Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

NZoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: NZoli »

Mi a véleményetek a Sharp 32"-os LCD tévékről???Esetleg JVC-vel volt valakinek dolga?

szia!

sharp lc32d65e-dh65e elég jó széria. jvc passz.

Az ElectroWord-ben akciós a SHARP LC32D44E-es 99-ért (HD-Ready, DVB-T:MP2 tuner). Ennyiért ez a legjobb :-) Ha a FullHD fontos, a "D(H*)65"ös modell is be fog válni. (*MP4 tunerrel), Ez utóbbit pesterzsébeti MediaMarktban láttam a hét végén utolsó/kiállítási darabként 129-ért (ha jól emlékszem) (-BK: fekete, -GY: szürke :-)
Összehasonlítva a többi versenyzővel elsősorban a színkezelése tetszett: TV/Video forrásból meghajtva a színhatárok nem zanzásak. Nekem 37D44 verzióm van, és bevált. Kikapcsolható a "TV", és a "csak hang" üzemmódban igen jól és takarékosan lehet mellette pihizni.

Én egyébként praktikus okokból a szürkét javaslom így "utólag", mert a feketén (fényes felület) jól látszik a por, a szürkén, ami ráadásul matt, nem.

+ érv: 3 év garancia (37" alatt csak 2 évig helyszíni, de a +1 év sokat számít!
Hang: Yamaha RX-V371, KX-580, Acoustic Research S50, S20, SC2, Sub 30A
Kép: Samsung LE40ES6100, LE32D551, ASUS O!Play HDP-R1, UPC HD-DVR

dh66e
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dh66e »

Mi a véleményetek a Sharp 32"-os LCD tévékről???Esetleg JVC-vel volt valakinek dolga?

szia!

sharp lc32d65e-dh65e elég jó széria. jvc passz.

podeeg
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: podeeg »

Mi a véleményetek a Sharp 32"-os LCD tévékről???
Esetleg JVC-vel volt valakinek dolga?

havet79

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: havet79 »

Köszönöm az észrevételeket.

2 db-ra szűkítettem a kört:

LG 42LH3000 (esetleg ugyanez 40-esben)
Samsung LE40B530P

Ez utóbbit volt alkalmam élőben látni. Ez a csupaszín bemutató ment rajta. Szép volt. Igaz világos volt az üzletben, de a fekete nekem meggyőző feketének tűnt rajta.

Erre a kettőre lennétek olyan szívesek véleményt mondani?

Előre is kösz!

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Sziasztok! 
Segítségre és tanácsra lenne szükségem!

Életem első LCD-je megvásárlása előtt állok, de tanácstalan vagyok, hogy melyik képernyő lenne a megfelelő számomra.

DVD és HD filmeket, elvétve DIVX-et szeretnék nézni a TV-n, néha PC-s játékokat rápakolni, még ritkábban TV-zni.

Kiválasztottam párat, ami árban maximum. Egy bizonyos webáruházat olvasgattam. Észrevételeket kérnék, hogy melyiket miért, melyiket miért nem! És ha van valakinek jobb ötlete, minden véleményt szívesen meghallgatok!

LG 42LH3000
LG 37LH3000
LG 37LH4000
Samsung LE40B530P7WXXH
Samsung LE37B530P7WXXH
Samsung LE37B550A5WXXH
Panasonic TX-L37S10E
Philips 42PFL5603D
Philips 37PFL7603D

Azzal sem nagyon vagyok tisztában, hogy az 5ms válaszidő elég gyors-e, nameg hajtsak-e a 100Hz-re, vagy sem. Melyik képes a legjobb feketét reprodukálni. Jelenleg egy 29'-os CRT-m van, ami 100Hz-es.

Szóval, előre is kösz az építő jellegű hozzászólásokat!

Ui: PM-ben szívesen várok tippeket is arra, hogy hol lenne érdemes megvásárolni eme terméket (olcsóbb, megbízható, stb.)

