Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

rea4
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: rea4 »

A rejtély...TH D42PN73E

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Íme,a sosem látott....

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Már nagyon izgulok, hogy féltéglák vannak-e a dobozban, vagy prototípus...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Kiderítem,csak még ebédelnék.

Elég kiadós az az ebéd, már vagy a huszadik fogásnál tarthatsz...

Bazz,ne is mondd,hozzá se kezdtem...
Mindig jön valaki,komolyan mondom,ilyen nincs.

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pelican »

Kiderítem,csak még ebédelnék.

Elég kiadós az az ebéd, már vagy a huszadik fogásnál tarthatsz...

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

A raktáros biztosan rossz dobozt adott ki. A Pana fejlesztőmérnökei meg kereshetik a prototípust...
Mi a típusa? Full HD?

Mingyá kibontom...De ilyet még nem tapasztaltam pályafutásom során.Állítólag valami izmosabb típus...Kiderítem,csak még ebédelnék.
Nem full HD,az fix.
Lehet,elhoztam a jövő évi prototípust,értéke felbecsülhetetlen!!

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

A készülék pontos neve: Rea4 Panaszkodik
Biztosan egy profin átcímkézett Samsung...
Panasonic 42PV70

detusz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: detusz »

Ezt kapjátok ki...Olyan új Pana plazmát szereztem,ami semmilyen,se európai,se USA,se japán honlapon nincs még rajta... Félórája túrom a netet,semmi...Nagykerbe tegnap érkezett,de nem hiszem el,hogy még a gyártó oldalaira se tették fel..Lehet,már a 2008as modellt kaptam meg véletlenül??

A raktáros biztosan rossz dobozt adott ki. A Pana fejlesztőmérnökei meg kereshetik a prototípust...
Mi a típusa? Full HD?
Panasonic 42PV70

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Plazma

Ezt kapjátok ki...Olyan új Pana plazmát szereztem,ami semmilyen,se európai,se USA,se japán honlapon nincs még rajta...
Félórája túrom a netet,semmi...Nagykerbe tegnap érkezett,de nem hiszem el,hogy még a gyártó oldalaira se tették fel..Lehet,már a 2008as modellt kaptam meg véletlenül??

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: oddman »

A pár hét náluk mennyit jelent? Két hetet, vagy hat hetet? A frissítést csak szervízben tudják megoldani? 
Érdekelne nagyon a végkifejlet.

Valószínűleg 3-4 hétnél nem többet.
Szerintem a frissítést csak a szervizesek tudják megcsinálni, mivel nem publikus a szoftver, ráadásul hw-t is kell cserélni, legalábbis valamilyen dboard cserét emlegetnek a külföldi fórumokon.
Ha lesz előrelépés az ügyben, akkor fogok írni ide a fórumba.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Video-Part Kft. Panasonic Márkaszervíz1116 Budapest
Kalotaszeg u. 28.
Tel: 206-0860

Felhívtam a Video-Part Kft.-t és azt a választ kaptam, hogy a következő pár hétben fog megérkezni az új szoftver (firmware).
Elkérték a telefonszámomat és azt ígérték, hogy mindenképpen hívnak, ha meglesz.

A pár hét náluk mennyit jelent? Két hetet, vagy hat hetet? A frissítést csak szervízben tudják megoldani?

Érdekelne nagyon a végkifejlet.

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: EmThor »

nem csúnya ez az új 70-es pana széria

Allatul nez ki !

Ezeket a kepeket mar a sajatodrol csinaltad ?

még nem de remélem nemsokára

Regimodi
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: Regimodi »

Allatul nez ki !

Ezeket a kepeket mar a sajatodrol csinaltad ?

Plazma: TH-50PV60E CRT: TX-29AD70FP
A/V: Onkyo TX-SR703E DVD: Pioneer DV-600
Front: Dali Concept 10 Center: Dali Concept
Surround: Dali Concept 6 Sub: Dali Concept

EmThor
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: EmThor »

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Video-Part Kft. Panasonic Márkaszervíz1116 Budapest
Kalotaszeg u. 28.

Felhívtam a Video-Part Kft.-t és azt a választ kaptam, hogy a következő pár hétben fog megérkezni az új szoftver (firmware).
Elkérték a telefonszámomat és azt ígérték, hogy mindenképpen hívnak, ha meglesz.

hunneo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: hunneo »

Három nap után, már el is értem a szerelőt. A szoftvert frissítik, akár a 05-ös verzióra is (a szerelő így mondta, amikor hivatkoztam a 04-es legfrissebbre).

