Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
- hypno skate
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Plazma
Például hogyhogy csak beszéd és zene profil van a hang előbeállításoknál, miért nincs equalizer?
A beépített hangszórókból kapott hang minőségén semmit nem lendítene egy equalizer. Inkább csak tovább lehet rontani a hangminőséget.
Ha nagyon zavar, akkor legalább külső hangszórópárt, de méginkább valami házimozi erősítőt kell rákötni.
Valószínűleg a tervezésekor is eleve abból indultak ki, hogy egy ekkora és ilyen Tv-t nem a saját hangrendszerével fog hallgatni, aki megveszi.
Plazma
Ma megnéztem a kiszemelt Panasonic TH-42PV7P-et. Tetszik meg minden, szóval valószínűleg ezt fogom megvenni, de a hiányosságai eléggé zavaróak.
Például hogyhogy csak beszéd és zene profil van a hang előbeállításoknál, miért nincs equalizer? A mostani 8 éves Thomson CRT-men van vagy 6 beállítás, plusz egy 5 sávos EQ. Ugyanez van a képbeállításoknál. A régiben van ProgramInfo, ami a Teletextről kiolvassa a műsort és kiírja, hogy hol tart a film, be lehet állítani emlékeztetőt stb. A másik meg, hogy annyira takarékoskodnak a PIP-pel, miért nem tudták már ebbe a 42"-osba beletenni, azért ez vicces így 2008 felé közeledve. Apró dolgok ezek, éppen ezért zavaró, hogy most ezekből lesz visszalépés.
Szóval nagyon jó TV, de ilyeneken spórolni...
Plazma
Honnan tudom, hogy milyen verzió a szoftver? Szervízmenü?2007 júniusban vettem, de nem tudom ez mennyit számít.
Köszi
Valszeg azon már a legújabb szoftver van - vagy ha nem, akkor is már idei.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Plazma
Honnan tudom, hogy milyen verzió a szoftver? Szervízmenü?
2007 júniusban vettem, de nem tudom ez mennyit számít.
Köszi
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
- pille
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 9
Plazma
Szeretnék megosztani egy kis érdekességet veletek. 3 hete vitettem be a Panasonic szervizbe (Video-Part) a 42PV60 plazmát garanciális szoftverfrissítésre. A dolog nem volt egyszerű, de némi rábeszéléssel ment minden. ...
Nekem ezzel kapcsolatban más tapasztalatom van. Telefonon beszéltem velük a szoftverfrissítésről a purple-snake jelenség miatt. Azonnal tudták, hogy miről beszélek és annyit kértek, hogy amikor viszem hozzájuk a Tv-t, akkor előtte 3-4 nappal szóljak nekik és akkor ott megvárhatom amíg elkészül. Szóval velem ez máshogy történt - volna. Mivel még nem vittem el hozzájuk a készüléket.
Plazma
Szeretnék megosztani egy kis érdekességet veletek. 3 hete vitettem be a Panasonic szervizbe (Video-Part) a 42PV60 plazmát garanciális szoftverfrissítésre. A dolog nem volt egyszerű, de némi rábeszéléssel ment minden. Azóta már jópár órát bámultam a TV-t, és nyugodtan kijelenthetem: mintha új készüléket vásároltam volna. Az elektronika működése elképesztő sokat javult, így a TV-adás sokkal jobb lett. Házimozinál pedig a mélyebb feketét érdemes megemlíteni. Egy szó mint száz: nagyon megérte a kis huzavona.
Az azért hozzátartozik a dologhoz, hogy a TV 2006 májusában került hozzánk, tehát valami ősrégi szoftver volt benne.
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
Plazma
Még egy kérdés: A Panasonic TH-42PV7P-nél a 8000:1-hez az dinamikus kontraszt?
Igen.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Amúgy ha belegondolok mindegy, hogy milyen széles a talp, mert ha kell inkább szétvágom a szekrényt amire teszem.
Ez az igazi hozzáállás!
OFFTOPIC:
Egy ismerősöm vagy 5 évig nem tudott anno CRT TV-t venni, mert bérházi lakásban lakik és nem fért be a szekrénysoron a polcra. Aztán gondolt egyet, megvette, azóta lelóg a TV vagy 10 centit előre, de nem érdekli Egy nagyobbacska Loewe-t vett
Még egy kérdés: A Panasonic TH-42PV7P-nél a 8000:1-hez az dinamikus kontraszt?
Plazma
Amúgy ha belegondolok mindegy, hogy milyen széles a talp, mert ha kell inkább szétvágom a szekrényt amire teszem.
Ez az igazi hozzáállás!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Plazma
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy a Panasonic TH-42PV7P-hez adnak-e talpat? A másik pedig, hogy valamelyik tulaj nem tenné meg, hogy megméri a talpnak a szélességét? Köszönöm
adnak hozzá, ez egy-két kereskedő baromsága, hogy kiírja, hogy ráadás talp(v. ajándék talp)
ez idén ezekhez a plazmákhoz már alap, az más tészta, hogy neked kell rászerelned, de ez kb. 2-3 perc
szélességét nem' tom, kb. 60-65 cm lehet, bár az eleje kifelé szélesedik
Köszönöm a gyors választ. Amúgy ha belegondolok mindegy, hogy milyen széles a talp, mert ha kell inkább szétvágom a szekrényt amire teszem.
