Xelos 40 Inch Full HD Backlit LED Smart TV-én.
£649
http://www.amazon.co.uk/Loewe-Xelos-40- ... -uk-c70-21
Lcd, Led, Oled TV-k
Még nagyon újak, de a 760-as 30-40 között van játék üzemmódban, tavalyiak is 30 környékén mozogtak, nem olyan rosszak, szerintem.
No végül is megtaláltam, egy angol teszt szerint 46ms a 660T értéke.
A teszt szerint a 3D, és a színvisszaadás kiváló, de képfeldolgozási problémák vannak a 50Hz 1080p24 műsorok esetén.
Ne keverjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen, a megbízhatóságuk miatt kérdeztem, köszi.
Én nem TV-zésre szeretném használni, (nem is lesz rákötve) hanem monitorként, és filmnézésre. Arra meg gondolom jó választás. Játszani nem szoktam gyakran, de azért érdekelne, hogy a 42LM660S input lag-járól tudsz valami infót?
Még nagyon újak, de a 760-as 30-40 között van játék üzemmódban, tavalyiak is 30 környékén mozogtak, nem olyan rosszak, szerintem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem a képükkel van baj, hanem a megbízhatósággal.
Az LG mindenképp jobb, ne kacérkodj vele, hanem őt válaszd, szerintem. Nekem most jobbnak tűnnek az lg-k. Nekem is lg van, tavalyi modell, elégedett vagyok.
Igen, a megbízhatóságuk miatt kérdeztem, köszi.
Én nem TV-zésre szeretném használni, (nem is lesz rákötve) hanem monitorként, és filmnézésre. Arra meg gondolom jó választás. Játszani nem szoktam gyakran, de azért érdekelne, hogy a 42LM660S input lag-járól tudsz valami infót?
Ne keverjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem Philips van....37"-os...a képe tényleg nagyon jó,de valóban vannak apró,bosszantó hibák.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem a képükkel van baj, hanem a megbízhatósággal.
Az LG mindenképp jobb, ne kacérkodj vele, hanem őt válaszd, szerintem. Nekem most jobbnak tűnnek az lg-k. Nekem is lg van, tavalyi modell, elégedett vagyok.
Szervusz!
Konkrétan van valamilyen típushibája a hollandus TV. készülékeknek?
Mert a képük jobb mint a samué.
Mondjuk kacérkodok én is egy ilyennel, de nem tudom hosszabb távon jó választás e?
Lcd, Led, Oled TV-k
A kettő közül a samsungot. A philipsnek szebb a képe, de sajnos nem arról híres, hogy sokáig bírja, elég sok philips idő előtt megadta magát, persze nem akarlak lebeszélni rőla, de ez is szempont a vásárlásnál. esetleg nézd meg az lg-ket, hasonló kategóriában jobbak.
Szervusz!
Konkrétan van valamilyen típushibája a hollandus TV. készülékeknek?
Mert a képük jobb mint a samué.
Mondjuk kacérkodok én is egy ilyennel, de nem tudom hosszabb távon jó választás e?
Ne keverjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Két modellt szemeltem ki magamnak: Samsung UE55D7000 vs. Philips 55PFL7606. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel? Ki melyiket ajánlja (esetleg látatlanban is?
Köszönöm előre is a válaszokat!
A kettő közül a samsungot. A philipsnek szebb a képe, de sajnos nem arról híres, hogy sokáig bírja, elég sok philips idő előtt megadta magát, persze nem akarlak lebeszélni rőla, de ez is szempont a vásárlásnál. esetleg nézd meg az lg-ket, hasonló kategóriában jobbak.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Két modellt szemeltem ki magamnak: Samsung UE55D7000 vs. Philips 55PFL7606. Van valakinek tapasztalata valamelyikkel? Ki melyiket ajánlja (esetleg látatlanban is?
Köszönöm előre is a válaszokat!
