Épp ezért aggódok kicsit azért, hogy a Chromecast megoldja-e a problémát. A routeren mindenesetre ugyanakkora terhelést jelent.robi20064 írta: ↑2019.04.02., kedd 16:38Egyik Chromecast-on sincs elotelepitett app, ezek egyszeru streamerek. A telefonra vagy a tabletre fel kell tenni az HBO GO appot. A plusz talan az hogy egy rakas alkalmazas ismeri/tamogatja a platformot, stabil, folyamatosan erkeznek hozza frissitesek es akar a PC-s Chrome bongeszo kepet is ki tudod igy tenni tv-re. A konkret Sony tv kepessegeit nem ismerem.Aszpirin írta: ↑2019.04.02., kedd 15:49Csak hogy megértsem: a Chromecast 3-on előretelepített HBO GO kliens is fut? (Az AppleTV esetén ez így van, nem kell semmi egyéb hozzá, sem telefon, sem szgép, hogy HBO GO-t nézz).robi20064 írta: ↑2019.04.01., hétf. 23:33
Jaaa vagy ugySzoval eddig a telorol/tabletrol streameltel a tv-re. Ha szinte mindened droidos akkor vagy Chromecast 3 , ha kell hogy 4k-t is tudjon akkor Chromecast Ultra. Elony hogy ha tv-t cserelsz ez akkor is mukodni fog, sot ha tobb tv van otthon akkor mozgathad is amelyikbe eppen kellene
Alternativa lehet az Apple TV, de azzal nekem nincs szemelyes tapasztalatom.
(Ha a Chromecast-on nincs rajta futó HBO GO kliens, akkor nemigazán értem, mitől lenne jobb erre streamelni, mint direktben a tévére)
Stream útja most (ami szakadozik): Internet ----> Router ----> tablet/teló -----> Router -----> okostévé
Stream útja Chromecast-tal: Internet ----> Router ----> tablet/teló -----> Router -----> Chromecast -(HDMI)-> tévé
Stream útja AppleTV-vel: Internet ----> Router ----> AppleTV -(HDMI)-> tévé
Ha a router igénybevétele a probléma, akkor esélyes, hogy a Chromecast nem fogja megoldani a szakadozást.
Az általam javasolt AppleTV 3gen-nel viszont a sokkal kevésbé veszi igénybe a routert.
A Chromecast megoldja a dolgot, ha a szakadozás az okostévé aircast-funkciójának hibája miatt van.
De az AppleTV is megoldja ezt.
A Chromecast szintén nem oldja meg a dolgot, ha a szakadozás a tablet/teló miatt van.
Az AppleTV ezt is megoldja.
De úgy látom, elkéstem ezzel... no majd meglátjuk, hogyan válik be a Chromecast.