Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Ja azt felejts el hogy a párnafához csavarozod, nagy pofára esés lesz a vége
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
rea4 és a többi panasonic birtokló fórumlakó embertől kérdezném: az álltalam kinézett eredeti panasonic falitartó tipusa:TY-WK42PV3 kép: http://www.netdepo.hu/popup_image.php?p ... 2057Miként lehet rögzíteni? hol vannak a falhoz való rögzítési pontjai? A képen a keret szélén körbefuló ovális kivágások azok? meg mégegy kérdés kontosan hol és hogyan kapcsolódik össze a tv-vel? Ez azért fontos mert a tv még nincs meg de a lakás szétvan bombázva,és nem mindegy hova teszem a párnafákat a lambéria mögé! Kérlek benneteket minél előbb válaszoljatok,mert a tvt addig nem rendelem meg ameddig a lakás nem készült el.De a falitartót igen. addig áll a felújjítás ameddig nem tudom hova rakjam az áthidaló párnafákat amihez a falikeret lesz csavarozva. vállaszaitokat előre köszönöm.
Ja ja azokba az ovális hosszú nyílásokba tetszölegesen tudod felfogatni a falra, Én 6db 110-es dűbellel tettem fel, kirobbantani se lehetne.
A konzolhoz mellékelten kapsz 4db tüskét, melyet a tv hátuljába a kialakított nyílásokba tudsz betekerni a dugók kippatintása után, majd a konzolon lázható kulcslyuk szerű nyílásokba tolod be és engeded le. Igaz nekem a PA50 figyel a falon de a megoldás ugyan az.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
- Sony leall a plazma gyartassal...
forras
- a vegen marad a hatulrolvetitos DLP es az LCD...?? vagy jon egy uj technologia[bazidragan]?
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Plazma
Nevetséges kinéztem már több pv60 falitartót,de amikor kerestem hol az olcsóbb a felsorolásnál,hogy milyen készülékekhez jó akkor egyik oldalon szerepel a pv60 a másikon meg nem. Már több falikarnál jártam így. Hogy merjem megvenni ha nem egységes az oldalakon a kompatibilitása ugyanannak a terméknek?
Plazma
Óóó hogy az a...
Plazma
Én igazából az X irányú zoomolgatást nem nagyon látom hasznosnak, mert két eset van, vagy 4:3-ban akarod nézni a cuccot szürke csíkkal, vagy 16:9-ben, kihúzva oldalra. Szerintem X irányban nem sok egyéb érdekes lehetőség van (De tudom, LG rulez )Y irányban viszont teljes káosz van a tv adókon nálunk, ott elég jól jön. Már csak az volna a jó, ha meg is jegyezné csatornánként. Azért sz*ros 100 byte-ot még erre félrerakhattak volna vmi eepromban.
Hát, azért van egy hastáncos dvd, ami érdekes módon nem tölti ki x tengelyen a képet, meg volt egy két érdekes divx is.
Plazma
Én igazából az X irányú zoomolgatást nem nagyon látom hasznosnak, mert két eset van, vagy 4:3-ban akarod nézni a cuccot szürke csíkkal, vagy 16:9-ben, kihúzva oldalra. Szerintem X irányban nem sok egyéb érdekes lehetőség van (De tudom, LG rulez )
Y irányban viszont teljes káosz van a tv adókon nálunk, ott elég jól jön. Már csak az volna a jó, ha meg is jegyezné csatornánként. Azért sz*ros 100 byte-ot még erre félrerakhattak volna vmi eepromban.
Plazma
Upsz ez én voltam.
Plazma
Ha bárkit is érdekel, a Samsungon is van hasonló. De ott igazából Y irányban lehet bármekkorára méretezni + a pozíciót is lehet fel-le tologatni.
LG-n meg mindkét irányba. Azért úgy egyszerűbb pozícionálni
De hogy mi a rák az LG plazmákon a Cinema mód (on/off), meg az MPEG NR amihez értéket is lehet írni...
Plazma
Tényleg jó az a megoldás is, ha jól emlékszem, neked LG van. Ezzel tényleg azt láhatod, amit szeretnél, ebben a Panasonic nagyon korlátozott. Én annak idején a Panasonic 42PV500-ast néztem és a Pio-t, végülis a márkahűségem (és az asszony)döntött, de nem csalódtam, mert tényleg nagyon jó plazma.
