Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

podobag
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: podobag »

70% mozi, 30% TV adást nézek!
Kép: Epson 
Lejátszó: Panasonic BD-UB450
Erősítő: Anthem MRX-500
Hangfal: Monitor Audio Silver RS8 5.0
Sub: Velodyde CHT-R8.

deniel86
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: deniel86 »

Sziasztok!

Kinéztem magamnek eg LG 42LD450-es lcd tv-t! De nem tudom, hogy megfelelő lenne nekem, mert 2,8méter távolságból nézném! Szerintetek kisebb kell vagy jó ez a méret is? Még annyit,hogy pont szemből nézném!

Mit néznél? Szerintem simán jó de mondjuk nem mind1 mi megy a tv-ben.

podobag
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Kinéztem magamnek eg LG 42LD450-es lcd tv-t! De nem tudom, hogy megfelelő lenne nekem, mert 2,8méter távolságból nézném! Szerintetek kisebb kell vagy jó ez a méret is? Még annyit,hogy pont szemből nézném!

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 96

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: batagy »

Most néztem meg csak kinek válaszoltam
mindegy már itt hagyom válaszom
ja van otthon még egy 32"-os CRT TV-ém is ,tehát FULL képben vagyok

OK!
Nem baj ha más helyen is szerepel az infó. Korábban mindkét topikban felvetettem a kérdést, azért volt itt is.
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Most néztem meg csak kinek válaszoltam
mindegy már itt hagyom válaszom
ja van otthon még egy 32"-os CRT TV-ém is ,tehát FULL képben vagyok

Pasallusz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 5

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Pasallusz »

Na ez érdekelne engem!
SDTV adás, de nem analóg, hanem DVB-C MPEG2-es SDTV adás, melyiken a jobb, LCD-n vagy Plazmán és miért? Méretben 32"-42" figyelembe véve.

A másik kérdés, hogy LCD/Plazmán az SDTV kép rosszabb mint CRT tévén?

SDTV adás a Plazmán a legjobb ,bármilyen méretben és a válasz idő miatt, mert Plazmán nincs is jóformán: 0,001 .
LCD-én nagyon gyenge az SDTV kép, a CRT tévé 32"ig verseny képes attól nagyobb képnél már a Plazma fényévekkel jobb mind a CRT vagy LCD-nél, a mostani adások Plazmán a legélvezhetőbbek tapasztalatból tudom:60"-os Plazma és 32"-os LCD van otthon :)a Plazma egyetlen hibája hogy többet fogyaszt a másik 2-nél, annyit mint egy asztali PC számítógép, de helyette olyan méretben kapható ami a másik 2-ből nem, azaz ő már az otthoni igazi házimozi hatást egy SDTV adásnál megtudja jeleníteni

podobag
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a két TV tudja-e a 24p módot?

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Mi a különbség a Sharp LC-32LE700E és a Sharp LC-32LE705E között?

podobag
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Tudnátok segíteni? Mi a különbség a Sharp LC-32LE700E és a Sharp LC-32LE705E között?

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 149

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hubee »

talán 80ezer, max 100ezer, ha szerencséfd van
1. nem mai modell
2. nem full hd
3. gyengébb válaszidő

Köszi szépen!
Egy ilyen TVt lenne lehetőségem megvenni. Így akkor van már támpontom hozzá.

batagy
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 96

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: batagy »

Egy közepes plazmán is jobb az SD TV-adás, mint egy drága LCD-n. Úgyhogy ha inkább tévézel...

Na ez érdekelne engem!
SDTV adás, de nem analóg, hanem DVB-C MPEG2-es SDTV adás, melyiken a jobb, LCD-n vagy Plazmán és miért? Méretben 32"-42" figyelembe véve.

A másik kérdés, hogy LCD/Plazmán az SDTV kép rosszabb mint CRT tévén?
Yamaha AX-497, Energy RC-10, Squeezebox Classic, Technics SL-PG 370A/490, Oppo DV-983H, Technics RS-BX404, Sony ST-SE 520, Asus O!Play Mini Plus, Panasonic TX-P42UT50E, Fapaci KEFI, QED Profile QE 5021/5026, Hama 30728 2x2.5mm2, iAudio X5L 30GB, Invotone HD2000, Panasonic SA-XR55, SMSL Sanskrit 6th

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Egy megkímélt LG 37LC55-nek mennyi lehet most a reális használtpiaci ára?

talán 80ezer, max 100ezer, ha szerencséfd van
1. nem mai modell
2. nem full hd
3. gyengébb válaszidő

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

hubee
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 149

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: hubee »

Sziasztok!

