Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Van valakinek tapasztalata ezzel?
http://www.lg.com/hu/televiziok/lg-55UH7707
Erről semmi infó? Akkor kérdezném, hogy a ebben a kategóriában milyen az LG-k feketéje?
Lcd, Led, Oled TV-k
Hahó,ez egy fórum.Ne kelljen már bevetni a titkosszolgálatot,mond el itt.
Priviben megírta a cég nevét. Ahogy már biztos sokan tudják,nem egy cég árul Refurbished javított tévéket "új" jelzővel hirdetve, házi garanciával. Ezeket nem szabad megvenni,ha jót akar az ember. Az elárul mindent,ha nincs gyári garancia az új tévére! A visszajavított ,újracsomagolt tévékre nem ad a gyár 1 nap garanciát sem és nem véletlen.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez érdekes,mert a gyártó is tisztában van a problémával,amit el sem titkol.
(ment üzi, hogy miért ne vásárolj tőlük legközelebb)
Hahó,ez egy fórum.Ne kelljen már bevetni a titkosszolgálatot,mond el itt.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Az égvilágon semmi gond a gyorsaságával.
Nem tudom honnan jön ez az aggály más emberektől is, de csalódott lennék ha valami ilyet vennék észre.
Ez érdekes,mert a gyártó is tisztában van a problémával,amit el sem titkol.
(ment üzi, hogy miért ne vásárolj tőlük legközelebb)
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Nem tudom honnan jön ez az aggály más emberektől is, de csalódott lennék ha valami ilyet vennék észre.
Sajnos videót csak egy Galaxy S3-al tudnék készíteni.Az meg nagyon nem adná vissza azt amit én itthon látok.
Brutális képet ad higgy nekem.
ok. köszi hiszek neked ;-)
Lcd, Led, Oled TV-k
Szia!
Sajnos videót csak egy Galaxy S3-al tudnék készíteni.Az meg nagyon nem adná vissza azt amit én itthon látok.
Brutális képet ad higgy nekem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv. Köszönjük a beszámolót.
Szeretném kérdezni hogy te neked van e problémád a képfrissítés gyorsaságával?
Szia!
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv. Köszönjük a beszámolót.
Szeretném kérdezni hogy te neked van e problémád a képfrissítés gyorsaságával?
Sziasztok eltelt pár nap mióta ígértem a beszámolót.
De sok mindent ki akartam próbálni mielőtt nyilatkozom.
Szóval dióhéjban nagyon jó választás volt az OLED.
Főleg mint írtam is, fontos hogy szép legyen a kép a TV műsorok esetében is.
Ezt a kritériumot az OLED még T-Home jel esetében is gyönyörűen teljesíti.
Persze az igazi erejét a filmnézés közben mutatja meg.
Pont annak a kettő feltételnek felel meg számomra ami a legfontosabb volt.
1. Brutális fekete szint a tök sötét szobába is.
2. Gyakorlatilag végtelen a betekintési szög úgy hogy semmi kifehéredés nincs mint ami az LCD betegsége még mindig sajnos.
Még az utolsó nap is összehasonlító videókat néztem és nem egy 7000-es volt a versenytárs hanem egy tavalyi 9090-es SUHD Samu.
És bizony videó minőség ide vagy oda , ott is látszott hogy az OLED ebben a kettő feltételben bizony vastagon elveri a Samsungot.
A passzív 3D is azt a szintet hozza amit vártam tőle.
Szerintem sokkal szebb a minősége és főleg világosabb mint az aktív szemüveg esetében.
Na és ugye az sem elhanyagolható hogy elem se kell bele.
Egy dologban viszont jobban tetszett a Samu és az pedig a menü ill. a Smart felülete.
Szerintem sokkal jobban áttekinthető és felhasználó barát , könnyebben megtalálható benne minden mint az OLED-ben.
Szerintem hang terén is rendbe van a TV, bár ki néz egy ilyen készüléket csak a TV hangrendszerére hagyatkozva.
