Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem egy LG 42LM620-assal jobban járnál. Mindenben jobb, mint a samu. Nagy eséllyel 100Hz-es, de ezt még sajnos nem lehet tudni, LG szerint az, mérések szerint nem az, a samu gyengébb és azért az a 2 col számit. 2,5 m-ről a 47"-os imár elfogadható a FHD-nak akkor van értelme ha ki is használjuk, látnád a "nagyfelbontást".
Hulyeseg ez a NEM SOK 2-3-m-rol ilyen meg olyan nagy TV.
En kb 4m-rol nezek egy 50-es tv-t es nincs gond a merettel.
NAD T778
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem egy LG 42LM620-assal jobban járnál. Mindenben jobb, mint a samu. Nagy eséllyel 100Hz-es, de ezt még sajnos nem lehet tudni, LG szerint az, mérések szerint nem az, a samu gyengébb és azért az a 2 col számit. 2,5 m-ről a 47"-os imár elfogadható a FHD-nak akkor van értelme ha ki is használjuk, látnád a "nagyfelbontást".
Hááát az árával nem igazán vagyok kibékülve.Ráadásul a 3D nem igazán vonz.
De ha már az LG készülékeknél tartunk,a LG 42LS570S típusról mi a véleményetek?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok,és ebben kérnék egy kis segítséget.
AZ "áldozat" Samsung UE-40ES5500 lenne.Ár/tudás arányban ezt találtam megfelelőnek.(Persze ha van egyéb ötletetek azt is nagyon megköszönném.)
Igazából,csak egy dolgon akadtam fenn.A készüléket nagyjából 2.5 méter távolságból nézném.Erre nem sok a 40"?
Előre is köszönöm a segítséget.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm a válaszokat. Eddig 2:2 az állás.
A belinkelt oldalakat én is megtaláltam,de mindenhol mást írnak.Elsősorban, az érdekelne hogy a rosszul "méretezett" tv okozhat-e valamilyen látásromlást.
Lcd, Led, Oled TV-k
Itt egy táblázat is a lap alján.
http://www.geeks.hu/tippektrukkok/08072 ... uk_a_tevet
Bár én sosem nézném a 40-es TV-t 160 centiről, mert pl gyors mozgásokat sokkal rosszabb nagy felületen közelről lekövetni. Engem mindig elfog a szédülés ilyen közelről. Tartom magam a CRT-nél megtanult alapszabályhoz, ami a képátló 3x-osa.
Múlt héten nyaraláskor az apartmanban 127-es LED TV volt és kb 2,5 m távolság az ülőgarnitúráig. Nehezen tudnám megszokni.
Lcd, Led, Oled TV-k
THX ranges
While THX still contends that the optimum viewing distance is a position where the display occupies a 40 degree view angle for the viewer, they too provide a range recommendation. The minimum viewing distance is set to approximate a 40 degree view angle, and the maximum viewing distance is set to approximate 28 degrees.[25]
THX
Screen Size Recommended Range
35" 3.5' – 5.0' (1.0 – 1.5 m)
40" 4.0' – 6.0' (1.2 – 1.8 m)
50" 5' – 7.5' (1.5 – 2.2 m)
60" 6.0' – 9.0' (1.8 – 2.7 m)
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
AZ "áldozat" Samsung UE-40ES5500 lenne.Ár/tudás arányban ezt találtam megfelelőnek.(Persze ha van egyéb ötletetek azt is nagyon megköszönném.)
Igazából,csak egy dolgon akadtam fenn.A készüléket nagyjából 2.5 méter távolságból nézném.Erre nem sok a 40"?
Nem sok,itt kiszamithatod.http://myhometheater.homestead.com/view ... lator.html
Sziasztok!
Nem sok.....rengeteg!
Elvileg...a házimoziban a képernyő magasságának hatszorosáról kéne nézni...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Nem sok.....rengeteg!
Elvileg...a házimoziban a képernyő magasságának hatszorosáról kéne nézni...
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Lcd, Led, Oled TV-k
47"-osban ips panelesek vannak, philips, lg. Philipsek kevésbé megbízhatóak, Lg-k jók, de ami igazán jóképű azok inkább többe kerülnek, minimum lm660-ast kell venni. Ha ilyen méretben és összegben gondolkodsz, akkor esetleg valamilyen plazmát nézz, mondjuk egy pana st50-et.
Köszi a Panasonic tippet. Bíztató, amit eddig olvastam róla.
Lcd, Led, Oled TV-k
47 colos, jó képű tévét szeretnék vásárolni szinte kizárólag filmnézésre, 200 és 300e Ft között. Tudom, hogy ez nagyon általános, de nem vagyok otthon a témában.
Várom a javaslatokat! Előre is köszönöm!
47"-osban ips panelesek vannak, philips, lg. Philipsek kevésbé megbízhatóak, Lg-k jók, de ami igazán jóképű azok inkább többe kerülnek, minimum lm660-ast kell venni. Ha ilyen méretben és összegben gondolkodsz, akkor esetleg valamilyen plazmát nézz, mondjuk egy pana st50-et.
