Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
AZ LG-n 4K demok mentek, gyönyörű volt a kép. Csak a hatalmas fényárban nem lehetett látni, hogy a fekete nem egyenletes.
Nem tudom, lehet-e kérni valahol, hogy sötétítsenek be. Üzleteben nem jellemző az ilyesmi.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Lcd, Led, Oled TV-k
Szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy milyen kép, illetve filmanyaggal érdemes elmenni tv-t vásárolni.
Vannak esetleg rövid, speciális jelenetek, gondolok itt a gyors és színkavalkádban úszó filmrészletekre, esetleg tesztképekre,
amikkel jól látható, észrevehető az egyes modellek tudása, hiányosságai.
Köszönöm!
Ez engem is érdekelne...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
Lcd, Led, Oled TV-k
Szeretném kérdezni, hogy van-e valakinek ötlete, hogy milyen kép, illetve filmanyaggal érdemes elmenni tv-t vásárolni.
Vannak esetleg rövid, speciális jelenetek, gondolok itt a gyors és színkavalkádban úszó filmrészletekre, esetleg tesztképekre,
amikkel jól látható, észrevehető az egyes modellek tudása, hiányosságai.
Köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
Minden jó,ha jó a vége. Kis szerencsével hétvégén már gépészkedhetsz rajta.Lesz rajta mit,és el is lehet matatni vele,de jó lesz az,meglátod.
A hangja is kifejezetten jó az LG-nek,azzal sem lesz problémád,szerintem.
Már csak az a kérdés, melyik hétvégén. Úgy tűnik ezen már nem. Node sebaj, csak legyen jó a végén.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hát nem. 72 órán belül cserélték volna...elvileg. De ahol vettem, nem volt több db, ez volt az utolsó.
Tegnap jelentettem be, ma reggel már hívtak időpontot egyeztetni és délelőtt ide is ért a szervizes Úriember. Picit féltem, hogy majd arra megy ki a játék, hogy nincs ennek semmi baja, de abszolút nem. Megnézett mindent, és mondta hogy nagyon gáz a feketéje tényleg, kijelző panel csere. Elvitte és vissza is hozza, ha kész. Max 1 hét, azt ígérte.
Minden jó,ha jó a vége. Kis szerencsével hétvégén már gépészkedhetsz rajta.Lesz rajta mit,és el is lehet matatni vele,de jó lesz az,meglátod.
A hangja is kifejezetten jó az LG-nek,azzal sem lesz problémád,szerintem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Korrekt a hozzàállás, reméljük a folytatás is az lesz...-
"Az igazi barát szemből támad."
Lcd, Led, Oled TV-k
Sajnálom, ez nem kezdődik valami jól...
Hát nem. 72 órán belül cserélték volna...elvileg. De ahol vettem, nem volt több db, ez volt az utolsó.
Tegnap jelentettem be, ma reggel már hívtak időpontot egyeztetni és délelőtt ide is ért a szervizes Úriember. Picit féltem, hogy majd arra megy ki a játék, hogy nincs ennek semmi baja, de abszolút nem. Megnézett mindent, és mondta hogy nagyon gáz a feketéje tényleg, kijelző panel csere. Elvitte és vissza is hozza, ha kész. Max 1 hét, azt ígérte.
- Swordfish76
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
TV-t szerviz elvitte, kijelző csere.
Sajnálom, ez nem kezdődik valami jól...
Lcd, Led, Oled TV-k
Igen, tudtam, hogy a " sharp volt a kiagyalója ennek a technikának", jelenleg is élen járnak a dologban.
Lehet hinni egy márkaszervíz információjának?
Egynek nem,de ha két három szervíz is ugyanazt mondja,talán igen.
De miért fontos ez?Az ördög a részletekben lakozik mint tudjuk,szóval ugyanaz a panel tudhat teljesen más minőséget is mutatni eltérő készülékekbe helyezve.
De lehet hülyeséget beszélek,nagyon nem értek hozzá.