Ahogy Tigris is írta elég nehéz kimerítő választ adni, de néhány dolgot leírnék hátha segít:

Ha Tv nézésre ( földi antenna vagy kábel tv ), nem nagyon akarod használni és a dvd -t is hdmi -n keresztül nézed, akkor nem fogsz hatalmas különbségeket tapasztalni, nyilván más gyártónál más az lcd panel típusa is, emiatt a kép is de az, hogy ezek közül kinek mi tetszik már szinte ízlésbeli dolog.

Személy szerint Samsungot nem javasolnék, elég rosszak a szerviz tapasztalatok vele kapcsolatban, nagyon érdekes és idegesítő hibákat tud produkálni, az Lg egy fokkal jobb, persze a többi is elromolhat...

Írtad, hogy CRT -d van, arra készülj fel, hogy az LCD -knek más jellegű a képe, 1-2 oldallal ezelőtt kifejtettem erről a véleményem, egy normálisabb CRT -nek egyébként jobb feketéje van mint a kommersz LCD -knek.

A 100Hz működhet jól, ha igényes áramkörökből építik fel, a kommersz kategóriára nem ez a jellemző, egyébként közel sincs akkora jelentősége mint egy CRT esetén.

A válaszidő is fontos persze de ebben az esetben sem kell elhinni amit ráírnak a tv-re, a kiszemelt tv -n néz mondjuk focit és figyeld a láda "vonalát", vagy mondjuk forma 1 -et.

Vendég

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Nagyon nehéz ennyi tévéből kitalálni melyik a jobb...Sztem senki sincs aki mindet ismeri olyan szinten, h korrekt véleményt mondhatna róla....HD anyagokhoz, HD felbontás vagy FUll Hd tévé kell...Jómagam a Samsung tévék közül választanék...

havet79

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: havet79 »

Sziasztok!

Segítségre és tanácsra lenne szükségem!

Életem első LCD-je megvásárlása előtt állok, de tanácstalan vagyok, hogy melyik képernyő lenne a megfelelő számomra.

DVD és HD filmeket, elvétve DIVX-et szeretnék nézni a TV-n, néha PC-s játékokat rápakolni, még ritkábban TV-zni.

Kiválasztottam párat, ami árban maximum. Egy bizonyos webáruházat olvasgattam. Észrevételeket kérnék, hogy melyiket miért, melyiket miért nem! És ha van valakinek jobb ötlete, minden véleményt szívesen meghallgatok!

LG 42LH3000
LG 37LH3000
LG 37LH4000
Samsung LE40B530P7WXXH
Samsung LE37B530P7WXXH
Samsung LE37B550A5WXXH
Panasonic TX-L37S10E
Philips 42PFL5603D
Philips 37PFL7603D

Azzal sem nagyon vagyok tisztában, hogy az 5ms válaszidő elég gyors-e, nameg hajtsak-e a 100Hz-re, vagy sem. Melyik képes a legjobb feketét reprodukálni. Jelenleg egy 29'-os CRT-m van, ami 100Hz-es.

Szóval, előre is kösz az építő jellegű hozzászólásokat!

Ui: PM-ben szívesen várok tippeket is arra, hogy hol lenne érdemes megvásárolni eme terméket (olcsóbb, megbízható, stb.)

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Természetesen engem képminőség szempontjából érdekel a különbség. Van különbség a különböző sorozatok között vagy csak plusz felesleges kényelmi funkciókban és formavilágban különböznek illetve a konkrét 2 típus közti képminőség különbség érdekel.

Biztos, van képminőségbeli különbség, mert az újabb más típusú main board -al ( valszeg az lcd is más, bár ez nem tuti ) van szerelve, mivel a két tv-t együtt, egymás mellet még nem láttam ezért ezt pontosan nem tudom megmondani ennek mértékét, meg egy ekkora értékű készüléknél nem is szívesen tenném, mert azért ízlésbeli dolgok is játszhatnak.

