Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

Shimano
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2126

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Shimano »

Lg 49lh630v volt az első,és lg49uh661v lett végül is.
Ég és föld a kettő,ráadásul sokkal szebb,gyorsabb,és több funkcióval is ellátott az uhd tévé.

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 831

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Sokkal jobb a sima kábeltévén is.
Köszi! Ez jó hír. 
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1521

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

A konklúzióm az,hogy ezeknél szinte filléres árkülönbségeknél is nagy minőségi különbségek lehetnek,szóval meg kell nézni,és nem olyan hülye módon vásárolni mint én.

Ugye?

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Grat! :punk:
Végül is melyik LG lett? Mennyivel jobb a 4K képe felskálázott 1080p és normál TV adással? Néhány hónap múlva tervezek én is új TV-t venni, nagyobb méretben és eléggé az UHD felé kacsingatok.

Sokkal jobb a sima kábeltévén is.Teljesen sima a kép,szépek a szinek,szóval rendben van ahhoz képest hogy ez csak egy 200 ezres tv. Nincs semmi remegés,szőrözés a képen,nem úgy mint az előző fhd-én,ami kb 40-el volt olcsóbb.
A konklúzióm az,hogy ezeknél szinte filléres árkülönbségeknél is nagy minőségi különbségek lehetnek,szóval meg kell nézni,és nem olyan hülye módon vásárolni mint én.

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 831

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Na ezt is letudtam,lg uhd lett végül is.A kép sokkal jobb ezen mint az előző full hd-n volt.Némi felhősödés ezen is van,de legalább a többi rendben van.
Nem gondoltam volna hogy ennyire jó tud lenni az uhd,bevallom kisebb különbségre számítottam.
Szóval uhd-ra fel,jók ezek.

Grat! :punk:
Végül is melyik LG lett? Mennyivel jobb a 4K képe felskálázott 1080p és normál TV adással? Néhány hónap múlva tervezek én is új TV-t venni, nagyobb méretben és eléggé az UHD felé kacsingatok.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Ha onnan, akkor próbáld meg ezt: https://www.220volt.hu/Samsung+UE49KU6400 vagy https://www.220volt.hu/Sony+KDL49WD755BAEP
Na ezt is letudtam,lg uhd lett végül is.A kép sokkal jobb ezen mint az előző full hd-n volt.Némi felhősödés ezen is van,de legalább a többi rendben van.
Nem gondoltam volna hogy ennyire jó tud lenni az uhd,bevallom kisebb különbségre számítottam.
Szóval uhd-ra fel,jók ezek.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Most már csak azt kellene eldöntenem hogy mire cseréljek.A 220-nál rendeltem,van náluk rengeteg raktáron,most azokat bogarászom.

Ha onnan, akkor próbáld meg ezt: https://www.220volt.hu/Samsung+UE49KU6400 vagy https://www.220volt.hu/Sony+KDL49WD755BAEP

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Most már csak azt kellene eldöntenem hogy mire cseréljek.A 220-nál rendeltem,van náluk rengeteg raktáron,most azokat bogarászom.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Igen.
Remélem igazad lesz,mert most olvasom a garipapírt,és azon az van hogy ugyan olyanra kötelesek csak cserélni.
Na mindegy,viszem a párom is,ketten csak elég hangosak leszünk.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát igen,így jár az aki kényelmes.
Három napon belül leszek,hibás is a cucc meg nem is tettszik.Netes vásárlás volt.Kicserélik probléma nélkül másik tipusra szerintetek?
Nekem ez a tipus tutira nem kell,remélem nem lesz gond.

Igen.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Én szóóótam!
Hát igen,így jár az aki kényelmes.
Három napon belül leszek,hibás is a cucc meg nem is tettszik.Netes vásárlás volt.Kicserélik probléma nélkül másik tipusra szerintetek?
Nekem ez a tipus tutira nem kell,remélem nem lesz gond.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ez már megy is vissza.Hát ez a képminőség nem jön be,főleg ekkora méretben.Hibás is a panel,szóval felejtős ez a széria.
Holnap hozok egy uhd-t,az remélem jobb lesz.

Én szóóótam!

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ez már megy is vissza.Hát ez a képminőség nem jön be,főleg ekkora méretben.Hibás is a panel,szóval felejtős ez a széria.
Holnap hozok egy uhd-t,az remélem jobb lesz.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Viszont van egy jó Sony ( ), ami megfelelne neked: https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... mek-leiras

Már ha méretben elfér. Nagyon jó képe van, középkonzolos és fel van szerelve minden jóval.

Na a könnyebb utat választottam,és már tegnap be is üzemeltem egy fhd-és lg-t.Kellene még egy mobil alkalmazás hozzá,mert a saját távval borzalom a netes utazás.A kép elmegy,és a feketéje is szuper,mondjuk ehhez ki kell kapcsolni.
Viszont nem találom rajta a bőszen hirdetett varázslatos képvarázsló beállító funkciót,biztos elvitte a cica,vagy a mikulás.
Tényleg sehol nincs,nem is értem,pedig az összes létező menűt átbogarásztam már.Lehet visszaviszem,mondván hogy kimaradt belőle a varázsló.
Lg49lh630v,ez lett.Van ilyen valakinek itt?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Viszont van egy jó Sony ( ), ami megfelelne neked: https://www.arukereso.hu/led-tv-lcd-tv- ... mek-leiras

Már ha méretben elfér. Nagyon jó képe van, középkonzolos és fel van szerelve minden jóval.        

