Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

olcsoprojektor
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: olcsoprojektor »

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Na így kellett volna kezdeni....
A boltokban lévő eladóknak a felét sem szabad elhinni amit mondnak..
Se azt, hogy akciós, se azt, hogy ez a legjobb vagy a másik a rosszabb, mert lehet, hogy van a raktárban az ajánlottból még 10 db és azt kell nyomni, és mindig ragaszkodni kell, hogy sima tv adást vagy dvd-t nézhess rajta.

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

lesliegold
Isten Hozott! :)

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: lesliegold »

viszont

szerintem ha már lg buzerátor vagy( ) akkor tégy úgy, mint én és vegyél lg lcd tv-t(82 cm-esek 130-150k között vannak) és vegyél hozzá egy jóképű merevlemezes dvd felvevőt(lg mostanában gyenge ebben, pana, v. sony lehet jó választás 70-80k körül, ráadásul hdmi kimenet is van ezeken)

egy jólképzett szakeladó

Akkor elmondom az egészt, hogy teljesen átlássátok, miben is kérek tanácsot...
Jelenleg van 5.1-es kimenettel rendelkező DVD felvevőm...Kiszolgált 3-3,5 évet, és most már sípol, nyíg, AV, Scart bemenetén nem veszi már a jeleket, néha a hangot igen, de a kéept sosem...A TV-m egy sima 55-ös 5 éves Samu, aminek szintén az egyik scartja bemondta az unalmast...

Tehát cseréljük szép lassan mindkettőt, gondolkodtam nagy bőszen...Egyik "neve van" gyártó sem gyárt 5.1-es kimenettel DVD felvevőt, tehát kb 100-130e-ért kéne venni egy korrekt DVD felvevőt, kb 100-120e-ért egy házimozi erősítót, és mondjuk 40-50e-ért egy hangfalszettet. Továbbá ígyis-úgyis 180-200e Ft körül egy hdmi-s LCD tv-t, vagy plazmát, de a plazma 82 cm-nél még nem indult nagyon meg (LG-ben már láttam) Szal, ehelyett kinéztem egy nekem csúcskiszolgálást jelentő Panasonic SC-PT850 fullos házimozi szettett 90e Ft-ért, és gondoltam megtoldom egy felvevős TV-vel, hogy azt a néhány műsort, amiről lemaradok mégiscsak meg tudjam nézni...Mondhatnánk, hogy van DVD felvevős házimozi is, csak az ami ugyanezt tudja, mint az említett PANA, 300-350.000e Ft körül mozog majd mindegyik neves márkában és TV-t még nem is vettem... Tehát mindkét esethez képest (felvevő + erősítő + hangfalszett, vagy felvevős házimozi) spórólok legalább 200.000e Ft-ot, sőt megmondom őszintén összesen lesz kb 300.000 Ft-om mindenre, és még ezért is keményen kell még hajtanom...Ezek szellemében örömmel veszem, ha valaki segít, hogy jó irányba haladjak a tv és DVD játékos kapcsán...

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Sziasztok! 
Van valakinek felvevős (winchesteres) LG LCD TV-je (32LC2RR)? Ilyet tervezek venni...Most már 171.500 Ft-ért is lehet kapni, bár a nagyoknál is 180.000 Ft ról indul az alku...

Felbontás: WXGA (1366x768)
-Fényerő: 500 cd/m2
-Kontrasztarány: 1600:1
-Válaszidő: 8ms
-Nézési szög: 178º (S-IPS)
-HD Ready
-XD Engine
-Digital Progressive Scan

Hang
-7 féle Equalizer
-SSM
-Teljesítmény: 2x15W

Kényelmi funkciók
-80 GBos beépített merevlemezes felvevő
-2 Tuneres PIP, POP, Dupla ablak
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management

Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component

Akinek van infója / tapasztalata, legyen szíves mondjon véleményt...Tv-t, DVD-t, esetleg PC-t tennék rá vegyesen...Köszi

szerintem ne vegyél ilyent, nov., dec-ben kb. 20 db-ot eltoltunk és egy csomóan panaszkodnak rá

