Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

pip
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: pip »

Eggyel nőtt az LCD-őrültek száma. Én is kaptam egyet karira.

Békés karácsonyt

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Amikor be van kapcsolva a fényérzékelő, akkor nem érzitek úgy, hogy egy kicsit sötét a kép?

Épp ezért van nálam kikapcsolva. Kicsit túlteljesíti a feladatát.

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oddman »

Változtattam a beállításaimon egy kicsit, és gondoltam még egyszer utoljára beírom ide a fórumba, aztán ha nem lesz reakció erre sem, akkor ezzel a témával nem zargatok tovább senkit.     
(SAMSUNG LE-xxM, R és T típusok)
--------------------------------------------------------------
MODE/ÜZEMMÓD: Custom/Egyedi
CONTRAST/KONTRASZT: 85
BRIGHTNESS/FÉNYERŐ: 55
SHARPNESS/ÉLESSÉG: 50
COLOUR/SZÍN: 40
TINT/ÁRNYALAT: 50 (nálam szürke nem lehet állítani)
COLOUR TONE/SZÍNTÓNUS: Cool1/Hideg1
Digital NR/Dig. zajcsökk.: On/Be
Dynamic Contrast/Dinamikus kontraszt: On/Be
Brightness Sensor/Fényérzékelő: Off/Ki
My Colour Control/Színbeállítás: Custom/Egyedi (mind a három szín 50-en van)

Ha szerinted neked jobban sikerült a kalibrálás, akkor szívesen venném, ha leírnád ide a fórumba a saját preferált beállításaidat.
Thx!  :box:

Szorgalmas és alapos vagy

De ha már nem elég a 4 féle standard beállítás, akkor ilyen alapon azt mondanám, hogy esti DVD-zéshez ezt ajánlom, nappali TV-zéshez meg azt, HD-zéshez meg amazt (hamár a fényérzékelőt kikapcsoltad). Kivéve persze azokat a beállításokat (pl. dinamikus kontraszt), amik külön állítandók.

Sőt. Még akár filmenként is optimalizálható lenne egy-egy beállítás halmaz.

Nekem a "kiemelt" üzemmód megteszi, DNIe demó ki, dinamikus kontraszt be, digitális zajcsökkentés be, fényérzékelő be. Aztán csókolom. PC-ről történő filmnézésnél meg az ffdshow prigiban csináltam egy LCD TV profilt, ami automatikusan aktiválódik filmeknél, mondhatni default, mert a monitoron már úgysem nézek filmet

Amikor be van kapcsolva a fényérzékelő, akkor nem érzitek úgy, hogy egy kicsit sötét a kép? :punk:

BRIGHTNESS/FÉNYERŐ: 50
A fényerőt visszavettem 50-re, mert így sokkal szebbek a színek, viszont ennél alacsonyabbra meg már nem érdemes tenni, mert a sötétebb jeleneteknél zavaró.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 52

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: BIG FOOT »

Megrendelésemet (LE-40R51) követő héten jelentek meg először (illetve találtam árakat) a hazai (szürke)piacon 40-es M-eshez.. Már nem volt visszaút, illetve túl drága lett volna, akkor még bőven milla fölött volt...[...]
Ugye te is úgy tudod, hogy a 32R51 és a 40R51 csak és kizárólag a méretben tér el egymástól?

IGEN, csak a méretben. És ezt a hifi-forum.de-n is alátámasztották, ahol kicsit jobban vágják a dolgokat...

Kellemes Karácsonyt minden LCD tulajnak

Meg a többieknek is
Hangsugárzóm eladó: JBL 4406 Studio Monitor

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Az én beállításaim:
Üzemmód: normál
Kontraszt: 79
Fényerő: 62
Élesség: 50
Szín: 46
Színtónus: normál
Dig. zajcsökk: be
Din. kontraszt: be
Fényérzékelő: ki
Színbeállítás: egyedi
Részletes vezérlés: rózsaszín 50
zöld 50
kék 40

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

De nagyjából a tiedhez hasonlóak.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Változtattam a beállításaimon egy kicsit, és gondoltam még egyszer utoljára beírom ide a fórumba, aztán ha nem lesz reakció erre sem, akkor ezzel a témával nem zargatok tovább senkit. :box:  

Ha szerinted neked jobban sikerült a kalibrálás, akkor szívesen venném, ha leírnád ide a fórumba a saját preferált beállításaidat.
Thx!

