Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

TFT monitorok topikja!

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

én ugyanebben a cipőben járok mint te.de elmentem egy barátomhoz neki Dell UltraSharp 2007WFP-je van.én nem fogok többet agyalni,bámulatosan szép képe van.17-es crt-ről váltok nem lehet a kettőt összehasonlitani de nem semmi az a monitor.szvsz inkább legyen egy kicsivel kisebb a kép de az legyen tuti

Vendég

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Vendég »

- en azt mondom, inkabb a 22"-est vedd.
Titokban én is arra hajlok inkább (226CW). Pedig úgy beleszerettem abba az UltraSharp-ba. Meg azt a legjobb panellal szállítják (I-SPS). Bár nem vagyok benne biztos, mert hallani olyat, h ez lutri és lehet "csak" vmi PVA panelt kapok. Viszont a Samu az meg a legrosszabb TN+Film paneles. 5 centi miatt filózok, h legjobb képet kapjak vagy "legrosszabbat". Jaj, de nem tudom pedig lassan már időszerű lenne eldöntenem.....

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Tami »

- en azt mondom, inkabb a 22"-est vedd.
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

TFT monitorok topikja!

Másfél hónapja nem tudom eldönteni, h melyiket vegyem meg. A Dell 2407WFP-t pedig végül elvetettem... Pedig hamarosan meghirdetem a Xerox-t és venni kell valamit... Jelöltek:

- Dell UltraSharp 2007WFP 85eFt (20", 1680*1050)
- Samsung 226BW 76eFt (22", 1680*1050) VAGY Samsung 226CW 85eFt (22", 1680*1050)

Igazából ezen fogok filmezni. Tényleg csak HD filmeket nézek... Tehát erre kell. Meg "egész nap" internetezek rajta. Nem lennének kicsik a betűk a 20"-oson, ez pl nem hátrány. Oldalról sem fogom nézni a monitort. A lényeg, h ne csak tű éles legyen a kép, de szép is legyen az a kép.

Nem tudom érdemes-e a kisebből a jobbat. Azt sem tudom mennyivel jobb az a jobb. Megnézni nem tudom őket.

Ez a 1080p-s 22"-os noname monitor pedig meg sem fordult a fejemben, bár az ezeknél drágább és így nem szánnék rá most nagyon többet (ha nem muszáj).

Vendég

TFT monitorok topikja!

A napokban eltünt a Dell kínálatából a Dell UltraSharp 2407WFP és már csak a Dell UltraSharp 2407WFP-HC van kint, ami jobb. Kérdés, h amennyivel drágább, annyival jobb-e. Hülyeség lenne ha nem így lenne, mert a sima verziót levették, mint kifutó széria.

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

TFT monitorok topikja!

már csak ketten vannak ''de a végén csak egy maradhat''Dell E228WFP ,vagy Samsung SyncMaster 2232BW .vegyes használat film, játék.válaszokat előre is köszönöm.segitsetek
- en ezt vennem jelen pillanatban. ThinkVision L220x
T A M I . H U

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

már csak ketten vannak ''de a végén csak egy maradhat''Dell E228WFP ,vagy Samsung SyncMaster 2232BW .vegyes használat film, játék.válaszokat előre is köszönöm.segitsetek

tsc
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 14

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: tsc »

226CW és 225MW között van minőségbeli különbség vagy ugyanazok?
Ha jól sejtem az MW-nek gyengébb a panelja de tele van extrákkal.

Vendég

TFT monitorok topikja!

226CW és 225MW között van minőségbeli különbség vagy ugyanazok?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

TFT monitorok topikja!

- nem rossz: http://prohardver.hu/hirek/2007-09-18/n ... votol.html

ThinkVision L220x
22"
16:10
1920x1200 (WUXGA)
T A M I . H U

Cyrin
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 2

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Cyrin »

Csak az a baj, hogy akármilyen lcd-t nézek, örülök amikor visszaülök a nagy dög crt elé.
Én meg nem. Pont fordítva.

A crt és az lcd monitor is az akkori legjobbak különösen színmegjelenítés terén. (Sony G200 vs Samsung 173P)
no hifi, no cry...

Vendég

TFT monitorok topikja!

Na az tipikusan az a mony, ami után szinte bármilyen monitor előrelépés tud lenni.
Én használnám még tovább. Csak wide-t akarok és csak ezért cserélem.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Mester »

Na az tipikusan az a mony, ami után szinte bármilyen monitor előrelépés tud lenni.
Coraban volt az akciós karácsony körül pár éve ha jól emléxem.

Vendég

TFT monitorok topikja!

Most milyen moncsid van newman?
Xerox 17" 4:3. Ha arra kerül, majd lehet meghirdetem.. De még nem tudom.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

TFT monitorok topikja!

Nem tudom, de nekem már elegem lett a monitoros tanácsokból, mindenhol ez megy, hogy fúj milyen szar ez a panel, blablabla....
Meg kell nézni a monitort (nem médiamárkt), kipróbálni és dönteni.
Csak az a baj, hogy akármilyen lcd-t nézek, örülök amikor visszaülök a nagy dög crt elé. Őrület, hogy mennyire nincsennek a helyükön a szinek az lcd-knél. Ez igaz a padló kategóriástól a tetőkategóriásig. Viszont kicsi, kevesebbet fogyaszt, wájdszkrín, nem sugároz...

