Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Az tény, hogy számítógépet, soha nem kötnék rá, mert a windows tálca, vagy ami mindig látszik, nagyon hamar nyomot hagyna!
Hali!
Én minden további nélkül rákötöttem a számítógépre és használom így aTv-t.
A tálca persze akkor ugrik elő ha kell, és a képernyőkimélő is 1 perc után bekapcsol, ha em dolgozok rajta.
De az internet expolrer ablaka az rajta szokott lenni símán 1-2 órán keresztül is, de semmi gondot nem okoz nálam.
Csá
Rospe
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary
Plazma
Na azért ennyire nem rossz a helyzet.Igaz én még csak nemrég kerültem a plazmások táborába, de nem bántam meg 1 cseppet sem.
Előfordult már velem is hogy bekapcsolva felejtettem a dvd-t, a háttérkép meg ott virított mozdulatlanul.
Semmi változást nem láttam utána (pedíg ugy volt kb. fél órán keresztül)
Nálam se marad ott örökre és csak nagyon halványan látszik, de el is tünik onnan, ha bármit elkezdek nézni rajta, ami oda esik ahol a szellemkép (ha hívhatom így) maradt. A fehérmosás funkció kb. fél perc alatt is eltünteti, de ha a tuneren beállítok egy olyan csatornát, ahol nincs semmi, csak "hangyafoci", akkor az is tökéletesen "felülírja" a rögzült képpontokat. Szóval én minden este így kapcsolom ki, hogy letörlöm feketére Egyszer kipróbáltam, hogy úgyhagytam, gondolván majd reggelre úgyis eltünik onnan, mert a gáz lehül és elfelejti, stb.. Nagy meglepetés volt, amikor reggel is ott virított! Az tény, hogy számítógépet, soha nem kötnék rá, mert a windows tálca, vagy ami mindig látszik, nagyon hamar nyomot hagyna! Egyébként én sem bántam meg, hogy csatlakoztam a plazmások táborába, ezeket a kis karbantartási munkákat külön élvezem
Plazma
Az utolsó hozzászólás megint, pont a félelmeimet látszik igazolni, szerintem sajnos a plazma technológia, a sokadik generáció ide vagy oda a hozzászólások alapján nem mindenre alkalmas, legalábbis kompromisszumok nélkül nem. Még egy hete biztos voltam benne, hogy fogok vásárolni egy plazma tv-t és, ahogy egyre többet olvasok, érdeklődöm, úgy bizonytalanodok el.
Ha nem veszel semmit, az a legkifizetődőbb és nincs csalódás sem. :kiraly:
Hát ezt eléggé leegyszerűsítetted, igen, kenyéren és vízen is el lehet élni……
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Plazma
Az utolsó hozzászólás megint, pont a félelmeimet látszik igazolni, szerintem sajnos a plazma technológia, a sokadik generáció ide vagy oda a hozzászólások alapján nem mindenre alkalmas, legalábbis kompromisszumok nélkül nem. Még egy hete biztos voltam benne, hogy fogok vásárolni egy plazma tv-t és, ahogy egyre többet olvasok, érdeklődöm, úgy bizonytalanodok el.
Na azért ennyire nem rossz a helyzet.
Igaz én még csak nemrég kerültem a plazmások táborába, de nem bántam meg 1 cseppet sem.
Előfordult már velem is hogy bekapcsolva felejtettem a dvd-t, a háttérkép meg ott virított mozdulatlanul.
Semmi változást nem láttam utána (pedíg ugy volt kb. fél órán keresztül)
TV: Panasonic TH-37PV60E, Erősítő: Yamaha RXV-450, DVD: Panasonic S75, VHS: Panasonic NV-HD642, Hangfalak: Clarus Charon 5.1 Plusz
Plazma
Ha nem veszel semmit, az a legkifizetődőbb és nincs csalódás sem.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Plazma
Médialejátszó: HDI Dune Base 3.0, Mede8er 600X3D AVR: Pioneer SC 2023 CD receiver: Denon UD-M30/Denon DRR-M30 DVD: CyberHome 635S Hangfalak: Quadral Ascent 80LE 5.0 TV: Samsung 55JU7000, Samsung 65MU7002, Panasonic 42ST60 Hangsugárzó kábel Front: Gotham Táp: Fapaci T3
Plazma
Sziasztok!
