Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Smooth
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Smooth »

LE-40M87!
király tv.

Ez igaz,de a többit is láttad,ugye?

Igen láttam a többi tévét sőt még réggebben pont te mondtad, hogy LF65 nek nagyon jó a képe s veri a Samut ezért is érdeklődtem, hogy mit javasolsz/tok.

És ahogy néztem a egymás mellet a Samut meg a LG-t én egy picit a Samu képét túlhajtottnak éreztem de hozzátenné, hogy nem állítgattam a tv-ket!

Várom a további véleményeket hsz-eket:)

THX eddig is

szekeresb
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szekeresb »

Pixmánia jelmondat: Nagyon hülye aki nálunk vásárol, mert küldheti a cuccot francos honba ha baja van. Magyar garit még hírből sem ismerik.
Látom te se rendéltél még náluk!
Beirtál valamit, hogy növeld a hozzászólásaid számát.

Nem is kell rendelni. Elég megkérdezni tőlük a szállítási-, és garanciális feltételeket.

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shyciii »

Pixmánia jelmondat: Nagyon hülye aki nálunk vásárol, mert küldheti a cuccot francos honba ha baja van. Magyar garit még hírből sem ismerik.

Szerintem ez nem hátrány, hanem előny
Két távolabbi ismerősöm rendelt onnan, mindkettő ráfázott. Arról nem beszélve hogy manapság szinte mindenre találni már lassan fórumot. Még róluk is. Elég vad dolgokat írnak. Dehát olcsó húsnak híg a leve. Ezt már régóta tudni.

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: thom »

LE-40M87!
király tv.

Igen! amikor vettem ezt szétnéztem alaposan.nekem az LG nem igazán jön be.

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

LE-40M87!
király tv.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

Telehold
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Telehold »

thom
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: thom »

Úrak! 
Hétvégén volt időm s nézegettem TV-ket s az alábbiakat találtam:

LG-ből:
37LF65
42LF65
37LY95
Samsung:
LE-37M86
LE-37M87
LE-40M86
LE-40M87

FullHD-ben gondolkodkom mert nincs kedvem 1-2 év múlva lecserélni de tom az előző hsz-ekből, hogy kicsi de a lakás adott méretű Néztem még a 50-es Samu plazmát de az már túl nagy szel ezek közül tudok választani!
Számítógéphez kötve használnám HD tartalmak megjelenítésére (720p, ritkán 1080i Blu-Ray és HDDVD) valamint reggeli ébredéskor alapzajként s néha esténként 1-2 órát nézném, hallgatnám.
Kérdés az lenne, ezek közül, mely lenne alkalmas rá illetve milyen tapasztalaitok vannak az adott típusokkal!

Válaszokat előre is köszönöm

LE-40M87!
király tv.

Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)

Smooth
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Smooth »

Úrak!

Hétvégén volt időm s nézegettem TV-ket s az alábbiakat találtam:

LG-ből:
37LF65
42LF65
37LY95
Samsung:
LE-37M86
LE-37M87
LE-40M86
LE-40M87

FullHD-ben gondolkodkom mert nincs kedvem 1-2 év múlva lecserélni de tom az előző hsz-ekből, hogy kicsi de a lakás adott méretű Néztem még a 50-es Samu plazmát de az már túl nagy szel ezek közül tudok választani!
Számítógéphez kötve használnám HD tartalmak megjelenítésére (720p, ritkán 1080i Blu-Ray és HDDVD) valamint reggeli ébredéskor alapzajként s néha esténként 1-2 órát nézném, hallgatnám.
Kérdés az lenne, ezek közül, mely lenne alkalmas rá illetve milyen tapasztalaitok vannak az adott típusokkal!

Válaszokat előre is köszönöm

Lex
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Lex »

Üdvözlettel: Lex

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szobik »

Ki mit tud a TOSHIBA REGZA 37C3000PG LCD televízióról? 
Most láttam a MM-ben 3 év teljes körű garival, de mivel hülye nem vagyok ezért sdzétnéztem a neten is... A Pixmanianál egy 50essel olcsóbb. Rendelt már tőlük valaki?