Ha a google jól tudja akkor kb. 100e pénz a különbség a két tv közt, ( 570 és 670 körül ) akkora képminőségi különbség biztos nincs a két tv közt, ami érne ezt az árat, legalábbis nekem.

patcash
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: patcash »

Hatalmas különbségekre ne számíts a képminőség tekintetében, (erről egyébként lentebb írtam egy hosszabbat ) inkább szolgáltatásbeli különbségek vannak. Pl. valamelyik sam. lcd ( pontosan nem tom melyik, de új típus ) rendelkezik beépített szakácskönyvvel! talpmasszírozás útmutatóval! gyerekdalokkal! gyerekjátékokkal! ezekre nagy szükség van például Scorsese műveinek megtekintése közben, szóval inkább vicc kategória és parasztvakítás, ezek helyett inkább a képminőségen kellene gyúrni...  
Szóval az újabb nem jobb, csak van benne egy rakás felesleges funkció...

Természetesen engem képminőség szempontjából érdekel a különbség. Van különbség a különböző sorozatok között vagy csak plusz felesleges kényelmi funkciókban és formavilágban különböznek illetve a konkrét 2 típus közti képminőség különbség érdekel.

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hatalmas különbségekre ne számíts a képminőség tekintetében, (erről egyébként lentebb írtam egy hosszabbat ) inkább szolgáltatásbeli különbségek vannak. Pl. valamelyik sam. lcd ( pontosan nem tom melyik, de új típus ) rendelkezik beépített szakácskönyvvel! talpmasszírozás útmutatóval! gyerekdalokkal! gyerekjátékokkal! ezekre nagy szükség van például Scorsese műveinek megtekintése közben, szóval inkább vicc kategória és parasztvakítás, ezek helyett inkább a képminőségen kellene gyúrni...

Szóval az újabb nem jobb, csak van benne egy rakás felesleges funkció...

patcash
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Valaki világosítson már fel Samsung témában. Nem értem, hogy a különböző LCD  sorozatokat milyen koncepció alapján dobják piacra. Én úgy gondolnám, hogy minél magasabb sorozatú egy TV, annál újabb, jobb, mint az előző sorozat. Namármost, pl az osztrákoknál már a 8-as széria is kint van, ennek ellenére a samsung oldalukon az 5-6-7 sorozatot "new" termékként hirdetik. Az 5-ös sorozatnak nem pár éves típusoknak kellene lenniük?  :thnk:  
Valaki ismeri ennyire a Samsung TV-ket?

az újak is 4567 sorozatúak, csak b-sek a helyett, ami a tipusszámában benne van mpeg4 tunerrel

Aha... akkor a széria szám egy felszereltséget takar? Akkor egy 8-as szériás LCD-nek jobb felszereltsége és jobb képe is van, mint egy 7-es szériás TV-nek?

És mi van akkor, ha a 8-as szériában egy régebbi "A"-s típusú (pl LE-52A856) LCD-t hasonlítunk össze egy 7-es szériás új "B" típusú (pl: LE-52B750) készülékkel. Melyik a jobb? Tényleg érdekel a hozzáértők véleménye.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Valaki világosítson már fel Samsung témában. Nem értem, hogy a különböző LCD  sorozatokat milyen koncepció alapján dobják piacra. Én úgy gondolnám, hogy minél magasabb sorozatú egy TV, annál újabb, jobb, mint az előző sorozat. Namármost, pl az osztrákoknál már a 8-as széria is kint van, ennek ellenére a samsung oldalukon az 5-6-7 sorozatot "new" termékként hirdetik. Az 5-ös sorozatnak nem pár éves típusoknak kellene lenniük?  :thnk:  

az újak is 4567 sorozatúak, csak b-sek a helyett, ami a tipusszámában benne van mpeg4 tunerrel

