Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
W-és tvkben is sharp van? Ez rossz hír?
Sôt, az egyik legjobb panelgyártó.
A menűje egyébként nehézkes! Az LG lehet rosszabb, de a menűje egyszerűbb, logikusabb.
Szerintem meg elég egyértelmû.
- jános bácsi
- V.I.P.
- Értékelés: 132
Lcd, Led, Oled TV-k
W-és tvkben is sharp van? Ez rossz hír?A menűje egyébként nehézkes! Az LG lehet rosszabb, de a menűje egyszerűbb, logikusabb.
Nem olyan rossz hir
Lcd, Led, Oled TV-k
W-és tvkben is sharp van? Ez rossz hír?
A menűje egyébként nehézkes! Az LG lehet rosszabb, de a menűje egyszerűbb, logikusabb.
BD: SONY BDP-S370 TV: SONY KDL-40W3000 AV: Technics SA-AX7 DA: Technics SH-AC500D
Lcd, Led, Oled TV-k
pl.: Sony G,L,P,U, és S-es tv-k.
Az S-es már nem "gagyi" panel, az S-PVA, ami tudomásom szerint egy közepes panel, az alatta lévôk csak PVA, legalábbis eddig, és persze más az elektronika. Szóval a sony a S-el kezdôdik komolyabban és úgy halad felfelé.
Nekem a Sony Hungária egyik jeles képviselője, mondta hogy az S-es tv-kben sem Sony által gyártott panel van.
Lcd, Led, Oled TV-k
A Sony és a Samsung is közösen gyárt panelt Koreában.
A sony és a samsung vesz paneleket közös helyrôl, de nem együtt fejleszt, némelyik sonyban sharp panel van.
Igazad van, a közös vállalatot kiszervezték, és most már úgy veszik tőlük a panelt.
Melyik sorozatra gondolsz? A W-sről én is azt hallottam, hogy Sharp panelt használ
DE A SHARP NEM GYÁRT 40"-OS PANELT!
Lcd, Led, Oled TV-k
Csak a Samu lesz az, 100EFt.Panasonic-ról mi a véleményetek?94 cm, 129EFt.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Lcd, Led, Oled TV-k
Az S-es már nem "gagyi" panel, az S-PVA, ami tudomásom szerint egy közepes panel, az alatta lévôk csak PVA, legalábbis eddig, és persze más az elektronika. Szóval a sony a S-el kezdôdik komolyabban és úgy halad felfelé.
Lcd, Led, Oled TV-k
A sony és a samsung vesz paneleket közös helyrôl, de nem együtt fejleszt, némelyik sonyban sharp panel van.
Lcd, Led, Oled TV-k
A grundig már nem az a grundig, ez már beko. A loewe lcd-ket nem ismerem, a marantz meg philips, ha jól tudom.
Azért elég vicces ahogy adják veszik a nagy neveket.
A Marantz már nem Philips, de a Löewe még mindíg a Philips által fejlesztett alkatrészeket használ, igaz ezt kérésre fejlesztik neki. Ugyanez a helyzet a B&O-el is.
Az LG és a Philips ugyanazokat a paneleket használja, mert közös a gyár.
A Pana a Hitachi IPS paneljeit veszi meg.
A forgalmazók bevallása szerint azonban az olcsóbb kategóriába minegyik gyártó a kínai,tajvani LCD paneleket rakja, mert csak így tudnak versenyképese lenni.
Az alap kategória tehát nem mutatja meg a gyártó tényleges tudását.
Lcd, Led, Oled TV-k
Comodore?Ha ez a szó felmerül mindig ez jut eszembe:Shift2,4,2,8,1 és return
OFF:
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
Lcd, Led, Oled TV-k
A samsung lehet nem rossz bár nálam csúnyán leszerepelt a slim fit tv-vel,és még a márkanévtől is megundorodtam,alig vártam hogy túladjak rajta.
Én sem vagyok Samsung hívő - enyhén szólva -, de az általam megfizethető LCD-k közül még ennek volt a legjobb képe. Márkanév hűség alapján nem is tudtam volna semmit választani, mert ennyiért csak LG, Toshiba és Orion lett volna még a Samun kívül.
Lcd, Led, Oled TV-k
Érdekes ez az lcd vásár.Thomson stb kilőve.Csak a Samu marad.Ár/értékben szerintem a Samu cuccok mindig jók.És az ár/értéket kell figyelni.Nyílván minek egy minihifihez b&w hangfal annak aki nem is hallgat csak esetleg a rádiót.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Lcd, Led, Oled TV-k
Comodore?Ha ez a szó felmerül mindig ez jut eszembe:Shift2,4,2,8,1 és return
Az lcd-kkel kapcsolatban meg menj és nézz körül a saját szemeddel.A samsung lehet nem rossz bár nálam csúnyán leszerepelt a slim fit tv-vel,és még a márkanévtől is megundorodtam,alig vártam hogy túladjak rajta.De a Panasonic mundérját is meg kell védenem azért az újabbak elég jó képet adnak,és Plazmában meg a régebbiek is nagyon jó képpel bírnak.Sokan azt írják hogy szegénykés a színképzésük,hát ez egy jó nagy baromság,ma volt alkalmam megtapasztalni egy ismerősömnél, hogy fél színtelítettség is soknak túnt az én szememnek.
