Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Az lehet, hogy a gyári tesztelések miatt van, én emiatt nem cserélném ki.
Szia! Az első három plazmám nullásan érkezett!!
De a fő indokom az 1db pirosan világító pixelhiba, szerintem inkább ez lehet az oka hogy valaki visszavitte már.
- orionr
- V.I.P.
- Értékelés: 41
Plazma
Standby állapotban az info, menu, mute, power, gombokat megnyomni egymás után. Kilépés: kikapcsolás.
Köszönöm szépen!
Ezekszerint tegnap amikor kihozták, már 13 óra volt benne!!
Hétfőn már kérem is a cserét az ED.-től!
Azt mondták hogy telefonos rendelés esetén 8 nap a vásárlástól való elállás lehetősége.
Az lehet, hogy a gyári tesztelések miatt van, én emiatt nem cserélném ki.
Plazma
Standby állapotban az info, menu, mute, power, gombokat megnyomni egymás után. Kilépés: kikapcsolás.
Köszönöm szépen!
Ezekszerint tegnap amikor kihozták, már 13 óra volt benne!!
Hétfőn már kérem is a cserét az ED.-től!
Azt mondták hogy telefonos rendelés esetén 8 nap a vásárlástól való elállás lehetősége.
Plazma
Sziasztok! Egy samsung PS50A656 szerviz menübe szeretnék bepillantani, hogy megtudjam, mennyit üzemelt már az "új" plazmám.
Ha tud valaki, kérem segítsen! Előre is köszönöm!
Plazma
Sziasztok!
Egy samsung PS50A656 szerviz menübe szeretnék bepillantani, hogy megtudjam, mennyit üzemelt már az "új" plazmám.
Ha tud valaki, kérem segítsen! Előre is köszönöm!
Plazma
Lepaszoltam a samsungot, inkább Panasonic lesz a tipusa TH-50PY800P. Alig várom, hogy hétfő legyen, hogy elmenjek érte. :lol!: Ma el kellett mennie németbe.
Te vagy az én emberem!!!Már egy ideje szemezgetek én is a 800-assal,de sem tesztet,sem felhasználói véleményt nem olvastam még róla.Remélem,ha meglesz,beszámolsz a tv-ről!
Ha meglesz hétfőn, hírrel szolgálok. :lol!:
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
Plazma
Lepaszoltam a samsungot, inkább Panasonic lesz a tipusa TH-50PY800P. Alig várom, hogy hétfő legyen, hogy elmenjek érte. :lol!: Ma el kellett mennie németbe.
Te vagy az én emberem!!!Már egy ideje szemezgetek én is a 800-assal,de sem tesztet,sem felhasználói véleményt nem olvastam még róla.Remélem,ha meglesz,beszámolsz a tv-ről!
Plazma
Tv: Sharp Aquos LC-60LE635E FullHD LED Blu-ray és Média: Pioneer BDP-140 BD(3D) ISO, FLAC, MKV, MULTI Region, 13TB Konzol: Sony Playstation3 500GB Erőlködő: Pioneer VSX-LX50 THX Select2 Hangfalak: B&W DM603, B&W LCR6 S2 Mélyláda: B&W ASW 650
Plazma
Készülék vásárlásnál én nem a gyártó katalógusában leírtakra hagyatkoznék. Az általában egy nagyon jól hangzó himnusz. Meg kell nézni mit tud olyan helyzetben ahogyan-amivel használni kívánjuk. Lesz ami nem fog tetszeni!
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Plazma
ez a furcsa benne, hogy a magasabb kategóriás gép butább lenne valamiben
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Plazma
Hol olvastad ezt? Samsung oldalán nem irja...
http://www.samsung.com/hu/consumer/deta ... 2A451P1XXC
A szemnél is gyorsabb
A Samsung 100Hz Motion Plus technológiája nemcsak megismétli a képeket, hogy megnövelje a képkockák számát, hanem intelligens módon felméri a képen látható mozgást, majd létrehoz egy újabb képkockát és beszúrja azt a többi közé, hogy a nézőnek még kényelmesebb tévézésben lehessen része. Az áthidaló képkockák alkalmazásával a kép hibátlan marad, a mozdulatok élénkebbé válnak, valamint a filmek és sportesemények elmosódó képei is sikeresen kiküszöbölhetők. A SAMSUNG Plazma TV-k 450-es sorozatához tartozó készülékek a leggyorsabb mozdulatokat is pontosan és tisztán jelenítik meg.