Egy kis segítséget kérnék. Egy megkímélt LG 37LC55-nek mennyi lehet most a reális használtpiaci ára?

podobag
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Valakinek lenne valamilyen véleménye az LG 32LE5500-as Lcd tv-ről?
Vagy tudnátok ajánlani ebben a 150e-s kategóriában jobb képminőséget? A hang nem érdekel, sem a felszereltség! Csak mozira lenne!

Előre is köszönöm!

terminátor76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 44

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: terminátor76 »

Jelenleg ez volt a legjobb ajánlat:
http://pcdreamshop.shp.hu/hpc/web.php?a ... 5c650_lLNP

Martin

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Martin »

Sziasztok! LCD TV vásárlása előtt állok. LED -es háttér világításút néztem ki konkrétan ezt a típust: Samsung UE-46C5000. Amire hosszas keresgélés után sem találtam választ, az az, hogy tudja e a 24p módot? Szívesen vennék olyan linket ahol ezt a készüléket tesztelik, vagy ebbe a sorozatba tartozót, mert azt se nagyon találtam. Illetve, ha valakinek van személyes tapasztalata azt is szívesen venném.
TV: Samsung LE-40R88BD, Erösítő: Yamaha RXV-630, DVD: Yamada DVX-6700, NMT: Popcorn A-100, C-200, Hangfal: SAL home made 5.1

SzalaiPisti
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 49

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: SzalaiPisti »

Sziasztok!

Nekem 55c7000-es készülékem van,nem tudok semmi rosszat mondani rá.Ha bár milyen kérdésed van ezzel kapcsolatban szívesen segítek.
Mennyiért tudnád megvenni az 55c650-et egyébként?Mi volt a legjobb ajánlat rá?

Üdv:Pisti

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: keccsa »

...Ki is van szemelve egy Samsung LE55C650 típusú csodagép...

Hali!

Nekem LE46B650-esem volt, melyet hosszas szemlélgetés, valamint netes olvasgatással választottam ki. Egészen addig elégedett is voltam vele (LCD-k között tényleg nagyon jó képe volt), amíg nem volt szerencsém hosszabban látni egy PS50B850-est. Azóta egy ilyen szolgál nálam, és nem bántam meg a cserét.

Ettől függetlenül: ha mindenképpen LCD-t szeretnél venni, kitűnő választás a 650-es!
Mindenki magának hülye...

patcash
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: patcash »

Mondjatok már egy olyan DLNA server programot, ami kezeli az .mkv fájlokat és a feliratokat!

Már kipróbáltam több servert. Valamelyiken keresztül lejátsza az .mkv fájlokat, de nem teszi mellé a feliratot, valamelyiken keresztül meg le sem játsza!

A Samsung saját server programján keresztül lejátsza és feliratot is trásítja, de nem kompatibilis a win7-el és állandóan lefagy illetve telepítési problémák is állandóan felmerülnek. (jelenleg sem tudom feltelepíteni a gépre, mert ezt írja, hogy van rajta egy másik) :wall:

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

Sziasztok!

A következő kéréssel (kérdéssel) fordulnék hozzátok. Úgy KB november – december körül szeretnék venni egy LCD tv-t.
Ki is van szemelve egy Samsung LE55C650 típusú csodagép. Az volna a kérésem, hogy ha valakinek van bármilyen tapasztalata véleménye a tv-ről
akár pozitív akár negatív az tegye, meg hogy ír róla nekem akár priviben akár itt is lehet. Ha készült róla magyar nyelvű teszt azt is szívesen olvasnám. Körülbelül 4 méterről fogom nézni, falra szeretném szerelni és úgy 20% kábeltévé és 70% DVD + 10% Blu-ray nézésre volna használva.
Most jelenleg 1 Sony KDF-E50A11E tv-t nézek.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket.

Üdv Terminátor76! :thatslife:

sztem turkálj vissza a neten, v akár itt a fórumon is...a tavalyi modell b650 néven szinte ugyanez(na jó, csak majdnem), arra sztem mindenki csak jót mondott

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

podobag
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok!

Tv vásárlás előtt állok. Ezeket a tv néztem ki: Philips-32Pfl5625h, Lg-32le5300, Sharp-lc-32le705, Samsung-UE32C600, Sony-KDL-32EX600! Igazából már csak Led tv-n gondolkodom. Nekem ami a legfontossabb egy tv-n a képminőség. A többi nem érdekel, mivel 90%-ban házi-mozi megy rajta.