Érdeklődnék a Panasonic plazma tulajdonosoktól pl 42rv60, hogy nekik nincs gondjuk a szellemképek, beégések jelenséggel? Nekem egy LG 42PC3RA van, de ha csak 2 percig hagyom a dvd háttérképét a képernyőn pihenni, akkor is látható marad utána, amikor átkapcsolok egy üres AV csatornára Természetesen ha nézek utána bármit, akkor törli onnan, de eléggé megijedtem először, amikor megláttam ezt a jelenséget. Ha szélesvásznú filmet nézek, akkor pedig látható nyomai maradnak alul-felül a fekete csíkoknak, amikor ugyancsak üres AV re kapcsolok. Namost nehezen tudom elhinni, hogy a Panasonicban azért nincs fehérmosás, vagy bármi hasonló funkció, mert az olyan jó lenne, hogy abba nem kell Akkor a többi fejlesztő már lehúzta volna a rolót. Ami fontos, hogy ne erős szobafénynél nézzétek, mert akkor nem látnisemmit, hanem tök sötét szobában.
Várom a válaszokat.
Plazma
A Lost miatt még számolunk...
Csak a szépre emlékezz! Mondjuk a hétvégére
Plazma
32" nem egér.
De egér!!!
A Lost miatt még számolunk...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
jaja, ha szereted az egérmozit
32" nem egér. Mellesleg milyen moziról beszélsz tvadásnál? Nekem a mozi fogalma teljesen mást takar
Ebből kifolyólag pl a Lost-ot sem tartom "moziműsornak". Nah most rea4 kitagad :kiraly:
Nem utolsósorban nem kötözgetem a pc-t a tvhez. Nálam a pc pc-re, a tv meg mozizásra, konzolozásra van. És legfőképp ami tetszik nekem film, azt megveszem DVD-n. Ennyivel megtisztelem a gyártót (ugye warez-Bélák).
sztem nincs is miről beszélnünk
...
Plazma
32" nem egér. Mellesleg milyen moziról beszélsz tvadásnál? Nekem a mozi fogalma teljesen mást takar
Ebből kifolyólag pl a Lost-ot sem tartom "moziműsornak". Nah most rea4 kitagad
Nem utolsósorban nem kötözgetem a pc-t a tvhez. Nálam a pc pc-re, a tv meg mozizásra, konzolozásra van. És legfőképp ami tetszik nekem film, azt megveszem DVD-n. Ennyivel megtisztelem a gyártót (ugye warez-Bélák).
Plazma
jah, és sztem látatlanba ne ítélj:
pc-vel összekötve (komponensen példul) a hd divx-eknek nagyon zsír képük van...
nézz megy egy lost-ot, jerichot stb
a crt-tv-ről meg inkább ne is beszéljünk
...
Plazma
én főleg tv-re vettem-néha divx...
a panoráma/stb (minden gyártónál más a neve) funkcióval sztem megfelelő a képe, igaz, én a cinema filteren kívül minden más digitális "erősítést" lekapcsoltam
Én biztos nem vennék csak tv-re és divx-re (oda végképp értelmetlen) plazmát 300-400-500eFt-ért. Pénzkidobás. Arra vennék egy normális crt-t.
...
Plazma
a panoráma/stb (minden gyártónál más a neve) funkcióval sztem megfelelő a képe, igaz, én a cinema filteren kívül minden más digitális "erősítést" lekapcsoltam
Én biztos nem vennék csak tv-re és divx-re (oda végképp értelmetlen) plazmát 300-400-500eFt-ért. Pénzkidobás. Arra vennék egy normális crt-t.
Plazma
...
Plazma
Sziasztok!Tapasztalatok érdekelnek, olyan plazma tulajdonosoktól akik sokat néznek 4/3 üzemmódban tv adásokat. Tudom, már a fórumot is olvasgattam és sokan írták, hogy nem ajánlatos sokáig alkalmazni és esetleg amelyiken van érdemes használni a szürke sávokat, a Samsung kézikönyve azzal kezdi, hogy semmilyen gar. nem vállal a 4/3 és bármilyen statikus képből eredő hibáért. Azt írják a beégés és hasonló hibák nem garanciálisak. Ezért érdekelne, aki mégis használja 4/3-ban sokat, hogy mi a tapasztalat?
Abban az esetben, ha ez tényleg ekkora gond, akkor lehet egyébként más szempontból általam kevésbé szimpatikus lcd-ben kell gondolkodnom, mert nem nagyon tudom megszokni, a nyújtott képeket.