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

patcash
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Valaki világosítson már fel Samsung témában. Nem értem, hogy a különböző LCD sorozatokat milyen koncepció alapján dobják piacra. Én úgy gondolnám, hogy minél magasabb sorozatú egy TV, annál újabb, jobb, mint az előző sorozat. Namármost, pl az osztrákoknál már a 8-as széria is kint van, ennek ellenére a samsung oldalukon az 5-6-7 sorozatot "new" termékként hirdetik. Az 5-ös sorozatnak nem pár éves típusoknak kellene lenniük? :thnk:

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Segítséget szeretnék kérni! Ismerősöm szeretne LCD tv-t venni, de nem valami horror árasat. Ehhez kérte a segítségem, én viszont még a jó öreg CRT-t nézem. 
A MM-ban most a Sharp LC-32SB25E 100eFt. Milyen vételnek számít? Van valakinek tapasztalata ezzel a tv-vel kapcsolatban?

Illetve várnám a javaslatokat, hogy ki mit ajánl. A lényeg, hogy főleg tv adást néznének rajta.

Előre is köszönöm a segítséget!

Szia!
Tv adáshoz szerintem jó választás lehet,nekem bejött a sharp bár nem ez a tipusom van.Ebben az árban még az lg 3000-t nézze meg.

az lg-t én is inkább ajánlom, ez a sharp modell nem az igazi

dh66e

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dh66e »

Segítséget szeretnék kérni! Ismerősöm szeretne LCD tv-t venni, de nem valami horror árasat. Ehhez kérte a segítségem, én viszont még a jó öreg CRT-t nézem. 
A MM-ban most a Sharp LC-32SB25E 100eFt. Milyen vételnek számít? Van valakinek tapasztalata ezzel a tv-vel kapcsolatban?

Illetve várnám a javaslatokat, hogy ki mit ajánl. A lényeg, hogy főleg tv adást néznének rajta.

Szia!
Tv adáshoz szerintem jó választás lehet,nekem bejött a sharp bár nem ez a tipusom van.Ebben az árban még az lg 3000-t nézze meg.

NoOne1976

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: NoOne1976 »

NoOne1976

Lcd, Led, Oled TV-k

NoOne1976

Lcd, Led, Oled TV-k

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

kösz,köszi,Akkor szerintetek az LC-LF és az LG között nincs jelentős képminőségbeli eltérés?

LC - LF ből az LF full hd-s, az nyílván drágább, ha találsz LC -t én azt venném a helyedbe, az LG tv-k közül ezeknek van a legjobb képe (ezért az árért), és sokkal megbízhatóbb mint az LG2000 -s széria.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

kösz,köszi,Akkor szerintetek az LC-LF és az LG között nincs jelentős képminőségbeli eltérés?

tv műsorról sztem szebb az lg 2000
tacskóban láttam 99-ért múltkor, annyiért jó vétel

Ernest
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Ernest »

kösz,köszi,
Akkor szerintetek az LC-LF és az LG között nincs jelentős képminőségbeli eltérés?
Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!Nem szretnék TV-t venni, de sajnos muszáj lesz.Tönkrement a 80 cmes 4:3-as crt tv-m a hálóban. A terv a következő: egyenlőre vennék egy legolcsóbb tv-t (eddig az ŰLG 82 LG2000-et néztem ki) ideiglenesen úg 6-8 hónapra. Majd később úgyis a Pana fullos plazma TH42PZ8 kerülne fel. Kérdés: Az LG sorozat után itt az LH : ez miben más?? csak drágább v. lényeges változás is van? Igaz minél kevesebbet akarok költeni (az LG2000 már 94-ért is van) Ki mit tud ajánlani?Esetleg egyéb ötletek?
Előre is kösz minden segítséget.