Jaja, az LG-men így van, Aspect Ratio-nak hívják, bár őszintén szólva én sosem használtam még. Egyszer kipróbáltam, de anamorf filmeknél nem használom. Nem zavar az a kis csík.
Ha bárkit is érdekel, a Samsungon is van hasonló. De ott igazából Y irányban lehet bármekkorára méretezni + a pozíciót is lehet fel-le tologatni.
Plazma
Tényleg jó az a megoldás is, ha jól emlékszem, neked LG van. Ezzel tényleg azt láhatod, amit szeretnél, ebben a Panasonic nagyon korlátozott. Én annak idején a Panasonic 42PV500-ast néztem és a Pio-t, végülis a márkahűségem (és az asszony)döntött, de nem csalódtam, mert tényleg nagyon jó plazma.
Jaja, az LG-men így van, Aspect Ratio-nak hívják, bár őszintén szólva én sosem használtam még. Egyszer kipróbáltam, de anamorf filmeknél nem használom. Nem zavar az a kis csík.
Plazma
rea4 és a többi panasonic birtokló fórumlakó embertől kérdezném: az álltalam kinézett eredeti panasonic falitartó tipusa:TY-WK42PV3 kép: http://www.netdepo.hu/popup_image.php?p ... 38ece82057
Miként lehet rögzíteni? hol vannak a falhoz való rögzítési pontjai? A képen a keret szélén körbefuló ovális kivágások azok? meg mégegy kérdés kontosan hol és hogyan kapcsolódik össze a tv-vel? Ez azért fontos mert a tv még nincs meg de a lakás szétvan bombázva,és nem mindegy hova teszem a párnafákat a lambéria mögé! Kérlek benneteket minél előbb válaszoljatok,mert a tvt addig nem rendelem meg ameddig a lakás nem készült el.De a falitartót igen. addig áll a felújjítás ameddig nem tudom hova rakjam az áthidaló párnafákat amihez a falikeret lesz csavarozva. vállaszaitokat előre köszönöm.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Plazma
Szintén szempont, hogy ha nem csak DVD-t akarsz nézni rajta, akkor kiemelten fontos a kép-méretarány beállítási lehetőségek (logó eltüntetés, de még úgy, hogy semmiről nem maradsz le : ez a Cinema 16:9 mód), szerintem a toppon van. Szüleimnek PV60-van, szuper plazma, talán a mozgásokat jobban jeleníti meg, de vagy széthúzott fejeket nézünk, vagy a zoomot használva a kép fele lemarad.
Jópofa dolog ez. De az sem rossz megoldás, ha te választahtod hogy a kép melyik oldalát húzod szét apró lépésekkel. Nekem pl így lehet széthúzni %-os arányban, de 1% lépésekkel lehet. Kvázi bármilyen képet úgy tudok széthúzni, amennyire akarom
Jópofa dolog ez. De az sem rossz megoldás, ha te választahtod hogy a kép melyik oldalát húzod szét apró lépésekkel. Nekem pl így lehet széthúzni %-os arányban, de 1% lépésekkel lehet. Kvázi bármilyen képet úgy tudok széthúzni, amennyire akarom
Plazma
Szintén szempont, hogy ha nem csak DVD-t akarsz nézni rajta, akkor kiemelten fontos a kép-méretarány beállítási lehetőségek (logó eltüntetés, de még úgy, hogy semmiről nem maradsz le : ez a Cinema 16:9 mód), szerintem a toppon van. Szüleimnek PV60-van, szuper plazma, talán a mozgásokat jobban jeleníti meg, de vagy széthúzott fejeket nézünk, vagy a zoomot használva a kép fele lemarad.
Plazma
Ki próbálta, esetleg kinek van? Pioneer PDP 506XDE, vélemények érdekelnek a készülékről.
Szia, nekem 436XDE van, de ha újra kezdeném a TV vásárlást, akkor már én is a nagyobbat venném. Egy 32"-os CRT után ez is olyan nagynak tűnt, de kb. 3 hét alatt megszoktuk.