451-esnél irja, de viszont 551-esnél nem. Szóval nem értem.
http://www.samsung.com/hu/consumer/deta ... A551S2RXXC
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
http://www.samsung.com/hu/consumer/deta ... 2A451P1XXC
A szemnél is gyorsabb
A Samsung 100Hz Motion Plus technológiája nemcsak megismétli a képeket, hogy megnövelje a képkockák számát, hanem intelligens módon felméri a képen látható mozgást, majd létrehoz egy újabb képkockát és beszúrja azt a többi közé, hogy a nézőnek még kényelmesebb tévézésben lehessen része. Az áthidaló képkockák alkalmazásával a kép hibátlan marad, a mozdulatok élénkebbé válnak, valamint a filmek és sportesemények elmosódó képei is sikeresen kiküszöbölhetők. A SAMSUNG Plazma TV-k 450-es sorozatához tartozó készülékek a leggyorsabb mozdulatokat is pontosan és tisztán jelenítik meg.
Plazma
keveri az lcd-vel, most télleg utánamásztam neten is, már a 451-es sorozat is tudja a 100 hz-et
lcd-nél télleg a 656-tól fölfelé van 100hz
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
Hétvégén mehetek érte, majd kiderül. Egyébként voltam bent az euronicsban és csak 42-es 411-es tipusban volt, és elég jó képe volt, ment valami demó anyag.Kérdeztem az eladótól, csak 75 hertz-es. 6-os sorozattól van 100 hertz.
keveri az lcd-vel, most télleg utánamásztam neten is, már a 451-es sorozat is tudja a 100 hz-et
lcd-nél télleg a 656-tól fölfelé van 100hz
Plazma
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen PS-50A551 S3R? Tudom, hogy nincs 100 hertz benne, plazmákba is érzékelhető, ha nincs benne? Most vennék először plazmát, eddig csak lcd-im volt.
leírása alapján nem rossz, plazma tv 100hz nélkül?
neten néztem, ott sem írják mellé, pedig még az alap-plazmák is tudják...
sztem benne kell, hogy legyen
képét nézd meg sztem, lcd-hez képest tv-ről tuti szebb lesz, valami blu-ray demót is nézzél meg rajta
Hétvégén mehetek érte, majd kiderül. Egyébként voltam bent az euronicsban és csak 42-es 411-es tipusban volt, és elég jó képe volt, ment valami demó anyag.
Kérdeztem az eladótól, csak 75 hertz-es. 6-os sorozattól van 100 hertz.
- oriza triznyák
- V.I.P.
Plazma
Sziasztok!
Szerintetek ez milyen PS-50A551 S3R? Tudom, hogy nincs 100 hertz benne, plazmákba is érzékelhető, ha nincs benne? Most vennék először plazmát, eddig csak lcd-im volt.
leírása alapján nem rossz, plazma tv 100hz nélkül?
neten néztem, ott sem írják mellé, pedig még az alap-plazmák is tudják...
sztem benne kell, hogy legyen
képét nézd meg sztem, lcd-hez képest tv-ről tuti szebb lesz, valami blu-ray demót is nézzél meg rajta
Plazma
Sziasztok!
Plazma
Sziasztok
Nagy gondom van és ebben szeretném a hozzáértő kollegák véleményét kikérni.
tv.: 127cm full plasma 1080p samsung, DVD Pio.555 felskáláz 1080p re.
a gond.: összekötöm hdmi kábellel a cuccost és ahogy a DVD t feltolom az alap 760 rol az 1080 ra a dvd menüképe rögtön keményem szellemklpes lessz, s vélhetően ezért a képen sem látok javulást...sőt / :lol!:
Ha lenne ötletetek erre,azt nagyon megköszönném mert ez így elég elkeserítő !
Burt
Plazma
Egész hétvégén a régi fórumbejegyzéseket olvastam, főleg a purple snake ha visszatért ezek érdekeltek nagyon.
Na, nézegettem a pv60-t, és egész jónak tűnik a dolog. Ha nagyon figyelem, akkor persze látok a nagyobb, világos illetve sötét felületeken színátmeneti hibákat, de az a durva bíbor-zöld falonmászó, arcot betakaró borzalom mondhatni megszűnt. Természetesen nincs hibátlan kép a "selejt" dvd-kkel, de a kigyók szinte mind eltűntek.Az említett széteső, kockás-blokkos jelenség meg tizedannyira sem zavaró, így most hajtom a tv-t, aztán meglátjuk mi lesz vele.
A próbált filmek: 24. 3,4 évad végig durván kígyózott falon, arcon.
Sithek bosszúja, visszaszámlálóval: -1:45:00, -1:40:30, -1:11:50
ezeknél némi színátmenet maradt a kígyókból, de ég és föld a különbség, pl. nincsenek többszínű arcok
Karib-tenger 3. :tömeges akasztásnál az égen kígyóztak, ez speciel megmaradt most is, a sárgák fürdőjénél viszont eltűnt a bíbor-zöld arc.