Majd én leírom neked az enyémeket, de az csak tv-re van még beállítva, mert a HDMI kábel még nem jött meg. Valszeg a dvd megint más beállításokat igényel.

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Teaway »

Megrendelésemet (LE-40R51) követő héten jelentek meg először (illetve találtam árakat) a hazai (szürke)piacon 40-es M-eshez.. Már nem volt visszaút, illetve túl drága lett volna, akkor még bőven milla fölött volt...[...]
Ugye te is úgy tudod, hogy a 32R51 és a 40R51 csak és kizárólag a méretben tér el egymástól?

Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

[...]szívesen venném, ha leírnád ide a fórumba a saját preferált beállításaidat.Thx!

Gondolj csak bele: a valaki által leírt beállításokat gondolom te is ki szeretnéd próbálni. De mi van akkor, ha neked nem jön be? Ahogy BIG FOOT írta, mindenkinek más és más beállítás kell. Amúgy meg a szemünk sem egyforma

Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Változtattam a beállításaimon egy kicsit, és gondoltam még egyszer utoljára beírom ide a fórumba, aztán ha nem lesz reakció erre sem, akkor ezzel a témával nem zargatok tovább senkit.  

Thx! :box:

Szorgalmas és alapos vagy

De ha már nem elég a 4 féle standard beállítás, akkor ilyen alapon azt mondanám, hogy esti DVD-zéshez ezt ajánlom, nappali TV-zéshez meg azt, HD-zéshez meg amazt (hamár a fényérzékelőt kikapcsoltad). Kivéve persze azokat a beállításokat (pl. dinamikus kontraszt), amik külön állítandók.

Sőt. Még akár filmenként is optimalizálható lenne egy-egy beállítás halmaz.

Nekem a "kiemelt" üzemmód megteszi, DNIe demó ki, dinamikus kontraszt be, digitális zajcsökkentés be, fényérzékelő be. Aztán csókolom. PC-ről történő filmnézésnél meg az ffdshow prigiban csináltam egy LCD TV profilt, ami automatikusan aktiválódik filmeknél, mondhatni default, mert a monitoron már úgysem nézek filmet

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oddman »

Változtattam a beállításaimon egy kicsit, és gondoltam még egyszer utoljára beírom ide a fórumba, aztán ha nem lesz reakció erre sem, akkor ezzel a témával nem zargatok tovább senkit. :box:

Thx!
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

kalac
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: kalac »

Sziasztok,
Valaki kínált itt sok HD-s anyagot, érte mennék hdd-vel.
Cserébe adnék HD-s anyagokat, valamint DVE dvd-t. (Digital Video Essentials).

Nos?

Kalac

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

[...] Tehát: kifejezetten számítógépes monitorként akarom használni a TVt [...] P42-2es plazmát [...] vagy Myrica V32-1es LCD TVt? [...]
Ebben az esetben egyértelműen az utóbbit. A plazmának nem 16:9 arányú a felbontása, hanem 4:3-as, ami vízszintesen nyújtott pixeleket eredményez. Ráadásul elírták a pdf-ben az LCD képméretét, mert a 32 collhoz nem 603 x 336 mm-es méret tartozik

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Egyszer már felmerült ez akérdés, de nem érkezett rá válasz. Hátha azóta már több tapasztalatot szerzett valaki a Fujits-Siemens TViről. Monitorban nagoyn jók, és az MM és az Sben megnézve mind az LCDnek, mind a Plazmának szép képe volt, bár részletesebb tesztekre sajnos nem volt lehetőségem.
Tehát: kifejezetten számítógépes monitorként akarom használni a TVt, és jelenleg ár/száraz technikai adatok alapján a legszimpatikusabb a F-S termékpalettája.
Igazából az érdekelne, hogy mit érdemesebb vennem, ha hosszútávra szeretnék egy jó monitort:
P42-2es plazmát
http://www.fujitsu-siemens.com/Resource ... 924406.pdf
vagy Myrica V32-1es LCD TVt?
http://www.fujitsu-siemens.com/Resource ... 927461.pdf

Van valakinek tapasztalata ezzekkel a TVkkel, esetleg PCvel összefüggésben?

dali

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dali »

... Mondjuk a hang az mind1, mert úgyis mindenki 5.1-en hallgatja (a TV-t is, az erősítő által "Movie" üzemmódban "szétkevert" virtual 5.1-ben), legalábbis én így hallgatom. Amikor  így ment a Barátok közt, mondjuk a vendéglős jelenet: centeren pofáznak (semmi zene, csak hang), zene meg körbe jön mindenhonnan szöveg nélkül, hát aszittem lepetézek. Mondja asszony: nem is tudtam, hogy a RTL 5.1-ben sugároz
A mélynyomó bebrummuggása meg már tényleg mozissá teszi a TV-zést. De az is megesett már, hogy asszony (miközben zenét hallgattam PC-ről) beszólt, csendesítsem már le a fülesem (Beyerdymanic DT990), mert nem hallja a TV-t. Az 5.1-en ...