Az a baj a vásárlásokkal hogy kevés az a hely ahol nagy a választék,és normális kábellel bekötve normális adással tudnál egy összehasonlítási alapot látni.
Én személy szerint a philipset azért választottam mert 150.000 helyett 100.000 ért meg tudtam szerválni tehát alkalmi vétel volt.Ezen felül nekem is volt egy pixel plusos crt-m még anno 2002-ben és leestem a székről amikor először bekapcsoltam,olyan szép képet adott,szerintem még ma is megállná a helyét.talán ezt vártam most is ettől a készüléktől.Nekem mindigis bejöttek a Philipsek tehát rám lehet mondani hogy philips buzi vagyok,már két tv-m is van a lakásban ebből a márkából,és soha semmi bajom nem volt vele.Ha most kéne vennem egyet újra Philipset vennék,csak akkor még hozzáraknék annyit hogy a pixel plus hd-n kívül tudja a natural motion-t is.
Lcd, Led, Oled TV-k
A grundig már nem az a grundig, ez már beko. A loewe lcd-ket nem ismerem, a marantz meg philips, ha jól tudom.
OFF:
Eladták a Commodore nevet is valami "jöttmentnek". Kérdés, hogy a mai fiatalok közül kinek mond még valamit ez a név...
Mert aki még ismerte, annak nagy csalódás a mai produkciójuk.
Lcd, Led, Oled TV-k
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Lcd, Led, Oled TV-k
Látod a KURO plazmát látatlanban is megvenném, csak még kéne 5-700 ezer forint.Azt szoktuk mondani, hogy az adatok az egy dolog, de meg kell nézni a képet is a valóságban. Hát akkor ha egy közép kategóriás - 5603-as - Philips leveri a többit és ezen belül az adatai is jobbak, akkor miért nem jó az a tv?
Az a helyzet, hogy ez a philips már nem az a philips, én is szerettem a márkát, de sajnos most nem olyan tv-ket gyárt mint régen, a panel amit felhasználnak nem olyan jó, z összeszerelés minôségével is voltak problémáim. Persze ha bemész egy boltba akkor lesz olyan ttv ami odaver, de sajnos jelen állás szerint az általam felsoroltak vannak az élen. A Samu tv-k is jók,de ott inkább a felsôbb kategória ami jó, az alsó az nagyon lent van. A Pana lcd-k is jók, fóleg az IPS-alpha panelesek, a toshibának is vannak jó lcd-i. Volt philips crt-m és lcd-m is, a crt más kategória volt, lcd-bôl nem feltétlenül venném a philipset. Az adatok meg ól néznek ki, de sajnos semmire sem jók, elôfordul, hogy az 1200:1hez jobb, mint az 50000:1-hez.
Lcd, Led, Oled TV-k
Kövezzetek meg, de még egy Grundigot is megnéznék, a gyár igen jó hirű, nehezen hinném, hogy ótvart gyártanának.
Miért nem Nordmende, Braun, Blaupunkt, Saba, ITT Schaub-Lorenz vagy akár Thomson LCD-t keresel?
A Grundig 3-4 éve csődbe ment, pedig a Bajor állam éveken át nyomta beléjük a pénzt. A márkanevet megvette a török Beko.
A kollégám 2 éve vett egy 72 cm-es Grundig CRT-t, de köpködi, a 8 éves Thomson sokkal jobb nála. Szóval a Grundig erősen felejtős, noname kategória.
Vissza az LCD elmosódott képéhez gyors mozgás esetén: néhány éve ugyanilyen probléma miatt szidták a 100 Hz-es CRT-ket, mégis mindenki olyat vett. Most az LCD-vel történik ugyanez: ismerjük a hiányosságait, mégis jobb ezt nézni, mint a régebbi technlógiát. Csak jól kell választani.
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha lcd, akkor sharp sony, ha plazma , akkor pioneer, panasonic és ebben a sorrendben.
100%-ban én is így gondolom.
Egy hete nézelődtem a mm-ban és az eladó szintény ugyan ezeket mondta.
Szerintem még a plazmák jobbak és az ár/érték arány is sokkal jobb.
Én egy pianeer nagy palzmán agyaskodok.A sharp LCD is nagyon tetszett,de ami 50 coll felett van az még horror áron van.
Webáruház:
- jános bácsi
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Látod a KURO plazmát látatlanban is megvenném, csak még kéne 5-700 ezer forint.
Azt szoktuk mondani, hogy az adatok az egy dolog, de meg kell nézni a képet is a valóságban. Hát akkor ha egy közép kategóriás - 5603-as - Philips leveri a többit és ezen belül az adatai is jobbak, akkor miért nem jó az a tv? Sajnos a környékbeli boltokban Sharp, Toshiba nemigen van. Errefelé Samsung, LG, Philips, Sony és Panasonic van. Kövezzetek meg, de még egy Grundigot is megnéznék, a gyár igen jó hirű, nehezen hinném, hogy ótvart gyártanának. Ha több pénzem lenne még a Loewe, Marantz is szóba jönne, sőt!