Bár íves a TV amitől kicsit tartottam mert hogy sok sportot nézek , de az LG-nek olyan tökéletesen sikerült megoldani
ezt az igazán enyhe görbületet hogy semmiféle zavaró ( "görbe effektus" nem vehető észre még Tenisz nézése közben sem.
Ahol ugye azért számít hogy a vonalak egyenesek legyenek.
A dizájn is nagyon teszik ezzel a pár milliméteres szálra csiszolt vékony kávával.
A panel pedig vékonyabb mint egy mostani mobilteló vastagsága.
http://oi66.tinypic.com/wv5zxi.jpg
http://oi66.tinypic.com/2z4wxzd.jpg
Nem vagyok egy szakértő ezért csak ilyen laikus leírás telik tőlem , de ha valakinek kérdése van a készülékkel kapcsolatban szívesen válaszolok.
Összegzésképpen akinek módja van rá ( mert nem olcsó) én mindenképpen az OLED-et javaslom az LCD-vel szemben.
Köszönöm szépen hogy segítettetek a hozzászólásotokkal a döntésben!
Lcd, Led, Oled TV-k
Természetesen lesz egy kis beszámoló róla!
Sziasztok eltelt pár nap mióta ígértem a beszámolót.
De sok mindent ki akartam próbálni mielőtt nyilatkozom.
Szóval dióhéjban nagyon jó választás volt az OLED.
Főleg mint írtam is, fontos hogy szép legyen a kép a TV műsorok esetében is.
Ezt a kritériumot az OLED még T-Home jel esetében is gyönyörűen teljesíti.
Persze az igazi erejét a filmnézés közben mutatja meg.
Pont annak a kettő feltételnek felel meg számomra ami a legfontosabb volt.
1. Brutális fekete szint a tök sötét szobába is.
2. Gyakorlatilag végtelen a betekintési szög úgy hogy semmi kifehéredés nincs mint ami az LCD betegsége még mindig sajnos.
Még az utolsó nap is összehasonlító videókat néztem és nem egy 7000-es volt a versenytárs hanem egy tavalyi 9090-es SUHD Samu.
És bizony videó minőség ide vagy oda , ott is látszott hogy az OLED ebben a kettő feltételben bizony vastagon elveri a Samsungot.
A passzív 3D is azt a szintet hozza amit vártam tőle.
Szerintem sokkal szebb a minősége és főleg világosabb mint az aktív szemüveg esetében.
Na és ugye az sem elhanyagolható hogy elem se kell bele.
Egy dologban viszont jobban tetszett a Samu és az pedig a menü ill. a Smart felülete.
Szerintem sokkal jobban áttekinthető és felhasználó barát , könnyebben megtalálható benne minden mint az OLED-ben.
Szerintem hang terén is rendbe van a TV, bár ki néz egy ilyen készüléket csak a TV hangrendszerére hagyatkozva.
Bár íves a TV amitől kicsit tartottam mert hogy sok sportot nézek , de az LG-nek olyan tökéletesen sikerült megoldani
ezt az igazán enyhe görbületet hogy semmiféle zavaró ( "görbe effektus" nem vehető észre még Tenisz nézése közben sem.
Ahol ugye azért számít hogy a vonalak egyenesek legyenek.
A dizájn is nagyon teszik ezzel a pár milliméteres szálra csiszolt vékony kávával.
A panel pedig vékonyabb mint egy mostani mobilteló vastagsága.
http://oi66.tinypic.com/wv5zxi.jpg
http://oi66.tinypic.com/2z4wxzd.jpg
Nem vagyok egy szakértő ezért csak ilyen laikus leírás telik tőlem , de ha valakinek kérdése van a készülékkel kapcsolatban szívesen válaszolok.
Összegzésképpen akinek módja van rá ( mert nem olcsó) én mindenképpen az OLED-et javaslom az LCD-vel szemben.