A hangja tényleg nem valami egetrengető, de tévézésre nekem megfelel. DVD-t úgysem a TV-ről hallgatom. Viszont az LG plazmának, ami volt 1 napig, na annak nagyon jó hangja volt (hogy valami pozitívat is mondjak róla). Barátnőm mondta is, adjam el a hifi-t, ehhez nem kell (-: . Szerencsére a Samsung mellett erősen megmaradt a létjogosultsága.
LCD: Samsung LE 40M61B | amp: CA 540R | DVD: CA 540D | spk: M-S Premiere 302, Premiere 304C, Premiere 308W

dali

Lcd, Led, Oled TV-k

Hello Fórumozók! 
Tegnap előtt boldog tulajdonosa lettem egy Samsung LE 40M61B LCD tévének.
Rövid értékelésem:

A vásárlás témája kicsit kalandosra sikeredett. Először vettem egy LG 42PX4RV Plazmát, mert valahogy az tetszett az adott pillantaban a legjobban a sok kütyü között a falon (EW Budaörs). (sajnos nem igazán volt előre kiszemelt alany)
Hétfőn hazavittem és majdnem sírva fakadtam, olyan szar volt a képe, ráadásul volt rajta egy pixel hiba, néha (elég sűrűn) a hibás pixel elkezdett rózsaszínben rikítani és rohadtul zavart, állandóan magára vonta a figyelmem. Próbáltam TV jellel (UPC) DVD-vel component csatlakozáson keresztül meghajtani, de egyszerűen szánalmas volt amit produkálni tudott. Nagyon zavart a dithering is, pedig valami elborzasztó sok színt írtak rá a marketingesek. Másnap visszavittem és elsírtam a vevőszolgálaton, hogy jajaj deszar meg minden, meg pixelhibás is. Megnézték, O.K., csere.  Mondom akkor hadd legyen már másik kütyü, mert ez amúgy is nagyon gáz volt. Hát jól körülnézve ezt választottam (nem kis ráfizetéssel...) és nem bántam meg. Eddig nagyon szuper, távirányítója, menüje SOKKAL jobb, mint amit az LG-nél tapasztaltam (azalatt az egy este alatt, amíg megvolt), a fényszenzor láthatóan működik, nemúgy mint az LG-nél, ahol semmit se érzékeltem a működéséből. Eddig egyedüli bajom vele, hogy nincs DNIe kikapcs gomb benne, csak DNIe demo. Demo módban látszik, néha hogy elcseszi a sötét jelenetek részletgazdagságát, túl sokat okoskodik, de nem mindig. Lehet tudnék javítani kalibrációval (sőt biztos vagyok benne, hogy sokat jelentene amúgy is), avforums.com-on mindenki a DVE ( Digital Video Essentials) lemezt emlegeti. Beszerezhető ez itthon valahol? Vagy esetleg másfajta beállítási methódust tudtok javasolni? A DVD playám egy CA Azur 540D. Előre is köszi a tanácsokat.

Először is GRATULA

A helyedben én beruháznék még egy jó kis HDMI kimenetes DVD játékosba, mondjuk egy Denon 1920-ba (70-80e) vagy ha egy hajszállal többet szánnál rá, akkor 95-ért (PIXMANIA-nál) egy KiSS DP-600-ba, persze csak ha bírsz január végéig várni, akkor tudják szállítani. Sztem érdemes (ha már úgysem HTPC-zel), mivel számtalan HTPC-s funkciót is ellát, pl.:

High Definition kategóriás (720p, 1080i) DivX-ek lejátszására alkalmas készülék. Felvenni ugyan nem tud, de (Ethernet kábel vagy Wi-Fi segítségével) hálózatba kötheted a PC-ddel, és hálózaton keresztül (stream-video üzemmódban) nézhetsz akár HD anyagokat, akár HDMI kimeneten. Meg van még mellette egy csomó online szolgáltatást is, tulajdonképpen ez már nem is player, hanem inkább amolyan media-center, amely sok hasznos (vagy haszontalan, kinek milyen) HTPC-s funkciót is teljesít. Itt van ez az "IP Television Services", ezt nem is tudom micsoda. Talán ez az interaktív televíziózás, amikor (elméletben csak) on-line szavazhatnál pl. a "Napló"-ba?? Vagy csak az EPG-t nevezik ennek?

