Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
ja még valami a plazma képernyő igényel-e valamilyen speciális tisztítást vagy a hagyományos módon tisztítandó mint a CRT ?
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Lehet, hogy hülye kérdés lesz de a plazma nem tud halott pixelt produkálni mint az LCD, maximum beleég a sokáig egy helyben lévő dolog pl. korhatárt jelölő karika a sarokban ?
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
tegnap néztem a pana TH-42PV500 - as plazmát villogott mintha nem 100 Hz-es lenne.
Alkalmazható pásztázási formátumok: 480i (60 Hz), 480p (60Hz), 576i (50Hz), 576p (50Hz), 720p (50Hz), 720p (60Hz), 1080i (50Hz), 1080i (60Hz)
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Plazma
Hali !
Én is egy TH-42PA50-es Panán gondolkodom de a lenti "villogós" hozzászólás kicsit aggaszt, írjon már valaki akinek ilyen van OTTHON és mit tapasztalt ezzel kapcsolatban.
Most egy 100Hz-es 16:9-es Samsung-om van és félek, hogy ezt a villogásos témát én még jobban érzékelni fogom.
Plazma
Ez a Samsung nekem megfelelne. Megvannak a bemenetei, a felbontása is és a kontrasztja is okés. Megnéztem a DVD-t és a TV-adást is rajta. A PC-t még nem sikerült... Várok... (Csak tudnám, hogy mire? )
Köszi a tippeket Simon T.!
Plazma
LCD ügyben nem lettem okosabb!
Mire vagy kiváncsi? Vásárlás előtt nézd meg a készülék kontrasztját. Hogy nincs-e utánhúzása. Hogy nincs-e hot pixele vagy dead pixele. Fontos a felbontása. Fontos, hogy milyen bemenetekkel rendelkezik. Érdemes megnézni TV adásról is mert olyan fos képük szokott lenni, hogy kiver a víz.
Talán van még pár dolog ami nem jut eszembe.
Plazma
Az ilyen kicsidekiralybolt.hu címekről én biztos nem vásárolnék többszázezres plazmát. Ez nem tanács.
Hát igen! Ha annyira biztos lennék a dolgomban, akkor már megvettem volna...
A hely és az ár, no meg, hogy végülis melyiket!? Ezek a dilemmáim...
LCD ügyben nem lettem okosabb!
Plazma
Azért az számomra hihetetlen/érthetetlen, hogy még mindig vannak 200 ezres árkülönbségek... Például itt vagy itt.
Szerintem egyáltalán nem furcsa. A múlt héten vettem egy Nokia telefont bruttó 50 ezerrel olcsóbban, mint máshol. A használatija héberül volt és Nokia Asia a származási hely. Biztos valaki kint volt vett 3-4 darabot, behozta és becseréltve valamire egy kis boltban az meg ennyiért eladja. Ennek azért nincs köze a magyar nyelvű magyar garanciás Nokia telefonhoz amely viszont emiatt 40%-kal drágább. Nem is kell aggódnod, hogy mi van ha elromlik.
Az ilyen kicsidekiralybolt.hu címekről én biztos nem vásárolnék többszázezres plazmát. Ez nem tanács.
Plazma
A Panasonic Club -nál már 444.990-ért vihető a Pana 42PA50.
Azért az számomra hihetetlen/érthetetlen, hogy még mindig vannak 200 ezres árkülönbségek... Például itt vagy itt.
Én pedig még mindig gondolkodom ezen a Samsung LCD-n...
Valakinek valami új hír? Új ár, új TV, új modell, új javaslat...?
Plazma
Tudtok valamit a Hitachi 42 PD7200 - as plazmáról? (ár, villog-e, stb...)
http://bandl.hu/hitachi/42pd7200.html
Plazma
tegnap néztem a pana TH-42PV500 - as plazmát villogott mintha nem 100 Hz-es lenne. Miért van hogy a panasonic összews plazmája villog.
Pl. a Sony KE-P42xs és a Hitachi 42PD5200 - as nem villogott.
A legszebb képe a panasonicnak volt de olyan tévét nem veszek ami 10 perc tévézés után megfájdította a szemem.
Tudtok valamit a Hitachi 42 PD7200 - as plazmáról? (ár, villog-e, stb...)
Üdv: Kajak
Plazma
Ergo: Oké! Megpróbálom...
Megyer: Én beszéltem velük és azt mondták, meg lehet nézni a plazmákat egymás mellett és ki is lehet próbálni! Próbáld meg! Aztán beszámolni ám!
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan nyugis boltot ajánlani ahol a Panasonic TH-37PA50-es plazmáját ki lehetne próbálni? Kiváncsi lennék, hogy a tv műsoroknak és dvd-n a különböző felbontásokkal meghajtott filmeknek milyen a képe... Van ilyen bemutatóterem Budapesten?
Magánba is megírhatjátok, ha akartok reklámot.
- Megyer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
Plazma
Sziasztok!
Tudnátok nekem olyan nyugis boltot ajánlani ahol a Panasonic TH-37PA50-es plazmáját ki lehetne próbálni? Kiváncsi lennék, hogy a tv műsoroknak és dvd-n a különböző felbontásokkal meghajtott filmeknek milyen a képe... Van ilyen bemutatóterem Budapesten?