Pixmania 2 év garit ad, amit náluk tudsz érvényesíteni. Jobb esetben itthon, rosszabb esetben külföldön- visszaküldés után- javíttatják meg. Nekem többet érne a 3 év magyar gari, nyugalmasabbnak érzem. Persze nem kell, hogy gond legyen a tv-vel, az a legjobb eset.
A tv szerintem megéri az árát, vannak olcsóbb 37"-os lcd-k/ Lg,Samu,.../, de a képe szvsz messze jobb-főként tv adásnál.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

sickb
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: sickb »

HElló mindenki!

Megrendeltem a SAMSUNG LE37R86B Lcdtv met, elvileg jövőhét végén kapom meg. Írok majd egy rövid beszámolót ha érdekel valakit.

NoOne1976

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: NoOne1976 »

Ki mit tud a TOSHIBA REGZA 37C3000PG LCD televízióról?

Most láttam a MM-ben 3 év teljes körű garival, de mivel hülye nem vagyok ezért sdzétnéztem a neten is... A Pixmanianál egy 50essel olcsóbb. Rendelt már tőlük valaki?

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: szobik »

Teljesen tanácstalan vagyok!...Most szeretnék vásárolni! 42" méretet.

Nálam fele-fele arányban TV-DVD megy. Szvsz a plazma képe élethűbb, mozisabb DVD-n, és mivel a tévézésem jelentős részét teszi ki a sportközvetítés, ahhoz is ez tűnt megfelelőbbnek a gyors mozgások miatt.
Pár évig még 1 852x480-as felbontású plazmán is tévézhetsz, ha fontos az ár, bár 1 Pana pv70 v. Samu Q92 hosszabb távon is képes kiszolgálni, főleg, ha esetleg rákapsz a filmnézésre.
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Bruno »

LCD, vagy plazma??..

Én csak TV adást nézek. (max hetente 1 db DVD film)

LCD, vagy Plazma??....

Amíg nincs semmi mozgásban lévő "objektum" a képen,addig egyértelműen jobb az LCD.Viszont,ha a mozgási sebesség meghaladja az 5cm/secundum-ot,akkor csak a plazma jöhet számításba.
Filmre,TV-adásra egyértelműen PLAZMA.
PC-re,Konzolra pedig LCD.

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: peterk »

Teljesen tanácstalan vagyok!...Most szeretnék vásárolni!  42" méretet.
LCD, vagy plazma??..
LCD, vagy Plazma??....

Tévézésre?
Crt.
Ha csak nincs sky uk, vagy sky italia csomagod
Arra már megéri az LCD vagy Plazma.

Na, sokat segítettél neki. Mondhatnál akkor már egy 42"-es CRT típust és árat is, ne keresse szegény.

Az LCD ill. Plazma topicokat olvasva talán plazma lenne jó neked, de mindenképpen érdemes saját szemeddel is megnézni. A saját tapasztalatom is ez. Például az itt ajánlottakkal ellentétben az LCD képe TV műsorral is jobban tetszett, mint a hasonló árú plazmáké. Hiába lenne jobb tehát "papíron" a plazma, az ember ízlést és szemet nem tud cserélni.

hkmpens

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hkmpens »

LCD, vagy plazma??..

LCD, vagy Plazma??....

Tévézésre?

Crt.
Ha csak nincs sky uk, vagy sky italia csomagod
Arra már megéri az LCD vagy Plazma.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Teljesen tanácstalan vagyok!...
Most szeretnék vásárolni! 42" méretet.

LCD, vagy plazma??..

LCD, vagy Plazma??....

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Milyen messziről néznéd?
Kb. 3-3,5 méterről.
A hely is adott, max. 37-es tv fér el (pontosabban a szélesség max. 100 cm lehet)!