Szerintem nagyon jó plazma, kitűnő tuner, éles kontúrok, nagyon jó kontraszt, élénk szinek. Szintén szempont, hogy ha nem csak DVD-t akarsz nézni rajta, akkor kiemelten fontos a kép-méretarány beállítási lehetőségek (logó eltüntetés, de még úgy, hogy semmiről nem maradsz le : ez a Cinema 16:9 mód), szerintem a toppon van. Szüleimnek PV60-van, szuper plazma, talán a mozgásokat jobban jeleníti meg, de vagy széthúzott fejeket nézünk, vagy a zoomot használva a kép fele lemarad.
...és a mi ezen kívül egyáltalán nem elhanyagolható,szerintem az egyik legszebb a piacon! Ha van rá pénzed, vedd meg. Mivel már jön az új széria lassan, szerintem egyre olcsóbban hozzá lehet jutni. Ahogyan olvasgattam, ebben a kategóriában a 7. generációs panel nem sok újdonságot hoz, vagyis nem maradsz le semmiről.
Ez a cinema 16:9 üzemmód hol állítható be?
Plazma
Ki próbálta, esetleg kinek van? Pioneer PDP 506XDE, vélemények érdekelnek a készülékről.
Szia, nekem 436XDE van, de ha újra kezdeném a TV vásárlást, akkor már én is a nagyobbat venném. Egy 32"-os CRT után ez is olyan nagynak tűnt, de kb. 3 hét alatt megszoktuk.
Szerintem nagyon jó plazma, kitűnő tuner, éles kontúrok, nagyon jó kontraszt, élénk szinek. Szintén szempont, hogy ha nem csak DVD-t akarsz nézni rajta, akkor kiemelten fontos a kép-méretarány beállítási lehetőségek (logó eltüntetés, de még úgy, hogy semmiről nem maradsz le : ez a Cinema 16:9 mód), szerintem a toppon van. Szüleimnek PV60-van, szuper plazma, talán a mozgásokat jobban jeleníti meg, de vagy széthúzott fejeket nézünk, vagy a zoomot használva a kép fele lemarad.
...és a mi ezen kívül egyáltalán nem elhanyagolható,szerintem az egyik legszebb a piacon! Ha van rá pénzed, vedd meg. Mivel már jön az új széria lassan, szerintem egyre olcsóbban hozzá lehet jutni. Ahogyan olvasgattam, ebben a kategóriában a 7. generációs panel nem sok újdonságot hoz, vagyis nem maradsz le semmiről.
Köszönöm a segítséget, hétvégén körbenézem a készüléket.
- Bodnapet
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 110
Plazma
Plazma
nincs még meg a tv de már a lakásátalakítás elkezdődött. heteken belül meglesz a pv60. de egy kérdésem van hozzátok :még nem láttam miként van a falikarra rögzitve a tv. odáig világos,hogy a falkart fel kell majd furni a falra,de utána hogy megy rá a tv? tudom ez így nevetségesen hangzik de azért érdekel mert lehet elkészíteném magam. http://www.netdepo.hu/popup_image.php?p ... 38ece82057
Plazma
Plazma
Egy laikus segítséget kér!Plazma tv falra csak függőlegesen szerelhető fel v. kicsit (10-20 fok) dönthető?
van dönthető falikar,igaz kicsit drágább
Köszönöm a gyors segítséget.
nincs mit. itt nézz körül: http://www.netdepo.hu/index.php?cPath=1 ... 38ece82057
Plazma
Egy laikus segítséget kér!Plazma tv falra csak függőlegesen szerelhető fel v. kicsit (10-20 fok) dönthető?
Köszönöm a gyors segítséget.
Plazma
Ismét egy gyöngyszemet mondtak nekem, olvassátok, had röhögjetek, de ne húzzátok fel magatokat nagyon:
"Ne kezdjük a vitát, tudom mit olvastam és igen, lehet temetni a plazmát mert semmi előnye nincs a színhűséget leszámítva. Fogyaszt mint állat, fűt, felbontása nem éri el az LCD-ét, falra sem akaszthatod. Tudjuk, nagy plazmarajongó vagy, mert Neked ilyen van, de akkor is lehet temetni a plazmát."
Plazma