Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel SONY KDF-E50A11 a ketyerével kapcsolatban. Ossza meg a közzel legyen szives!
Köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
Na!Letöltöttem,de sajna az 1360x768-at nem adja lehetőségként.
Az 1280x768 az megy.
Mi a francért nem akarja?
Mondjuk a kép az egy csuda!
Még egy kérdés.A HD demokat szaggatva játsza le a gép. Vaj mi lehet az oka?
Viszont úgy látom érdemes beszereznem egy hosszabb vga madzagot,mert megéri. (10 méteres kell.)
Kössem rá a tévét egy dvi-vga átalakítóval,vagy hagyjam a vga kimeneten és a monitort kössem vissza az átalakítóval? Illetve van még egy lehetőség, egy kapcsolós, vga elosztóval.
Szerintetek?
Nem is fogja adni, mivel a számítógéped videokártyája nem tudja.
NEKED KELL BEÁLLÍTANI: custom resolution, azt hiszem, ez az elnevezése.
DE NÉZD meg az LCD TV-d használatiját, mik a támogatott felbontások PC-vel, VGA-n. Elvileg egy táblázatban van. (legalábbis az én Samsungom gépkönyvében így van)
Lehet, h 1366x768, de lehet, h 1360x768. A képernyőfrissítés értéket is (Hz) nézd meg és állítsd be!
Jó próbálgatást!
Sam
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Lcd, Led, Oled TV-k
Na!
Letöltöttem,de sajna az 1360x768-at nem adja lehetőségként.
Az 1280x768 az megy.
Mi a francért nem akarja?
Mondjuk a kép az egy csuda!
Még egy kérdés.A HD demokat szaggatva játsza le a gép. Vaj mi lehet az oka?
Viszont úgy látom érdemes beszereznem egy hosszabb vga madzagot,mert megéri. (10 méteres kell.)
Kössem rá a tévét egy dvi-vga átalakítóval,vagy hagyjam a vga kimeneten és a monitort kössem vissza az átalakítóval? Illetve van még egy lehetőség, egy kapcsolós, vga elosztóval.
Szerintetek?
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia Sam!
Megprószálom.
Egyébként Viewsonic N3260W a tévé.
A kontraszt meg a fényerő nekem is 50%-on van.
Lcd, Led, Oled TV-k
...Mindenki jön itt, hogy milyen kevés a kontraszt, meg milyen kicsi a fényerő egy LCD-nél, aztán tessék, otthon meg le kell venni, mert kisüti a szemet.
Hol olvastál te olyant, hogy az LCD-nél kicsi a fényerő??
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
Jóeste,megjött az LG 26lz55.
DVI-D 1280x768.
Hát nem semmi élmény így, nagyban. A tv része kaka, a faroudja ellenére is, nézhetettlen 2-3 méteren belül.
ami hiányzik , az a PIP. Fali állvány 6e huf MMarktban.
Btw, rettenet nagy a fénye, le kellett venni a kontrasztot és a fényerőt 45/45-re mert kiütötte a szemem.
Bátran javaslom monitornak bárkinek.
Kalac
Gratu!
Hát ez az! Mindenki jön itt, hogy milyen kevés a kontraszt, meg milyen kicsi a fényerő egy LCD-nél, aztán tessék, otthon meg le kell venni, mert kisüti a szemet.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Jóeste,
megjött az LG 26lz55.
DVI-D 1280x768.
Hát nem semmi élmény így, nagyban. A tv része kaka, a faroudja ellenére is, nézhetettlen 2-3 méteren belül.
ami hiányzik , az a PIP. Fali állvány 6e huf MMarktban.
Btw, rettenet nagy a fénye, le kellett venni a kontrasztot és a fényerőt 45/45-re mert kiütötte a szemem.
Bátran javaslom monitornak bárkinek.
Kalac
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Remélem tudtok segíteni! A problémám a következő.
Az LCD tévémet rákötöttem a PC-re egy vga-vga kábellel,az LCD monitor helyett.Tehát ez lett az egyetlen monitor a gépen.A baj az,hogy nem tudom a felbontást beállítani 1360x768-ra,hanem 800x600-ban püttyög.