új modellt jól írta valaki odalent érdemes vele próbálkozni, digi tuner is van benne

viszont

szerintem ha már lg buzerátor vagy( ) akkor tégy úgy, mint én és vegyél lg lcd tv-t(82 cm-esek 130-150k között vannak) és vegyél hozzá egy jóképű merevlemezes dvd felvevőt(lg mostanában gyenge ebben, pana, v. sony lehet jó választás 70-80k körül, ráadásul hdmi kimenet is van ezeken)

egy jólképzett szakeladó

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

A Sharp is gyárt merevlemezes LCD-t.
Ha jól emlékszem a Philips még a képcsöves időszak csúcsán (4-5 éve) szintén gyártott ilyen televíziókat. Aztán abbahagyta.

Szerintem a merevlemezes LCD baromság!!!
- viszonylag hangos!
- mi van akkor, ha a felvett dolgokat hosszabb távon is meg akarod őrizni. Veszel egy DVD írót?
- mi történik, ha megdöglik a merevlemez. Veszel egy írót, vagy 30-40e-ért cseréled a merevlemez.
- a 80GB jó minőségű felvételre kevés.

Azt ajánlom vegyél egy 160GB-os DVD felvevőt, amin van HDMI.
Egy picivel drágább lesz de jobban használható és tartósabb rendszert kapsz.

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Akinek van infója / tapasztalata, legyen szíves mondjon véleményt...Tv-t, DVD-t, esetleg PC-t tennék rá vegyesen...Köszi

Ne vedd meg!!!
Itt van az új típus: 32LT75

Igaz még 200e környékén árulják.
160GB HDD!
Nincs 2 tuneres PIP!

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Amúgy biztos sok itt a guru, és az önjelölt hozzáértő, nem is vitatkozom, én mint kívül álló. Akkor is a saját szememnek hiszek... És amiket néztem LCD TV-ket a Médiában, és az Euronicsban, ott az LG-knek igen is szebb képei voltak (Médiában félhomályban is meg lehetett nézni), mint pl a Samsungoknak, vagy Panáknak...

Akkor minek kérdezel,ha nem hiszed el?
Nekem több tucat LCD volt használatban itthoni körülmények közt,tesztelgetve mindenféle forrásról,dehát nem kell elhinni,amit írok/írunk/írnak.
Ha az tetszik,vedd meg,ennyi.

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

merrick
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: merrick »

Mivel az LG-nek van kizárólagos joga merevlemezes TV-t gyártani, és gondolom 1-2 évig ezt a licenszt még nem is fogja eladni, így semmi más nem érdekel csak az említett típus, illetve elvétve ezt is látni már: LG 32LT75. Ez lenne a 2008-as változat? Néhol ebben már digitális tunert is olvasni, 160 Gigás winyó mellett...
Ezt honnan szedted?
Az én Hitachi-m ezekszerint álom az álomban?
Merthogy 250Gb-os vinyó figyel benne.
Az az LG egyébiránt meg eléggé gyenge,ha finoman akarok fogalmazni.
Foltos a képe,gyenge a kontraszt,plusz a scaler-e is rossz.
Az már csak bónusz,hogy igen gyakran bedöglik.

Valóban van a tiédben is...Akkor a helyzet így változik: Keresek 32-es LCD TV-t beépített winyóval 200.000 HUF alatt...

Amúgy biztos sok itt a guru, és az önjelölt hozzáértő, nem is vitatkozom, én mint kívül álló. Akkor is a saját szememnek hiszek... És amiket néztem LCD TV-ket a Médiában, és az Euronicsban, ott az LG-knek igen is szebb képei voltak (Médiában félhomályban is meg lehetett nézni), mint pl a Samsungoknak, vagy Panáknak...

