Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

sziasztoklenne egy furcsa kérdésem: a plazma tv-t is fele lehet szerelni dönthető falikonzolra?
TH-37PV80 típust szeretném fellógatni ilyen módszerrel

esetleg ha tudnátok valamilyen konzolt ajánlani

köszi

miért ne lehetne?

hama például jó választás lehet, szinte mindenhol lehet kapni a falitartóikat, de szerintem bemész a legközelebbi gazdaságos tacskóba, médiába, stb-be és max 20 ropiért elég korrekt anyagokat lehet már kapni

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

zsola
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: -4

Plazma

Hozzászólás Szerző: zsola »

sziasztok
lenne egy furcsa kérdésem: a plazma tv-t is fele lehet szerelni dönthető falikonzolra?
TH-37PV80 típust szeretném fellógatni ilyen módszerrel

esetleg ha tudnátok valamilyen konzolt ajánlani

köszi

esgé
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: esgé »

Sziasztok,lcd vásárláshoz szeretnék segítséget kérni tőletek. A kiszemeltem egy Philips 42PFL7603D márkájú lcd tv. Sajnos a neten nem találtam róla semmilyen tesztet. Ha esetleg volna valamelyikkőtöknek erről a típusról valamilyen tapasztalata, és azt megosztaná velem, nagyon megköszönném! :kiraly:   

Szevasz! Itt csak plasmákról kérdezz, mert ez egy plasma topik.

Igen most már látom, elnézést kérek...vmiért azt hittem, hogy az lcd-s topicban vagyok :lol!:
Jelenleg egy plazmát nyúzok vagy 3 éve , a legnagyobb megelégedésemre, csak azért gondolkodtam el ezen az Philips lcd-n, mert nagyon tetszik a dizájnja, viszont semmit nem tudok róla. No akkor megyek át a másik topicba :lol!: Még 1xer bocs

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Sziasztok,lcd vásárláshoz szeretnék segítséget kérni tőletek. A kiszemeltem egy Philips 42PFL7603D márkájú lcd tv. Sajnos a neten nem találtam róla semmilyen tesztet. Ha esetleg volna valamelyikkőtöknek erről a típusról valamilyen tapasztalata, és azt megosztaná velem, nagyon megköszönném!   :lol!:  :lol!:

LCD
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=6541

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

Poro

Plazma

Hozzászólás Szerző: Poro »

Sziasztok,lcd vásárláshoz szeretnék segítséget kérni tőletek. A kiszemeltem egy Philips 42PFL7603D márkájú lcd tv. Sajnos a neten nem találtam róla semmilyen tesztet. Ha esetleg volna valamelyikkőtöknek erről a típusról valamilyen tapasztalata, és azt megosztaná velem, nagyon megköszönném! :lol!: :lol!:

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: DJM »

Az egyik ottlévő ember megint ontotta a hülyeségeket, hogy a kis kiadók szar lemzeivel van a gond, meg 7,5GB van a 4,7-es lemezen. A kis szar kiadó az Intercom és a Star Wars dealer, a lemezek meg ugye 2 rétegűek. Ráadásul ugyanazon lemezek nyáron jók voltak, most meg szar a kép. Na ezekre csak hallgatott. Makogott még a felbontásról, hogy a PV60-nak mindegy, tökéletes a képe. Hozott demo lemezt ami majd istenkirály lesz, majd fél perc múlva közölte, ez mégsem olyan jó Pana demo lemez :kiraly: Eközben a szerelő szaki csak állt és meg se szólalt :lol!: Pár hónapig hajtom a tv-t, ha beszarik, most tegye meg :lol!:

Igen, én is a szerviztől félek. Normális hozzáállású és tudású szerviz esetén ez vszínűleg egy orvosolható hiba (ahogy nyugaton láttuk is), de ha ilyen agytrösztök nyúlnak hozzá attól tartok, hogy rosszabb lesz, mint volt. Várom a hétvégi teszted eredményét. Esetleg, ha tudnál pár címet, időt írni milyen filmmel tesztelted előtte és most megköszönném.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

szobik
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: szobik »

Szia! 
Vmi előrelépés az ügyben? Hol tartasz most, mi a helyzet?
Bármi infó érdekelne, mert most az én TV-mel is csak helyben topogás van.