De van itt az onlne időjárásjelentéstől és tőzseinfók mellett a EPG, online játékok és webrádó. Meg még ki tudja mi minden, lehet hogy konfigurálható/frissíthető is a szolgáltatások listája.

Ha pedig jó kis HD anyagok kellenek, akkor privizz nekemm :box:

Köszi a tanácsokat!

HDMI-s playával még várok kicsit (anya otthon morcos lesz már a sok cserétől (-: ),
inkább htpc-zni fogok + játék, mert van rá gép, csak még időm nem volt összelőni.

Ha PC-ről hajtom akkor a manuál szerint max. 60Hz a frissítés amit megesz a tévé. Nem lesz gondom a 25FPS-es anyagokkal PC-ről? Régebben már próbálkoztam effélével és számomra zavaró volt a sync hiba (egy csík futtott végig állandóan a képen) és 50Hz vagy 75Hz -es frissítés megoldotta ezt a bajom. 50Hz-es frissítést ugyancsak nem említ a manuál, de azért ki fogom próbálni (ForceWare driverben be tudom állítani, Catalyst-tal nem sikerült sose, amikor ATi-s kártyám volt ).
LCD: Samsung LE 40M61B | amp: CA 540R | DVD: CA 540D | spk: M-S Premiere 302, Premiere 304C, Premiere 308W

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Először is GRATULA
Valld csak be, hogy te is M-est akartál venni

Megrendelésemet (LE-40R51) követő héten jelentek meg először (illetve találtam árakat) a hazai (szürke)piacon 40-es M-eshez.. Már nem volt visszaút, illetve túl drága lett volna, akkor még bőven milla fölött volt...

Egyébként valaki itt az LCD totyikban konkrétan, a gyakorlatban hasonlítgatta a kettőt (M<>R), és az lett a vége, hogy képben nem tud igazán (a szem számára érzékelhetően) többet az "EISA"-s 5000-es kontrasztal, hangban viszont még rosszabb is az M-es (na ez meglepett). Mondjuk a hang az mind1, mert úgyis mindenki 5.1-en hallgatja (a TV-t is, az erősítő által "Movie" üzemmódban "szétkevert" virtual 5.1-ben), legalábbis én így hallgatom. Amikor így ment a Barátok közt, mondjuk a vendéglős jelenet: centeren pofáznak (semmi zene, csak hang), zene meg körbe jön mindenhonnan szöveg nélkül, hát aszittem lepetézek. Mondja asszony: nem is tudtam, hogy a RTL 5.1-ben sugároz
A mélynyomó bebrummuggása meg már tényleg mozissá teszi a TV-zést. De az is megesett már, hogy asszony (miközben zenét hallgattam PC-ről) beszólt, csendesítsem már le a fülesem (Beyerdymanic DT990), mert nem hallja a TV-t. Az 5.1-en :box: ...

dali

Lcd, Led, Oled TV-k

Mennyi volt a 40M61B, ha szabad kérdeznem. Nekem is tetszik !
~800k

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

KiSS DP-600
Lejátszható formátumok: DVD, Windows Media 9, Windows Media 9 HD, MPEG, MPEG-2, MPEG-4, DivX 3.11, DivX 4, DivX 5, DivX HD, Nero Digital, XviD

Nem bízták a véletlenre:)
Szépen fog mutatni a WM9HD az LE-32R51B-n!

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

[...]kedvesem szerint vagy negyed órát időztem bamba vigyorral a képemen és el-elcseppenő nyállal a szám sarkában előtte.[...]
Miért nem nyalta le?

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Először is GRATULA
Valld csak be, hogy te is M-est akartál venni

Teaway
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

[...]Előbb utóbb én is beszerzek egyet, de én még próbálkozom egy darabig PC-ről a DVI=>HDMI digitális jelátvitellel, ami egyenlőre még zsákutcának látszik, de még nem adtam föl.
Látom, meg akarod erőszakolni a Sami végakaratát

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Na szóval, ami a kalibrálást illeti, én nem bíbelődnék az analóg jelátvitellel, illetve annak a kalibrálásával, hanem nyomatnám HDMI-n, a guruk szerint HDMI-n keresztül a legjobb komponens kábelnél is sokkal szebb képet lehet kapni. Előbb utóbb én is beszerzek egyet, de én még próbálkozom egy darabig PC-ről a DVI=>HDMI digitális jelátvitellel, ami egyenlőre még zsákutcának látszik, de még nem adtam föl.