A videókártyám egy Abit Radeon 9200SE.Az op.rendszer XP Prof.Az LCD monitoromat 1280x1024-ben hajtja.
Segítsetek!!!
Köszi!
Lufi
A Powerstrip programmal tudsz egyedi felbontást beállítani, az ATi 9xxx kártyákon nincs 1366x768, ez okozzal gondot.
Nekem az 1366x768 és az 1360x768 is megy: a kártyám Sapphire Ati Radeon 9800Pro Lite 128MB, az LCD TV-m Samsung LE27T51B (VGA-n)
Apropó milyen LCD TV-d van?
Hátha olyan tulaj, akinek olyan TV-je van, mint neked több segítséget is tud adni...
TV: Samsung LE-27T51B LCD TV Lejátszók: CyberHome CH-DVD635S, Oppo OPDV971H Hang: Sony PMC-DR45L mikrotorony
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni! A problémám a következő.
Az LCD tévémet rákötöttem a PC-re egy vga-vga kábellel,az LCD monitor helyett.Tehát ez lett az egyetlen monitor a gépen.A baj az,hogy nem tudom a felbontást beállítani 1360x768-ra,hanem 800x600-ban püttyög.
A videókártyám egy Abit Radeon 9200SE.Az op.rendszer XP Prof.Az LCD monitoromat 1280x1024-ben hajtja.
Segítsetek!!!
Köszi!
Lufi
Lcd, Led, Oled TV-k
ez az oldal is szar sajnos S32 Sonynak 170 fokos a látószöge van. nem 178. b*sszák meghogy nem lehet egy normális speicifikációs oldalt összerakni
Mert senki se törődik vele, hogy a felhasználók pontos képet kapjanak a termékről. Sokszor még a manual-ban is baromságok vannak
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is épp tegnap néztem, de korábban is mondtam már, hogy az LG LZ55 nem számottevően lilul a többihez képest. Így is van egy kis lilás beütése a feketének oldalról, de ha nem tudod, lehet hogy észre sem veszed.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Az S-IPS panel az amelyik erősen lilul bizonyos szögben?
Igen, de ennek van a legjobb színhűsége.
Nekem IPS panellel szerelt monitorom van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A lilulás csak oldalról nézve jön elő.
Avagy ugy sem, ujabb paneleknel... (lasd korabban egeszen extrem szogbol is lefotoztam oldalrol lentrol, es nem volt lilulas, eloben sem vettem eszre, tetszoleges szogbol)
Ellenben lattam en is lilas s-ips -t, de ugy nez ki mostanaban a BPi nagy boltokban, illetve a becs -bol hozott lz55 -oknek mar nem sajatossaga a lilulas...
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen, de ennek van a legjobb színhűsége.
Nekem IPS panellel szerelt monitorom van és nagyon meg vagyok vele elégedve.
A lilulás csak oldalról nézve jön elő.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A samsung 26"-os LCD TVkről szeretnék érdeklődni.
Samsung LE-26M51B
Samsung LE-26R73BD
Samsung LE-26R72B
Ha jól tudom, az M-es panelek a korszerűbbek
(javítsatok ki, ha tévednék).
Meg tudja valaki mondani, hogy a betű után
áló szám mit jelent? Esetleg az utolsó betűk jelentését
is tudja valaki?
A samsung.hu-n a két alsó modell nem is található,
ellenben a samsung.de-n mindegyik fellelhető.
Magyarországon van 1-2 hely, ahol Samsung LE-26R72B
kapható és kb egy árban van a LE-26M51B-vel.
Érdekes még, hogy az R72Bre nagyobb rálátási szöget írnak,
8 ms válaszidő (meg tudja valaki mondani az M51B reakcióidejét,
mert sehol nem találom) stb. Ez nem panel függő? Ha az M
korszerűbb, miért "butább"?
Birtokol valaki a fenn említett példányok valamelyikéből?
Szívesen olvasnám a tapasztalatait, véleményét.
Szóval, kicsit összezavarodtam a szám- és betűkombinációkban,
ha valaki tud, felvilágosíthatna.
