Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Hamarosan az üzletekben...
Samsung PS64F8500 :: Pioneer SC-LX76 :: Logitech Transporter :: Aurum Cantus Melody M-102 :: JBL LS120P :: Excalibur HF :: ATLAS Compass Digital Coax :: ValhallA AgII & CuIV
Plazma
Plazma mindörökre
Plazma
Végre valaki kezelésbe vette a plazma ügyet lehet ütni verni mégis Full HD
Annyit röhögtem rajta, majdnem leestem székről. és akkor szidják a plazmát hogy mennyi gond van vele, ezt csináld meg LCD vel szétfolyna a folyadék kristály mindenfelé :
Plazma
plazma beállítás
Annyit röhögtem rajta, majdnem leestem székről. és akkor szidják a plazmát hogy mennyi gond van vele, ezt csináld meg LCD vel szétfolyna a folyadék kristály mindenfelé :
Plazma
Sziasztok minap vettem egy Lg 42pj350 tv.
használtan igaz 1 hónapos dobozában garancia papírjai meg van.
a problémám a következő a tv nézek beltéri t-home semmi gond de mihelyt átváltok av ra mert van egy lg bd550 blu ray lejátszóm a menüjében meg jelenik egy igen nagy kör és színes olyan minta szivárvány de mikor filmet nézek nincs ott nagy baj ez?????????
Plazma
plazma beállítás
Plazma
Sziasztok.
Elkezdtem nézelődni tv ügyben.Persze szeretnék előtte tanácsokat kérni, tapasztalatokat olvasni ki mire esküszik.
Jelen esetben mondjuk a tv szánt összeg 160.000-200.000ft.
Persze ha még kicsit várok és sporolok akkor max. 230.000 ft mennék, de ennyi ez a max.
Kérem a javaslatokat ki milyen plazmába gondolkozna és kérnék mellé érvet is nem csak belinkelgetéseket.
Amit szeretnék az FULL HD,127cm.
Lehet az Pana(bár ebben az árfekvésbe elég karcos jót kifogni ahogy olvasgatok) vagy egy jó típusú LG ill. Samsung.
Tehát, mint a 3 márkába szívesen gondolkozom főleg úgy, hogy ennyit engedne a kassza.
Köszönöm a tanácsokat, érveléseket.
Kíváncsi vagyok mi jön ki a végére.
Üdv
Plazma
Tudom, h vitákra adhat okot, de...szerintem nem fontos a full hd. Dvdt és mkvket nézek, azoknál így is szuper jó és éles képet kapok, h csak hd ready a készülék.
Nálam azért 152cm-nél kijön a különbség rendesen
amúgy igazad lenne, 120cm alatt mindegy hogy Full vagy Ready HD
- Frank Martin
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 3
Plazma
Tudom, h vitákra adhat okot, de...szerintem nem fontos a full hd. Dvdt és mkvket nézek, azoknál így is szuper jó és éles képet kapok, h csak hd ready a készülék.
Plazma
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen kalibrációs módszerrel állítjátok be a tv paramétereit?
A neten nagyon sok kalibrációs anyag lelhető de most igy hirtelen 1 ami eszmbe jut AVIA GUID HOME .
TV: LG 50PC51 MOZI: LG LHT-760IA FELVEVŐ: Philips 3305
Plazma
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy milyen kalibrációs módszerrel állítjátok be a tv paramétereit?
Plazma
Szia CsepiZs!
Az időszakos képhibás Pana TH42PY85PA tv-m megcsinálták ingyen a szavatosság alapján.
Nagyon köszönöm, a tippet amit adtál, bejött!!!
- attila1982
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: -102
Plazma
meg veszek minden hibás készüléket attila19820825@citromail.hu
Plazma
Sziasztok!
Lenne két nagyon alap kérdésem, elnézést érte...
Ma a MM-ban megnéztem egy ócóbbfajta Pana plazm TV-t és a fickó mutatta is a 100 vs. 50 Hz közti különbséget menüből állítgatva. Valóban, akkor úgy éreztem, hogy 100 Hz-re állítva kicsit sem vibrál a képe, de eddig úgy tudtam, hogy minden plazmának - függetlenül mit írnak rá, technológiai oknál fogva - van valamilyen mértékű vibrálása... Erre viszont nagyon érzékeny vagyok, így nem merek ilyen TV-t venni (legalábbis eddig nem mertem).
Ergo legyek nyugodt, nem lesz vibráló egy 100Hz-es plazma képe??
Illetve egy másik kérdés: ha főként DVD ill. 720p-s filmeket nézek, felesleges full HD-t venni, ugye? "Elég" az 1366x768-as felbontású tv? Egyelőre még úgyis csak analóg UPC-nk van itthon, szal semmi digitális / full hd mizéria..
Nagyon köszönöm!