BIG FOOT
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hello Fórumozók! 
Tegnap előtt boldog tulajdonosa lettem egy Samsung LE 40M61B LCD tévének.
Rövid értékelésem:

A vásárlás témája kicsit kalandosra sikeredett. Először vettem egy LG 42PX4RV Plazmát, mert valahogy az tetszett az adott pillantaban a legjobban a sok kütyü között a falon (EW Budaörs). (sajnos nem igazán volt előre kiszemelt alany)
Hétfőn hazavittem és majdnem sírva fakadtam, olyan szar volt a képe, ráadásul volt rajta egy pixel hiba, néha (elég sűrűn) a hibás pixel elkezdett rózsaszínben rikítani és rohadtul zavart, állandóan magára vonta a figyelmem. Próbáltam TV jellel (UPC) DVD-vel component csatlakozáson keresztül meghajtani, de egyszerűen szánalmas volt amit produkálni tudott. Nagyon zavart a dithering is, pedig valami elborzasztó sok színt írtak rá a marketingesek. Másnap visszavittem és elsírtam a vevőszolgálaton, hogy jajaj deszar meg minden, meg pixelhibás is. Megnézték, O.K., csere.  Mondom akkor hadd legyen már másik kütyü, mert ez amúgy is nagyon gáz volt. Hát jól körülnézve ezt választottam (nem kis ráfizetéssel...) és nem bántam meg. Eddig nagyon szuper, távirányítója, menüje SOKKAL jobb, mint amit az LG-nél tapasztaltam (azalatt az egy este alatt, amíg megvolt), a fényszenzor láthatóan működik, nemúgy mint az LG-nél, ahol semmit se érzékeltem a működéséből. Eddig egyedüli bajom vele, hogy nincs DNIe kikapcs gomb benne, csak DNIe demo. Demo módban látszik, néha hogy elcseszi a sötét jelenetek részletgazdagságát, túl sokat okoskodik, de nem mindig. Lehet tudnék javítani kalibrációval (sőt biztos vagyok benne, hogy sokat jelentene amúgy is), avforums.com-on mindenki a DVE ( Digital Video Essentials) lemezt emlegeti. Beszerezhető ez itthon valahol? Vagy esetleg másfajta beállítási methódust tudtok javasolni? A DVD playám egy CA Azur 540D. Előre is köszi a tanácsokat.

Először is GRATULA

A helyedben én beruháznék még egy jó kis HDMI kimenetes DVD játékosba, mondjuk egy Denon 1920-ba (70-80e) vagy ha egy hajszállal többet szánnál rá, akkor 95-ért (PIXMANIA-nál) egy KiSS DP-600-ba, persze csak ha bírsz január végéig várni, akkor tudják szállítani. Sztem érdemes (ha már úgysem HTPC-zel), mivel számtalan HTPC-s funkciót is ellát, pl.:

High Definition kategóriás (720p, 1080i) DivX-ek lejátszására alkalmas készülék. Felvenni ugyan nem tud, de (Ethernet kábel vagy Wi-Fi segítségével) hálózatba kötheted a PC-ddel, és hálózaton keresztül (stream-video üzemmódban) nézhetsz akár HD anyagokat, akár HDMI kimeneten. Meg van még mellette egy csomó online szolgáltatást is, tulajdonképpen ez már nem is player, hanem inkább amolyan media-center, amely sok hasznos (vagy haszontalan, kinek milyen) HTPC-s funkciót is teljesít. Itt van ez az "IP Television Services", ezt nem is tudom micsoda. Talán ez az interaktív televíziózás, amikor (elméletben csak) on-line szavazhatnál pl. a "Napló"-ba?? Vagy csak az EPG-t nevezik ennek?

De van itt az onlne időjárásjelentéstől és tőzseinfók mellett a EPG, online játékok és webrádó. Meg még ki tudja mi minden, lehet hogy konfigurálható/frissíthető is a szolgáltatások listája.

Ha pedig jó kis HD anyagok kellenek, akkor privizz nekemm :box:

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Mennyi volt a 40M61B, ha szabad kérdeznem. Nekem is tetszik !

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”