Előre is köszi,
crc
http://www.prad.de/en/tvguide/vergleich_auswahl.html
Ezen a linken össze lehet hasonlítani a készülékeket, de pl
válaszidőre nem térnek ki.
ez az oldal is szar sajnos S32 Sonynak 170 fokos a látószöge van. nem 178. b*sszák meghogy nem lehet egy normális speicifikációs oldalt összerakni
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez komoly? dvd-d nem ?
Persze hogy komoly. A kézikönyvében olvastam, nézd meg te is, ha nem hiszed.
én kis is próbáltam, tényleg így van
tv: Pana TX-36PL35P (volt és nemtom mit vegyek)meg van: LG 50PX4R dvd: Pio DVR530H video: Pana NV-SV120 S-VHS compact DVD lejátszó/rádiós erőlködő: LG LH-D6430 TV2/PC monitor: Samsung L26R51B
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
A samsung 26"-os LCD TVkről szeretnék érdeklődni.
Samsung LE-26M51B
Samsung LE-26R73BD
Samsung LE-26R72B
Ha jól tudom, az M-es panelek a korszerűbbek
(javítsatok ki, ha tévednék).
Meg tudja valaki mondani, hogy a betű után
áló szám mit jelent? Esetleg az utolsó betűk jelentését
is tudja valaki?
A samsung.hu-n a két alsó modell nem is található,
ellenben a samsung.de-n mindegyik fellelhető.
Magyarországon van 1-2 hely, ahol Samsung LE-26R72B
kapható és kb egy árban van a LE-26M51B-vel.
Érdekes még, hogy az R72Bre nagyobb rálátási szöget írnak,
8 ms válaszidő (meg tudja valaki mondani az M51B reakcióidejét,
mert sehol nem találom) stb. Ez nem panel függő? Ha az M
korszerűbb, miért "butább"?
Birtokol valaki a fenn említett példányok valamelyikéből?
Szívesen olvasnám a tapasztalatait, véleményét.
Szóval, kicsit összezavarodtam a szám- és betűkombinációkban,
ha valaki tud, felvilágosíthatna.
Előre is köszi,
crc
http://www.prad.de/en/tvguide/vergleich_auswahl.html
Ezen a linken össze lehet hasonlítani a készülékeket, de pl
válaszidőre nem térnek ki.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez komoly? dvd-d nem ?
Persze hogy komoly. A kézikönyvében olvastam, nézd meg te is, ha nem hiszed.
- gottfriedg
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Lcd, Led, Oled TV-k
Hali!
Tud valaki valamit az Albacomp saját LCD tv-jéről?
Milyen a képe,minősége?
TV: Panasonic TH37PV7 AVR: H/K AVR4550 DVD: Yamaha DVD-S550 with Itepe v10/Bearing firmware Front: Polkaudio RTi6 Center: Polkaudio CSi5 Surround: Celestion F15 SUB: Clarus ALU sub
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindnekinek!
32"-es LCD-t szeretnék venni, 280ezrem lenne maximum rá. Annyi elvárásáom legyen, hogy legalább 1 év gari, lehet használt is, DVI, vagy HDMI (HDCP-s legyen mindneképp) szép képe legyen a tv adásoknál (UPC kábelhez), és min. 1 év garis legyen, és normálisan össze lehesen kötni a vgammal (x 1900xt dual dvi). Szóval mit tudtok ajánlani ebben az árban?
Most LG RZ-32LZ55-öt tudnék venni 270ért nagyon megkímélten 5 hónapos 1.5év gari még. Valami ilyesmire gondoltam. Vagy van még új 3 év garis SAMSUNG LE32T51B 278ezerért. Melyik érné meg jobban? Melyiknek van jobb képe? És az LE32R51B mennyivel jobb mint a T51B? a T51-ben (amelyik teljesen fekete) tényleg nincs benne a DNi képjavító rendszer? Szóval help kéne minél hamarabb! Köszi előre!
A Samsung nem támogatja a DVI-n a PC funkciót, csak VGA-n működik.
Ez komoly? dvd-d nem ?
Lcd, Led, Oled TV-k
Jóeste,vennék egy LG RZ-26LZ55 LCD-t, de nem tv-re hanem pc monitornak.