Köszönöm szépen hogy segítettetek a hozzászólásotokkal a döntésben!
Lcd, Led, Oled TV-k
Hol vásároltad a tévét ?
Lcd, Led, Oled TV-k
Majd írd már meg a tapasztalataidat vele kapcsolatban pls. Én is most cserélném a plazmámat, de az LCD-s köröket kihagynám, ha lehet...
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a Samsung felejtős. Mi lecseréltük a mobiltelókat, monitorokat, tv-ket LG- re, hibátlanok.
Van 5 monitorunk és 3 tv-nk is, 2004-óta egyiknek sem volt semmi baja.
A mai készülékeket már csak kb. 5 évre tervezik, hútő, mosógép, tv, stb.
Ne a felbontásért adj ki pénzt, hanem a jobb képért, amit az alapmodellek nem tudnak, akkor sem, ha nagy a felbontásuk.
A tv adás még nagyon sokáig nem lesz UHD, mire lesz, addigra ezek a tv-k már újrahasznosulnak...
Én megnéztem a SONY idei modelljét, az LCD létére remek képet ad. 10 év plazma után is.
Nem uhd csak full hd, de 300 k alatt van az ára.
A másik észrevételem, hogy nem kell követni az egyre nagyobb tv-t vegyünk elvet.
Elég egy átlagos nappaliba a 40 collos. Kisebb méretben könnyebb jobb képet csinálni.
Engem a felbontás nem érdekel. Sem a 4k, sem a 3D sem egyéb baromság. A plazmához hasonlóan jó legyen a képe, normális feketéje, gyorsasága képmélysége stb. Lehessen focit nézni rajta.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem a Samsung felejtős. Mi lecseréltük a mobiltelókat, monitorokat, tv-ket LG- re, hibátlanok.
Van 5 monitorunk és 3 tv-nk is, 2004-óta egyiknek sem volt semmi baja.
A mai készülékeket már csak kb. 5 évre tervezik, hútő, mosógép, tv, stb.
Ne a felbontásért adj ki pénzt, hanem a jobb képért, amit az alapmodellek nem tudnak, akkor sem, ha nagy a felbontásuk.
A tv adás még nagyon sokáig nem lesz UHD, mire lesz, addigra ezek a tv-k már újrahasznosulnak...
Én megnéztem a SONY idei modelljét, az LCD létére remek képet ad. 10 év plazma után is.
Nem uhd csak full hd, de 300 k alatt van az ára.
A másik észrevételem, hogy nem kell követni az egyre nagyobb tv-t vegyünk elvet.
Elég egy átlagos nappaliba a 40 collos. Kisebb méretben könnyebb jobb képet csinálni.
Majd írd már meg a tapasztalataidat vele kapcsolatban pls. Én is most cserélném a plazmámat, de az LCD-s köröket kihagynám, ha lehet...
Lcd, Led, Oled TV-k
Pénteken hozzák az OLED-et!
Köszönöm szépen mindenkinek aki hozzászólt a poszthoz!
Lcd, Led, Oled TV-k
Pénteken hozzák az OLED-et!
Köszönöm szépen mindenkinek aki hozzászólt a poszthoz!
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is az OLED cserére szavaznék ebben a helyzetben.
Így fogok cselekedni a javított TV-ben már én sem bízom!
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Szakértő nem vagyok,de én élnék azzal a lehetőséggel amit ajánlottak.Nézd meg,és ha nem jön be az ajánlott lg,még mindig ott a lehetőség a cserére,vagy pénz visszakéréséhez.Mondjuk nem tudom hányszor hibásodott meg,és van e lehetőség a pénz visszakéréséhez,de én a helyedben nem bíznék már ebben a készülékben,és mindenképpen újat,vagy más modelt kérnék.
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi a válaszod én is az OLED csere felé hajlok.
De azért írtam ide mert anno még a Plazma vásárlást is itt beszéltük meg és tudom hogy itt nagyon is hozzáértő
szakik vannak komoly tapasztalatokkal.
