Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Itt a "segge", ez mindent elmond :
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv
Plazma
Hithachi se lenne rossz ha van nekik valami jo most :kiraly:
Sajnos a Hitachi ALIS paneles plazmái egy összehasonlító tesztben a kontraszt miatt valószínüleg a leggyengébben szerepelnének, pedig ezen kívül szerintem minden paraméterben "rávernének" a konkurenciára. Ha gondolod egy 42PD6600 -ot tudok adni. Sőt van egy kellemes kis plazma kiegészítőm is: Plasma Enhancer kimondottan jó lenne ehhez a teszthez...
Cuccaim
Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.
Plazma
plazma teszt folyik szerkben
Milyen plazmákat teszteltek?
Eleg sok gyartotol, de meg nem futott be mind.
Plusz meg meg 1-2 lehethozzacsapunk.
Hithachi se lenne rossz ha van nekik valami jo most
Jo a pana amugy, de egyaltalan nem biztos hogy o a legjobb....
1024x768 panelesek kozul meg egy se jott meg...
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Plazma
plazma teszt folyik szerkben
Milyen plazmákat teszteltek?
Cuccaim
Plazma
plazma teszt folyik szerkben, kaptunk egy uj panat is
igazabol nem akarom leloni a poent, de az en kb 2 eves th42pa20-amnak a kepe szebb, mint a mostani modell kepe
taviranyito is komolyabb, es a menuben is mas kepbeallitasi lehetosegek vannak (teljesen mas szuro van az ujban)
engem nagyon meglepett a dolog
de a teszt nem errol fog szolni, mai keszulekekkel hasonlitjuk ossze, csak gondoltam egy post-ot meger :kiraly:
viszont a tesztelt keszulekek kozott meg igy is toronymagasan a legszebb kepe a pananak volt...
o v e r p o w e r e d
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Plazma
látott már valaki hitachi 37pd5200-at???
Láttam... nem volt rossz, de nem is volt valami extra...
aha
Ennél már csak a képe szebb
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...
Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic
- Azuroo andrew
- Fórumlakó
- Értékelés: 0
Plazma
Mi a véleményetek melyik plazma a jobb választás :
Samsung PS 42 D5
vagy
LG 42 PX4
?
Mindkettő:
Képfelbontás: 852 x 480
Fényerő: 1500 cd/m2
Kontrasztarány: 10 000:1
/Én picit jobbnak láttam a samsung képét/
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Plazma
aha
...
Plazma
Cuccaim
Plazma
A Sony 42MRX1 szerkezetehez kellene szerezni media box-ot. (gondolom a plazma es az LCD-s modell ugyanazzal megy) Tudna esetleg valaki forrast ? ... a Sony Hungaria-n kivul.
Projector: Sanyo Z4, Vászon: Diplomat 200x200, CRT: Sony 32FQ75D, PDP: LG42PX4R, DVD: SONY RDR HX1010, VHS: Panasonic NV-HD642, AMP: Yamaha RX-V730, Front, Center: saját gyártás MNC hangszórókkal, Sorround: S-30 ciril betűkkel :-), Sub: saját gyártás MNC hangszóró+SAL erősitő
Plazma
az jutott eszembe, hogy a kisebb méret, és az ebből adódó kisebb pixelek
(Pixel Pitch - 0.80mm (horizontal) x 0.44mm (vertical) )
"előnyösebbek" lehetnek tv adásoknál , mint a pd6600 nagyobb pixelei...
(Pixel Pitch - 0.90 (horizontal) x 0.51 (vertical) mm
bár ez lehet hogy b@romság... :kiraly:
...
Plazma
Kicsit körbenéztem és két dolgot találtam:
Hitachi 42PD6600 - 444.890.- Ft
Itt a Panasonic 65PV500
A Spielberg féle 3D plazma pedig egész jól hangzik!
Plazma
hádde ezek a kiképzett plazmaszállítóuniversity-t - jó drágán- elvégzett szagértő urak csak nem csinálnak már ilyet, nemde? :smile19:
Mérget azért ne vegyél rá. :kiraly:
"Hé, Jóska figyumá' fektessük ezt a valamit inkább üveggel lefelé, nehhogy rá essen valami az meg nem árt neki ha csúszkál a platón kicsit, vagy maj kiékkejjük, az há nehogymá kifogjon rajtunk ez a videjoton"
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Na ja... azt mondták, majd küldenek egy teherautót... :kiraly:
Ühüm, és majd a két markos legény azt mondja: "De szép nagy tévé! Gyere, fektessük el, nehogy eldőljön út közben!"
hádde ezek a kiképzett plazmaszállítóuniversity-t - jó drágán- elvégzett szagértő urak csak nem csinálnak már ilyet, nemde? :smile19:
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10
Plazma
Ühüm, és majd a két markos legény azt mondja: "De szép nagy tévé! Gyere, fektessük el, nehogy eldőljön út közben!"
Plazma
És aztán mi történt?
Mégis inkább a helyszínen javították? :kiraly:
Na ja... azt mondták, majd küldenek egy teherautót...
Az szép halál lesz a plazmának, azért figyelj oda amikor feldobják a platóra ne essen nagyot és ha nincs spaniferük akkor legalább olyan kötélel kössék már ki amivel a malacot szokták, ja és imádkozz, hogy legalább ponyva legyen a plató fölött
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
És aztán mi történt?
Mégis inkább a helyszínen javították?
Cuccaim
Plazma
Ennyire benézték volna? :-))
Ráadásul a műszaki udvarnál is? Nem semmi...
Plazma
Megjelent egy zöld csík a plazmám jobb oldalán és kihivtam a szervízt. Előtte telefonban mondták, hogy beviszik... ma este megjöttek egy renault 3 ajtós clio-val... ilyen jót már régen nem nevettem...
És aztán mi történt?
Mégis inkább a helyszínen javították? :kiraly:
Plazma
Az, hogy Surányiék benézték a speckókat.
Plazma
Hello!
Ismeritek ezt a plazmát?
Sony KE-V42A10 http://www.sony.hu/view/ShowProduct.act ... +Plasma+TV
Itt azt írja hogy a kijelző 852 x 480.
Ugyanakkor.itt: http://new.muszakiudvar.hu/shop.php?tod ... gory_id=27
meg a Surányinál is azt,hogy Kijelzö felbontása 1366x768
Ilyenkor most mi van? :-)
Plazma
:kiraly:
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Megjelent egy zöld csík a plazmám jobb oldalán és kihivtam a szervízt. Előtte telefonban mondták, hogy beviszik... ma este megjöttek egy renault 3 ajtós clio-val... ilyen jót már régen nem nevettem... :kiraly:
Cuccaim
Plazma
elektroworld: noname (Hisense Firstline FS4211TH) 42"-os plazma 852x480as felbontas 1:3000 kontraszt 289.000 brutto (hangfalak nelkul van a prosiban)
Ez szerintem az, amit itt raknak össze Magyarországon.
Sajnos a hisense.hu visszairányít az ázsiai honlapra... :kiraly:
Úgy tudom, hogy Firstline címkével franciáknál a Carrefour árulta a nyáron, hasonló áron.
Ennyi pénzt esetleg megérhet... ? 1150 Euro... mondjuk a 420W az elég soknak tűnik. Biztos az audió erősítő részre megy...
joepapa