Írtam éjjel, de elszállt. A lényeg, állítólag frissítették szoftveresen, a szervízben kicsit jobbnak is tűnt, de lehet, hogy csak jobbnak akrtam látni. Majd hétvégén kiderül, bekukkantok a szervízmenübe is.
Az egyik ottlévő ember megint ontotta a hülyeségeket, hogy a kis kiadók szar lemzeivel van a gond, meg 7,5GB van a 4,7-es lemezen. A kis szar kiadó az Intercom és a Star Wars dealer, a lemezek meg ugye 2 rétegűek. Ráadásul ugyanazon lemezek nyáron jók voltak, most meg szar a kép. Na ezekre csak hallgatott. Makogott még a felbontásról, hogy a PV60-nak mindegy, tökéletes a képe. Hozott demo lemezt ami majd istenkirály lesz, majd fél perc múlva közölte, ez mégsem olyan jó Pana demo lemez :lol!: Eközben a szerelő szaki csak állt és meg se szólalt
Pár hónapig hajtom a tv-t, ha beszarik, most tegye meg :lol!:
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE

esgé

Plazma

Hozzászólás Szerző: esgé »

Sziasztok,
lcd vásárláshoz szeretnék segítséget kérni tőletek. A kiszemeltem egy Philips 42PFL7603D márkájú lcd tv. Sajnos a neten nem találtam róla semmilyen tesztet. Ha esetleg volna valamelyikkőtöknek erről a típusról valamilyen tapasztalata, és azt megosztaná velem, nagyon megköszönném! :lol!: :lol!:

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Ma hívtak a szervízből, hogy a PV60 tökéletes. TV adásnál nincs gond, dvdnél pedig a beküldött cd a hibás, mert agyontömörített/7,5GB/. A "hibás" lemez a "24" 3.évadból való eredeti dvd. Elmondtam a telefonba is, hogy ez gyári dvd, aminek hatására jött a következő telefon és a számomra nem kielégítő válasz:Hiába eredeti műsoros dvd-k, a tömörítettség miatt a hdmi kihozza a képhibákat. Scarton már nem lesz látható, főleg ha hagyományos tv-n nézem A tv hibátlan. Amikor megemlítettem a PV60 estében típushibának tekinthető purple snaket, és a neten látható eseteket, meg sem hallotta.

Szia!

Vmi előrelépés az ügyben? Hol tartasz most, mi a helyzet?
Bármi infó érdekelne, mert most az én TV-mel is csak helyben topogás van.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Arról nem volt szó, hogy hanyadik generációs a plazma.
Nem akartam vagánykodni, hogy ilyen van :kiraly:

És abban már ugye MPEG4 full HD DVB tuner van? A külön tuneres ?
Mert az én 436-osonban sajna MPEG2-es a digitális tuner, és semmire sem tudom használni. Mint sokan mások a régebbi készülékek tulajdonosai közül.

vagyunk így páran, de nem gáz, mert úgyis egy merevlemezes set top box 1000x többet ér bármelyik mpeg4-es tunernél

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hozzászólás Szerző: moja »

És abban már ugye MPEG4 full HD DVB tuner van? A külön tuneres ?Mert az én 436-osonban sajna MPEG2-es a digitális tuner, és semmire sem tudom használni. Mint sokan mások a régebbi készülékek tulajdonosai közül.

Ja Mpeg4-es DVB-T és DVB-S, csak antenna vagy parabolatányér kell fejjel és már mehet is a digitális adás kár Mpeg2-ben akár Mpeg4-ben van kódolva. :kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 6

Plazma

Hozzászólás Szerző: Imre07 »

És abban már ugye MPEG4 full HD DVB tuner van? A külön tuneres ?
Mert az én 436-osonban sajna MPEG2-es a digitális tuner, és semmire sem tudom használni. Mint sokan mások a régebbi készülékek tulajdonosai közül.

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Itt az angol oldal linkje:
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... -menu.html

Sajnos Mikinek igaza van, a 9-ik generációs Kuro plazmáknak nem lehet belépni a szervízmenüjébe. 8-ik generációig simán megy...

Azért mindenkinek köszönöm a segítséget!!! :kiraly:

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Na ma kaptam infot...állítólag a saját távirányítóval nem lehet belépni, csak a szervíz távirányítóval.... 
Mivel jó ismerősöm a szervizes, és úgy kérdeztem, mintha  a mi saját készülékünkbe szeretnék belépni, nem hiszem, hogy linkelt....

sajnálom..