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

OK,köszi.

Nem jártam sikerrel, mert elvitték az összeset, még a kiállítottat is. Annyit azért megtudtam, hogy csak tükröket tudsz venni....

t97eat
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 208

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: t97eat »

Hivatalosan nem szabad fekve szállítani és én sem tenném a helyedben. Pár kilométer óvatosban, teljesen sík felületre fektetve, kátyúkat kerülve még talán, de ezt a távolságot nem erőltetném a helyedben. Bár 65"-t még kicsiben sem érdemes sztem.
köszi, sajnos ettől féltem.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Tükrös, de nem túl sok mattot találsz sztem. Egyébként megyek mindjárt az MM-be és megnézem mennyire tükröződik.
OK,köszi.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

dbrnsk.Egy utolsó kérdés,és nem zaklatlak tovább.
Ennek az lg uhd-nak amit ajánlottál tükrös a panelja kikapcsolva,vagy nem?
Nem szeretném a ronda pofámat nézegetni benne ha zenét hallgatok,ezért kérdezem.
Képen nem látszik,de ha nagyon tükrös ez az új panel akkor el sem megyek megnézni.

Tükrös, de nem túl sok mattot találsz sztem.  Egyébként megyek mindjárt az MM-be és megnézem mennyire tükröződik.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

dbrnsk.Egy utolsó kérdés,és nem zaklatlak tovább.
Ennek az lg uhd-nak amit ajánlottál tükrös a panelja kikapcsolva,vagy nem?
Nem szeretném a ronda pofámat nézegetni benne ha zenét hallgatok,ezért kérdezem.
Képen nem látszik,de ha nagyon tükrös ez az új panel akkor el sem megyek megnézni.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hát ez az,de azért is szerettem volna elkerülni a nézelődést,mert ha elmegyek tutira egy jóval drágább tévével a hónom alatt érkeznék haza.:)Ismerem magam,annyit variálok ilyenkor,hogy az előre belőtt keret hamar megy a levesbe,és egy tök más verzió sül ki belőle.
Ha házhoz hozzák nem látszik a különbség,és olyan egyszerű minden.

Ja. Én is így jártam, majdnem a dupláját költöttem rá a végén... De megéri belemélyülni, mert ha nem, akkor érik meglepetések az embert. Persze netes vásárlásnál lehet cserélni könnyebben, de az is egy nyűg.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

A jobb UHD tévékben a felskálázás egész jól működik. Bármelyik márkát nézed érdemes olyan apró részletekre odafigyelni, hogy pl. ne legyen darabos a kép, mert az gusztustalan tud lenni és nem is árfüggő, 300 ezres Samsungon is látni ilyen szörnyűséget. Némely panel erősen felhősödhet (LG-nél gyakori) ami szintén kellemetlen. Nem egyszerű, muszáj lesz nézelődnöd.
Hát ez az,de azért is szerettem volna elkerülni a nézelődést,mert ha elmegyek tutira egy jóval drágább tévével a hónom alatt érkeznék haza.:)Ismerem magam,annyit variálok ilyenkor,hogy az előre belőtt keret hamar megy a levesbe,és egy tök más verzió sül ki belőle.
Ha házhoz hozzák nem látszik a különbség,és olyan egyszerű minden.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Nem fog működni az eltervezett megrendelem és megveszem mutatvány,meg kell ezt néznem még vásárlás elött.Igazad van,nem egy két évre tervezi ezt az ember.Igaz hogy rühellek áruházakba járni,de erőt veszek magamon.
Amúgy naponta visszaáll az eredeti sorrendbe a csatorna kínálat változtatás után ha nincs letiltva a frissítés.Jártam már egy kört ez miatt más tévével.

A jobb UHD tévékben a felskálázás egész jól működik. Bármelyik márkát nézed érdemes olyan apró részletekre odafigyelni, hogy pl. ne legyen darabos a kép, mert az gusztustalan tud lenni és nem is árfüggő, 300 ezres Samsungon is látni ilyen szörnyűséget. Némely panel erősen felhősödhet (LG-nél gyakori) ami szintén kellemetlen. Nem egyszerű, muszáj lesz nézelődnöd.

Shimano
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Na ez nem tudom hogy működik a Sony esetében, mert nem régen került még bele kártya, nincs vele tapasztalatom. Én általában a Buetooth-os távot használok, az nem zavar semmit.Nem fog működni az eltervezett megrendelem és megveszem mutatvány,meg kell ezt néznem még vásárlás elött.Igazad van,nem egy két évre tervezi ezt az ember.Igaz hogy rühellek áruházakba járni,de erőt veszek magamon.Amúgy naponta visszaáll az eredeti sorrendbe a csatorna kínálat változtatás után ha nincs letiltva a frissítés.Jártam már egy kört ez miatt más tévével.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Azért is szeretnék lg-t,mert ennek a távja tuti nem viszi a hifit is,jártam már így,és ez elég zavaró tud lenni,másrészt meg kipróbáltan működik rajta az,hogy kikapcsolt csatorna frissítésnél a helyükön maradnak a beprogramozott csatornák rajta.Kártyát dugok bele,és ez fontos nekem.

Na ez nem tudom hogy működik a Sony esetében, mert nem régen került még bele kártya, nincs vele tapasztalatom. Én általában a Buetooth-os távot használok, az nem zavar semmit.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”