Magánba is megírhatjátok, ha akartok reklámot.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Plazma
Szerintetek melyiket válasszam? Illetve szvsz az utóbbi a legjobb választás. Szerintetek? Alapveto˝en tévézésre és PC-ro˝l filmek nézésére használnám...
Az árak kb. egy kategóriában vannak... (Na jó, az LCD egy picit drágább, de nekem nagyon tetszik!)
Apropó!
Nem találtam LCD-s topikot. Van valaki, aki tudna hozzáérto˝en szólni az LCD-kro˝l? Jó és rossz tulajdonságok, mire kell odafigyelni a választáskor stb...
érdemes lenne a DVDCENTER legutolsó (jól "mondom"?) számát beszerezned, ott van egy összefoglaló a plazma-lcd elônyeírôl, hátrányairól
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Sziasztok!
- Megyer
- Nincs visszaút
- Értékelés: 30
Plazma
Sziasztok!
Plazma
Ismét egy dilemma:
Eddig az alap plazma a Panasonic 42PA50 volt ugyebár. Ehhez jött alternatívaként a HITACHI 42PD5200. Most pedig találtam egy LCD TV-t: SAMSUNG LE 40R51B.
Szerintetek melyiket válasszam? Illetve szvsz az utóbbi a legjobb választás. Szerintetek? Alapvetően tévézésre és PC-ről filmek nézésére használnám...
Az árak kb. egy kategóriában vannak... (Na jó, az LCD egy picit drágább, de nekem nagyon tetszik!)
Már olyan jó lenne választani, dönteni, hazavinni és nézninézninézni!!!
Apropó!
Nem találtam LCD-s topikot. Van valaki, aki tudna hozzáértően szólni az LCD-kről? Jó és rossz tulajdonságok, mire kell odafigyelni a választáskor stb...
Plazma
10 forinttal beelőzött a Laser Wire - 42PA50: 448.990.- Ft.
Plazma
Köszönöm az infókat, akkor megbékélek a szürke csíkkal.
Amúgy az idézett jellemzés szinte tökéletesen illik rám, mert nemhogy plazma tévém nem volt eddig, de semmilyen sem. Öt évig monitoron néztem a tévét... Most meg leülök, és katatón állapotban nézem a plazmát, néha arra eszmélek, hogy hajnali két óra van.
Az árát meg le sem merem írni, annyira olcsó volt (LG-s ismerös vette, saját keretére)
Gratulálok a plazmádhoz, de nem fogtad a lényeget! Én a 10.000-es (kissé vicces) kontraszt miatt idéztem a cikket.
Na mindegy, hagyjuk.
Jó szórakozást!
TV-Philips 32PW 9525, DVD-Philips Q50, DVD író-Pioneer DVR-630H; DVR-LX61, Receiver-Denon AVR-3806, Hangsugárzók-PolkAudio Front:RTi10, Center:CSi5, Rear:Monitor30, Sub:PSW12
Plazma
Köszönöm az infókat, akkor megbékélek a szürke csíkkal.
Amúgy az idézett jellemzés szinte tökéletesen illik rám, mert nemhogy plazma tévém nem volt eddig, de semmilyen sem. Öt évig monitoron néztem a tévét... Most meg leülök, és katatón állapotban nézem a plazmát, néha arra eszmélek, hogy hajnali két óra van.
Az árát meg le sem merem írni, annyira olcsó volt (LG-s ismerös vette, saját keretére)
Plazma
Sziasztok,
Két hete vettem egy 42PX4RV-t, és marhára idegesít, hogy 14:9-ben van két szürke csík a képernyö szélén. Lehetséges azt valahogy feketére változtatni?
Köszönöm: bio
Ha jól tudom, ez direkt szürke és nem fekete, mint a hagyományos tv-ken. Ez véd a beégés ellen. ElQbb-utóbb ugyanis látnál 16:9-ben két függQleges csíkot, ha nem így lenne.
Ezt találtam róla a neten. Ez is lehet vagy 70 milkó, mint a Thomson, ezzel a tudással.
"A 42PX4RV azon vásárlói középrétegeket célozza meg, akiknek még nem volt Plazma TV-jük, és nem igényelnek élvonalbeli termékeket, mégis valami értékeset keresnek. A modell 10,000:1 kontrasztaránnyal és 1,500 cd-s fényerővel büszkélkedhet."
Holvan már a 3.000-s kontraszt...
Plazma
Sziasztok,
Két hete vettem egy 42PX4RV-t, és marhára idegesít, hogy 14:9-ben van két szürke csík a képernyö szélén. Lehetséges azt valahogy feketére változtatni?
Ha jól tudom, ez direkt szürke és nem fekete, mint a hagyományos tv-ken. Ez véd a beégés ellen. ElQbb-utóbb ugyanis látnál 16:9-ben két függQleges csíkot, ha nem így lenne.
Plazma
Öööööööööööö, igen. Valami rosszat írtam? Olyant, mint színészeknél Machbet-et mondani?
A képernyönek 6 (vagy 7) féle beállítása van, és ezek közül az egyik a 14:9, aholis alul-felül lecsíp egy kicsit a képböl, és a két szélén pedig szürke csík van (a többi beállítást nem nagyon szeretem, mert mindegyik húzza a képet)
Plazma
Sziasztok,
14:9-ben??!