Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Tudja valaki hol keszulnek az uj pana plazmak?gondolok az uj pv71 modellekre.made in....????
Azt rebesgettek allitolag az elso osszeszerelesek teljesen japan.
Cseh.A panel japán tudtommal,összeszerelés cseh.
ok.. koszonom
Plazma
Tudja valaki hol keszulnek az uj pana plazmak?gondolok az uj pv71 modellekre.made in....????
Cseh.A panel japán tudtommal,összeszerelés cseh.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Tudja valaki hol keszulnek az uj pana plazmak?gondolok az uj pv71 modellekre.
made in....????
Plazma
Nem ott vettem, hanem a panasonicclub.hu-n.
köszi!
nem kérsz egy cserét pv70-re? ja látom még nincs... oldalukon nem nagyon találtam infót róluk...
Lehet mar itthon is kapni az 50PV70-et, (560 eFt korul lattam az Extreme Digitalban-ban) de nem sokban kulonbozik az PV60-astol, az 1080p upconversion, meg Vreal 2 miatt nem fogom lecserelni. Ha a full HD-s modell (TH-50PY700F) idehaza is kaphato lenne, akkor talan gondolkodoba esnek, de igy nem nagyon izgat a dolog.
50PV70 jellemzok:
Viera, Wide, 50"-os tizedik generációs HD plazma képernyő,
max 10 000:1 kontraszt,
1366 x 768 XGA felbontás,
UXGA PC komp.,
VieraValós 1080p jelfeldolgozás,
1080p Digitális jelfeldolgozó processzor,
3,072 megjeleníthető színárnyalat RGB színenként,
3D színképzés,
Real Black Drive,
Képzajcsökkentő rendszer;
Alképpont vezérlés,
beépített tuner,
hangszórók,
PC be, 2 SCART, komponens be, 2 HDMI be,
Tükröződésmentes bevonat, tartozék talp
Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept
Plazma
köszi!
nem kérsz egy cserét pv70-re? ja látom még nincs... oldalukon nem nagyon találtam infót róluk...
Plazma
Plazma
Na délelőtt elvitte a szervíz a plazmámat. Holnap majd felhívom őket, hogy kiderüljön, mit akarnak kezdeni a purple snake-kel és az erős búgással.
Szerintem, amíg nem jön meg az új szoftver és hardver frissítés (PANEL-PDROM xx.04), addig nem sokat fognak tudni kezdeni a purple snake-el.
Annak azért örülök, hogy nekem legalább búgás nincsen. Éjszaka teljesen lehalkított tévé mellett is csak alig hallható a ventillátorok suhogása.
Gondolom nálad sem a ventillátorok, hanem inkább a táp búghat valamiért.
Szerintem a táphibát könnyen fogják tudni orvosolni, (kicserélik).
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Plazma
Az 1+1 ev az azt jelenti, hogy 1 ev teljeskoru, es +1 ev alkatresz gari ?
Nekem is ilyen a garom.
Szerintem neked azért 2év teljeskörű, mert a tévé árában pluszban benne volt még 1 év teljeskörű gari.
Nem hinnem, hogy ez igy lenne:
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Panasonic készülékekre adott jótállás időtartamát az érvényes vonatkozó jogszabályoknak (151/2003. (IX. 22.) Korm. rend.) és a piacon általánosan kialakult gyakorlatnak megfelelően az alábbiak szerint módosítottuk:
Minden termékünkre 1 év teljeskörő jótállást, és a jogszabályok által előírtakon felül további 1 év időtartamra ingyenes alkatrész ellátást biztosítunk.
Ezen kívül 2 év teljeskörő jótállást vállalunk a
- Plazma és LCD televíziókra
- Multifunkciós berendezésekre (KX sorozat)
- Légkondícionáló berendezésekre
3 év teljeskörő jótállást vállalunk a projektorokra
- az LCD panelre maximum 2000 óra
- az izzókra maximum 300 óra vagy 90 nap megkötéssel
- Központi gyári márkaszerviz
Budapest, XI., Kalotaszeg u. 28.