Akkor lehet hogy tényleg az LCD a megfelelő neked.
Mondjuk szerintem leginkább tvadás miatt venni plazmát amúgysincs értelme.
Plazma
Sziasztok!
Tapasztalatok érdekelnek, olyan plazma tulajdonosoktól akik sokat néznek 4/3 üzemmódban tv adásokat. Tudom, már a fórumot is olvasgattam és sokan írták, hogy nem ajánlatos sokáig alkalmazni és esetleg amelyiken van érdemes használni a szürke sávokat, a Samsung kézikönyve azzal kezdi, hogy semmilyen gar. nem vállal a 4/3 és bármilyen statikus képből eredő hibáért. Azt írják a beégés és hasonló hibák nem garanciálisak. Ezért érdekelne, aki mégis használja 4/3-ban sokat, hogy mi a tapasztalat?
Abban az esetben, ha ez tényleg ekkora gond, akkor lehet egyébként más szempontból általam kevésbé szimpatikus lcd-ben kell gondolkodnom, mert nem nagyon tudom megszokni, a nyújtott képeket.
Plazma
A Panasonic TH-37PV60 felbontása 1024x720 (Netdepo), ill. 1024x768 (Panasonic-Online)?
1024x720.
Sok 37"-os plazma adatlapját végignéztem, egy kivételével csak 1024x720-as felbontásokat találtam ekkora méretben. Egy német honlapot találkozam Sony plazma kijelzővel 1024x768-as felbontásban, de előfordulhat, hogy a Samsungoz hasonlóan ők is rosszul adták meg.
Plazma
Igen, de a te TV-dhez nekem még hiányzik 300 ropi... Amúgy hidd el én is olyat vennék.
Megvizslattam én is ezt az SXRD-s csodát, hát a Sony nagyot alkotott!
Lehet el kell kezdenem gyűjteni rá.
Az eladó srác szerint jövő év elején jön a "42-es elérhető(bb) áron!?
Plazma
A Panasonic TH-37PV60 felbontása 1024x720 (Netdepo), ill. 1024x768 (Panasonic-Online)?
TV: Panasonic TH-42PV80PA; Blu-ray/konzol: Sony PS3 Slim; Médialejátszó: Apple TV 1080p (3. gen.); Erősítő: Harman/Kardon AVR 230; Hangdoboz: polkaudio RTi6
Plazma
Ha te azt mondod megéri megveszem. Bár igazából még nem döntöttem el, hogy plazma vagy projektoros tv.Amúgy a zaja érdekel a legvekésbé. Azt úgyis elnyomják majd 9mm-esek. :kiraly:
Ne azért vedd,mert én mondom...
Menj,és nézd meg valahol,aztán dönts....
De nem jársz vele rosszul,az tény.
Én ugyan már le nem cserélném a tévémet plazmára...
Igen, de a te TV-dhez nekem még hiányzik 300 ropi... Amúgy hidd el én is olyat vennék.
Plazma
Ha te azt mondod megéri megveszem. Bár igazából még nem döntöttem el, hogy plazma vagy projektoros tv.Amúgy a zaja érdekel a legvekésbé. Azt úgyis elnyomják majd 9mm-esek. :kiraly:
Ne azért vedd,mert én mondom...
Menj,és nézd meg valahol,aztán dönts....
De nem jársz vele rosszul,az tény.
Én ugyan már le nem cserélném a tévémet plazmára...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
1024. A nagyobb felbontás az 50"-osra vonatkozik,de sok helyen simán ezt írják azért a kicsire is...
Scheissen
Na jaaa...
De attól még jó a kisebb is bőven.Csak zúg nagyon,ezért váltam meg tőle anno.De akit nem zavar...
Hát igen, pont annyi pénzem van rá, amennyibe kerül a kisebb... :kiraly: Ha te azt mondod megéri megveszem. Bár igazából még nem döntöttem el, hogy plazma vagy projektoros tv.
Amúgy a zaja érdekel a legvekésbé. Azt úgyis elnyomják majd 9mm-esek.
Plazma
1024. A nagyobb felbontás az 50"-osra vonatkozik,de sok helyen simán ezt írják azért a kicsire is...
Scheissen
Na jaaa...
De attól még jó a kisebb is bőven.Csak zúg nagyon,ezért váltam meg tőle anno.De akit nem zavar...
Plazma
Scheissen