Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Pana tv nél nem tudjátok hogy tudnám belőni, hogy ne a TV legyen az alapértelmezett ha bekapcsolom hanem a upc vevő?mindig át kell kapcsolni és idegesítő mert két kapcsoló kell a cucchoz
erre valaki?
no valaki?
Plazma
helló azt kérdezném ha a 2éves kis pana plazmám üvegét eddig plazmaspray-al tisztitottam. két gyerek gyilkolja a tv-t össze is karcolták már sajnos az üveget.naponta fujkálom h életben tartsam..
tehát tisztithatom sima clinnel az üveget?
köszi
Kicsit bővíteném ezt kérdéskört:
A plazma eleje üveg vagy valami plexi?
Mivel az enyémen is van némi 'karcolásszerű", lehet ezt polirozni?
Üdv
Rag
én sima ablaktisztítóval szoktam mosni, bár nem karcos.
és plexi van az enyémen olyat még nem is láttam ami üveg
Plazma
helló azt kérdezném ha a 2éves kis pana plazmám üvegét eddig plazmaspray-al tisztitottam. két gyerek gyilkolja a tv-t össze is karcolták már sajnos az üveget.naponta fujkálom h életben tartsam..
köszi
Kicsit bővíteném ezt kérdéskört:
A plazma eleje üveg vagy valami plexi?
Mivel az enyémen is van némi 'karcolásszerű", lehet ezt polirozni?
Üdv
Rag
Sztereó: Project turntable, Pioneer N-50, Pioneer PDS-901
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Pointe Amplifica, vanDamme, Belden, Opera 2, Sytem Audio 1550
Mozi: CA Azur 551R + Sony KD-55XE9005
Plazma
Samu 50b430 vs b450, megér az utóbbi bő 30 ezer pluszt?
Sound & Vision :
Marantz- Sony - Playstation - XOX
Plazma
köszi
Én, azzal tolom.
Sound & Vision :
Plazma
helló azt kérdezném ha a 2éves kis pana plazmám üvegét eddig plazmaspray-al tisztitottam. két gyerek gyilkolja a tv-t össze is karcolták már sajnos az üveget.
naponta fujkálom h életben tartsam..
köszi
Pana 37PV70 Plazma ,LG BP125 BD player , Kenwood Home KRF-V5560D DD/DTS erösitö, SONY SS-FCR 115 hangszóró szett , Neotec KS-1007B 2,5 mm2 hangszóró kábel.
Plazma
50 coll-ban, még nem full hd-ban, melyik Samu plazma jeleskedik, ami persze kapható is?
samu?
Samu!
Nekem ez a harmadik Samsungom és mind hibátlan.
Esetleg típusok, amelyek elég jók lehetnek?
Sound & Vision :
Plazma
50 coll-ban, még nem full hd-ban, melyik Samu plazma jeleskedik, ami persze kapható is?
samu?
Samu!
Nekem ez a harmadik Samsungom és mind hibátlan.
Plazma
én a samu monitoral is megszívtam, szervízigényes nagyon.
a samu lcd nél amellett hogy a kép egyáltalán nem tetszik, az irányíthatósága is gáz szerintem, képarányállítás stb.
persze ettől még a plazmák lehetnek jók.
de nekem már volt két pana crt tc-m és most van egy plazma, mind a hárommal totálisan elégedett voltam, ami elég ritka nálam.
tehát nem nyitnék más márka felé.
Plazma
a samu mostani szériája már szépen kinőtte, se beégés se ghosting nincs.
Plazma
Nem értem ezt a samsung fikázást. Két évvel ezelőtt egyértelmű pana előny volt. Mára képminőségben, szolgáltatásban ez sztem teljesen elolvadt, sőt a samsung 6-8-as sorozat már talán a legjobb.
Egyiknél sem a képminőségbeli előnyök vagy hátrányok miatt van lehúzva a termék, hanem a műszaki megbízhatóságok miatt...A Samuk eddig baromi szervízigényes tévék voltak, már ami a plazmákat illette, sok volt a beégésprobléma is, etc...Ezt egy szervizes ismerősöm is alátámasztotta....Ugyan ez a probléma volt a Sony tévékkel is, sőt egy időben abból volt a legtöbb a szervizben...Mára gondolom ez azért kicsit más lett, de aminek a renoméja le lett rombolva azt nehéz visszaszerezni, pedig tudjuk, h a Samu már azért kezdi kinőni a gyerekbetegségeit...
