Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Új T***o katalógusban szerepel:Hisense blue sky 32" lcd 1366x768, 550:1 kontraszt, dvi, hdmi, vga..
Az ára nagyon csábító: 140e.
De gondolom nem véletlen... Valakinek tapasztalat, több infó?
A Hisense Európába szánt tv-it nálunk gyártatja, valahol a Dunántúlon, ha jól tudom. Amúgy tősgyökeres kínai. Biztos van annyira jó, mint a TCL és társai, amiket akár itthon, akár külföldről ebben a méretben úgy 7-800 euró körül árulnak.
Amiben az ár oka keresendő : lehet az összeszerelés minősége (pl. sorjás műanyag élek), a képfrissítés (ha 8 msec feletti, akkor már csúnya!), az elektronika minősége illetve a menüből elérhető állítási lehetőségek, meg a csatlakozások. Mindenek előtt meg kell nézni a képét. Mert ennyiért már tényleg "gazdaságos" egy 32"-es lcd...
Lcd, Led, Oled TV-k
Új T***o katalógusban szerepel:
Hisense blue sky 32" lcd 1366x768, 550:1 kontraszt, dvi, hdmi, vga..
Az ára nagyon csábító: 140e.
De gondolom nem véletlen... Valakinek tapasztalat, több infó?
Lcd, Led, Oled TV-k
sziasztok, nem találtam semmi arra utaló infót, hogy a Sony 32U2000 vga-n keresztül milyen felbontásra képes.
Képes natívban hajtani?
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi a válaszokat.Már csak 1 kérdés: melyik 5m-es HDMI/DVI kabelt ajánljátok?
profigold 15e, noname: 6e, hama 13e, Bandridge 12e, vagy másik típus ?
(természetesen minél olcsóbb annál jobb )
Köszi
Én Profigold-ot használok,nekem nagyon bevált...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok, egy 68 cm es lcd tvt szeretnék venni, amolyan "konyha tv" funkcióra. Csak tv műsor menne rajta, bár ahogy látom ebben a méretben nincsen 4:3 as méret (annyira mondjuk nem baj) Lényeg a lényeg szeretnélek megkérni titeket, hogy ajánljatok valamit, minél olcsóbban, de a jó az ár/érték akkor max. 200e ig el tudok menni. Eddig ezt néztem ki: Sony bravia kdl 26u2000. vélemény?
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi a válaszokat.
Már csak 1 kérdés: melyik 5m-es HDMI/DVI kabelt ajánljátok?
profigold 15e, noname: 6e, hama 13e, Bandridge 12e, vagy másik típus ?
(természetesen minél olcsóbb annál jobb )
Köszi
Lcd, Led, Oled TV-k
Tudtok mondani nekem boltokat LG LCD vasarlas celjabol es hogy mely nagyaruhazakban kell majd neznem ha vmi jo akciot akarok kifogni?
Elhataroztam, LG lesz belole...
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha egy videokartya tud ilyet:Features DVI-I / D-SUB / TV-OUT / HDTV
Es ez van a leirasban:
Integrated HDTV encoder provides analog TV-output
(Component/Composite/S-Video) up to 1080i resolution
Akkor az mennyiben tobb mint egy olyan videokartya tv-outja amin nincs ilyen encoder?
Gep viszi a hdtv felbontasokat, akkor ez annyira nem is kell?
Mert az h HDTV-t tud, az meg ahogy ertelmezem nem jelent egy uj kimenetet, hanem a sima tv-out van hasznalatban.
erre vkinek vmi vélemény?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretném ha ajánlanátok konkrét tipusú LCD-t az alábbiaknak megfelelően.
- 100cm körüli képátmérő
- 1900x12000 felbontás (lehetőleg PC-ről is)
- HDMI
- DVI (nem kötelező de jó ha van), D-sUB mindenképpen kell
- 2 Tuneres PIP
- márkára előny a SAMSUNG de lehet bármi más
Kösz előre is a gyors válaszokat és ha tudtok akkor linkeket.
üdv.:Bozso
Hát ha Samsung, akkor csak a 40F71-es jöhet szóba. Asszem csak az F széria tud 1920*1080-as felbontást (1900*1200 monitorra jellemző...).
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretném ha ajánlanátok konkrét tipusú LCD-t az alábbiaknak megfelelően.
- 100cm körüli képátmérő
- 1900x12000 felbontás (lehetőleg PC-ről is)
- HDMI
- DVI (nem kötelező de jó ha van), D-sUB mindenképpen kell
- 2 Tuneres PIP
- márkára előny a SAMSUNG de lehet bármi más
Kösz előre is a gyors válaszokat és ha tudtok akkor linkeket.
