Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Házimozi-projektorral

Goblin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 84

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: Goblin »

Hát tényleg idegesítő,bent van az emberben állandóan,hogy jaj mikor csinálja megint, hétfőn azért megkérdezem az Epson Magyarország szervízesét, hátha ő tud valami mondani....de nem hiszem....Normál adást nem kötöttem még rá,mivel még nincs külső antenna bekötve....
Nem irigyellek. De legalább új a készülék, így nem volt probléma a cserével, ha ezt egy használt csinálja (és mondjuk nem a készülékben van a gáz) az már rosszabb, vissza az eladónak, te vetítő nélkül maradsz, ő meg vissza adja a pénzt, jobb esetben persze senki nem elégedett, de lezajlik probléma mentesen a vissza csere rossz szájízzel. remélem kiderül mi a probléma

András78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 68

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: András78 »

Ez érdekes dolog, de a forgalmazó biztosan tud segíteni.
Ha csak TV adást küldesz rá mondjuk akkor nem csinálja?

Ilyet sem hallottam még! Elég idegesítő probléma! 

Hát tényleg idegesítő,bent van az emberben állandóan,hogy jaj mikor csinálja megint, hétfőn azért megkérdezem az Epson Magyarország szervízesét, hátha ő tud valami mondani....de nem hiszem....Normál adást nem kötöttem még rá,mivel még nincs külső antenna bekötve....

Projektor: Epson EH-TW6100W 3D

Vászon: Grandview 120' CNV motoros

Televízió: Sony 60'

-----------------------------------------

Jamo 7.1 X8 Full

Front : Jamo X870

Háttér: Jamo X850

Háttér Back: Jamo X830

Center: Jamo X 8 Cen

Sub: Jamo X8 Sub

Kábelek: Van Den Hul

Erősítő: Sony ES

Blu Ray: Samsung BD-F7500 3D

Vendég

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hát kb 1 hete jött meg,teljesen elégedett voltam a képpel, sőt!!!! A 3D és a full Hd Bd-lemezek egyszerűen gyönyörűek! Kb 2 óra után felbőgött a ventilátor és kigyulladt a temp+lamp pirosan, semmi gombra nem reagált,csak a kihúzásra.... Próbálgattam még 2 napig,és arra jutottam,hogy garanciába kicseréltetem,tegnap megjött az új,első bekapcsoláskor ugyanezt  problémát produkálta! Most azon filózok,hogy lehet hogy ez nem a projektor problémája lehet,mert ha az rossz is lett volna,ez egy teljesen új készülék! Lehet a Bd Lejátszó vagy a HDMI kábel hülyesége.....mert általában ha külső winyót dugok rá, vagy a Bd lejátszó menüjébe lépek,akkor jön ki a probléma....

A kivetítőt csak ajánlani tudom!!!! Én láthatatlanban vettem meg,de pozitív csalódás a képminősége!!!

Ez érdekes dolog, de a forgalmazó biztosan tud segíteni.
Ha csak TV adást küldesz rá mondjuk akkor nem csinálja?

Ilyet sem hallottam még! Elég idegesítő probléma! 

András78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi-projektorral

Hát kb 1 hete jött meg,teljesen elégedett voltam a képpel, sőt!!!! A 3D és a full Hd Bd-lemezek egyszerűen gyönyörűek! Kb 2 óra után felbőgött a ventilátor és kigyulladt a temp+lamp pirosan, semmi gombra nem reagált,csak a kihúzásra.... Próbálgattam még 2 napig,és arra jutottam,hogy garanciába kicseréltetem,tegnap megjött az új,első bekapcsoláskor ugyanezt  problémát produkálta! Most azon filózok,hogy lehet hogy ez nem a projektor problémája lehet,mert ha az rossz is lett volna,ez egy teljesen új készülék! Lehet a Bd Lejátszó vagy a HDMI kábel hülyesége.....mert általában ha külső winyót dugok rá, vagy a Bd lejátszó menüjébe lépek,akkor jön ki a probléma....

A kivetítőt csak ajánlani tudom!!!! Én láthatatlanban vettem meg,de pozitív csalódás a képminősége!!!

Jamo 7.1 X8 Full

Vendég

Házimozi-projektorral

Ha valakinek Epson Tw5910, tw 6100, tw6100w,tw 8100-as tipusu projektorja van és tervez hozzá plussz 3d szemüveg vásárlását,ne vegyen gyárit huszonezerért,lehet Samsung aktiv rf-est venni párban 4000 körül és tök jól működik vele!

Ez hasznos tanács!
Pár sort írhatnál a projektorról is! Elégedett vagy a választással?

