Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
azt a kábel-dolgot szerintem ő sem gondolta komolyan
Mihez képest?
komponensen keresztül pöppet szebb lesz a kép, mint egy scart-rca átalakítós valamin, ennek a fordítottját nem gondolhatta komolyan
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Mihez képest?
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
mit próbált eladni???
Hát, kb 15másodpercébe telt meggyőzni - egy kicsit én is hagytam magam - hogy nekem nem a 150e forintos pana plazma kell (ti ennek a képére voltam kíváncsi a samu lcd-hez viszonyítva), hanem a samu lcd. Egészen addig magyarázott, hogy rávezetett arra, hogy nekem nem akármilyen, hanem az egyik M-sorozatú tv kell. Amikor kérdezgettem a kontrasztról, meg a fényerőről, nagyon készségesen és értelmesen olvasta le a készülék cimkéjéről, hogy 8000:1, stb. Alapvetően nem volt vele bajom. Eladó, az a dolga, hogy eladjon. A kicsit komédiás hülyeségeitől csak akkor kaptam sokkot, amikor meg akart győzni, hogy a 600forintos (vagy mennyi) egyik vége scart-másik vége kompozit kábellel jobb képminőséget kapo, mint a komponens madzaggal. De lehet h én vagyok a hülye ?
pp
Lcd, Led, Oled TV-k
mit próbált eladni???
Hát, kb 15másodpercébe telt meggyőzni - egy kicsit én is hagytam magam - hogy nekem nem a 150e forintos pana plazma kell (ti. ennek a képére voltam kíváncsi a samu lcd-hez viszonyítva), hanem a samu lcd. Egészen addig magyarázott, hogy rávezetett arra, hogy nekem nem akármilyen, hanem az egyik M-sorozatú tv kell. Amikor kérdezgettem a kontrasztról, meg a fényerőről, nagyon készségesen és értelmesen olvasta le a készülék cimkéjéről, hogy 8000:1, stb. Alapvetően nem volt vele bajom. Eladó, az a dolga, hogy eladjon. A kicsit komédiás hülyeségeitől csak akkor kaptam sokkot, amikor meg akart győzni, hogy a 600forintos (vagy mennyi) egyik vége scart-másik vége kompozit kábellel jobb képminőséget kapok, mint a komponens madzaggal. De lehet h én vagyok a hülye ?
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
kollégám mivel próbálkozott?
Mi, hogy, hogy mi, mondd, hogy mi! Elvesztettem a fonalat. Mire vonatkozóan mivel próbálkozott?
mit próbált eladni???
Lcd, Led, Oled TV-k
Mi, hogy, hogy mi, mondd, hogy mi! Elvesztettem a fonalat. Mire vonatkozóan mivel próbálkozott?
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
A héten voltam Euronicsben tv-t lesni
Lcd, Led, Oled TV-k
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogy van az 1+1+1 év gari? Mert ha minden igaz, akkor ilyet adnak a samukhoz.
Már változott,ITT irják hogy két év teljeskörű+ 1 év ingyenes fő alkatrész csere
Nekem így is teljesen jó! A héten voltam Euronicsben tv-t lesni (elsősorban plazma vs. lcd), és akkor mondta bennt az eladó csóka, h 1+1+1 év. Azt is mondta, hogy ez hogy van, de azt nem nagyon értettem, meg már el is felejtettem.
pp
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
valóban 1+1+1, de én azért kipofoznám a szervízből a csereutalványt, ezt hadd ne magyarázzam egy bud spencer-es avatar-nak
itt kanizsán a 2-3 éves slim fit tv-kre adtak csereutalványokat amúgy, mert rengeteget eladtunk anno-90%-a csereként végezte...
A pofozkodással nincs gond, bár jobban szeretem az asztalt ráborítani az eladóra
Nyilván nem ellenkezek, sőt, még rá is kérdezek, hogy hogy van ez, de ez (sajnos) még a holnap zenéje. Egyenlőre azt sem tudom, hogy hogy fogok ma aludni! Olyan vagyok, mint 20évvel ezelőtt karácsony előestéjén !
Mi van ha
1-2 éven belül romlik el, de lejet javítani? Javítás?