Akkor a FullHD teljesen felesleges. Nyugodtan válassz egy jó minőségű sima HD-s példányt. 37"-esből ennél kevesebb pénzért tudsz hasonlóan márkás és jó készüléket venni, több év garanciával.

dlt
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dlt »

Izé gyártási időt akartam írni. 
Amúgy meg ennyi pénzért valóban jobb lenne szerintem egy nagyobb tv, de csak HD-Ready-s. 37"-nál nemigen van értelme full HD-nak.

Sajnos korlátozott a hely a tv-nek: max 100 cm lehet a szélessége.

Egy 40-es Samu még belefér, legalábbis a méretbe...

EasyR

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: EasyR »

Amúgy meg ennyi pénzért valóban jobb lenne szerintem egy nagyobb tv, de csak HD-Ready-s. 37"-nál nemigen van értelme full HD-nak.

Sajnos korlátozott a hely a tv-nek: max 100 cm lehet a szélessége.

EasyR

Lcd, Led, Oled TV-k

Szeretném megtudni, hogy mi a véleményetek a következő lcd-ről?Philips 37pfl7662d full HD

Milyen messziről néznéd?

Kb. 3-3,5 méterről.
A hely is adott, max. 37-es tv fér el (pontosabban a szélesség max. 100 cm lehet)!

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Szeretném megtudni, hogy mi a véleményetek a következő lcd-ről?Philips 37pfl7662d full HD

Milyen messziről néznéd?

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Shyciii
Fórumlakó
Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

A tv zsír új fejlesztés! (Az általam is mellékelt prospektus is 2007-08-01-as dátummal jelent meg!) Nem is lehet még itthon kapni (legalábbis én még nem láttam).Az eladó a gyárban dolgozik és dolgozói kedvezménnyel vette meg, de rájött, hogy nagyobbat akar és el szeretné adni. (Legalábbis nekem ezt mondta...)
A tv új, megvan minden tartozéka és jól is néz ki, láttam élőben is. Csak nem értek hozzá!
Állítólag a szervíz menüjében benne van a gyártástól kezdve az üzemórákon át minden.

Akkor kérd meg, hogy hozza elő a szervízmenüt, és leolvashatod belőle a gyrtési idejét, és hogy hány órát üzemelt már. Így legalább kiderül, hogy a levegőbe beszélt-e, vagy sem.

EasyR

Lcd, Led, Oled TV-k

Üdvözlök mindenkit! 
Szeretném megtudni, hogy mi a véleményetek a következő lcd-ről?
Philips 37pfl7662d full HD
infó
Elvileg 280k-ért tudnék hozzájutni kb. még 4 hó garral! (philips gyári dolgozótól származik, kb 3 hetet ment idáig...)

Előre is köszi a válaszokat!

HALI
Általában 2 év gari szokot lenni,tehát azt állitja az ürge hogy 20hónappol 3 hetet ment a tévé,sántit.Azt már nem is mondom hogy pana 42pv70-est plazmát is kapsz ennyiből, de lehet hogy csak én vagyok elfogult mert k*rva jó.

A tv zsír új fejlesztés! (Az általam is mellékelt prospektus is 2007-08-01-as dátummal jelent meg!) Nem is lehet még itthon kapni (legalábbis én még nem láttam).
Az eladó a gyárban dolgozik és dolgozói kedvezménnyel vette meg, de rájött, hogy nagyobbat akar és el szeretné adni. (Legalábbis nekem ezt mondta...)
A tv új, megvan minden tartozéka és jól is néz ki, láttam élőben is. Csak nem értek hozzá!
Állítólag a szervíz menüjében benne van a gyártástól kezdve az üzemórákon át minden.
A garancia: azt mondta, hogy 4-5 hónapig bármi gond van vele, cseréltetni tudja. Én is csodálkoztam, de azt mondta, hogy ő is így hozta a gyárból...

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”