András78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi-projektorral

Ha valakinek Epson Tw5910, tw 6100, tw6100w,tw 8100-as tipusu projektorja van és tervez hozzá plussz 3d szemüveg vásárlását,ne vegyen gyárit huszonezerért,lehet Samsung aktiv rf-est venni párban 4000 körül és tök jól működik vele!

Jamo 7.1 X8 Full

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 11

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: RobeeK »

Szia,
inkább Budán
Móricz Zsigmond körtérnél.
Robi

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 780

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: lacy »

Ezt elfelejtettem: Budapesten.
Robi

Merre Pesten?
Én szokódtam ilyet fórumostársaknak

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi-projektorral

Ezt elfelejtettem: Budapesten.
Robi

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi-projektorral

Sziasztok,
érdeklődnék, hogy tud valaki segíteni, ajánlani vászon felszereléséhez értő szakembert?
Az az igazság, hogy nem vagyok egy nagy barkácsoló, fúró bekapcsolva nem nagyon volt még a kezemben,
ráadásul ajtó fölé kellene, az ajtófélfa miatt pár centire megemelve a faltól. Felmértem a helyzetet és kétlem,
hogy én úgy meg tudnám oldani, hogy vízszintes is legyen, meg fenn is maradjon
Köszi,
Robi

tokyo2
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: tokyo2 »

Háát
A hekyzet az, hogy a menüben lehet nullázni a lámpaórát, de az ugye NEM a valódi számláló.
Mivel ezt a szervizmenüben lehet csak megtenni.
Tehát azt kell kiderítened, hogy oda hogy lehet belépni és a nullázást megtenni, lehetőleg úgy hogy közben semmi mást ne tekergess el
ha mégse megy akkor keresd meg batyó-t http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=2158

Ez talán segíthet:

https://play.google.com/store/apps/deta ... Lmxnc20iXQ..

András78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi-projektorral

Nem ismerem ezeket, de én kb 5 ft-ot nem adnék pluszban a 3D miatt de ez az én véleményem
A másik, hogy a nagyobb típusszám és a drágább ár biztos, hogy minőségi és/vagy szolgáltatásbeli többletet ad.
A kontraszt csillió:1 arány az nem mérvadó, mivel ezt szeretik nagyon fényezni és nem mindig sőt szinte soha nem a valós állapotoknak megfelelő.
Az írisz trükkel meg bármekkora lehet.
Ha többet is szeretnél megtudni, akkor ajánlom hogy itt http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=13 érdeklődj

Köszi! Én mindenképp lcd-projektort szeretnék,mert zavar a szivárvány... a 3d + csak plusssz:) -Akkor miért ne?! Szerintem sem valós kontraszt lehet...

Jamo 7.1 X8 Full

lacy
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi-projektorral

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata Epson Tw5910 vagy tw6100-zal? Szeretnék venni a közeljövőben projektort és ez a kettő jön szóba, nem tudom,hogy + 80000,-Ft-ot megér-e a + 20000:1 kontraszt és az 1db 3d szemüveg? Mivel 1db szemüveg 24000,-Ft -és még így is kb 55000,-Ft a különbség....Érdemes ennyit plusszban ráfizetni?..... 

Üdv!

András

Nem ismerem ezeket, de én kb 5 ft-ot nem adnék pluszban a 3D miatt de ez az én véleményem
A másik, hogy a nagyobb típusszám és a drágább ár biztos, hogy minőségi és/vagy szolgáltatásbeli többletet ad.
A kontraszt csillió:1 arány az nem mérvadó, mivel ezt szeretik nagyon fényezni és nem mindig sőt szinte soha nem a valós állapotoknak megfelelő.
Az írisz trükkel meg bármekkora lehet.
Ha többet is szeretnél megtudni, akkor ajánlom hogy itt http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=13 érdeklődj

András78
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Házimozi-projektorral

Sziasztok!

Érdeklődnék,hogy van-e valakinek tapasztalata Epson Tw5910 vagy tw6100-zal? Szeretnék venni a közeljövőben projektort és ez a kettő jön szóba, nem tudom,hogy + 80000,-Ft-ot megér-e a + 20000:1 kontraszt és az 1db 3d szemüveg? Mivel 1db szemüveg 24000,-Ft -és még így is kb 55000,-Ft a különbség....Érdemes ennyit plusszban ráfizetni?..... 

Üdv!

András

Jamo 7.1 X8 Full

lacy
V.I.P.
V.I.P.

Házimozi-projektorral

Sziasztok !

Rég jártam itt remélem a fórum még mindíg nagyon aktív
Régebben sok kérdésemben és vásárlásomban segítettetek amiért nagyon

De most ismét a szakértelmetekre van szükségem.

Mégpedig a helyzet az, hogy annak idején vettem egy LG AN-110 JD fali projit.
Elérkeztem az első izzócseréhez 5600 óránál.
Az izzót megrendeltem (nem utángyártottat) és bátran nekiestem a feladatnak. Régi izzó ki új izzó be !
A fényerő  ismét megközelíti a régi önmagát......de !!!! itt jön a gondom.
A projektor jelenleg is kiírja hogy " Kérem a lámpát cserélje ki ! "
Feltételeztem azért mert ugyebár az izzó óraszámláló nem nullázódott......sőt sehogy nem is tudtam nullázni.
És gondolom ezmiatt a proji elektronikája nem is adja rá a teljes fényerőt amire pedig szükségem lenne.
Valaki tud nekem segíteni hogy ezt hogy tudnám megoldani ???
Számítok rátok !!!
Előre is köszi

Háát
A hekyzet az, hogy a menüben lehet nullázni a lámpaórát, de az ugye NEM a valódi számláló.
Mivel ezt a szervizmenüben lehet csak megtenni.
Tehát azt kell kiderítened, hogy oda hogy lehet belépni és a nullázást megtenni, lehetőleg úgy hogy közben semmi mást ne tekergess el
ha mégse megy akkor keresd meg batyó-t http://www.avforum.hu/index.php?showtopic=2158

tib10
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: tib10 »

Sziasztok !

Rég jártam itt remélem a fórum még mindíg nagyon aktív
Régebben sok kérdésemben és vásárlásomban segítettetek amiért nagyon

De most ismét a szakértelmetekre van szükségem.

Mégpedig a helyzet az, hogy annak idején vettem egy LG AN-110 JD fali projit.
Elérkeztem az első izzócseréhez 5600 óránál.
Az izzót megrendeltem (nem utángyártottat) és bátran nekiestem a feladatnak. Régi izzó ki új izzó be !
A fényerő  ismét megközelíti a régi önmagát......de !!!! itt jön a gondom.
A projektor jelenleg is kiírja hogy " Kérem a lámpát cserélje ki ! "
Feltételeztem azért mert ugyebár az izzó óraszámláló nem nullázódott......sőt sehogy nem is tudtam nullázni.
És gondolom ezmiatt a proji elektronikája nem is adja rá a teljes fényerőt amire pedig szükségem lenne.
Valaki tud nekem segíteni hogy ezt hogy tudnám megoldani ???
Számítok rátok !!!
Előre is köszi
Mozi:
Blu-Ray Player: Samsung BD-E8500N
Recivers: Onkyo TX-NR828; CAV A8M
Projector: Epson EH-TW9200
Front: CAV MD-EX 3G
Center: CAV DC30
Sourround: CAV DP880A
Sub & mono ampplifiler: Clarus Deimos P-40 & Clarus Helios 1ch
Vászon: B.Grandview Cyber Manual Automata vetítővászon 100"

Vendég

Házimozi-projektorral

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni egy projektorral kapcsolatban...
Eléggé pechesen indul a kapcsolatom evvel a géppel.

A lényeg:
Vettem 3 hete egy Benq w1070 fullHD 3d projektort.
Első héten megjelent egy "maszat" a bal felső sarokban.
Azt hittem csak a külső lecse koszos, megtakarítottam lencsetisztító ecsettel, de nem tünt el. Aztán lett még egy.
Egyértelműen látszik bizonyos fókuszban, hogy a szennyesződés a belső lencsén van az optikában.
rá 2 napra megadta magát a lámpa - gariban cserélték, gyári hibás volt.
Kérdeztem szervízben, hogy lehet-e ennyi idő alatt, hogy porszem kerüljön a belső lencsére??
Azt mondták evvel számolni kell, nem érdemes kitisztíttatni, mert utána könnyeben megy bele...
Az elmúlt 2 hétben lett még 3 ilyen maszat, ami elégé zavaró sötét képeknél...

Ez normális egy 3 hetes projektornál kérdem én??

Szívem szerint visszavinném kicseréltetni az egész gépet... csak, hogy Ausztriában lett véve, így marad a magyar márkaszervíz (szerencsére EU gari, nem problémáztak)
Mi tévő legyek?

Vendég

Házimozi-projektorral

Pedig van, mert egy olcsó LCD képe sehol nincs, egy ugyanolyan kategóriás DLP-hez.
A második mondatban ugye az ANSI kontrasztra gondoltál nem a natívra? Mert az LCD abban gyenge a DLP-hez képest, de natívban jobbak.