Most milyen moncsid van newman?

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: tau »

Ilyenkor kezdek el gondolkozni azon, h ha az a hír járja h a TN panales monitorok színei nem olyan jók, mint mondjuk egy jobb paneles monitoré és a HD egy igényesebb dolog, akkor miért elég erre a célra egy TN paneles cumó?  
De nem baj, jó h beszélünk ilyenekről, biztos nem csak én tanulok belőle.

Az h a színei nem olyan jók, az esetleg vlmilyen tervezői/akármi komolyabb grafikai munkánál jön elő, ha most nézel rajta egy hd filmet, akkor az a tény, h a "színei nem olyan jók", sehol sem fog zavarni, vagy nem fogod észrevenni. Egyedül a betekintési szögek gázak, legalábbis azon ami itthon van (17es iiyama vagymi ), azon az. De ha szemből nézed (kérdés miért néznéd pl hátulról? ), akkor azse vészes.

Vendég

TFT monitorok topikja!

A legolcsóbb 22-es fuji-n is kristály egy HD film. Ha jól emlékszem 50-55 körül van már.
Ilyenkor kezdek el gondolkozni azon, h ha az a hír járja h a TN panales monitorok színei nem olyan jók, mint mondjuk egy jobb paneles monitoré és a HD egy igényesebb dolog, akkor miért elég erre a célra egy TN paneles cumó?

De nem baj, jó h beszélünk ilyenekről, biztos nem csak én tanulok belőle.

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

TFT monitorok topikja!

Nem tudom megér-e ennyit egyáltalán.
A legolcsóbb 22-es fuji-n is kristály egy HD film. Ha jól emlékszem 50-55 körül van már.
Ez meg jóformány kétszer annyi.

Vendég

TFT monitorok topikja!

Már egy ideje kapható, de gondoltam felhívom rá a figyelmet.

Samsung SyncMaster 226CW. 226BW utódja, picit drágább is annál, azonban ebben már tutira "S"-es panel van. Ugye a 226BW kapható volt "A", "S" és vége felé már "C" panellal. A CW típusjelűbe állítólag már garantáltan, a jóféle "S"-es van. Aki kifogta azt a 226BW-ből az nagyon jól járt, de sokan a lutri miatt nem merték megvenni. a CW ára 90e bruttó Ft. A CW-vel már inkább elgondolkodnék azon, h ezt vagy a kisebb Dell UltraSharp-t válasszam, ahol még mindig nem 100%-os, h S-IPS panellel kapnánk.

edwin
Nincs visszaút
Nincs visszaút

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: edwin »

Segítséget/infót kérnék!

Van-e valakinek tapasztalata a következővel: Samsung 225MW (22" wide screen-es monitor/TV)???

Igazából a tuner része érdekelne (milyen a TV képe), meg a scart/kompozit bemenete, hogy milyen minőségű képet ad egy dvd playerrel összekötve?

Köszi
Marantz SR6004 + Heed Canopus, Dactilus3, Onkyo DX7222 cd, Klipsch RP-8000F, Klipsch RC35, Klipsch RB25

Vendég

TFT monitorok topikja!

A héten vettem észre, hogy megjelent egy sötét folt az LCD monitoromon. Látott már valaki ilyet? Még vagy 4 év garancia van rá, szóval elviszem szervízbe, csak hogy tudjam mire számítsak. Csak középsötét árnyalatú képnél jelentkezik, tehát fehérnél nem látszik, szürkénél igen. Ugyanez színeknél. Világos színeknél nem látszik, sötétebb árnyalatnál igen. 
Bocs, a rossz képért, ilyen lett.

Olyan, mintha beporosodott volna.

Mármint mi? Fehér háttérnél semmi nem látszik.

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: Doki »

A héten vettem észre, hogy megjelent egy sötét folt az LCD monitoromon. Látott már valaki ilyet? Még vagy 4 év garancia van rá, szóval elviszem szervízbe, csak hogy tudjam mire számítsak. Csak középsötét árnyalatú képnél jelentkezik, tehát fehérnél nem látszik, szürkénél igen. Ugyanez színeknél. Világos színeknél nem látszik, sötétebb árnyalatnál igen. 

Olyan, mintha beporosodott volna.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

Vendég

TFT monitorok topikja!

tau
Fórumlakó
Fórumlakó

TFT monitorok topikja!

Hozzászólás Szerző: tau »

Én a 40mbit-es 720p-s Lost óta nem láttam jobb képet a monitoromon, még az 1080p-k se néztek ki olyan jól.. szigorúan szvsz nahjó, max az 1080p-s shrek meg túl a sövényen meg társaik

Mester
Fórumlakó
Fórumlakó

TFT monitorok topikja!

Én is ezen a samu 226BW moncsin töröm a fejem. Ha megvetted, számolj be róla.

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”