üdv.:Bozso
Lcd, Led, Oled TV-k
Tegnap este kipróbáltam HDMI-n 1360x768-ban, hibátlan! A TV képpel én meg vagyok elégedve, bár nálam nem az a mérvadó a használat során. Egyre jobban örülök, hogy ezt a tipust választottam A Samsung erősen befolyásolt, de egyre több előnyt érzek, ami utólag is önigazolás
SzaboZE
Köszönöm szépen!
Bízom benne, hogy a 37-es sem butább, mert én is elköteleztem magam mellette.
Remélem hamarosan itthon lesz.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem 32LB1R van, elvileg ugyanazt tudja csak az LCD panel más.
SzaboZE
Köszi, Te próbáltad már HDMI-n?
Tv képpel hogy vagy megelégedve? Nekem egész jónak tünt.
Tegnap este kipróbáltam HDMI-n 1360x768-ban, hibátlan! A TV képpel én meg vagyok elégedve, bár nálam nem az a mérvadó a használat során. Egyre jobban örülök, hogy ezt a tipust választottam A Samsung erősen befolyásolt, de egyre több előnyt érzek, ami utólag is önigazolás
SzaboZE
Lcd, Led, Oled TV-k
lajos001: firefox-al nem ment, IE tudta a scriptet
Vagyis, sikerült?
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Lcd, Led, Oled TV-k
lajos001: firefox-al nem ment, IE tudta a scriptet
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem jönnek le a pdf-ek, csak error-t kapok
Ott tényleg van valami gond!
Próbáld meg itt nekem innen lejött.
Válaszd az "owner's manuals" ikont, aztán LCD tévék és írd be a típusszámot.
Lcd, Led, Oled TV-k
Na!Most láttam a METRO katalógusba egy Panasonic TX-32LE60-at. Egy egy 82-es LCD és egész tisztességes képe van neki. 1-1,5 hónapja még 270 volt a ELECTRO PONT-ban meg más helyeken is. Most 220 bruttó a METRÓBAN.
Szerintem jobb választás mint az akciós 200 ezres LG. (ÁRKÁD)
PANASONIC TX-32LE60
Sőt,az Elektroworld-ben néhány napig 199990.-ért adták,ezért érdeklődtem én is korábban felőle...
Lcd, Led, Oled TV-k
A 37LC2R-nek a kontrasztja 1600:1.
ez a baj h irogatnak ossze vissza mindenhol mindent
photohall ujsagban is 800 volt es 500 a fenyero
Innen letöltheted a kezelési utasítást, talán abban több infóra lelsz...
LG
Nem jönnek le a pdf-ek, csak error-t kapok
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha egy videokartya tud ilyet:
Features DVI-I / D-SUB / TV-OUT / HDTV
Es ez van a leirasban:
Integrated HDTV encoder provides analog TV-output
(Component/Composite/S-Video) up to 1080i resolution
Akkor az mennyiben tobb mint egy olyan videokartya tv-outja amin nincs ilyen encoder?
Gep viszi a hdtv felbontasokat, akkor ez annyira nem is kell?
Mert az h HDTV-t tud, az meg ahogy ertelmezem nem jelent egy uj kimenetet, hanem a sima tv-out van hasznalatban.
Lcd, Led, Oled TV-k
Bocsánat,de mi az a haggyám?
Vagy hagyján, vagy hangyán, esetleg hagyjál
Lcd, Led, Oled TV-k
Az még haggyám, de a metro általában máshonnan szerzi be termékeit, pl. dvd lejátszóból olyat árult amit nem Magyarországra szántak és a garancia is metros volt.Amúgy a kettô közül az Lg jobb választás, Pana csak plazmában jó, az lcd képe nekem nem tetszik.
Bocsánat,de mi az a haggyám?
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
Az még haggyám, de a metro általában máshonnan szerzi be termékeit, pl. dvd lejátszóból olyat árult amit nem Magyarországra szántak és a garancia is metros volt.
Amúgy a kettô közül az Lg jobb választás, Pana csak plazmában jó, az lcd képe nekem nem tetszik.
Lcd, Led, Oled TV-k
Fene tudja, a Pana sem egy LCD nagyhatalom...
Lcd, Led, Oled TV-k
Na!
Most láttam a METRO katalógusba egy Panasonic TX-32LE60-at. Egy egy 82-es LCD és egész tisztességes képe van neki. 1-1,5 hónapja még 270 volt a ELECTRO PONT-ban meg más helyeken is. Most 220 bruttó a METRÓBAN.
Szerintem jobb választás mint az akciós 200 ezres LG. (ÁRKÁD)
PANASONIC TX-32LE60
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekes... Plasma vs LCD gyári támogatással...
Ejjha, csodálkoztam volna ha a Panasonic nincs ott alul.
Inkább kezdenének normális LCD-t feleszteni abból a sok pénzből amit a rengeteg LCD ellenreklámra költenek. Előbbre jutnának vele...
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekes... Plasma vs LCD gyári támogatással...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv