Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Projektoros TV - LCD, DLP, CRT
A felségem sötét szobában, 2 méteres képen sem látja a rainbowt. Elég sok ember ilyen. Nem betegség ez, nem kell szégyellni.
Ez inkább előny. Bárcsak én is ilyen lennék...
...te is a felesége akarsz lenni?? :)
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
pár hete (hónapja?) írta valaki, hogy érdemes lehet picit megtisztogatni projis tv-t belül, mer nagyon koszos tud lenni.most volt időm, tv is el volt húzva, így lekaptam hátlapot.
nem tudom hány éves a tv (Sony KP48 S2, CRT-s 100hz DRC...), 5-6 éves lehet talán.
a 3 CRT egység tetején, az üvegen vastagon állt a por, szépen letörölgettem, összeraktam...
hogy jobb lett-e, azt nem tudom, nem szoktam nézni ezt a tvnket, faterék nézik. fater multkoriban mondta, hogy kezd veszteni a fényerejéből a tv, meg már nem olyan mint rég volt, és lehet hogy ki kéne cserélni a lámpákat benne. kiváncsi leszek, hogy észreveszi-e a javulást, illetve hogy mit mond mennyit javult...
azt nem tudom hány óra van benne, multkor megnéztem, de már elfelejtettem (valami 3400 óra rémlik)
Hát ebben a tévében nem sok lámpát kell cserélned,mivel CRT-s a cucc..
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
azt mondja fater hogy látni a különbséget, fényerő és kontraszt sokat javult
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
pár hete (hónapja?) írta valaki, hogy érdemes lehet picit megtisztogatni projis tv-t belül, mer nagyon koszos tud lenni.
most volt időm, tv is el volt húzva, így lekaptam hátlapot.
nem tudom hány éves a tv (Sony KP48 S2, CRT-s 100hz DRC...), 5-6 éves lehet talán.
a 3 CRT egység tetején, az üvegen vastagon állt a por, szépen letörölgettem, összeraktam...
hogy jobb lett-e, azt nem tudom, nem szoktam nézni ezt a tvnket, faterék nézik. fater multkoriban mondta, hogy kezd veszteni a fényerejéből a tv, meg már nem olyan mint rég volt, és lehet hogy ki kéne cserélni a lámpákat benne. kiváncsi leszek, hogy észreveszi-e a javulást, illetve hogy mit mond mennyit javult...
azt nem tudom hány óra van benne, multkor megnéztem, de már elfelejtettem (valami 3400 óra rémlik)
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
Van nekem egy Sansung SP43T8HL tv-m. A service menübe be tudok már lépni, de nem találom benne azt, hogy mennyit ment már. Hol tudom ezt megnézni? Milyen menüpont alatt keressem?
TV: Sony 40v3000, videó: JVC xy, Erősítő: H/K 132, játékosok: Pioneer DV2850-s, Yamada DVX-6600(newage V15), Front: HECO VITAS 600, surrond: HECO VITAS 300, Center: HECO VITAS CENTER 2, mély: Yamaha YST-SW225, Kábel: DVD komponens kábel: Profigold Vision PGV332, DVD hangkábel: Bandridge AL481 koax, Hangfalkábelek: M'N'C Maniac Sound System
Nem tudja valaki megmondani hogy DLP projektoros tv-n minden gond nélkül lehet Playstation 2-vel játszani??
A beégés miatt ne aggódj, nem tud beégni!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
A felségem sötét szobában, 2 méteres képen sem látja a rainbowt. Elég sok ember ilyen. Nem betegség ez, nem kell szégyellni.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 0
Hi All!!
Nem tudja valaki megmondani hogy DLP projektoros tv-n minden gond nélkül lehet Playstation 2-vel játszani??
TV:Samsung SP-43R1HL1X
Home Movie:Panasonic SC-PT160
Videó:Samsung SV-671GX
Konzol:Playstation 2 SCHP 70004
Hifi:LG FFH-515A
Tudom, hogy Isten én vagyok, mert ha hozzá imádkozom, én hallom az imát.
-
Vendég
Ha van HDCP is, meg minden kutyatúró, akkor honnan tudja az a q..va TV hogy PC-ről jön a jel, és nem valami HDMI-s playerből? Ha meg mégis tudja, akkor kenje a hajára a Sapphire...
Gondolom ha a DVI bemenet nem fogadja a TMDS-t jelet akkor nem tud PC-t fogadni. Nekünk fordítva volt már plazmával, olyan képernyőnk volt amelyik csak TMDS jelet fogadott a DVI-on ezért PC-t igen, de DVD lejátszót nem tudtunk kötni rá. Valószínűleg a Samsung ugyanezt csinálja csak fordítva. Sok plazmán kapcsolható menüből, hogy a DVI bemeneten milyen jelet fogadjon.
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

Itt volna:
Gratula balu!
Mi az a Palika kezébe?
OFFTOPIC:
Én is megvettem az Ellenséges terület-et tegnap Baján.
OFFTOPIC:
Gratula Posza!!!
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

Itt volna:
Elég jó.
mennyibe is került ?
Ez a tipus fekete kávával 179 e Ft volt. Ja és még van benne Virtual Dolby,Progressive Scan,és HDTV(1080i ready) kompatibilitás. Nagyon Cool!!
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

Itt volna:
Nekem is az ablaknál van a tv.
Most akkor adaadták olcsóbban vagy nem sikerült alkudnod?
Beszéltem az osztályvezetővel,és kiderült,hogy nekik ebből a tv-ből kettő volt(3 hete).
Az egyiket eladták,és ez amit én megvettem ez volt kirakva.Azt mondta hogy nagyon elenyésző az az üzemóra amit ment(talán 2-3%).Ennyi üzemidőért nem sokat talán 2-3000 Ft-ot tudott volna engedni. Ez az összeg meg annyira nem vág földhöz. Nagyon tuti kis jószág. Igen a BK ment a tv-ben mikor fotóztam.
A Palika keze éppen mozgásban volt.
Az bosszantott hogy a képi beállitásnál a kontraszt fel volt húzva 100-ra,itthon meg nem tudtam mi volt a bajom.Le kellett vennem 35-re,és igy tökéletes a kép.
-
Vendég
ez bennem is megfordult... ezé megnéztem meszebbről,közelebbről vagy 15 prercig néztem de nem fedeztem fel ilyet na de lehet hogy ugy ahogy mondtad este észreveszi az ember rendes sötétségnél...egyébként ebbe a (szolnoki) mm-ba olyan szarul vannak beállítva a tv-k, nem lehet normális távolságrol megnézni a tv-t mer neki mész a polcnak (ja és a bekötésekről ne is beszéljünk...egy csomo plazma meg lcd scarton kapja a jelet komponens helyett... engem ez idegesít, ja és a méregdrága tv-ket egy olcso 19ezres pana lejáccorol hajtják... )
heloegy dlp projektoros tvben is van rainbow? csak azé mer láttam mm-ba egy samsung dlp projis tévét és akárhogy kerestem,nem láttam ilyet.
Minden egychipes DLP-s készülék produkálja a rainbowt. Viszont nem mindenki látja. És persze az is lehet, hogy a boltban, világosban kis rálátásban nem láttad, aztán hazaviszed és este a sötét szobában kiveri a szemed.
ez bennem is megfordult... ezé megnéztem meszebbről,közelebbről vagy 15 prercig néztem de nem fedeztem fel ilyet na de lehet hogy ugy ahogy mondtad este észreveszi az ember rendes sötétségnél...
egyébként ebbe a (szolnoki) mm-ba olyan szarul vannak beállítva a tv-k, nem lehet normális távolságrol megnézni a tv-t mer neki mész a polcnak (ja és a bekötésekről ne is beszéljünk...egy csomo plazma meg lcd scarton kapja a jelet komponens helyett... engem ez idegesít, ja és a méregdrága tv-ket egy olcso 19ezres pana lejáccorol hajtják... )
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
-
Vendég
heloegy dlp projektoros tvben is van rainbow? csak azé mer láttam mm-ba egy samsung dlp projis tévét és akárhogy kerestem,nem láttam ilyet.
Minden egychipes DLP-s készülék produkálja a rainbowt. Viszont nem mindenki látja. És persze az is lehet, hogy a boltban, világosban kis rálátásban nem láttad, aztán hazaviszed és este a sötét szobában kiveri a szemed.
egy dlp projektoros tvben is van rainbow?
Hy!
Nekem is ilyen TVm van 3 hete, de még nem találkoztam vele... Bár nem is igazán tudom, hogy mit is kellene keresni.
Na jó tudom, de én elégedett vagyok a képével. Nagyon.
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]
Van, de valamiért én is kevésbé látom, mint a projikon. Valószínűleg a kisebb képméret és a nem teljesen besötétített helység miatt látjuk kevésbé...
Hacsak nem a Samsung LED-es típusát láttad, mert abban nincs rainbow, bár szerintem ez még nem jelent meg itthon.
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
helo
egy dlp projektoros tvben is van rainbow? csak azé mer láttam mm-ba egy samsung dlp projis tévét és akárhogy kerestem,nem láttam ilyet.
TV:Pioneer 4280XA; Erősítő:Marantz SR-5200; DVD-lejátszó: Denon DVD-1910; Front: TDL RTL 3; Center: Wharfedale Diamond 8 Center; Surround: Wharfedale Diamond 8.1 Surrond; Sub: Wharfedale Power Cube 12A Konzol: XBOX 360; HD lejátszó: Popcorn Hour NMT-100A
Itt volna:
Elég jó.
mennyibe is került ?
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
Itt volna:
Gratula balu!
Mi az a Palika kezébe?
OFFTOPIC:
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
-
Vendég
Itt volna:
Most látom, hogy ez a kép a ma esti Barátok köztből való!
Hát ha egyszer ma vette, hogy a pékbe tudta volna a tegnapi , vagy a holnapi részt fotózni???
Itt volna:
Most látom, hogy ez a kép a ma esti Barátok köztből való!
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
Itt volna:
Nekem is az ablaknál van a tv.
Most akkor adaadták olcsóbban vagy nem sikerült alkudnod?
TV: Samsung LE32S71B LCD --- DVD: JVC XV-N420 + Komponens kábel --- ERŐSÍTŐ: JVC RX-5052 + minőségi hangfalkábelek --- FRONT: Ultimate SURROUND: Ultimate CENTER: Ultimate SUB: Ultimate
+Saját rádiós mix- és showműsor a Globalfm-en:
ENGEDÉKENY CSÜTÖRTÖK minden héten 20 és 22 óra között.
www.djkutasi.hu
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

Itt volna:
- balukapitány
- Kezdő Fórumlakó

Sikerült ma beszereznem a lentebb említett projektoros tv-t.
Egyenlőre ideiglenes helyen van,majd a hétvégén fogom megcsinálni neki a helyet. Eddig minden szuper,nem találtam semmi hibát,a képe pedig tökéletes.