Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Köszönöm
jegy ár esetleg?
Tavaly a teljesárú 1100 volt... Most megyek ötödször.
Thx
én meg valszeg először.. :kiraly:
Plazma
Köszönöm :kiraly:
jegy ár esetleg?
Tavaly a teljesárú 1100 volt... Most megyek ötödször.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Plazma
Házi-mozi show hol is lesz akkor pontosan?És mikor?
November 18-19-20. Hilton, Westend.
Ezek a cégek lesznek:
Absolut Sound KFT.
Albacomp Számítástechnikai Rt.
AIDA Audió Kft.
Basys Multimédia Kft.
B & L Konferenciatechnika Kft.
Case Trade Kft.
CD-Bár Audio Kft.
DNN Professional Graphics Kft.
Grundig Magyarország Kft.
Házimozi Stúdió Kft.
Hewlett Packard Magyarország Kft.
Home Movie Bt.
Ipari Elektronikai Kft.
ITM CE Kft.
Kácsa Audió Kft.
LSK Hungária Kft.
5.1 Bt.
Interworld Kft.
Panasonic Kft.
Panasonic Video-Part Kft.
Philips Magyarország KFT.
JVC Kft.
Vision Kereskedőház Kft.
USH Kft.
Samsung Electronics Magyar Rt.
Sony Hungária Kft.
Köszönöm
jegy ár esetleg?
Plazma
Ma reggel eléggé megilyedtem. Tökön jöttem haza hajnali 2-kor és gondoltam itt az idelye nézni egy kis "Heat"-et.
Gondolom az első 10 perc után elalaudhattam ahogy szoktam, erre reggel 6:30-kor látom, hogy az XBOX menüje van csak az alsó részén a plazmának, ekkor már sejtettem...
TV kikapcs és látom, hogy faszán beégve a az xbox softDVD palyer menüje! : (
Utánna még járattam egy fél órát a filmel és szerencsére elmúlt! :kiraly:
Gondolom "csak" 1-2 órát mehetett így "beállva".
Ezentúl jobb lesz ha használni hogom az időzített lekapcsot!!!
Ezért ez elég nagy szívás így! Kényelmetlen.
jó kis para lehett...
még szerencse, hogy a járatástól eltünt...
...
Plazma
Ma reggel eléggé megilyedtem.
Tökön jöttem haza hajnali 2-kor és gondoltam itt az idelye nézni egy kis "Heat"-et.
Gondolom az első 10 perc után elalaudhattam ahogy szoktam, erre reggel 6:30-kor látom, hogy az XBOX menüje van csak az alsó részén a plazmának, ekkor már sejtettem...
TV kikapcs és látom, hogy faszán beégve a az xbox softDVD palyer menüje! : (
Utánna még járattam egy fél órát a filmel és szerencsére elmúlt!
Gondolom "csak" 1-2 órát mehetett így "beállva".
Ezentúl jobb lesz ha használni hogom az időzített lekapcsot!!!
Ezért ez elég nagy szívás így! Kényelmetlen.
::FILM::
TV: Panasonic TH-42PA50E Erősítő:Yamaha DSP A5 Hang:Tannoy FX 5.1 Konzol:Xbox
::ZENE::
CD:Marantz CD-17 mkIII Erősítő:Marantz PM-17 mkII "M" Tuner:Marantz ST-17 "M" Hangfal:Piega LDR 3.0
Plazma
November 18-19-20. Hilton, Westend.
Ezek a cégek lesznek:
Absolut Sound KFT.
Albacomp Számítástechnikai Rt.
AIDA Audió Kft.
Basys Multimédia Kft.
B & L Konferenciatechnika Kft.
Case Trade Kft.
CD-Bár Audio Kft.
DNN Professional Graphics Kft.
Grundig Magyarország Kft.
Házimozi Stúdió Kft.
Hewlett Packard Magyarország Kft.
Home Movie Bt.
Ipari Elektronikai Kft.
ITM CE Kft.
Kácsa Audió Kft.
LSK Hungária Kft.
5.1 Bt.
Interworld Kft.
Panasonic Kft.
Panasonic Video-Part Kft.
Philips Magyarország KFT.
JVC Kft.
Vision Kereskedőház Kft.
USH Kft.
Samsung Electronics Magyar Rt.
Sony Hungária Kft.
Plazma
a panan meg nincs se dvi se hdmi ezert volt a komponensen....
Akkor azt tesztelni is kár volt.
Főleg hogy elvileg jövő héten már lesznek az új Panák,HDMI-vel...
Melyek lesznek azok?
-------------------------
Plazma
angyisz: nálam is ugyanez az üszök!
Valaki ajánlhatna egy olyan Pana DVD-t amivel jó képminőséget tudnék a készülékhez (Panasonic TH-42PA50E) meg valami jobbfajta kábelet.
Lehet hogy jobb ha veszek egy asztalai lejátszót, mint ha a BOX-hoz HD packot, mert a box SW-s lejátszója hagy kivetnivalót magaután)
Olyan player kéne ami eszik mindenféle lemezt.