Lcd, Led, Oled TV-k
Miből gondolod, hogy fél méterről néztem a tévéket? Pontosan 3 méterről ahogy majd otthon is fogom. Az utóbbi időben elég sok lcd-t lestem a boltokban, tényleg akarok venni. Bár itt "megvádoltak", hogy Philips imádó vagyok, ez persze nincs igy, de véleményem szerint nagyságrenddel veri a többit.
Azért a philips lcd-k mások. Lehet, hogy ott neked úgy tûnik, hogy veri a többit, de ez valójában nem így van sajnos. Ha lcd, akkor sharp sony, ha plazma , akkor pioneer, panasonic és ebben a sorrendben.
Mindenesetre azt szeretném, hogy olyan élményem legyen a tv vásárlás után, mint legutóbb, amikor a 50 hz-s 70 centist cseréltem le 100 hz-s pixel plusszos Philipsre. Sajnálnám, ha az új tv után megbánnám, hogy megvettem.
Akkor neked egy PIONEER KURO kell, akkor lesz ilyen élményed, de az új panák is jók.
- jános bácsi
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Az eladónak is az volt a véleménye, hogy a legjobb LCD-k is csak megközeliteni tudják egy jobb crt képét.
János bá, ha lenne 52"-os CRT és annak is fél méterről néznéd a képét, mint ahogy a boltban tetted, lehet, hogy nem lennél elájulva tőle. Akkora lenne, mint két nagyobb komód egymás mögött, az egyenes vonalak össze-vissza kanyarognának rajta (az ilyen nagy CRT-kre még a föld mágnesessége is eltérítő hatással van), látnád az egyes pixeleket, sőt akár külön a piros, zöld, kék "lámpácskákat" is és olyan lüktetése lenne a sötét-világos váltásnál, hogy pl. az adó logója több cm-t járna ki-be a képernyő közepéhez képest.
Nem tökéletes az LCD, de mikor volt valami tökéletes a technika világában, amit már nem lehetett továbbfejleszteni?
Miből gondolod, hogy fél méterről néztem a tévéket? Pontosan 3 méterről ahogy majd otthon is fogom. Az utóbbi időben elég sok lcd-t lestem a boltokban, tényleg akarok venni. Bár itt "megvádoltak", hogy Philips imádó vagyok, ez persze nincs igy, de véleményem szerint nagyságrenddel veri a többit. Persze ilyen multtal ez nem is csoda. Ettől függetlenül bármilyen márkájút vennék /na jó Panát, LG-t semmi pénzért/ ha a képe jobb lesz, mint az otthoninak. Nem a képminőség miatt akarok "lapostévét", hanem a méret miatt, nekem a 82 centi kicsi. Viszont annyira hülye nem vagyok, hogy 2-300 ezret adjak rosszabb képért, kiforratlanabb technikáért. Arról nem beszélve, hogy nem hiszem hogy ezek 3-4 évnél tovább élnek, Eladni sem nagyon lehet egy 3-4 éves plazmát vagy lcd-t. Szóval nem egy nagy üzlet. Legalábbis annak aki nem segélyből vagy loásból él, hanem munkából. Még a 656-os samut megnézem, azt sokan dicsérik, bár nem olcsó. Mindenesetre azt szeretném, hogy olyan élményem legyen a tv vásárlás után, mint legutóbb, amikor a 50 hz-s 70 centist cseréltem le 100 hz-s pixel plusszos Philipsre. Sajnálnám, ha az új tv után megbánnám, hogy megvettem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Akkor 120EFt-ig melyik a legjobb 82 lcd, hdmi és hd ready-vel?
Legalább 4-essel kezdôdjon, ha samu. Mi a legfontosabb szempont? Nekem van egy eladó és olcsóbb, mint 120, tv-zésre, dvd-re jó, jók a színei, elég homogén a háttér, csak azért adom el, mert most elférne egy nagyobb.
A philipsekkel én is így vagyok, 2 philipsem volt és mind a kettôt elég hamar lecsréltem sonyra. Szerintem 120e környékén nehezen találsz jó tv-t, inkább tegyél hozzá egy húszast és akkor már vannak jobbak. LCD terén a Sharp, Sony, Samu, Toshiba, Panasonic tv-ket nézném, szerintem ezek jók, persze árban eléggé eltárôek.
Lcd, Led, Oled TV-k
Én megmondom neked őszintén a philips jó dvd-ket csinál de TV-ben már sajna nem ilyen a tapasztalatom (panasonic, philips, lg távol áll tőlem).A samsung tv-k nagyon jó képpel rendelkeznek, és az áruk szerintem nem rossz.Bár nem nekem lesz , de én nem is vennék mert nézhetetlen rajta a sima műsor és a dvd.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szerintem ez. philips32pfl5322
Én nagy megelégedéssel használom,imádom.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Egy ismerősöm szeretne kis pénzből jó lcd tv-t venni.Ez megfelelne?
Samsung lcd tv
Nem a legjobb.
Akkor 120EFt-ig melyik a legjobb 82 lcd, hdmi és hd ready-vel?