Részben egyetértek! Köszi a kiegészítést!
DLP-DLP és LCD-LCD között értettem a "nincs nagy különbséget".
Viszont a használt árakat nézve, már nem biztos, hogy egyértelmű a válasz!
DLP projektort érdemesebb venni annak, aki nem látja a szivárványt és középre el tudja helyezni a projektort az alacsonyabb árkategóriából.

Az ansi kontraszt értéket nem nagyon szokták megadni.
Manapság pedig szinte csak dinamikus kontraszt értékeket közölnek.

Vendég

Házimozi-projektorral

A belépő modellek között hatalmas különbség nincs szerintem.
Fontos, hogy a kontraszt aránya minél jobb legyen! Ezért a DLP vetítők ebben a kategóriában jobbak az LCD-s társaiknál.

Pedig van, mert egy olcsó LCD képe sehol nincs, egy ugyanolyan kategóriás DLP-hez.
A második mondatban ugye az ANSI kontrasztra gondoltál nem a natívra? Mert az LCD abban gyenge a DLP-hez képest, de natívban jobbak.

Vendég

Házimozi-projektorral

Valaki össze tudná foglalni, hogy milyen előnyőkkel jár egy projector használata egy LEd-es TV-vel szemben a méretet kivéve?
Esetleg egy összehasonlitás hogy egy full HD-s projector árban hol kezdődik ami, olcsó ,de nem a gagyi kategória.Milyen tulajdonságokra kell figyelni ami fontos a vásárláskor és mi az ami teljesen mellékes vagy csak parasztvakitás?

Nincs más előny, csak a méret! A többi hátrány, azonban a méret miatt az élmény teljesen más!
A legfontosabb a vászon nagysága és a vetítési távolság meghatározása. Ezután lehet megnézni, hogy az adott projektor alkalmas-e adott helyről adott képméretet előállítani.
Amennyiben középre nem tudod elhelyezni, akkor fontos a lens shift.
Esetleg a DLP projektoroknál, aki látja a szivárványt, az zavaró lehet.

120-130 ezer körül kezdődik mondjuk egy Samsung A600, vagy hasonló projektor, amivel már nagyon jó a mozi-élmény!
A belépő modellek között hatalmas különbség nincs szerintem.
Fontos, hogy a kontraszt aránya minél jobb legyen! Ezért a DLP vetítők ebben a kategóriában jobbak az LCD-s társaiknál.
+Érdemes olyat venni, amelyiknél a lámpa élettartama nagyobb.

repvez
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 2

Házimozi-projektorral

Hozzászólás Szerző: repvez »

Valaki össze tudná foglalni, hogy milyen előnyőkkel jár egy projector használata egy LEd-es TV-vel szemben a méretet kivéve?
Esetleg egy összehasonlitás hogy egy full HD-s projector árban hol kezdődik ami, olcsó ,de nem a gagyi kategória.Milyen tulajdonságokra kell figyelni ami fontos a vásárláskor és mi az ami teljesen mellékes vagy csak parasztvakitás?

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi-projektorral

OK, köszi.

Vendég

Házimozi-projektorral

Csak az árat felejtettem el leírni. Szóval ha 400e akkor bele se fogok. Ha 300e, akkor elgondolkodom középtávú projektként
Ha 200e, akkor rövidtávúként, ha 150e, akkor holnap

150-200 között megoldható egy belépő szintű vetítés, ami szerintem sokkal jobb egy 50" TV-nél.
Privátban megbeszéljük.

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi-projektorral

Csak az árat felejtettem el leírni. Szóval ha 400e akkor bele se fogok. Ha 300e, akkor elgondolkodom középtávú projektként
Ha 200e, akkor rövidtávúként, ha 150e, akkor holnap

RobeeK
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Házimozi-projektorral

Szia, a szoba majd' 5m hosszú és kb 3.5m a belmagasság, így plafonra nem nagyon szerelném, marad a hátsó fal, vagy állvány.
Tovább nehezíti a helyzetet, hogy hosszában egyik oldalon egy bazi nagy ablak, vele szemben ajtó - nem középen, de az
ajtófélfa pár centi híján középre ér. Így hátsó falra pont középre nem lehet rögzíteni, valami csuklós megoldás kellene hamár.
Túloldalon ablakra sem lehet nyilván fixen szerelni Így elgondolkodva ennyi nehezítéssel lehet eleve hagyni kellene az egészet
Keretet azért gondoltam hogy nem írok, mert kíváncsi lettem volna, hogy mit mondanak a hozzáértők, mit tartanak alulról egy jó,
de olcsó megoldásnak. Kösz, Robi

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”