Remélem sikerrel jársz
A tesztet megkeresem, és átküldöm priviben vagy mailben
Ha nem vagyok pofátlan, nekem is küld el légyszives. Köszönöm.
Sound & Vision :
Marantz- Sony - Playstation - XOX
Plazma
Na, nézegettem a pv60-t, és egész jónak tűnik a dolog. Ha nagyon figyelem, akkor persze látok a nagyobb, világos illetve sötét felületeken színátmeneti hibákat, de az a durva bíbor-zöld falonmászó, arcot betakaró borzalom mondhatni megszűnt. Természetesen nincs hibátlan kép a "selejt" dvd-kkel, de a kigyók szinte mind eltűntek.Az említett széteső, kockás-blokkos jelenség meg tizedannyira sem zavaró, így most hajtom a tv-t, aztán meglátjuk mi lesz vele.
Köszönöm, nagyon rendes vagy.
Akkor amivel engem ijesztgettek, hogy rosszabb lesz a kép (életlenebb), egyáltalán nem igaz?
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Plazma
Egész hétvégén a régi fórumbejegyzéseket olvastam, főleg a purple snake ha visszatért ezek érdekeltek nagyon.
A próbált filmek: 24. 3,4 évad végig durván kígyózott falon, arcon.
Sithek bosszúja, visszaszámlálóval: -1:45:00, -1:40:30, -1:11:50
ezeknél némi színátmenet maradt a kígyókból, de ég és föld a különbség, pl. nincsenek többszínű arcok
Karib-tenger 3. :tömeges akasztásnál az égen kígyóztak, ez speciel megmaradt most is, a sárgák fürdőjénél viszont eltűnt a bíbor-zöld arc.
Remélem sikerrel jársz
TV: Panasonic 42PV60 DVD író : Panasonic DMR-EH57 DVD:Panasonic S-100 CD: Cambridge Audio 540 Video: Thomson VTH6210 AVR: Yamaha RX-V657 Front: Dali Concept6 Center: Concept center Surround: Concept1 Sub: Heco Vitas30A Stereo: NAD C325BEE
Plazma
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Gondolkozom egy Thomson projektoros tv-n(46JH67E), használt. Van vkinek tapasztalata erről a típusról?
Pontosan le tudná írni nekem vki, hogy mi is ez a projektoros tv??(azt tudom, hogy a projektor kivetítő, de azt nem hogy milyen elven is működik ez a rendszer. Olvastam egy pár hozzászólást, onnan értesültem(ha jól értelmeztem), hogy vmilyen kis "lámpa" van benne ami 5-10e órát bír aztán cserélni kell, ami igen ktg.-es?? Hogy van ez/nagyon nem vagyok képbe.
Előre is köszi a segítséget.
Plazma
Írtam éjjel, de elszállt. A lényeg, állítólag frissítették szoftveresen, a szervízben kicsit jobbnak is tűnt, de lehet, hogy csak jobbnak akrtam látni. Majd hétvégén kiderül, bekukkantok a szervízmenübe is.....
Sziasztok.
Egész hétvégén a régi fórumbejegyzéseket olvastam, főleg a purple snake ha visszatért ezek érdekeltek nagyon. Találtam egy érdekes hozzászólást és ebben kérném a segítségeteket.
Vki írta, hogy szedett le a netről egy purple snake teszt dvd-t. Na ez érdekelne engem, bárkinek ha megvan, vagy tud elérhetőséget, feltudná tenni vhová, kérem jelentkezzen, segítsen, mert szervíz előtt állok a problémával és minél meggyőzőbben szeretném bizonyítani a problémát, mert egyelőre úgy érzem, hogy csak hülyének néznek.
Köszönöm a segítséget.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Plazma
sziasztoklenne egy furcsa kérdésem: a plazma tv-t is fele lehet szerelni dönthető falikonzolra?
TH-37PV80 típust szeretném fellógatni ilyen módszerrel
esetleg ha tudnátok valamilyen konzolt ajánlani
köszi
http://sound.atctrade.com/hun/
Bal oldalon lenn álványok: pl PSW116L
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Plazma
sziasztoklenne egy furcsa kérdésem: a plazma tv-t is fele lehet szerelni dönthető falikonzolra?
TH-37PV80 típust szeretném fellógatni ilyen módszerrel
esetleg ha tudnátok valamilyen konzolt ajánlani
köszi
Hogyne lehetne! Nekem ezzel van a 107-es plasmám a falra rakva, csak a nagyobbik, de így néz ki: http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_el ... de_ml_p12/