PC - Musical Fidelity M1 - Epos M15.2 - Creek Evo II - Evidence Audio Syrene
Lcd, Led, Oled TV-k
Kíváncsi lennék erre a TV-re.
http://www.hwsw.hu/hirek/48466/lg-tv-ol ... jelzo.html
Pengevékony és méregdrága lesz az LG első OLED-tévéje
Exkluzív környezetben, Monacóban mutatta be legújabb, csúcskategóriás tévékészülékét az LG. A cég még a januári CES-en közölte, hogy idén 55 hüvelykes képátlójú kijelzővel rendelkező OLED-tévét dob piacra, a Las Vegas-i kiállításon azonban még csak egy kezdeti prototípust láthattak az érdeklődők. A monacói rendezvényen több elképesztő műszaki részlet is napvilágot látott, mely Európában a második félévben kerül forgalomba.
A szerves fénykibocsátású diódákra épülő 55EM9600-as típus 55 hüvelykes képátlójú, pengevékony panellel rendelkezik: Mivel az OLED-tévéknél nincs szükség háttérvilágításra, ezért a mérnökök a lehető legvékonyabb kávát tudták megalkotni a kijelző köré. Az LG csúcskategóriás tévéje így mindössze 4 milliméter vastagságú, a panel ehhez szénszálas merevítésű burkolatot kapott. Az elektronika nagy része a talapzatba került, a teljes készülék súlya pedig mindössze 10 kg, vagyis jóval kevesebb, mint a hasonló képátlójú, hagyományos felépítésű LCD- vagy plazmatelevízióké.
Az LG szupervékony OLED-tévéje természetesen 3D-s képi megjelenítésre is alkalmas (a szokásos passzív szemüveges megoldással), a készülék a különböző 3D-s források mellett a 2D-s képek konverziójára is alkalmas. A televízióhoz speciális, mozgásérzékelős távirányító is jár, emellett hangutasításokkal is vezérelhető. Az új OLED-tévé a fentiek mellett értelemszerűen okostévé-funkciókkal is el lett látva, az alkalmazások és a kezelőfelület megfelelő sebességű futtatásáról kétmagos rendszerprocesszor gondoskodik.
A csúcstechnikáért cserébe ugyanakkor meglehetősen borsos árat kér majd az LG, bár erről egyelőre nem nyilatkozott hivatalosan a koreai gyártó. Az Engadget úgy tudja, hogy a modell Európában 8 ezer eurós, vagyis napi árfolyamon átszámolva nagyjából 2,4 millió forintos fogyasztói áron találhat gazdára a kezdetekkor.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
A következő hibejelnséget vettem észre az LCD TV-men. Eddig csak kikapcsoláskor csinált olyat, hogy nem kapcsolt ki, hanem visszakapcsolt. Most viszont bekapcsoláskor csinál úgy mintha bekapcsolna, de folyamatosan újrakezdi a bekapcsolási folyamatot és nincs jel. Mi lehet a gond? Nem mindíg csinálja, teljesen véletlenszerű..
Nem tudom, hogy sikerült-e megoldani vagy rájönni, de előfordulhat, hogy inverter hiba, esetleg elszállt a vezérlés, de nekem pl. az univerzális távval csinálta, a táv véletlenül több jelet küldött és legalább 2X ki be kapcsoltatta a tv-t.
Ha nem univerzális távot használsz, akkor elvileg kilőve, így inkább szervíz.
Lcd, Led, Oled TV-k
Azért indítom a témát mert biztos sokaknak van hasonló gondja az LG tv-k lejátszójával. (utóbb kiderült samsungoknál is előfordul)
Nos örömmel tudatom hogy megoldottam egy nagyon bosszantó problémát.
Éspedig: ha a tv lejátszója azt írja egy "valami.mkv" (ált. full hd) fájl-ra, hogy nem ismeri fel és így lejátszani se tudja (kis piros x-el jelöli ilyenkor)
erre nem csak az a megoldás a jó, hogy teljesen újrakonvertájuk több órán (délután) keresztül.