- Országos szervizhálózat
Forras: www.panashop.hu
Akkor most mi van ???
Te is panashop.hu-n vetted nem? (video-part kft) akkor mind1...
Plazma
Na délelőtt elvitte a szervíz a plazmámat. Holnap majd felhívom őket, hogy kiderüljön, mit akarnak kezdeni a purple snake-kel és az erős búgással.
Kiveszik belole a bibor kigyot, es minden rendben lesz ...
Plazma
Nekem is ilyen a garom.
Szerintem neked azért 2év teljeskörű, mert a tévé árában pluszban benne volt még 1 év teljeskörű gari.
Nem hinnem, hogy ez igy lenne:
Tájékoztatjuk Önt, hogy a Panasonic készülékekre adott jótállás időtartamát az érvényes vonatkozó jogszabályoknak (151/2003. (IX. 22.) Korm. rend.) és a piacon általánosan kialakult gyakorlatnak megfelelően az alábbiak szerint módosítottuk:
Minden termékünkre 1 év teljeskörő jótállást, és a jogszabályok által előírtakon felül további 1 év időtartamra ingyenes alkatrész ellátást biztosítunk.
Ezen kívül 2 év teljeskörő jótállást vállalunk a
- Plazma és LCD televíziókra
- Multifunkciós berendezésekre (KX sorozat)
- Légkondícionáló berendezésekre
3 év teljeskörő jótállást vállalunk a projektorokra
- az LCD panelre maximum 2000 óra
- az izzókra maximum 300 óra vagy 90 nap megkötéssel
- Központi gyári márkaszerviz
Budapest, XI., Kalotaszeg u. 28.
- Országos szervizhálózat
Forras: www.panashop.hu
Akkor most mi van ???
Plazma
Plazma
Szvsz 1 év helyszíni, 1 év szerviz az alkatrészekre. De az is lehet, hogy nem
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Plazma
Nekem is ilyen a garom.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Plazma
"Tisztelt ÉN
A 42PV70-s plazmára ugyanazok a garanciális feltételei mint a többi plazmáé ( 1+1 év, országos szervízhálózat - Panasonic Mo. )."
?!
Ezt csak azert furcsallom, - ha igy van - mert az enyemre 2 ev teljeskoru gari van, ha jol emlekszem, meg fel is tettem a kepet a garipapirrol ...
Plazma
"Tisztelt ÉN
A 42PV70-s plazmára ugyanazok a garanciális feltételei mint a többi plazmáé ( 1+1 év, országos szervízhálózat - Panasonic Mo. )."
?!
Plazma
áprilisi fizu csak májusban jön konzol meg majd júli
Plazma
mind1, úgyis 42"eset veszem, lcd-t nem akarok, ebben az árban meg ez a legjobb, end of story
Nah, akkor szombaton meg is veheted, úgyis munkanap van. Vasárnap meg elhalmozol minket képekkel
Plazma
mind1, úgyis 42"eset veszem, lcd-t nem akarok, ebben az árban meg ez a legjobb, end of story
Pont addig,amíg nem teszel mellé egy új Samu 42Q97-est.
Ami még olcsóbb is,a vicc kedvéért.
Erről meg ennyit.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Plazma
Emthor...hááát a képek alapján nem venném meg
De az első két kép fura. Nem tom milyen élőben ezen a tv-n, de ha megnézed, akkor rengeteg fehér pont van a Motorstormban, és a GT HD-nál is, mintha ott hiányoznának a textúrák. De Motorstormban néz ki a legrosszabbul az a sok fehér pont...
Ilyet nekem plazma HD-n komponens kábellal csinált (LG), és csak pár játéknál, de a VGA kábele megoldotta ezt a gondot.
Nah most ezek PS3-as játékok, ahol HDMI van, így viszont eléggé érdekes...
