Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 728

Plazma

Hozzászólás Szerző: tollact »

Hát jó lenne látni vagy valami fotó róla...
Valami külföldi oldalon nincs esetleg info erről?

Igazság szerint még nem nagyon nézelődtem, mert egyelőre nem zavaró a hiba, csak a tudat hogy van...
Egyébként focimeccsnél a zöld háttérrel látszik a legjobban.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 386

Plazma

Hozzászólás Szerző: svedmalac »

Állítólag olyan kicsi, hogy 4-5 milliméter szélességen van többszáz érintkező....

Hát jó lenne látni vagy valami fotó róla...
Valami külföldi oldalon nincs esetleg info erről?

tollact
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

És a szalagkábelt nem lehetne valahogy átkötéssel kicselezni?
Állítólag olyan kicsi, hogy 4-5 milliméter szélességen van többszáz érintkező....
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Nincs és sajnos úgy néz ki, hogy nem külső behatás okozza, hanem egy nagyon kisméretű szalagkábal kezd elöregedni, ami a sorokat vezérli. Sajnos nem javítható, mert az összeszerelésnél annyira speckó gyári technológiát alkalmaznak, amit a szerelők nem tudnak reprodukálni. Azt mondták, hogy ennél a modellnél nagyon ritka, de nem lehetetlen. Azért szomorú, mert a tökéletes javításhoz komplett panelt kellene cserélni, de az nemhogy drága, hanem nincs is...
Kénytelen vagyok ezzel együtt élni, a székből ahonnan nézem nem látszik egyébként, közelről vettem észre. Pedig azt hittem ez a tévém "örökös" lesz, mivel csak alkalmanként nézek rajta egy-egy filmet.

És a szalagkábelt nem lehetne valahogy átkötéssel kicselezni?

tollact
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Azon az oldalon nincs valami olyan cuccod, ami esetleg hosszú távon okozhat bármit is?Nincs és sajnos úgy néz ki, hogy nem külső behatás okozza, hanem egy nagyon kisméretű szalagkábal kezd elöregedni, ami a sorokat vezérli. Sajnos nem javítható, mert az összeszerelésnél annyira speckó gyári technológiát alkalmaznak, amit a szerelők nem tudnak reprodukálni. Azt mondták, hogy ennél a modellnél nagyon ritka, de nem lehetetlen. Azért szomorú, mert a tökéletes javításhoz komplett panelt kellene cserélni, de az nemhogy drága, hanem nincs is...Kénytelen vagyok ezzel együtt élni, a székből ahonnan nézem nem látszik egyébként, közelről vettem észre. Pedig azt hittem ez a tévém "örökös" lesz, mivel csak alkalmanként nézek rajta egy-egy filmet.

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Sziasztok! Találkozott-e valaki azzal, hogy a plazma tévén egy oszlop vékony vörós csíkos lett. Közelröl nézve vettem észre, a felső kerettől az alsóig fut. Messzebbről nem nagyon látszik, de azért aggaszt. Egy Pana G20-ról van szó egyébként.

Azon az oldalon nincs valami olyan cuccod, ami esetleg hosszú távon okozhat bármit is?

tollact
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Sziasztok! Találkozott-e valaki azzal, hogy a plazma tévén egy oszlop vékony vörós csíkos lett. Közelröl nézve vettem észre, a felső kerettől az alsóig fut. Messzebbről nem nagyon látszik, de azért aggaszt. Egy Pana G20-ról van szó egyébként.

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Szerintem nem, mert pont másolásvédelem miatt találták ki azt az egész dolgot. A tévé a saját formátumára formázza a vinyót és csak ő fér hozzá.

Sejtettem, hogy így megy. Köszi! 

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Plazma

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Ez így igaz, de mi van akkor, ha pl. egy dvd recorder is a tévére van kötve és később azt mondanám, hogy ami a külső hdd-re fel lett véve (pl. egy koncert), azt kiírnám dvd-re...

A tévén keresztül így vajon megoldható?

Szerintem nem, mert pont másolásvédelem miatt találták ki azt az egész dolgot. A tévé a saját formátumára formázza a vinyót és csak ő fér hozzá.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Ha jól tudom, a tévé által felvett anyagot csak és kizárólag a tévé - és csak az a tévé amelyik felvette - képes lejátszani.

Ez így igaz, de mi van akkor, ha pl. egy dvd recorder is a tévére van kötve és később azt mondanám, hogy ami a külső hdd-re fel lett véve (pl. egy koncert), azt kiírnám dvd-re...

A tévén keresztül így vajon megoldható?

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Ha egy Panasonic P50GT50-nel hdd-re felveszek valamit, akkor azt egy asztali dvd íróra ki tudom küldeni a tévén keresztül normális minőségben?
Csinált valaki már ilyesmit? 

Ha jól tudom, a tévé által felvett anyagot csak és kizárólag a tévé - és csak az a tévé amelyik felvette - képes lejátszani.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Srácok!

Ha egy Panasonic P50GT50-nel hdd-re felveszek valamit, akkor azt egy asztali dvd íróra ki tudom küldeni a tévén keresztül normális minőségben?

Csinált valaki már ilyesmit? 

köszi  

greenbio
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 426

Plazma

Hozzászólás Szerző: greenbio »

Persze, nem mai...
Csak mint érdekesség...

És lassan sajnos történelem...