Szeva
Ez nem az a vibráció amit LCD ill.LED-nél látni, ez inkább még jobban mozi hatást varázsol neki, nekem érzékeny erre szemem és egyáltalán nem venni ezt észre,sokkal jobb 50Hz Plazma mint 100Hz LCD. ez a 720p vs.1080p a mérettől függ inkább, milyen messziről nézed, ha 2 méterről és kisebb mint 127cm akkor úgyis csak 720 látsz(tök mindegy)ha 2méterről nézed 127cm-ert akkor már látnád a 720és1080p közti különbséget, olyan gyorsan terjed 1080p hogy egy fél év és mindenhol csak ezt lehet majd csak letölteni, én már ezt nagyon tapasztalom, sztem
Plazma
Sziasztok!
Lenne két nagyon alap kérdésem, elnézést érte...
Ma a MM-ban megnéztem egy ócóbbfajta Pana plazm TV-t és a fickó mutatta is a 100 vs. 50 Hz közti különbséget menüből állítgatva. Valóban, akkor úgy éreztem, hogy 100 Hz-re állítva kicsit sem vibrál a képe, de eddig úgy tudtam, hogy minden plazmának - függetlenül mit írnak rá, technológiai oknál fogva - van valamilyen mértékű vibrálása... Erre viszont nagyon érzékeny vagyok, így nem merek ilyen TV-t venni (legalábbis eddig nem mertem).
Ergo legyek nyugodt, nem lesz vibráló egy 100Hz-es plazma képe??
Illetve egy másik kérdés: ha főként DVD ill. 720p-s filmeket nézek, felesleges full HD-t venni, ugye? "Elég" az 1366x768-as felbontású tv? Egyelőre még úgyis csak analóg UPC-nk van itthon, szal semmi digitális / full hd mizéria..
Nagyon köszönöm!
Plazma
Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. A tv 2 év + 2 hónapos, szóval éppen lejárt a garanciája.
Elég szégyen szerintem, hogy ennyit bírt csak ki, pedig nem is használtam túl sokat. Reménykedem, hogy olcsóbb kör lesz ez, de köszönöm a válaszod.
Remélem a blokkod, számlád még megvan, ugyanis Magyarországon a tartós fogyasztási cikkekre 3 év szavatossági idő van, ez azt jelenit, hogy 3éven belüli meghibásodás esetén ingyen és bérmentve köteles a forgalmazó a hibát kijavítani! Erre persze a kereskedők nem szívesen hívják fel a vevők figyelmét de így van, esetleg megpróbálhatnak lerázni olyan szöveggel, hogy ez csak fődarabra vonatkozik (ez részben igaz is), ravaszkodj egy szakszervizbe küldéshez, ha megemlíted a fogyasztóvédelmet akkor nem hinném, hogy nagyon akadékoskodnának, ha mégis vetess fel egy jegyzőkönyvet, és irány vele a fogy. védelem.
Plazma
Vááóó,
én controll board -ra tippelnék, panáék nem tudom, hogy mennyiért mérik,olyan 20-30 ezres nagyságrendben gondolkozz,(az összeg csak tipp, kijelentésemért semmilyen büntetőjogi következményt nem vállalok:) ) hány éves a tv egyébként?
Köszönöm, hogy reagáltál a kérdésemre. A tv 2 év + 2 hónapos, szóval éppen lejárt a garanciája.
Elég szégyen szerintem, hogy ennyit bírt csak ki, pedig nem is használtam túl sokat. Reménykedem, hogy olcsóbb kör lesz ez, de köszönöm a válaszod.
Plazma
Sziasztok!
Pár napja meghibásodott a tv-m. Egy Panasonic TH-42PY85PA típusú plazmáról van szó. A hiba jelenség elég érdekes, időszakosan jelentkezik kb 5 percig semmi probléma, utána 5 percig vibrál és csíkosodik a kép. Ha a tv mögé állok, a jobb felső sarka környékéről hallok elektromos szikrára emlékeztető hangot. Ha valakinek lenne ötlete, vagy akár csak tippje, hogy mekkora kaliberű problémára számíthatok, megköszönném ha leírná. Remélem nem lesz nagy költségű a javíttatása. Beillesztem a hibáról készült kamerafelvétel linkjét ide, hátha valaki tud okosat mondani rá.
http://videa.hu/videok/tudomany-technik ... KEXG0HjcnK
Előre is köszönöm a választ!
Vááóó,
én controll board -ra tippelnék, panáék nem tudom, hogy mennyiért mérik,olyan 20-30 ezres nagyságrendben gondolkozz,(az összeg csak tipp, kijelentésemért semmilyen büntetőjogi következményt nem vállalok:) ) hány éves a tv egyébként?
Plazma
Sziasztok!