Az LH szériának ha jól emlékszem nagyobb a kontrasztaránya, de ha úgyis csak átmeneti megoldásnak kell akkor felesleges többet fizetned érte, csak többet buknál rajta amikor eladod. Egyébként az LG -k közül az LC - LF széria a legjobb ár érték arányban szerintem, nem tudom, hogy lehet-e még kapni.

lc és lf széria ha van beragadva 1-2 üzletben, akkor lesz, amúgy megszünt
az lh-s szériánál még az mpeg4 tunert emelik ki, de azt meg fölöslegesnek tartom, hacsak nem szoba,v tetőantennával tv-zel, és szeretnéd a bközt-es magdianyust digitálisan nézni

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!Nem szretnék TV-t venni, de sajnos muszáj lesz.Tönkrement a 80 cmes 4:3-as crt tv-m a hálóban. A terv a következő: egyenlőre vennék egy legolcsóbb tv-t (eddig az ŰLG 82 LG2000-et néztem ki) ideiglenesen úg 6-8 hónapra. Majd később úgyis a Pana fullos plazma TH42PZ8 kerülne fel. Kérdés: Az LG sorozat után itt az LH : ez miben más?? csak drágább v. lényeges változás is van? Igaz minél kevesebbet akarok költeni (az LG2000 már 94-ért is van) Ki mit tud ajánlani?Esetleg egyéb ötletek?

Az LH szériának ha jól emlékszem nagyobb a kontrasztaránya, de ha úgyis csak átmeneti megoldásnak kell akkor felesleges többet fizetned érte, csak többet buknál rajta amikor eladod. Egyébként az LG -k közül az LC - LF széria a legjobb ár érték arányban szerintem, nem tudom, hogy lehet-e még kapni.

Ernest
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Ernest »

Sziasztok!
Nem szretnék TV-t venni, de sajnos muszáj lesz.Tönkrement a 80 cmes 4:3-as crt tv-m a hálóban. A terv a következő: egyenlőre vennék egy legolcsóbb tv-t (eddig az ŰLG 82 LG2000-et néztem ki) ideiglenesen úg 6-8 hónapra. Majd később úgyis a Pana fullos plazma TH42PZ8 kerülne fel. Kérdés: Az LG sorozat után itt az LH : ez miben más?? csak drágább v. lényeges változás is van? Igaz minél kevesebbet akarok költeni (az LG2000 már 94-ért is van) Ki mit tud ajánlani?Esetleg egyéb ötletek?
Plazmák : Panasonic TH42PZ-8, TH42PA-20 , Projektor:Sony HS50, motoros vászonnal, Player: Denon3910, Recorder:Panasonic DMR-RH52 , Receiver: Marantz SR7300, Végfokok: 5 monoblokk:2db Marantz MA700 - Frontokra,3 db MA500 center+surroundra, Hangfalak: Von Schweikert VR4 JRII Klipsch Epic CF-4, RC-35, RS-35, Kábel : Monster M Biwire, Kácsa komponens 15m, HDMI 15m....stb

Bruno
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Bruno »

Köszönöm mégegyszer.
Nagyon szivesen!Ha megengedhetném magamnak,már rég ficegne egy 5090-es is a nappalimban.De "sajnos" jelenleg be kell érnem a második legjobb TV-vel/5080-as/.
Ezek a LED-es Samsung "csodák" meg valóban mutatósak,de egy 40"-os tv-ért majdnem 500 pénzt elkérni.............. -lesz ez 200-is,addigra be is érik!
Ráadásul a káva széleinél körbe,mintha fényesebben világítana a panel.

PLAZMA :Pioneer 5080XA * Panasonic TX-P42G20 * CRT :Grundig Elegance TV-DVD Combo
ERŐSTŐ :Denon 1306 * BLU-RAY :LG BD350V * DVD :Panasonic S52
HANGFALAK :Wharfedale Valdus 2db 400-as,2 db 200-as * Jamo Center * Jamo Subwoofer
MEDIA :ASUS O!PLAY HDP-R1 * WD GreenPower 1TB * WDTV HD Media Player
Samsung Story Station 2x1,5TB+1TB * WD MY PASSPORT 500GB White+320GB Black

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”