Melyik szervizbe is vitted? A firmware frissítés nekem is nagyon kéne.

Video-Part Kft. Panasonic Márkaszervíz
1116 Budapest
Kalotaszeg u. 28.

http://www.videopart.hu/szerviz.htm

oddman
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Három nap után, már el is értem a szerelőt. A szoftvert frissítik, akár a 05-ös verzióra is (a szerelő így mondta, amikor hivatkoztam a 04-es legfrissebbre).

Melyik szervizbe is vitted? A firmware frissítés nekem is nagyon kéne.

dlt
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Hozzászólás Szerző: dlt »

Ehhez mit szóltok: 42PX730E ?

hunneo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Most konkrét perceket nem tudok, és remélem már nem is fogok tudni, de arra emlékszem, hogy soxor észrevettem elszórtan a filmben. (kb 2.5 méterről nézve)

Pl. a gát belsejében többször is. Nagyon meglepő volt, mert amúgy gyönyörű a képe a filmnek.

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Plazma

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Engem is érdekelne, hol van pontosan ilyen rész az X-Men 2-ben.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

kaposi1
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Plazma

Hozzászólás Szerző: kaposi1 »

A zúgásra már jött a kamu, hogy a megnövekedett áramfogyasztástól van, meg nem süket szobában kell hallgatni a tévét, meg a plazmáknál ez teljesen normális.

Felvilágosítottam, hogy normál körülmények között hallgatom, illetve máshol meghallgatva, illetve más tulajokat megkérdezve is azt mondom, hogy hangosan zúg a tv, és persze nem a ventillátor. Javítsák meg.

Azt igérte, hogy megpróbálnak kezdeni vele valamit...

Meséltem még neki a D-boardról, meg a power boardról is, nem tünt úgy, hogy képben lenne. Hát nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre.

Ráadásul azt monda, hogy a héten még nem lesz tv, tehát minimum 2 hétig szervizben lesz a cuccos. Ez elég gáz.

+ felvetnék egy új filmet, amiben qrva soxor lehet purple snake-t látni. Próbáljátok ki az X-Men2 filmet. Egy tragédia, Harry Potter után magasan a 2. legproblémásabb film. Pedig a film képminősége amúgy hibátlan SZVSZ.

Illetve az avforum.com-on már ilyen levelek is kerringenek, illetve nagyon sokan írják, hogy megkapták a 04-es frissítést, és annak tuti a képe. Nem tűnik el tökéletesen a kígyó, de alig észlelhető. Egy 01-es verzión átszenvedett időszak után felüdülés lehet.

Hello Mr xxxx

I have received through the pictures from John Lewis of your plasma television.
There is another version of the software that has just been released for the UK. Previously it has only been available in europe.
If you contact the service centre again they should be able to install the new software for you under the warrenty. Previously you have had version 1.2, the new one is version 1.4.
This should improve the magenta hazing for you.

Kind Regards

xxxxx@eu.panasonic.com

folyt köv...

Hello!
Az X-Men2-ben hol talalom a problemes reszt?
En is letesztelnem.
Esetleg percet tudsz irni hogy hol keressem?
Emlekeim szerint az egy nagyon jo minosegu film volt.

hunneo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

A zúgásra már jött a kamu, hogy a megnövekedett áramfogyasztástól van, meg nem süket szobában kell hallgatni a tévét, meg a plazmáknál ez teljesen normális.

Felvilágosítottam, hogy normál körülmények között hallgatom, illetve máshol meghallgatva, illetve más tulajokat megkérdezve is azt mondom, hogy hangosan zúg a tv, és persze nem a ventillátor. Javítsák meg.

Azt igérte, hogy megpróbálnak kezdeni vele valamit...

Meséltem még neki a D-boardról, meg a power boardról is, nem tünt úgy, hogy képben lenne. Hát nagyon kiváncsi vagyok a végeredményre.

Ráadásul azt monda, hogy a héten még nem lesz tv, tehát minimum 2 hétig szervizben lesz a cuccos. Ez elég gáz.