- Swordfish76
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Hívj fel egy márkaszervízt,ott biztos tudják.
De ha jól tudom a sharp volt a kiagyalója ennek a technikának,és a sonynál is tudják hogy mit csinálnak,szóval nagyon nem tudsz mellényúlni.
Igen, tudtam, hogy a " sharp volt a kiagyalója ennek a technikának", jelenleg is élen járnak a dologban.
Lehet hinni egy márkaszervíz információjának?
Lcd, Led, Oled TV-k
Nekem azt monda valaki, hogy a Sony Tv-kben Sharp panelek vannak.
Honnan lehet ezt biztosan tudni?
Én is készülékcsere előtt állok, ezért nagy a dilemma, Sony és Panasonic lehet a befutó.
Köszönöm!
Hívj fel egy márkaszervízt,ott biztos tudják.
De ha jól tudom a sharp volt a kiagyalója ennek a technikának,és a sonynál is tudják hogy mit csinálnak,szóval nagyon nem tudsz mellényúlni.
- Swordfish76
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
"a Sony paneleket, az LG-től meg a Samsungtól veszi, olyan is lett az is. "
Nekem azt monda valaki, hogy a Sony Tv-kben Sharp panelek vannak.
Honnan lehet ezt biztosan tudni?
Én is készülékcsere előtt állok, ezért nagy a dilemma, Sony és Panasonic lehet a befutó.
Köszönöm!
Lcd, Led, Oled TV-k
Na ezen jót mosolyogtam,de én is ilyen hülye majd én megszerelem típus vagyok,szóval nem vagy egyedül.
Inkább úgy voltam vele, nem lehetek olyan balfék, hogy egy vadiúj tv-t nem tudok normálisan beállítani.
Lcd, Led, Oled TV-k
Biztos hülye vagyok, de nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Azt hittem be lehet úgy állítani hogy jó legyen, próbálkoztam is vele sokat.
Na ezen jót mosolyogtam,de én is ilyen hülye majd én megszerelem típus vagyok,szóval nem vagy egyedül.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ilyen látványos gond nem lehet vele,biztos van valami baja.Ennek szinte tökéletes képet kell mutatnia.Kár hogy nem vitted vissza három napon belül.Nem láttad addig?
Biztos hülye vagyok, de nem akartam elhinni, hogy ilyen van. Azt hittem be lehet úgy állítani hogy jó legyen, próbálkoztam is vele sokat.
Lcd, Led, Oled TV-k
Azokon a területeken nincs kontraszt se gyakorlatilag. Mintha szürke ködön át néznéd. Jó lenne, ha valamilyen szervizmenüs beállítással egyenesbe lehetne hozni... A boltban ment rajta valami 4k demo, síelő a havas hegyoldalon, persze ott nem láttam ezt a gondot. Mindig Sony TV-m volt, de már nem gyárt a Sony paneleket, az LG-től meg a Samsungtól veszi, olyan is lett az is.
Ilyen látványos gond nem lehet vele,biztos van valami baja.Ennek szinte tökéletes képet kell mutatnia.Kár hogy nem vitted vissza három napon belül.Nem láttad addig?
Lcd, Led, Oled TV-k
Biztosan van valami betegsége,kizárt hogy ilyen legyen ha jó.
Azokon a területeken nincs kontraszt se gyakorlatilag. Mintha szürke ködön át néznéd. Jó lenne, ha valamilyen szervizmenüs beállítással egyenesbe lehetne hozni... A boltban ment rajta valami 4k demo, síelő a havas hegyoldalon, persze ott nem láttam ezt a gondot. Mindig Sony TV-m volt, de már nem gyárt a Sony paneleket, az LG-től meg a Samsungtól veszi, olyan is lett az is.
Lcd, Led, Oled TV-k
Holnap bejelentem garba, meglátjuk mi lesz...