2-2 éven belül romlik el, de nem lehet javítani? Csere, v utalvány?
pp
szervízeléssel kapcs-ban nem tudok segíteni
Lcd, Led, Oled TV-k
valóban 1+1+1, de én azért kipofoznám a szervízből a csereutalványt, ezt hadd ne magyarázzam egy bud spencer-es avatar-nak
itt kanizsán a 2-3 éves slim fit tv-kre adtak csereutalványokat amúgy, mert rengeteget eladtunk anno-90%-a csereként végezte...
A pofozkodással nincs gond, bár jobban szeretem az asztalt ráborítani az eladóra
Nyilván nem ellenkezek, sőt, még rá is kérdezek, hogy hogy van ez, de ez (sajnos) még a holnap zenéje. Egyenlőre azt sem tudom, hogy hogy fogok ma aludni! Olyan vagyok, mint 20évvel ezelőtt karácsony előestéjén !
Mi van ha
1-2 éven belül romlik el, de lejet javítani? Javítás?
2-2 éven belül romlik el, de nem lehet javítani? Csere, v utalvány?
pp
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Azt nem tudjátok véletlenül, hogy hogy van az 1+1+1 év gari? Mert ha minden igaz, akkor ilyet adnak a samukhoz.
Már változott,ITT irják hogy két év teljeskörű+ 1 év ingyenes fő alkatrész csere
télleg
Lcd, Led, Oled TV-k
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
ha samu-t veszel és megadja magát, 3 éven belül valszeg csereutalványt kapsz(vagy nem ), legalábbis, ha normális a szervíz
Ilyet még nem is hallottam, hogy 3 éven belül csereutalvány...
Lcd, Led, Oled TV-k
ha samu-t veszel és megadja magát, 3 éven belül valszeg csereutalványt kapsz(vagy nem ), legalábbis, ha normális a szervíz
Ilyet még nem is hallottam, hogy 3 éven belül csereutalvány...
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én úgy tudom, hogy a két TV egy és ugyanaz, a különbség a DVB-T(digitális) tuner.Ha a vélemények különbözőek, akkor azt a következtetést lehet levonni, hogy nem az ismeretlenek véleményének kell hinni, hanem a saját szemednek.
Én várnék a vásárlással, mert amint a tavalyi modellek kifogynak, az új modellek árai azonnal leesnek, és sokkal nagyobb tudású gépet tudsz venni majdnem ugyanazon az áron!
A DVB digitális tv-tuner, ugye? Ha igen, akkor az nekem nem nagyon kell.
Ami igazából elbizonytalanított, az az, hogy olvastam az előbb belinkelt fórumon, hogy átlag 2 évet bírnak ki az r82-es sorozat modelljei, de vittak már vissza 13, 5 hónap után is, sőt, 2 nap után is ilyen tv-ket. És a 70%-ukat nem lehet megjavítani.
A várakozás... Igazából már augusztus óta várakozok, már a tv-állványt is lcd tv-hez terveztem . Meg outletben szeretném megvenni, így nem szedi le a gatyámat, de az asszony így is húzza a száját az esetleges drágább modell miatt.
pp
Lcd, Led, Oled TV-k
Én úgy tudom, hogy a két TV egy és ugyanaz, a különbség a DVB-T(digitális) tuner.Ha a vélemények különbözőek, akkor azt a következtetést lehet levonni, hogy nem az ismeretlenek véleményének kell hinni, hanem a saját szemednek.
Én várnék a vásárlással, mert amint a tavalyi modellek kifogynak, az új modellek árai azonnal leesnek, és sokkal nagyobb tudású gépet tudsz venni majdnem ugyanazon az áron!
A DVB digitális tv-tuner, ugye? Ha igen, akkor az nekem nem nagyon kell.
Ami igazából elbizonytalanított, az az, hogy olvastam az előbb belinkelt fórumon, hogy átlag 2 évet bírnak ki az r82-es sorozat modelljei, de vittak már vissza 13, 5 hónap után is, sőt, 2 nap után is ilyen tv-ket. És a 70%-ukat nem lehet megjavítani.