Szerintetek melyik tv-t érdemes megvenni? Vagy ha tudnátok hasonló árfekvésben tv-t ajánlani azt is megköszönném!

terminátor76
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 44

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: terminátor76 »

Sziasztok!

A következő kéréssel (kérdéssel) fordulnék hozzátok. Úgy KB november – december körül szeretnék venni egy LCD tv-t.
Ki is van szemelve egy Samsung LE55C650 típusú csodagép. Az volna a kérésem, hogy ha valakinek van bármilyen tapasztalata véleménye a tv-ről
akár pozitív akár negatív az tegye, meg hogy ír róla nekem akár priviben akár itt is lehet. Ha készült róla magyar nyelvű teszt azt is szívesen olvasnám. Körülbelül 4 méterről fogom nézni, falra szeretném szerelni és úgy 20% kábeltévé és 70% DVD + 10% Blu-ray nézésre volna használva.
Most jelenleg 1 Sony KDF-E50A11E tv-t nézek.
Előre is köszönöm a hozzászólásokat, véleményeket.

Üdv Terminátor76! :thatslife:

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Nemgéza »

Kicsit későn reagálok, de egy ideje sajna nem volt idő a fórumra. Most hétvégén megnézem azokat amiket ajánlottál.
Méretben nekem 37"-os lenne ideális (árban is) csak olyan a Sharp-nak nem volt. Azóta egyszer már néztem néhány készüléket, megint teljesen kiábrándító volt az eredmény. Én tévézés közben azért elég sokat kapcsolgatok egyik adóról a másikra, de gondolom sokan vannak ezzel így rajtam kívül is. Ebből a szempontból is vacak a felhozatal, nem találtam olyan készüléket ami 2 mp alatt kapcsolat volna, de pl. az említett Sharp simán vár 3mp-t. Mozizásnál ennek nincs nagy jelentősége, de ez baromi sok ha főleg tévézel.

keccsa
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 17

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: keccsa »

Üdv! 
Akartam egy lcd tv-t venni, de azok a típusok amiket előzetesen kinéztem nagyon, de nagyon vacakok voltak analóg tv adás vételében.
A Sharp 40le810 volt az egyik kiszemelt készülék, de rögtön kiesett a fenti okok miatt. Ráadásul kb. 3 mp mire csatornát vált.
Mi 90%-ban tényleg csak tévénézésre használnánk, szóval ez fontos szempont.

Tudna valaki olyan készüléket ajánlani amit érdemes lenne megnézni?

Egy közepes plazmán is jobb az SD TV-adás, mint egy drága LCD-n. Úgyhogy ha inkább tévézel...

Ráadásul amennyibe a Sharp került volna, annyiért már frankó 42"-os plazmát kapsz!
Szerintem érdemes megnézned pl. a Panasonic TX-P42G20E-t!

Vagy ha ragaszkodsz az LCD-hez, szemléld meg a Samsung LE40C630-ast, vagy 650-est, esetleg a LE40B750-est, bár ez már inkább 270.000 Ft körül van. Ezeken LCD léptékkel mérve jó az SD adás is.
Mindenki magának hülye...

Nemgéza
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 9

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: Nemgéza »

Üdv!

Akartam egy lcd tv-t venni, de azok a típusok amiket előzetesen kinéztem nagyon, de nagyon vacakok voltak analóg tv adás vételében.
A Sharp 40le810 volt az egyik kiszemelt készülék, de rögtön kiesett a fenti okok miatt. Ráadásul kb. 3 mp mire csatornát vált.
Mi 90%-ban tényleg csak tévénézésre használnánk, szóval ez fontos szempont.

Tudna valaki olyan készüléket ajánlani amit érdemes lenne megnézni?

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Akkor bocs hogy belepofáztam!Mi is a különbség??? Egy technológia...

Azért egy tv jelfeldolgozó egysége általában többet módosít a jelen (még ha DVI is mint esetedben, gondolom), mint egy monitor, mivel butábbak nincs akkora különbség köztük, a digitalizálást úgyis a videokártya végzi, a megjelenített képek közt sem lesz akkora különbség, mint mondjuk két különböző technológiával (más gyártó, más processzor, algoritmus, stb) gyártott TV között.

Abban igazad van, hogy led -es tv-k képe szebb (annak tűnik, nem biztos, hogy amit látsz színhelyes), mint a csőkörtéseké. Ez meg megint attól függ, hogy ki mit tekint referenciának.

Egy alap LED monitor és egy alap LED tv közt azért van különbség, egy technológia persze, de pl.: a zetor is dizel meg a toyota d4d -je is...

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”