Pro és kontra véleményeket szívesen olvasok mert ezekből okosodik az ember.
Szakértő nem vagyok,de én élnék azzal a lehetőséggel amit ajánlottak.Nézd meg,és ha nem jön be az ajánlott lg,még mindig ott a lehetőség a cserére,vagy pénz visszakéréséhez.Mondjuk nem tudom hányszor hibásodott meg,és van e lehetőség a pénz visszakéréséhez,de én a helyedben nem bíznék már ebben a készülékben,és mindenképpen újat,vagy más modelt kérnék.
Lcd, Led, Oled TV-k
Értem, és csodálom a türelmedet.
Meddő buli lesz ez, ne legyen igazam, de hogy ez a TV soha nem lesz olyan, mint ahogy a mérnökök megtervezték, az tuti. Te meg szépen cipelgeted vissza a szervizbe, mert nem a bolt tehet róla...
Mondjuk 100 esetből 2 problémás.
Mi a korrekt kereskedői hozzáállás?
Elnézést Uram a kellemetlenségért, holnap önköltségen kiviszünk Önnek egy új terméket, a régit elhozzuk, semmi dolga nem lesz vele.
Részemről ennyi, sajnálom, hogy nincs konstruktív ötletem.
Ed.
Jogos a felvetésed , megvárom a hétvégét akkor már el tudom dönteni hogyan tovább ha szükséges.
Hidd el ki tudom nyitni a szám ha szükséges!
- EddieFelson
- Nincs visszaút

- Értékelés: 16
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekes módon igen még tűröm.
Nem érzem úgy hogy be kellene már vetnem ezeket a hatóságokat.
Idáig nagyon korrekten kezelik az ügyet.
Nem a bolt tehet róla hogy ugyan azzal a hibával jött vissza hanem a szervíz.
Persze más lenne a helyzet ha nem lenne itthon még három működő TV.
Akkor valószínűleg már morcosabb lennék kissé!
Értem, és csodálom a türelmedet.
Meddő buli lesz ez, ne legyen igazam, de hogy ez a TV soha nem lesz olyan, mint ahogy a mérnökök megtervezték, az tuti. Te meg szépen cipelgeted vissza a szervizbe, mert nem a bolt tehet róla...
Mondjuk 100 esetből 2 problémás.
Mi a korrekt kereskedői hozzáállás?
Elnézést Uram a kellemetlenségért, holnap önköltségen kiviszünk Önnek egy új terméket, a régit elhozzuk, semmi dolga nem lesz vele.
Részemről ennyi, sajnálom, hogy nincs konstruktív ötletem.
Ed.
Lcd, Led, Oled TV-k
Fogyvéd? Békéltető? Bíróság?
Bocsánat, pár hetes TV, kétszer fosta el magát? Micsoda? És ezt te tűröd?
Érdekes módon igen még tűröm.
Nem érzem úgy hogy be kellene már vetnem ezeket a hatóságokat.
Idáig nagyon korrekten kezelik az ügyet.
Nem a bolt tehet róla hogy ugyan azzal a hibával jött vissza hanem a szervíz.
Persze más lenne a helyzet ha nem lenne itthon még három működő TV.
Akkor valószínűleg már morcosabb lennék kissé!
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv. bár egyesek szerint az Oled képfrissítése xar azért én még is csak azt ajánlanám a Plazma után. Mint lejjebb írtam nekem se jött be az LCD 10 év Plazma után pedig az csak egy HD redis Philips volt. (de mint tudjuk kinek a pap kinek a paplan :-) )
Köszi a válaszod én is az OLED csere felé hajlok.
De azért írtam ide mert anno még a Plazma vásárlást is itt beszéltük meg és tudom hogy itt nagyon is hozzáértő
szakik vannak komoly tapasztalatokkal.
Pro és kontra véleményeket szívesen olvasok mert ezekből okosodik az ember.