Valószínű az eladó csak a Pana plazma után ap fejpénzt...

lesliegold

Lcd, Led, Oled TV-k

Mivel az LG-nek van kizárólagos joga merevlemezes TV-t gyártani, és gondolom 1-2 évig ezt a licenszt még nem is fogja eladni, így semmi más nem érdekel csak az említett típus, illetve elvétve ezt is látni már: LG 32LT75. Ez lenne a 2008-as változat? Néhol ebben már digitális tunert is olvasni, 160 Gigás winyó mellett...
Ezt honnan szedted?

Valóban van a tiédben is...Akkor a helyzet így változik: Keresek 32-es LCD TV-t beépített winyóval 200.000 HUF alatt...

pjotr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: pjotr »

Gyorsan szereljed kiefelé belőle mert a jólképzet "szakeladók" megmondták az euronicsban, hogy az csak lg ben lehet

Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus

rea4
Beköltözött
Beköltözött

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: rea4 »

Ezt honnan szedted?

Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650

lesliegold

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
Van valakinek felvevős (winchesteres) LG LCD TV-je (32LC2RR)? Ilyet tervezek venni...Most már 171.500 Ft-ért is lehet kapni, bár a nagyoknál is 180.000 Ft ról indul az alku...

-HD Ready
-XD Engine

Hang
-7 féle Equalizer
-SSM

Kényelmi funkciók
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management

Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component

Szia!
Az LG helyett inkább nézz szét a Panasonic-ok között!
Ennyi pénzért még nem nagyon csinálnak beépített merevlemezeset, de a képe sokkal szebb, és talán ez a lényeg.

Én megnéztem nem egy Pana képét több helyen is...A plazmája tényleg szép, de az LCD terén nem adnék ennyi pénzt Panáért...A szakeladók is azt mondták, hogy a Pana LCD-t nem ajánlják, a Panának neve van LCD terén semmi más...

Na de mégegyszer írom, nem javaslatot kérek másra, hanem a konkrét típussal rendelkezők tapasztalatait. Mivel az LG-nek van kizárólagos joga merevlemezes TV-t gyártani, és gondolom 1-2 évig ezt a licenszt még nem is fogja eladni, így semmi más nem érdekel csak az említett típus, illetve elvétve ezt is látni már: LG 32LT75. Ez lenne a 2008-as változat? Néhol ebben már digitális tunert is olvasni, 160 Gigás winyó mellett...

merrick
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: merrick »

Sziasztok! 

-HD Ready
-XD Engine

Hang
-7 féle Equalizer
-SSM

Kényelmi funkciók
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management

Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component

Szia!
Az LG helyett inkább nézz szét a Panasonic-ok között!
Ennyi pénzért még nem nagyon csinálnak beépített merevlemezeset, de a képe sokkal szebb, és talán ez a lényeg.

lesliegold

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

-HD Ready
-XD Engine

Hang
-7 féle Equalizer
-SSM

Kényelmi funkciók
-1000 oldalas teletext
-Ez Cabel Management

Megosztás
-1 HDMI / 2 Scart
-PC csatlakozó (RGB)
-Component

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Láttátok már a CES-en bemutatott új Philips LCD-k adatait?

http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbi ... nformation

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

A Sharpok és Philipsek képe sokkal természetesebb, lágyabb. Nekem az jobban tetszik.

Szerintem a philipseké nagyon lilás, volt nekem 2 is.

Ízlések és pofonok.
Még szerencse, hogy mindegyik gyártónak saját színvilága van.
Legalább van miről beszélni.

blakey
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 34

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: blakey »

A Sharpok és Philipsek képe sokkal természetesebb, lágyabb. Nekem az jobban tetszik.

Szerintem a philipseké nagyon lilás, volt nekem 2 is.

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hali! 
Ezt néztem ki: Sony KDL–32S3000 LCD Tv, 200.000 Ft-ba kerül. Vélemény??
Esetleg van ennél jobb képminőségű LCD Tv 200.000 Ft-ért vagy ebben az árban ez a N.1.??