Nekem Pana S29 a lejátszóm és Hama Professional Gold scarton RGB jelet küldök a plazmának szerintem kiváló a kép, először komponens kábelt használtam a kép minőségével ott sem volt bajom csak egy kicsit villogott a kép, az RGB-nél ez nem látható, ja és a komponens kábel sem volt gagyi 10 rugóm most ott figyel benne feleslegesen. :kiraly:
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Akkor azt tesztelni is kár volt. :kiraly:
jó drágin...
...
Plazma
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
ez az egyik fő ok, ami visszatart attól hogy panát vegyek..(mármint ebben az árkategóriában)
...
Plazma
Plazma
Na megvan miert volt fosabb a pana kepe MoBBo szerint, mint a 2 evvel korabbi modell. A teszthez egy uj dvdlejatszot szereztem be amit meg nem ismerek es nem igazan melyedtem meg bele.
Most vettem eszre hogy atom el van allitva az egyik igen fontos beallitas amitol idiota moslek kepe volt. Na most kezdhetem az egesz tesztet elorrol
Mindegy csak komponens kimeneten jott elo a problema es mindent DVIon tesztelunk ha lehet, a panan meg nincs se dvi se hdmi ezert volt a komponensen....
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Plazma
angyisz: nálam is ugyanez az üszök! :kiraly:
Valaki ajánlhatna egy olyan Pana DVD-t amivel jó képminőséget tudnék a készülékhez (Panasonic TH-42PA50E) meg valami jobbfajta kábelet.
Lehet hogy jobb ha veszek egy asztalai lejátszót, mint ha a BOX-hoz HD packot, mert a box SW-s lejátszója hagy kivetnivalót magaután)
Olyan player kéne ami eszik mindenféle lemezt.
CD:Marantz CD-17 mkIII Erősítő:Marantz PM-17 mkII "M" Tuner:Marantz ST-17 "M" Hangfal:Piega LDR 3.0
Plazma
Hoppá a méretért bocsi :kiraly:
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Hali!
Panasonic TH-42PA50E nek eléggé vicces távirányitója van, kb. olyan minőségű mint egy 8e Ft-os csájníz DVD játékosnak.
Szóval nálam a táv 1est kapott. Jól kell vele célozni, hogy érzékelje a TV. Annyi plusz talán a táv melett hogy vezérli a Panás DVD játszókat.
A 42Pa50-nek meg ez a távrecsegtetője, hát nálam is egyest kapott a design kb. olyan mint a dímarson DVD-é és tényleg nem lehet tartani össze vissza de ennek is van egy jó oldala legalább megtanultam célozni
Plazma
Neked gyári (boltban kapható) van? ...vagy a hackolt kibelezett + megtoldott (gyári "szervíz kábel")?
ugy erted a kabel?
gyari HD-AV Pack es egy komponens (van hackelt kabel? mire jo?)
(xbox menuben be kell allitani a felbontast, gondolom ezt tudod)
o v e r p o w e r e d
Plazma
nagy pénzekért vesztegetnek egy ilyet ?
Sajna igen... Bár relatív...
Plazma
Sajnos csak sima RCA-val tudtam összekötni a box-al, nem tudom miért, de nem eszi meg a BOX-om Y, PB, PR komponens jeleit. Lehet hogy rossz a gyári szervizes csatlakozó kábelem??? Esetleg valakinek ilyen tapasztalata?
nalam mukodik
Hali!
Neked gyári (boltban kapható) van? ...vagy a hackolt kibelezett + megtoldott (gyári "szervíz kábel")?
Plazma
Sajnos csak sima RCA-val tudtam összekötni a box-al, nem tudom miért, de nem eszi meg a BOX-om Y, PB, PR komponens jeleit. Lehet hogy rossz a gyári szervizes csatlakozó kábelem??? Esetleg valakinek ilyen tapasztalata?
nalam mukodik
o v e r p o w e r e d
Plazma
Hali!
Panasonic TH-42PA50E nek eléggé vicces távirányitója van, kb. olyan minőségű mint egy 8e Ft-os csájníz DVD játékosnak.
Szóval nálam a táv 1est kapott. Jól kell vele célozni, hogy érzékelje a TV. Annyi plusz talán a táv melett hogy vezérli a Panás DVD játszókat.
Lehet hogy kretén kérdés, de ha nézek egy szélesvásznú filmet és alúl-felül elmarad egy fekete sáv, ettől nem ég be idővel a cuccos? Mert amikor a TV 4:3-as mód van akkor is rak oldalra szürke sávokat.
Van sima príma minőségű (antennás) TV jelem, de még nem volt időm rá kötni. Majd írok gyakorlati tapasztalatokat az analog tunerjéről.
A színeivel maximálisan elégedett vagyok! Ami nagyon meglepett benne, hogy rendkívül intenzív és telített színek mellett is megőrzi a bőr természetes színét.
Plazma
A németeknél debütál a nagy felbontású tévé (origo - cikk)
Plazma
nagy pénzekért vesztegetnek egy ilyet ?
Plazma
Ú vazze de jó "segge" van !
Plazma
HAt igen a kontraszt a balagee tesztekben egyik nr1 szempont
Plasma enhancer erdekel!
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1