Van valakinek tapasztalata?
kb. 150+áfa lenne
(néha esetleg tv-ként is müködne)
vagy javaslat más lcd-t amiben szintén van Faroudja, de kell nagyobb mert 1 méterről lesz nézve.
Köszönöm
lz55 1366x768 (60Hz), megy szepen, d-sub -ra kotve (kalibracio szukseges, de automatan teljesen jora kalibralja magat)
HDMI -nel van PC mode is, meg nem probaltam, de elvileg muxik PC -vel (DVI->HDMI kabel)
1m lehet, hogy messze lesz olvasgatashoz ennel a kepatlonal, habar ki tudja, nekem a 37" -os es ha PC -rol hasznalom, es szoveges dolgok vannak rajta (pl. web) ugy 1.5-2m -rol igazan jo nekem... (pedig nem rossz a szemem, viszont agybol hatradolve, ~2.5-3.0m mar azert az olvasas kenyelmetlen, habar meg megy...)
Köszönöm, de 26"os az 1280*768-as. vagyis a 32 és a 37 tök más.
(a menüje is)
Felemerült még a Samsung le-27t51bx, de ebben nincs Faroudja.
viszont van analóg dsub IS.
de én DVI-D n használom, de néha kell a dsub is a javítandó géphez.
Más infok?
kalac
Lcd, Led, Oled TV-k
kedves topic!
Szokásos kéréssel fordulnék hozzátok(gondolom).
Magyaráznátok el, hogy melyik a jobb megoldás a plazma, vagy a LCD.
Milyen tipust javasolnátok maximum 400-500 ezer forintért. Túl nagy képernyőre nincs szükségem. Lehet-e ennyiért már jót kapni.
Analóg jeleket (TV.Videó) is szeretnék rajta nézni. HDMI kellene, ha van értelme.
A HD ready jelent-e valami minőséget.
Válaszotokat előre is köszönöm.
üdv
petrus
Lcd, Led, Oled TV-k
Jóeste,vennék egy LG RZ-26LZ55 LCD-t, de nem tv-re hanem pc monitornak.
kb. 150+áfa lenne
vagy javaslat más lcd-t amiben szintén van Faroudja, de kell nagyobb mert 1 méterről lesz nézve.
Köszönöm
lz55 1366x768 (60Hz), megy szepen, d-sub -ra kotve (kalibracio szukseges, de automatan teljesen jora kalibralja magat)
HDMI -nel van PC mode is, meg nem probaltam, de elvileg muxik PC -vel (DVI->HDMI kabel)
1m lehet, hogy messze lesz olvasgatashoz ennel a kepatlonal, habar ki tudja, nekem a 37" -os es ha PC -rol hasznalom, es szoveges dolgok vannak rajta (pl. web) ugy 1.5-2m -rol igazan jo nekem... (pedig nem rossz a szemem, viszont agybol hatradolve, ~2.5-3.0m mar azert az olvasas kenyelmetlen, habar meg megy...)
Lcd, Led, Oled TV-k
Jóeste,
vennék egy LG RZ-26LZ55 LCD-t, de nem tv-re hanem pc monitornak.
kb. 150+áfa lenne
Köszönöm
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv Mindnekinek!
32"-es LCD-t szeretnék venni, 280ezrem lenne maximum rá. Annyi elvárásáom legyen, hogy legalább 1 év gari, lehet használt is, DVI, vagy HDMI (HDCP-s legyen mindneképp) szép képe legyen a tv adásoknál (UPC kábelhez), és min. 1 év garis legyen, és normálisan össze lehesen kötni a vgammal (x 1900xt dual dvi). Szóval mit tudtok ajánlani ebben az árban?
Most LG RZ-32LZ55-öt tudnék venni 270ért nagyon megkímélten 5 hónapos 1.5év gari még. Valami ilyesmire gondoltam. Vagy van még új 3 év garis SAMSUNG LE32T51B 278ezerért. Melyik érné meg jobban? Melyiknek van jobb képe? És az LE32R51B mennyivel jobb mint a T51B? a T51-ben (amelyik teljesen fekete) tényleg nincs benne a DNi képjavító rendszer? Szóval help kéne minél hamarabb! Köszi előre!
A Samsung nem támogatja a DVI-n a PC funkciót, csak VGA-n működik.