Természetesen mindig van jobb, szerintem ebben az ársávban nem nagyon találsz jobbat, esetleg mást. Sharp is van ennyiért, samu is, toshiba. Ezeket még megnézném, hogy biztosabb legyek a választásban, nekem S2530-am van és elégedett vagyok vele, neked kell látni, hogy esetleg mi lehet a kivetni való rajta, szerintem jó cucc.

A Samsungoknak érdekes a képi világa. Nagyon jók a színek és a fekete, de szerintem nagyon digitális a képe, semmi természetes nincsen benne. Legalábbis szerintem!
A Sony képe nagyon hasonlít hozzá.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Hali! 
Esetleg van ennél jobb képminőségű LCD Tv 200.000 Ft-ért vagy ebben az árban ez a N.1.??

Természetesen mindig van jobb, szerintem ebben az ársávban nem nagyon találsz jobbat, esetleg mást. Sharp is van ennyiért, samu is, toshiba. Ezeket még megnézném, hogy biztosabb legyek a választásban, nekem S2530-am van és elégedett vagyok vele, neked kell látni, hogy esetleg mi lehet a kivetni való rajta, szerintem jó cucc.

ProTect

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: ProTect »

Hali! 

Nézd meg a Sharp LCD-ket
Pl.:LC32RD2

Én is néztem a Sharp-okat, de max. 200 Ezer lenne rá és sajna 260-nál kezdődnek a jobbak... Azért köszi!

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hali! 

Nézd meg a Sharp LCD-ket
Pl.:LC32RD2

ProTect

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: ProTect »

Hali!

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok BUÉK A következő kérdésem lenne:
Vettem egy LG 26LC2R TV-t. A probléma (vagy remélem hogy nem), hogy a kábeles adás szürkés-fehéres vízszintes csíkozódással jön be és ezek vándorolnak időnként(le fel). Korábbi TV-nél nem volt ilyen(hagyományos képcsöves nem tudom a pontos nevét TV). DVD, PS2 szépen bejön semmi hiba. A műsorszórás nem digitális. Most akkor a TV-ben van a hiba vagy nem? Mi a megoldás?
Másik kérdésem: Mikor kikapcsolom, (de áram alatt van) a tetején lévő résekből nagyon halk sípolást hallok.Há vász iszt lósz ez normális? Vagy a típus ilyen, avagy a márka.......?
Ja és mennyire HD, mert ezt már a mikrókra is kiteszik!?!
Köszi

Próbáld ki szoba-antennával, ha azzal is csíkos, akkor szervíz, a zaj, meg jôhet más áramforrástól is, ha több cucc van a dugaljban, ill. a készülékben lévô táp nincs megfelelôen szigetelve és kis zaj hallható ebben az esetben, nálam nulla zaj van az lcd-knél.

blakey
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

A Philips PF5331 LCD-k már rég kifutottak. Különben tényleg jó képük volt.A Sony-t felejtsd el. Iszonyatosan rossz a képük.
A 42PFL5322-ből most volt egy hibás sorozat, a képernyő közepén több darab foltos volt.

Ez tapasztalat? Mert ez így ebben a formában nem igaz.
Ja, nekem Sony-m van, ráadásul 2 és volt philipsem is, több modell, meg samu is megfordult nálam, van mihez viszonyítanom és állítom, hogy a Sony-nak nem szar a képe, sôt, igaz sok tipus van az alaptól felfelé.
És még hozzá tenném, hogy alig van rajta foltosodás, nem úgy mint a többinél.

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Az nem lehet hogy az árammal van valami?, mert fater szerelte az egészet és nem villanyszerelő(ezer mester féle ), eddig semmi sem ment tönkre, de már erre is gondoltam.
Plíz help!

Az kizárt!!!

Először nézd át a kábeltévé kábeleit.
Nincs-e valahol megtörve? Kutya,macska (egér) nem rágta e meg?
Hogyan lett elosztva a jel több TV esetén?

Ha ez jó akkor jöhet a szolgáltató!

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”