+ felvetnék egy új filmet, amiben qrva soxor lehet purple snake-t látni. Próbáljátok ki az X-Men2 filmet. Egy tragédia, Harry Potter után magasan a 2. legproblémásabb film. Pedig a film képminősége amúgy hibátlan SZVSZ.

Illetve az avforum.com-on már ilyen levelek is kerringenek, illetve nagyon sokan írják, hogy megkapták a 04-es frissítést, és annak tuti a képe. Nem tűnik el tökéletesen a kígyó, de alig észlelhető. Egy 01-es verzión átszenvedett időszak után felüdülés lehet.

Hello Mr xxxx

I have received through the pictures from John Lewis of your plasma television.
There is another version of the software that has just been released for the UK. Previously it has only been available in europe.
If you contact the service centre again they should be able to install the new software for you under the warrenty. Previously you have had version 1.2, the new one is version 1.4.
This should improve the magenta hazing for you.

Kind Regards

xxxxx@eu.panasonic.com

folyt köv...

hunneo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Bruno:
Ebben az esetben nem egy csere lesz

Mondjuk 3 után már talán el fogom hinni, hogy a 37" tápja direkt szarabbra lett tervezve, hogy minket bosszantsanak.

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Bruno »

Na délelőtt elvitte a szervíz a plazmámat. Holnap majd felhívom őket, hogy kiderüljön, mit akarnak kezdeni a purple snake-kel és az erős búgással.
Szerintem, amíg nem jön meg az új szoftver és hardver frissítés (PANEL-PDROM xx.04), addig nem sokat fognak tudni kezdeni a purple snake-el.
Annak azért örülök, hogy nekem legalább búgás nincsen. Éjszaka teljesen lehalkított tévé mellett is csak alig hallható a ventillátorok suhogása.
Gondolom nálad sem a ventillátorok, hanem inkább a táp búghat valamiért.
Szerintem a táphibát könnyen fogják tudni orvosolni, (kicserélik).

Én a szerelőnek holnap el akarom mondani, hogy xx.04 verzió alatt vissza se adják a tv-t, illetve remélem, hogy tényleg kicserélik a tápot, vagy amit kell, és végre az én plazmám is elég csöndes lesz.

A ventillátort nem is hallom, csak amikor elindul a plazma, azzal semmi baj sincs.

És akkor remélhetőleg az enyém lesz, az egyetlen (PANEL-PDROM xx.04) firmwares plazma az országban

Szia!

Az én volt 37PV60-as plazmámban kicserélték a tápot az általad említett búgás miatt.Először a 42PV60-as tápját hozták,aminek nagyon megörültem,mivel van egy 42PV60-as plazmám is,aminek nem búg a tápja.Sajnos a táp nagynak bizonyult a 37PV60-as ba,ezért várnom kellett további 1,5 hetet.Majd megérkezett Hamburgból a kisebb belevaló táp,amit ki is cseréltek.Az eredmény ugyan az!Csukott szemmel meg tudtam mondani,hogy milyen az adás képtartalma a búgásból adódóan.Minél magasabb volt az áramfelvétel,annál intenzívebb volt a búgás.Igaz ez inkább a csendesebb esti órákban volt zavaró,alacsony hangerő mellett.

Üdv.:Bruno

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

hunneo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Na délelőtt elvitte a szervíz a plazmámat. Holnap majd felhívom őket, hogy kiderüljön, mit akarnak kezdeni a purple snake-kel és az erős búgással.
Szerintem, amíg nem jön meg az új szoftver és hardver frissítés (PANEL-PDROM xx.04), addig nem sokat fognak tudni kezdeni a purple snake-el.
Annak azért örülök, hogy nekem legalább búgás nincsen. Éjszaka teljesen lehalkított tévé mellett is csak alig hallható a ventillátorok suhogása.
Gondolom nálad sem a ventillátorok, hanem inkább a táp búghat valamiért.
Szerintem a táphibát könnyen fogják tudni orvosolni, (kicserélik).

Én a szerelőnek holnap el akarom mondani, hogy xx.04 verzió alatt vissza se adják a tv-t, illetve remélem, hogy tényleg kicserélik a tápot, vagy amit kell, és végre az én plazmám is elég csöndes lesz.

A ventillátort nem is hallom, csak amikor elindul a plazma, azzal semmi baj sincs.

És akkor remélhetőleg az enyém lesz, az egyetlen (PANEL-PDROM xx.04) firmwares plazma az országban

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”