Pár napja meghibásodott a tv-m. Egy Panasonic TH-42PY85PA típusú plazmáról van szó. A hiba jelenség elég érdekes, időszakosan jelentkezik kb 5 percig semmi probléma, utána 5 percig vibrál és csíkosodik a kép. Ha a tv mögé állok, a jobb felső sarka környékéről hallok elektromos szikrára emlékeztető hangot. Ha valakinek lenne ötlete, vagy akár csak tippje, hogy mekkora kaliberű problémára számíthatok, megköszönném ha leírná. Remélem nem lesz nagy költségű a javíttatása. Beillesztem a hibáról készült kamerafelvétel linkjét ide, hátha valaki tud okosat mondani rá.
http://videa.hu/videok/tudomany-technik ... KEXG0HjcnK
Előre is köszönöm a választ!
Plazma
Azért ez megnyugtató amiket írtok.
Gondoltam, hogy annyira nem lehet ez drasztikus csak sokan felfújják.Egyszerűen csak figyelni kell a dolgokra.
Plazma
Kicsit nehezen értelmezhető az írásod.
1.A WD Elements szerintem nem multimedia player,hanem sima külső HDD
2.Én úgy tudom a Pana plazmákba nincs beépített médialejátszó (nincs is rá szükség,ezek a beépített médialejátszók elég gagyik)
Tehát ha jól gondolom,a megoldás az,hogy veszel egy médialejátszót (annyi van,hogy Dunát lehet rekeszteni belőlük).Bár hozzátenném,hogy egy G20-as Pana megérdemelne egy normálisat (Dune vagy Popcorn).
van ebből az Elements típusból minden fajta, van amelyik multimedia player is
Plazma
Sziasztok!
Panasonic Tx-P50g20E tv-vel lenne egy olyan probléma hogy egy Wd Elements 1 terras multimedia playerrel szertném hdmi-n összekötni de se kép se hang.Ha egy sima dvd-t kötök rá hdmi-n akkor minden tökéletes.
A Wd player más tv-ken tokéletesen működik.
Ha valaki tudja esetleg hogy mi a gond legyen szíves segítsen mert én már nem tudok mire gondolni!
Előre is köszönöm!
Kicsit nehezen értelmezhető az írásod.
1.A WD Elements szerintem nem multimedia player,hanem sima külső HDD
2.Én úgy tudom a Pana plazmákba nincs beépített médialejátszó (nincs is rá szükség,ezek a beépített médialejátszók elég gagyik)
Tehát ha jól gondolom,a megoldás az,hogy veszel egy médialejátszót (annyi van,hogy Dunát lehet rekeszteni belőlük).Bár hozzátenném,hogy egy G20-as Pana megérdemelne egy normálisat (Dune vagy Popcorn).
Plazma
Szerintem max. annyi történhet, hogy ghost -olni fog egy ideig ha sok játszol rajt, 1-2 óra játék után úgyis felkelsz akkor átnyomod tv -re mondjuk, és pár tíz perc, max. néhány óra alatt eltűnik a ghost (ami végülis egyfajta beégés, csak nem végleges), azért ezek a mai plasmák tényleg jobban bírják, pont ma javítottam egy olyat amiben egy hiba miatt beégett egy sáv, azt hittem, hogy nem fog kijönni, (a régebbi típusokból biztos nem tűnt volna el)de néhány óra mosás után nyom nélkül eltünt!
Biztos így van ahogy mondod , néha van egy kis ghost de érdekes nálam max 1perc más adóra kapcsolás és már el is tűnik ford mérő vagy bármi más akár 4-5óra játék után is
Plazma
Megint csak visszatérnék egy Xbox 360 kérdésre.
100%, hogy plazmat veszek és Xbox360 is lesz mellé annyit nem lesz használva, de érdekelne(inkább aggaszt), hogy itt olvasás van a beég a cucc ha sokáig ott hagyod.
Akkor megoldom és erre odafigyelek, de mi van pl a sportjátékoknál(autos,foci,kosár,nfl...)ahol az eredményjelző, km óra folyamatosan egy helyen van és nem mozog sehova.
Van erről valakinek tapasztalata, hogy akkor az mit eredményez.Kell ilyenektől félni vagy ezek azért már túlzások és elég szélsőséges eset az ha tényleg beégne ez a dolog?
az új plazmáknak már van képernyő kímélője(bekapcsolható), azaz mozgatja egy kicsit a képet és így nem ugyanott van az eredményjelző vagy fordulatszám mérő,de az új plazmáknak még játék módja is van pont erre van kitalálva hogy ne égjen be, én csak 5éves kisfiamban nem bízok, kicsit még szeleburdi :)de ha én játszom egyedül a nagy plazmán nyomom :)a mostani plazmák már vékonyak , még kevesebb energiát esznek és még mindig szebb a kép rajta mint egy LED en és az ára már egy földi halandónak is elérhető