Kösz mégegyszer.
- oriza triznyák
- V.I.P.

- Értékelés: 10
Plazma
Üdv!
Szeretném megkérdezni, hogy a Panasonic TH-42PV7P-hez adnak-e talpat? A másik pedig, hogy valamelyik tulaj nem tenné meg, hogy megméri a talpnak a szélességét? Köszönöm
adnak hozzá, ez egy-két kereskedő baromsága, hogy kiírja, hogy ráadás talp(v. ajándék talp)
ez idén ezekhez a plazmákhoz már alap, az más tészta, hogy neked kell rászerelned, de ez kb. 2-3 perc
szélességét nem' tom, kb. 60-65 cm lehet, bár az eleje kifelé szélesedik
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Üdv!
Plazma
42py70 van valakinek vagy látott már valaki? Ez az 5000:1 kontraszt nem gyenge?Köszi
És még valami pv7/70-esekkel összehasonlítva milyen, lényegi különbség van a képük között TV/DVD?
TV/DVD esetén túlzottan nagy difi nem lehet közöttük, tekintve, hogy a DVD-k felbontása messze elmarad még a PV70 felbontásától is. HD anyagoknál jelenthet előnyt a FULL HD felbontás, kérdés, mennyit veszel észre belőle 42"-es méretnél.
Egy biztos, a FULL HD-s panel miatt jelentős a különbség a két készülék fogyasztásában.
Mindez persze nem jelenti azt, hogy ha megtehettem volna, nem vettem volna FULL HD-s plazmát.
TV: Panasonic TX-P50GT60E
Plazma
42py70 van valakinek vagy látott már valaki? Ez az 5000:1 kontraszt nem gyenge?
Köszi
És még valami pv7/70-esekkel összehasonlítva milyen, lényegi különbség van a képük között TV/DVD?
Plazma
Azért a samsung garanciával vigyázni kell, ami egy éven túl van az nem teljes körű jótállás...
Én úgy tudom, hogy a Samsung 1+1+1 éves garanciája megváltozott 2+1 évesre, vagyis most már 2 év teljeskörű garanciát adnak.
No most már nem vagyok benne biztos, hogy jó volt az értesülésem, több helyen mondtak 2+1 évet viszont máshol 1+1+1-et, Samsung honlapján is még mindig 1+1+1 szerepel. Mi most a valóság?
Plazma
Sziasztok!Egymás melett néztem (azonos jelnél) egy Pana. 42" PV7-et és PV70-et, és a PV 70-en nagyságrendekkel jobb volt a kép. Létezik ilyen különbség, vagy csak a beállítások voltak eltérőek? Eddig úgy gondoltam megfelel a PV7 is, de most elbizonytalanodtam.
Hali.
Nyugi, én ugyan ezt tapasztaltam csak fordítva, pv70 "rosszabb" volt mint a pv7, beállítási "gondok" csak !!
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
hátha valakinek esetleg érdeklődését felkelteném:SAMU PS 50 Q92 375.000.- királyi magyar forint NAGYKANIZSÁN az EURONICS-ben
nincsen helyem a tv-falon, nem fért ki, originált csomagban gazdáját keresi
93/536-173 napközben , vasárnap is 17h-ig
ja és lécci ne dobjatok ki ezmiatt
- oriza triznyák
- V.I.P.

Plazma
hátha valakinek esetleg érdeklődését felkelteném:
SAMU PS 50 Q92 375.000.- királyi magyar forint NAGYKANIZSÁN az EURONICS-ben
nincsen helyem a tv-falon, nem fért ki, originált csomagban gazdáját keresi
93/536-173 napközben , vasárnap is 17h-ig
Plazma
Igen jól szuperál a 42 Q92-es, a nappali dísze, gyönyörű, csillogó fekete. Kösz a segítséget mikor olyan sokat kérdezősködtem.
Plazma
mellett (csak egy kis helyesírási hiba javítás)
Plazma
Sziasztok!
Egymás melett néztem (azonos jelnél) egy Pana. 42" PV7-et és PV70-et, és a PV 70-en nagyságrendekkel jobb volt a kép. Létezik ilyen különbség, vagy csak a beállítások voltak eltérőek? Eddig úgy gondoltam megfelel a PV7 is, de most elbizonytalanodtam.
Plazma
azert a monika so lett lefotozva, mert legjobban rtlklub produkalja a hibat.
tv: pana TH42PV70 + TX32LE7 dvd: pana SA-HT545w
Plazma
Inkább Samu.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
- pille
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 9
Plazma
viccescsavo.
Ezt nem bántásnak gondoltam, csak, hogy kissé felpezsdüljön a vérkeringésed. Bocs és egészségedre!
Általában elég igénytelen emberek szoktak ott megmutatkozni, dehát a Mónika elég jól megél belőle... És ez a lényeg!