Biztosan van valami betegsége,kizárt hogy ilyen legyen ha jó.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
1 hete vettem egy LG 55UH6257 TV-t. Borzalmas a képe itthon. Sarkokban, illetve abból is főleg 3-ban nagyon felhősödik, rendkívül zavaró. Ez hibája vagy tulajdonsága ezeknek? Esetleg lehet valahogy állítani ezeknek a háttér? LEDeknek a fényerejét külön-külön?
Köszönöm, ha válaszoltok.
ákos
Holnap bejelentem garba, meglátjuk mi lesz...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
1 hete vettem egy LG 55UH6257 TV-t. Borzalmas a képe itthon. Sarkokban, illetve abból is főleg 3-ban nagyon felhősödik, rendkívül zavaró. Ez hibája vagy tulajdonsága ezeknek? Esetleg lehet valahogy állítani ezeknek a háttér? LEDeknek a fényerejét külön-külön?
Köszönöm, ha válaszoltok.
ákos
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem vicc: láthatatlan televízióval rukkolt ki a Panasonic (hvg - tech)Ha éppen nem nézik, azaz nincs rá szükség, akkor eltűnik a Panasonic televíziója, amely a januári CES-en bemutatott modell továbbfejlesztése.
https://www.youtube.com/watch?v=r4UTQUzpPho
ez nagyon faca már láttam korábban az avatárban is
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem vicc: láthatatlan televízióval rukkolt ki a Panasonic (hvg - tech)Ha éppen nem nézik, azaz nincs rá szükség, akkor eltűnik a Panasonic televíziója, amely a januári CES-en bemutatott modell továbbfejlesztése.
https://www.youtube.com/watch?v=r4UTQUzpPho
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
Van egy monitorként használt LG LCD TV-m, ami tegnap olyat produkált, hogy időnként villant egyet-egyet, majd sűrű villódzásba ment át. Kikapcsoltam vártam visszakapcsoltam, de nem volt változás. Csináltam egy gyári visszaállítást, amitől most megjavult, de motoszkál bennem, hogy valami gondja lehet. Vélemény?
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretnék egy kis segítséget kérni az alábbi problémámhoz:
Van egy 7 éves Samsung LE55B650T LCD-m, ami eddig hibátlanul működött, viszont a napokban sajnos kissé beégett
7 éve használom monitorként is, és sajnos most kissé ott maradt a háttérben a tálca szellemképe (kb 2 napja látható sötétebb képeknél a derengése).
Lehet ezzel kezdeni valamit, volt már valakinek hasonló problémája, el tudta valahogy tüntetni? A neten nagyon sok féle módszert lehet találni az LCD beégés eltüntetésére, pl: napokra kikapcsolni a megjelenítőt, fehér zajt vetíteni, vagy különböző, kb: 10 óráig tartó rgb színeket mozgató, vagy fekete-fehér körkörös mozgást tartalmazó videókat, esetleg levenni a kontrasztot, és üres, fehér képet vetíteni, amíg el nem tűnik.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Előre is köszönök minden segítséget!
Szeretnék egy kis segítséget kérni az alábbi problémámhoz:
Van egy 7 éves Samsung LE55B650T LCD-m, ami eddig hibátlanul működött, viszont a napokban sajnos kissé beégett
7 éve használom monitorként is, és sajnos most kissé ott maradt a háttérben a tálca szellemképe (kb 2 napja látható sötétebb képeknél a derengése).
Lehet ezzel kezdeni valamit, volt már valakinek hasonló problémája, el tudta valahogy tüntetni? A neten nagyon sok féle módszert lehet találni az LCD beégés eltüntetésére, pl: napokra kikapcsolni a megjelenítőt, fehér zajt vetíteni, vagy különböző, kb: 10 óráig tartó rgb színeket mozgató, vagy fekete-fehér körkörös mozgást tartalmazó videókat, esetleg levenni a kontrasztot, és üres, fehér képet vetíteni, amíg el nem tűnik.
Van valakinek tapasztalata ebben?
Előre is köszönök minden segítséget!