A várakozás... Igazából már augusztus óta várakozok, már a tv-állványt is lcd tv-hez terveztem . Meg outletben szeretném megvenni, így nem szedi le a gatyámat, de az asszony így is húzza a száját az esetleges drágább modell miatt.
pp
Lcd, Led, Oled TV-k
Azt lehet, h már tudjátok, h menyasszonyommal szeretnénk egy nagyobb (hát ugye mihez képest? ) lcd tv-t venni, és 99%, hogy ezt holnap meg is ejtjük.
Mostanra sikerült a kört 2 modellre szűkíteni. Ezek vannak az üzletben, és jónak is tűnnek - nekünk.
Az egyik a samu LE-37R86, a másik pedig 37R82. Ez utóbbi 17e forinttal olcsóbb, mint a 86-os, és egészen 10 perccel ezelőttig biztos voltam benne, hogy jó lesz nekem az olcsóbb. De olvastam a Házi-mozi fórumon egy-két nem túl jó kritikát, amit az e.digital oldalán olvasottakra alapoztak. Nektek mi a véleményetek? Mennyire lehet számottevő ez a tény? Melyik készülék lenne a jobb választás?
Linkek:
37R86
és
37R82
Negatív kritika. Itt a "vélemények" fülecskét kell megnyomni.
Köszönettel: pp
Én úgy tudom, hogy a két TV egy és ugyanaz, a különbség a DVB-T(digitális) tuner.
Ha a vélemények különbözőek, akkor azt a következtetést lehet levonni, hogy nem az ismeretlenek véleményének kell hinni, hanem a saját szemednek.
Lcd, Led, Oled TV-k
Azt lehet, h már tudjátok, h menyasszonyommal szeretnénk egy nagyobb (hát ugye mihez képest? ) lcd tv-t venni, és 99%, hogy ezt holnap meg is ejtjük.
Mostanra sikerült a kört 2 modellre szűkíteni. Ezek vannak az üzletben, és jónak is tűnnek - nekünk.
Az egyik a samu LE-37R86, a másik pedig 37R82. Ez utóbbi 17e forinttal olcsóbb, mint a 86-os, és egészen 10 perccel ezelőttig biztos voltam benne, hogy jó lesz nekem az olcsóbb. De olvastam a Házi-mozi fórumon egy-két nem túl jó kritikát, amit az e.digital oldalán olvasottakra alapoztak. Nektek mi a véleményetek? Mennyire lehet számottevő ez a tény? Melyik készülék lenne a jobb választás?
Linkek:
37R86
és
37R82
Negatív kritika. Itt a "vélemények" fülecskét kell megnyomni.
Köszönettel: pp
Lcd, Led, Oled TV-k
Hi!
Mi a véleményetek a Sony 32v4500-ről?
- simi
- Nincs visszaút
- Értékelés: 7
Lcd, Led, Oled TV-k
Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3
Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972
Lcd, Led, Oled TV-k
Láttátok már az új Philips LCD-ket?Nagyon jó a feketéje és a színei.
Igen láttam. Sőt! Van is egy!
42PFL7603D/10
Jellemzői: http://www.consumer.philips.com/consume ... FL7603D-12
Érdemes megnézni mit tud!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
Mi a véleményetek?
Sharp LC32D44?
Köszi
Lcd, Led, Oled TV-k
lessed meg a samu 32 656-ot is, kegyetlen képe van, 270e ft-ért full hd, minden benne van, a bordó külső...szóval szerelmes vaok
32"-ben Full HD-nak mi értelme van.? Hacsak nem nézed 1,5m-ről
Aműgy jó kis LCD, nem vittatom. Az is lehet később már nem is lehet csak full HD LCD-ket kapni, még kis méretben is.
Én má látom a jövőt. A mobilokban is fullHD kijelző lesz csak nem lcd-ben hanem oled-ben
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
lessed meg a samu 32 656-ot is, kegyetlen képe van, 270e ft-ért full hd, minden benne van, a bordó külső...szóval szerelmes vaok
32"-ben Full HD-nak mi értelme van.? Hacsak nem nézed 1,5m-ről
Aműgy jó kis LCD, nem vittatom. Az is lehet később már nem is lehet csak full HD LCD-ket kapni, még kis méretben is.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Most akarok venni egy 40-es méretben
ára?
avplaneten 374 500 pénz
ha vársz hétfő estig, lehet, hogy 1 db-ra tudok még jobb árat mondani, a többit majd hétfőn, mert fejből nem tudok árat...