Plazma
nem rossz kép kaposi1
Plazma
...Galaxy 7600GT Zalman a kártya...Milyen tipusu játékra vagy kiváncsi. Test Drive Unlimited,FIFA 07, S.T.A.L.K.E.R,Prey...
Teljesen
Azt meg tudnád mondani, hogy a STALKER hogy fut 7600 GT-vel? Mert én most szeretnék videókártyát cserélni a fiam PC-jében. A játék dobozán ha jól emlékszem, az ajánlott konfig 7900 GT volt, de nem akarnék annyit költeni rá, és kíváncsi lennék, hogy a 7600 GT-vel elfogadható minőségben fut-e? (felbontás, szaggat-e stb)
Hello!
Sok tapasztalatom meg nincs a S.T.A.L.K.E.R.-al, mert addig nem akartam elkezdeni amig nem volt hozza magyaritas.{ ma mar van}
De azert tegnap elinditottam ,es a kovetkezoket lattam AMD 2800 ,1GB Ram,7600 GT-s konfigun.Eloszor 1240x1024-ben probalkoztam, de ott rogton lattam hogy gondok lesznek, mert az eger huzasanal igen csak bedocogott. Ezert levettem 1024x768-ra es ott meg jo grafika mellett siman futott.Ennel lejjebb meg nem megyek, mert akkor inkabb nem jatszok vele.Szoval biztos lehet meg allitgatni hogy jobban fusson, de meg nem akarok belemenni. Belinkelek egy kepet rola 1240x1024-ben igy nez ki a plazman.
Aztan vagy meg jelenik ,vagy nem mert ma semmi sem akar mukodni.
http://kepup.extra.hu/?kp0151.jpg
Plazma
De legjobb lenne ha te is ki tudnád próbálni, és akkor megnyugodnál
Ahogy ismerem magam most már úgysem bírom soká, jövő hónapban én úgy érzem meglepem magam szülinapra egy 42pv70-el, ha addig nem jön jobb ajánlat
és ezek csak a 37px70 - 1024x720
ps3
gyűrűk ura dvd
shrek 3 hd trailer
Plazma
majd egyszer vertikális 254 pixelnyi felbontás különbség (1024 vs 1280) tart vissza, lehet szemberöhögöm magam... full hd 42-es panák úgyis aranyárban lesznek
42"-os Full HD-nak akkor látom értelmét, ha olyan máfél méterről néznéd a képet. Akkor eléggé szembeötlő lenne a különbség, de gondolom azért távolabbról használnád, akkor meg vagy elenyésző, vagy nem is látod. Jó lesz 2-3 évig a sima 1024*768, vagy 1366*768-as felbontás.
Nekem a 254 pixelnyi különbség nem tűnik fel, két kollégámnak szintúgy nem.
De legjobb lenne ha te is ki tudnád próbálni, és akkor megnyugodnál
Plazma
Aloha!
No megvolt westend őrjárat is :] MM-ben b@sztak bekapcsolni a ps3-at, így csak üveg mögül láttam, meg iszonyat paraszt eladók, szánalom a hely...
Mondjuk hiába volt üveg mögött a cucc, ugye az számít ami belül van, de csodálatosan néz ki így is!
Amúgy szerintem 42"-os full HD-s plazmának nem sok értelme van, hacsak nem 1,5 méterről nézed a képét.
Pólus MM-jében próbálkozz. Ott nem üvegkalitkában van, hanem ki van rakva, lehet vele játszani, ha minden igaz akkor egy 37"-os Sony-n (bár időnként váltogatják a tvket).
Szerintem ott odacipelnek neked egy plazmát és rádugják ha szeretnéd, és akár komoly vevőnek tünsz
majd egyszer vertikális 254 pixelnyi felbontás különbség (1024 vs 1280) tart vissza, lehet szemberöhögöm magam... full hd 42-es panák úgyis aranyárban lesznek