Lcd, Led, Oled TV-k
47 colos, jó képű tévét szeretnék vásárolni szinte kizárólag filmnézésre, 200 és 300e Ft között. Tudom, hogy ez nagyon általános, de nem vagyok otthon a témában.
Várom a javaslatokat! Előre is köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
No örülj akkor. QWERTY Remote RMC-QTD1
Örülünk Vincent .
Ezt találtam én is az angol ebayen egy Koreai eladónál,de azt hittem valami kajli cucc.
Még egyszer köszi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen csak saját cuccal megy,de azt nem tudtam,hogy pontosan melyikkel kompatibilis a D7000 széria.Ez lesz az.
Thanks
Meg egy billentyúzet és teljes lesz az öröm.
No örülj akkor. QWERTY Remote RMC-QTD1
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen csak saját cuccal megy,de azt nem tudtam,hogy pontosan melyikkel kompatibilis a D7000 széria.Ez lesz az.
Thanks
Meg egy billentyúzet és teljes lesz az öröm.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Samsung D7000 3D-s LED TV-hez szeretnék billentyűzetet és webcamerát.
Meg tudnátok mondani,hogy pontosan melyiket kellene hozzá venni.
Előre is köszönöm.
Üdv
Zs
Tudtommal csak a samu saját kamerájával kompatibilis a TV.....
Samsung cy-stc1100
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Samsung D7000 3D-s LED TV-hez szeretnék billentyűzetet és webcamerát.
Meg tudnátok mondani,hogy pontosan melyiket kellene hozzá venni.
Előre is köszönöm.
Üdv
Zs
Lcd, Led, Oled TV-k
Jó reggelt mindenkinek !
Van egy dilemám, szeretnék vásárolni egy 42" 3D tv-t, de nem tudom eldönteni a sok közül, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb. A monitor egy Denon 4311csi erősítőn keresztül lenne működtetve, aminek van 3D támogatása és van egy Denon DPB 2012UD networked bluray/3D lejátszó. Szeretném, ha a montor "smart tv" lenne (networked) és eltartana több mint 1 évig (sic). Néztem LG screeneket és Panasonic monitorokat (sajnos csak az angliai Panasonic uk.co. címen van meg a teljes kíválat, a Panasonis Magyarország még mélyen alszik)Előre is köszönöm segítségeteiteket. Üdv. Chris
System1: Denon AVR-4311, Denon DVD-3930, Denon DBP-2012UD
Spkrs: B&W 604 S3, B&W LCR 600 S3, B&W 684, B&W ASW 600 (mély) B&W 602 S3 (háttér), Denon ASD-11R iPod dokk, LG47 LM860V 3D Smart monitor Neo Tech Bi-Wire OFC High Definition Speaker Cable KS-1440
System2: Denon PMA-1500AE, Denon DCD-1500AE
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tudnátok-e nekem abban segíteni hogy hogyan lehetne a SAmsung LE32B530 tévémbe média playert ügyeskedni?
Valahol az olvastam hogy van rá mód, de azt nem találtam hogy hogyan.
Üdv!
Üdv.
Damásdi József
Lcd, Led, Oled TV-k
Az angliai forgalmazóknál egy kb.: £1000 leárazás van most a Loewe Xelos 40 Inch Full HD Backlit LED Smart TV-én.
£649
http://www.amazon.co.uk/Loewe-Xelos-40- ... -uk-c70-21
Lcd, Led, Oled TV-k
Még nagyon újak, de a 760-as 30-40 között van játék üzemmódban, tavalyiak is 30 környékén mozogtak, nem olyan rosszak, szerintem.
No végül is megtaláltam, egy angol teszt szerint 46ms a 660T értéke.
A teszt szerint a 3D, és a színvisszaadás kiváló, de képfeldolgozási problémák vannak a 50Hz 1080p24 műsorok esetén.
Ne keverjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen, a megbízhatóságuk miatt kérdeztem, köszi.
Én nem TV-zésre szeretném használni, (nem is lesz rákötve) hanem monitorként, és filmnézésre. Arra meg gondolom jó választás. Játszani nem szoktam gyakran, de azért érdekelne, hogy a 42LM660S input lag-járól tudsz valami infót?
Még nagyon újak, de a 760-as 30-40 között van játék üzemmódban, tavalyiak is 30 környékén mozogtak, nem olyan rosszak, szerintem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem a képükkel van baj, hanem a megbízhatósággal.
Az LG mindenképp jobb, ne kacérkodj vele, hanem őt válaszd, szerintem. Nekem most jobbnak tűnnek az lg-k. Nekem is lg van, tavalyi modell, elégedett vagyok.
Igen, a megbízhatóságuk miatt kérdeztem, köszi.
Én nem TV-zésre szeretném használni, (nem is lesz rákötve) hanem monitorként, és filmnézésre. Arra meg gondolom jó választás. Játszani nem szoktam gyakran, de azért érdekelne, hogy a 42LM660S input lag-járól tudsz valami infót?
Ne keverjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem Philips van....37"-os...a képe tényleg nagyon jó,de valóban vannak apró,bosszantó hibák.
AVM - osztrák Tesla - svájci lemezvakaró - HT Pro 9+ - háelté 3.....zene és bona.