Plazma
Nem értem ezt a samsung fikázást. Két évvel ezelőtt egyértelmű pana előny volt. Mára képminőségben, szolgáltatásban ez sztem teljesen elolvadt, sőt a samsung 6-8-as sorozat már talán a legjobb.
Plazma
"Ha azt írod, hogy a Panasonic a legjobb plazmakészülékek gyártója, pláne mióta a Pioneer technológiáját is megvette (ha jól tudom) és ami a képminőségükön meg is látszik, akkor mindjárt okosabb lesz az olvasó. "
Most nem Panát akarok.
Sound & Vision :
Plazma
samu?
Akkó" mi???
Sound & Vision :
Plazma
szerintem akkor az ember vesz egy használt panát:)
Nem vagyunk egyformák.
Plazma
akkor semmi gond, lehet csak nekem túl nagyok az igényeim
Miből gondolod, hogy én igénytelen vagyok?
Kezeljük helyén a dolgokat. Ha valaki készüléket keres és belefut egy véleménybe, nem biztos, hogy segítségére lesz a helyes készülékválasztásban, esetleg el is riaszthatod ettől a márkától, szerintem alaptalanul.
Ha azt írod, hogy a Panasonic a legjobb plazmakészülékek gyártója, pláne mióta a Pioneer technológiáját is megvette (ha jól tudom) és ami a képminőségükön meg is látszik, akkor mindjárt okosabb lesz az olvasó.
Ha viszont olcsón keres plazmatévét mert nem akarja rongálni a szemét és az idegrendszerét egy gyenge LCD tévével, akkor a Samsung kitűnő választás árban, minőségben, szolgáltatásban egyaránt. Szerintem.
Respect.
szerintem akkor az ember vesz egy használt panát:)
Plazma
Miből gondolod, hogy én igénytelen vagyok?
Kezeljük helyén a dolgokat. Ha valaki készüléket keres és belefut egy véleménybe, nem biztos, hogy segítségére lesz a helyes készülékválasztásban, esetleg el is riaszthatod ettől a márkától, szerintem alaptalanul.
Ha azt írod, hogy a Panasonic a legjobb plazmakészülékek gyártója, pláne mióta a Pioneer technológiáját is megvette (ha jól tudom) és ami a képminőségükön meg is látszik, akkor mindjárt okosabb lesz az olvasó.
Ha viszont olcsón keres plazmatévét mert nem akarja rongálni a szemét és az idegrendszerét egy gyenge LCD tévével, akkor a Samsung kitűnő választás árban, minőségben, szolgáltatásban egyaránt. Szerintem.
Respect.
Plazma
Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket:
Vettem egy Panasonic 50U10-es plazmát
Gyönyörű a kép, a hang, meg szóval minden. Nagyon elégedett vagyok vele, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Van benne SD kártya olvasó is. Ha beleteszem a kártyát a képeket egy nagyon kellemes zenei aláfestés alatt jeleneti meg. Nagyon tuti.
Van azonban a képek megjelenítése mellett egy mozi megjelenítés is, ahol mpeg2-es illetve avchd tipusú filmeket lehet vele lejátszani....
Segítsetek már abban, hogy egyáltalán lehet-e avi,dvx..stb formátumú filmekből avchd filmet csinálni (elvileg igen, több ilyen konvertálót találtam), s ha igen akkor milyen kiterjesztés kell neki...
Egyszerűen filmet nem tudok rajta lejátszani az istennek sem....
Előre is köszi
Plazma
samu?
Mééé? Nekem semmi bajom vele.
Plazma
samu?
Mééé? Nekem semmi bajom vele.
Plazma
Elsősorban:
PS50B430 - 149.900 (MediaMarkt)
PS50B450 - kb. 200e
Vagy ha még kapható az A széria akkor:
PS50A456 v. 457
PS50A476
Ezekben már van digitális tuner is, csak azért....
Plazma
samu?
Plazma
Sound & Vision :
Plazma
Sziasztok!Pioneer plazma szerviz-menüvel kapcsolatban lenne kérdésem? Rengeteg oldal van itt, hiába keresgélek... van illetékes? Köszi előre is!
Kicsit pontositok. 4280xa, be tudok lépni a kóddal, de megvältozott a menü. Hiänyzik 2 almenü, helyette egy Panel adj van. Vissza tudom ällitani az elözöt?
TV: Panasonic gz950. Média: apple tv 4k+nas. Arcam av40+végfok: Parasound Halo A 52. Front: Audio Physic Scorpio. Center: Audio Physic Celsius. Surr: Monitor Audio silver fx. Sub: 2db Peerless XXLS-12 crown dsi 6000-el hajtva.