A probléma egy fejléc szerű valami miatt van.
megoldás:
letöltöd innen ezt a progit: értelem szerűen az oprendszernek megfelelőt
http://www.bunkus.org/videotools/mkvtoo ... loads.html
Kép: http://i59.photobucket.com/albums/g298/ ... titles.jpg
itt a következőt kell bepipálni: File -> Options -> MMG-> Disable Header Removal Compression
miután ezzel végeztünk zárjuk be és indítsuk újra a progit.
add gombal keressünk egy mkv filmet és alul a start muxing-ra katt.
2-3 perc és kész. a kapott fájlt már 99% hogy lejátsza a tv szoftja.
(itt ha a filmet hozzáadtuk akkor a hangsávokat is látjuk, itt azt is megtehetjük hogy ha nincs szükségünk másra (német olasz, cseh..stb) csak a magyarra akkor a többi elől kivesszük a pipát és azokat már nem pakolja bele az új fájlba, így a mérete is csökkenhet)
HANGSÚLYOZOM HOGY A "DTS" HANG ETTŐL MÉG NEM FOG SZÓLNI? TEHÁT HA A HANGSÁV DTS AKKOR A FILMET LEJÁTSZA, DE AZ LG NEM FOGJA A HANGOT LEJÁTSZANI. (ekkor csak a hangot kell átkonvertálni, gyorsan megvan ez is de ez már egy másik fórumtéma lenne
Lcd, Led, Oled TV-k
Júniusban lesz 3 éves. Átköltöztünk, azóta még nem produkálta..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Lcd, Led, Oled TV-k
Mennyi idős a tv? Első hallásra táp átkondizása, inverter cseréje/javítása...
Lcd, Led, Oled TV-k
A következő hibejelnséget vettem észre az LCD TV-men. Eddig csak kikapcsoláskor csinált olyat, hogy nem kapcsolt ki, hanem visszakapcsolt. Most viszont bekapcsoláskor csinál úgy mintha bekapcsolna, de folyamatosan újrakezdi a bekapcsolási folyamatot és nincs jel. Mi lehet a gond? Nem mindíg csinálja, teljesen véletlenszerű..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Lcd, Led, Oled TV-k
sajnos nem mentettem el azt az oldalt ahol statisztikai adatok voltak ,ott azt irták ,normál otthoni használatnál 150 cm es plazma és a felettieket kép beégésse miatt még nem kellett cserélni csak ghostolás miatt képet frissítették rajta és megoldódott probléma, a nagy kép átló miatt valamiért jobban szuperál foszfor benne ráadásul mivel nagy méretűek és felső kategóriások ezért minden tuti jó elektronikával telepakolják, mert itt már nagyon könnyű hibát észre venni, nekem 2éve van meg és még mindíg tuti,3év múlva meg szeretném lecserélni még nagyobb PLAZMÁRA, 165cm még befér , engem meg már amúgy is csak a nagy méretűek érdekelnek 40"-os allattiak amúgy is csak monitorok már
Azért azt is tegyük hozzá,hogy nem mindenkinek van szerencséje a beégéssel a plazmánál. Én szarul szoktam magam érezni,amikor egy félmillás cuccot visszahoznak fél év,egy év után, én csak csak azért nem tudok rajongani a plazmákért. Igazad van az ar/minőség tekintetében,csak a megbízhatósággal vannak problémák, és addig míg kénytelenek a foszfórt használni,addig ez probléma is marad.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Philips 37PFL6606H/12....
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... =en&scy=GB
Nem igazán vagyok otthon az LCD témában....de ez a motyó nagyon bejön!
IPTV-vel nagyon jó a képe.Rengeteg mindent tud...a nagyját valószinűleg sosem fogom használni...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.