üdv
Miklós

Az badarság, hogy saját távjával nem lehet belépni.
Annak menni kell a saját távjával ! Nekem 436-osom van, a fenti módszerrel műkszik. Elsőre nem ment, de másodokra igen. Egyébként az angol fórumon is ez van megadva. A pio kezelésije nyílván nem adja meg!

Itt az angol oldal linkje:
http://www.avforums.com/forums/plasma-t ... -menu.html

Imre07
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Plazma

Na ma kaptam infot...állítólag a saját távirányítóval nem lehet belépni, csak a szervíz távirányítóval.... 
Mivel jó ismerősöm a szervizes, és úgy kérdeztem, mintha a mi saját készülékünkbe szeretnék belépni, nem hiszem, hogy linkelt....

sajnálom..

üdv
Miklós

Az badarság, hogy saját távjával nem lehet belépni.
Annak menni kell a saját távjával ! Nekem 436-osom van, a fenti módszerrel műkszik. Elsőre nem ment, de másodokra igen. Egyébként az angol fórumon is ez van megadva. A pio kezelésije nyílván nem adja meg!

Streamaudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Plazma

Hozzászólás Szerző: Streamaudio »

Mivel jó ismerősöm a szervizes, és úgy kérdeztem, mintha a mi saját készülékünkbe szeretnék belépni, nem hiszem, hogy linkelt....

sajnálom..

üdv
Miklós
Stream Audio Kft.
1142 Budapest Szatmár u. 54/b
www.streamaudio.hu

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Plazma

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Pioneer Plasma Service menu

Make sure the plasma and the media box is in standby.
Press DISPLAY on the remote (just press, do not hold)
Wait 3 seconds
Press LEFT, UP, LEFT, RIGHT and POWER (on the remote)
If done correctly, the plasma turns on and the INFORMATION page is displayed
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Google -ba beírod, hogy pioneer service menu ( javaslom az első találat megtekintését)
Köszi, de sajnos ebben a témában google nem a barátom...
Amit kihozott, az sajnos nálam nem működött, ezért is mertem kérdezni, hátha valakinek nagyobb tapasztalata van.

rudulf: Köszi!Kérdezek tőlük, ők segítőkészek!!

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Nem tudja valaki megmondani, hogy a Pionner TV-kbenplazmákban szervizmenübe hogy lehet bemenni? Kiváncsi vagyok én is az üzemórára. :kiraly:
Valaki erre valami ötlet?

Google -ba beírod, hogy pioneer service menu ( javaslom az első találat megtekintését)

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 46

Plazma

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Kérdezd a Streamaudio-t...
RoksanXerxes/OriginLiveSilver/OrtofonHMC30,Audiomeca/Mephisto1,SonerAudio/nagy DAC,előfok,végfok,SL1hangfal,SonusFaberElectaAmateur2,SL1hangfal,DevialetExpert250PROHighwire/1100összekötô,JPS/DigitalAC,SonerAudio/DACtápkábel,HarmonicTechnology/MagicésMagicTweeterhangfal,Magic,AC10táp

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Nem tudja valaki megmondani, hogy a Pionner TV-kbenplazmákban szervizmenübe hogy lehet bemenni? Kiváncsi vagyok én is az üzemórára. :kiraly:
Valaki erre valami ötlet?

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Ma hívtak a szervízből, hogy a PV60 tökéletes. TV adásnál nincs gond, dvdnél pedig a beküldött cd a hibás, mert agyontömörített/7,5GB/. A "hibás" lemez a "24" 3.évadból való eredeti dvd. Elmondtam a telefonba is, hogy ez gyári dvd, aminek hatására jött a következő telefon és a számomra nem kielégítő válasz:Hiába eredeti műsoros dvd-k, a tömörítettség miatt a hdmi kihozza a képhibákat. Scarton már nem lesz látható, főleg ha hagyományos tv-n nézem :kiraly: A tv hibátlan. Amikor megemlítettem a PV60 estében típushibának tekinthető purple snaket, és a neten látható eseteket, meg sem hallotta. Közölte, döntsem el, hogy kihozzák így a készüléket és átveszem, vagy fogyasztóvédelemhez fordulok inkább. Érdekes, hogy a szállító D-panel- illetve készülékcserét emlegetett.
Azt hiszem nem sok lehetőségem maradt, levél a szervíznek, az importőrnek és a fogyasztósoknak. Mindez garancia időn belül működik így

Szia!