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Ez vicces kép, de biztos nem mai csirke, mert pl. a Panasonic már a tavalyi szériával is beérte a Kuro-k fekete szintjét, meghaladta a képminőségét.

Persze, nem mai...
Csak mint érdekesség...

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Találtam egy képet plazma témában, hátha valakit érdekel...

Ez vicces kép, de biztos nem mai csirke, mert pl. a Panasonic már a tavalyi szériával is beérte a Kuro-k fekete szintjét, meghaladta a képminőségét.

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Találtam egy képet plazma témában, hátha valakit érdekel...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Plazma

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

4 éves plazma modellekben lévő tunerek alkalmasak a kábel tv szolgáltatók által sugárzott HD adások vételére ?

Igen.

bibababa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Plazma

Hozzászólás Szerző: bibababa »

4 éves plazma modellekben lévő tunerek alkalmasak a kábel tv szolgáltatók által sugárzott HD adások vételére ?

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Köszi srácok, leadtam a drótot meg az infókat
azt beszéltük meg hogy valamelyik nap elnézünk a panába együtt és tesztelünk egyet.
Sajnos sok alapom nincs attól függetlenül hogy sok plazmát meg ledet láttam már meg próbálgattam annó, de végül projektor mellett tettem le a voksom és azzal élek együtt. Én annó Piokat nézegettem meg teszteltem, panábol csak a vt30 al volt teszt tapasztalatom. Most meglátjuk mik történtek azóta
Mindenestre a krp600 lesz a referencia alapom emlékeimre támaszkodva, Nem tudjátok véletlen hogy a panashopba lehet e saját oppot vinni tesztelni?

Azért menet közben ha történik valami érdemleges, akkor tudósíts...

Egyrészt kíváncsi vagyok, másrészt hátha van valami olyan, amiben kell segítség, vélemény... 

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Sajnos sok alapom nincs attól függetlenül hogy sok plazmát meg ledet láttam már meg próbálgattam annó, de végül projektor mellett tettem le a voksom és azzal élek együtt. Én annó Piokat nézegettem meg teszteltem, panábol csak a vt30 al volt teszt tapasztalatom. Most meglátjuk mik történtek azóta
Mindenestre a krp600 lesz a referencia alapom emlékeimre támaszkodva, Nem tudjátok véletlen hogy a panashopba lehet e saját oppot vinni tesztelni?

Pana elég sokat fejlődött az utóbbi években, mielőtt beadta kulcsot. Pl. VT30-nál az ST50 is jobb.

AlmightyEddy
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: AlmightyEddy »

Köszi srácok, leadtam a drótot meg az infókat
azt beszéltük meg hogy valamelyik nap elnézünk a panába együtt és tesztelünk egyet.

Jól érted...
Mint ahogy Dorian is írta, a GT a legjobb képminőségre, de nagyon jó az ST is!

Szóval a GT-ből a 42-es kb. 250eFt, az 50-es meg 350eFt.
Az ST is jó választás lehet, mivel az 50-es méretű ára 310eFt, ami még lehet, hogy belefér a keretbe. Így van egy nagyobb és szintén tuti képű tévé...

ST
http://panashop.hu/items/details/40260/ ... my_home_s/

svedmalac
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Köszi
Akkor nekem most ebből az jött le hogy a 42 es GT nek szebb a képe
És abból a szériából kéne nagyobbat vadásznia ha nagyobb képet akar...
Kérlek javíts ki ha tévedek... továbbra is a kép minősége a fő cél nem a méret... a méret lenne a másodlagos. Az utolsó alapján amit linkeltem és küldött nekem e mailben úgy látom az ár még mehet valamennyit feljebb...

Jól érted...
Mint ahogy Dorian is írta, a GT a legjobb képminőségre, de nagyon jó az ST is!

Szóval a GT-ből a 42-es kb. 250eFt, az 50-es meg 350eFt.
Az ST is jó választás lehet, mivel az 50-es méretű ára 310eFt, ami még lehet, hogy belefér a keretbe. Így van egy nagyobb és szintén tuti képű tévé...

ST
http://panashop.hu/items/details/40260/ ... my_home_s/

Dorian
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Köszi
Kérlek javíts ki ha tévedek... továbbra is a kép minősége a fő cél nem a méret... a méret lenne a másodlagos. Az utolsó alapján amit linkeltem és küldött nekem e mailben úgy látom az ár még mehet valamennyit feljebb...

Ha a képminőség a lényeg, akkor a GT-t vegye. Ha esetleg talál ST-t olcsóbban, az is jó. X sorozat a legalapabb előzőeknél sokkal gyengébb képpel.

AlmightyEddy
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: AlmightyEddy »

Köszi

Amit belinkeltél, az az olcsóbb... Csak nagyobb, 3D nélkül, stb.
El kell dönteni, mi a fontosabb. Valakinek a nagyobb méret, valakinek a 3D, stb.

Én javaslom, ha lehet minél nagyobbat vegyen, mert mire a szeme megszokja, kicsi lesz 
Ez saját tapasztalat. A drágábbnak meg a bővebb tudása mellett a valamivel szebb kép is az előnye.
Ezért lenne jó olyan tévét találni, ami max. egy éves, nagy is és a jobb szériába tartozó is. Néha itt is van egy-egy belőle...

Csak infónak a jelenlegiek, persze nem azt mondom, hogy vegye is meg egyből:

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... for-skype/

http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... %C3%A1lis/

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”