Itt az idő, hogy összefogjunk. Én ma beszéltem a Panasonic Mo. szervízvezetőjével. Vagy 5-ször elismételtette velem a purple snake hibát, mert ezt még nem hallotta. Lila sávosodásról igen, de az higgyem el már az elején is megvolt csak a fórumokon oltogatjuk egymást és elkezdünk hibákat látni. Ez minden plazmánál megvan és csak extrém közelről látszik 3m-ről nem. Hiába mondtam neki, hogy én előbb vettem észre a hibát, és azután kerestem meg hozzá a fórumokat, melyek szintén az általam észrevett, de korábban nem is hallott hibáról szólt. De azért azt is mondta, hogy szoktak ilyen esetben szoftver frissítést csinálni (ugye a nem létező esetben!), de D-boardot nem cserélnek. Azt is mondta, hogy szoftver csere után a lila sávosodás megszűnik (pedig ugye nincs is!), de a kép életlenebb lesz. Azt is mondta, hogy ez soha sem volt típusbetegség csak a fórumok kiáltották ki annak. Na ott éreztem úgy, hogy mindegy mit veszünk, Mo.-n a márka sem márka. Nem fogom annyiban hagyni én sem, elmondtam neki, hogy nem ma jöttem le a falvédőröl és ha a fórumokon fekete kockákat láttak volna, én akkor is az én lila foltos hibámmal telefonáltam volna. Úgy váltunk el, hogy megígérte visszahívnak és megpróbálnak vkit kiküldeni a hozzám legközelebb eső szervizből. Félek csak a kifogások készülnek el az 1-2 napban.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hasonlóan jártam az ünnepek alatt, igaz, nekem PV60 van és még éppen garis. Szervízt hívtam, jöttek. Purple snakeről nem hallottak, de mikor megmutattam a hibát, felismerték és D-panel cserét említett a srác. Szofterfrissítést feleslegesnek tartotta, mondván attól jobb nem lesz, de majd a szervíz megmondja a tutit. Elvitték, a szervízben aztán megvizsgálták, hibát nem láttak és kiküldték a készüléket-hiába mondta a szállító, hogy ők is látták nálam a problémát. Megutaztatták a tv-t és most lemezzel együtt vitték vissza, hogy a szervizember is lássa a konkrét esetet. A szállító szerint, ha a D-panel csere nem segít, akkor cserés a cucc. Ha ez így menne, örülnék... Gari nélkül viszont elég kellemetlen lehet a helyzet, mert akkor már a reklamálás süket fülekre találhat.

Ma hívtak a szervízből, hogy a PV60 tökéletes. TV adásnál nincs gond, dvdnél pedig a beküldött cd a hibás, mert agyontömörített/7,5GB/. A "hibás" lemez a "24" 3.évadból való eredeti dvd. Elmondtam a telefonba is, hogy ez gyári dvd, aminek hatására jött a következő telefon és a számomra nem kielégítő válasz:
Hiába eredeti műsoros dvd-k, a tömörítettség miatt a hdmi kihozza a képhibákat. Scarton már nem lesz látható, főleg ha hagyományos tv-n nézem A tv hibátlan. Amikor megemlítettem a PV60 estében típushibának tekinthető purple snaket, és a neten látható eseteket, meg sem hallotta. Közölte, döntsem el, hogy kihozzák így a készüléket és átveszem, vagy fogyasztóvédelemhez fordulok inkább. Érdekes, hogy a szállító D-panel- illetve készülékcserét emlegetett.
Azt hiszem nem sok lehetőségem maradt, levél a szervíznek, az importőrnek és a fogyasztósoknak. Mindez garancia időn belül működik így :baby:

kicsit off itt, de azért leírom: samsung dvdp181-esből vagy 40 db-ot eladtunk decemberben, ennek közel felét visszahozták, ill. szervízbe vitték, mert a gyári dvd-ken kívűl(igaz azt is 25-30 másodpercig töltve ) mást nem olvasott be
erre a kedves samsung szervíz azt mondta, hogy dvd-t lejátsza, nem??? :kiraly: :kiraly:
főnök jóindulatán múlott, hogy ezek a lejátszók végül ki lettek cserélve

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”