Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszi mindenkinek! Igazán segítőkészek vagytok! Prohardveren le sem sz.rtak...
Szóval 100 körül nem igazán találni nekem megfelelő TV-t! Megnéztem mi ez a 100 Hz, értem is a lényegét, de mennyire fontos ez, szemmel látható a különbség? A B650 igazán megfogott lehet megérne még 2 hetet lehúzni a raktárban. :kiraly:
Ha a 100 Hz nem lényeg akkor még ezekre gondoltam:
LG 32LH5000
Philips 32pfl5604h
Ezek valamivel olcsóbbak és szintén lehet velük USBről filmet nézni. Ezekről mi a véleményetek?
Köszi mindent még egyszer!
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!A segítségeteket szeretném kérni. Végre eljutottam odáig, hogy kb 100 ezer Ft-ig beruházzak egy LCD TV-re.
Utána olvastam és végül arra jutottam, hogy számomra egy 32 colos HD Ready LCD a megfelelő. Tovább viszont nem jutok, mert elég nagy a választék. Elsősőrban gyártó -esetleg konkrét típus- választásában kérném a segítségetek! Főleg sportot néznék, illetve a laptopomról videókat. Ha már a laptopnál vagyunk, sajna csak S-Video és D-Sub kimenettel bír.
Ami még fontos, hogy alacsony energiafogyasztású legyen!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Az a baj, hogy egymásnak kissé ellentmondó feltételeket állítottál magadnak...
1. Abban igazad van, hogy a 32"-os méretnél még nem igazán van létjogosultsága a fullHD felbontásnak.
2. A sportközvetítések sok gyors mozgással járnak, ott viszont a 100Hz-es képfrissítésnek vannak elévülhetetlen érdemei, olyat meg LCD-ben nem kapsz, csak fullHD felbontásúban.
3. HD felbontásúban 100Hz-est csak plazmában találsz, abból meg 37"-os a legkisebb.
4. 100Hz-es fullHD-s 32"-os LCD tévét meg sajnos nem kapsz 100kHUF-ért (legalább is újonnan nem), ha meg médialejátszó (esetleg Internet-elérési) funkciók is kellenek, az meg már közel 140 ezer (pl. Samsung LE32B650, ami viszont már egy nagyon jó tévé, és mindent tud, illetve mindenre alkalmas, amire vágysz)!
Mindenki magának hülye...
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!A segítségeteket szeretném kérni. Végre eljutottam odáig, hogy kb 100 ezer Ft-ig beruházzak egy LCD TV-re.
Utána olvastam és végül arra jutottam, hogy számomra egy 32 colos HD Ready LCD a megfelelő. Tovább viszont nem jutok, mert elég nagy a választék. Elsősőrban gyártó -esetleg konkrét típus- választásában kérném a segítségetek! Főleg sportot néznék, illetve a laptopomról videókat. Ha már a laptopnál vagyunk, sajna csak S-Video és D-Sub kimenettel bír.
http://www.argep.hu/product_1151631.html
ha full hd nem fontos, akkor érdemes erre még lecsapni
usb-ről minden xart lejátszik(mkv-t is) bónuszként :kiraly:
picit drágább, mint amit szánsz rá, de jó választás lehet
Köszi a gyors választ! Az a baj hogy egyik boltból sem merném megrendelni, máshol meg szerintem simán 130!
Hű nem is tudtam hogy van ilyen beépített médialejátszó, jó lenne valami ilyesmi de ezek biztos drágábbak!
Gyártók közül melyiket ajánlod? Gondolom Philips, Panasonic, Samsung, Sharp de akkor ezek közül is
Köszi még egyszer!
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Lcd, Led, Oled TV-k
http://www.argep.hu/product_1151631.html
ha full hd nem fontos, akkor érdemes erre még lecsapni
usb-ről minden xart lejátszik(mkv-t is) bónuszként :kiraly:
picit drágább, mint amit szánsz rá, de jó választás lehet
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Lcd, Led, Oled TV-k
Hello!
A segítségeteket szeretném kérni. Végre eljutottam odáig, hogy kb 100 ezer Ft-ig beruházzak egy LCD TV-re.
Lcd, Led, Oled TV-k
Elolvasta a garancialevélen, hogy mit kapsz a +1 évben?
Ingyen javítják a fődarabokat. Arról viszont, hogy ez pontosan mit is jelent, szervizenként eltérő vélemények alakultak ki...
Lcd, Led, Oled TV-k
nagyrészük nem ad rendesetpixmania, avplanet, 220 volt nem bejövős, de sztem ezt nálam okosabb emberek is megmondhatják, ha neten körülnézel
Miért nem adnak ezek a cégek rendes garit, épp a 200voltnál akarnék tv-t venni, de elbizonytalítottál.
1. Újracsomagolt termékek.
2. Szürke importból származnak (az EU-ban élünk...).
A nem kívánt törlendő!
Megj.: A 3 (2+1) év gyári garancia csak a hivatalos importőrtől/forgalmazótól származó Samsung tévékhez jár!
Elolvasta a garancialevélen, hogy mit kapsz a +1 évben?
Lcd, Led, Oled TV-k
nagyrészük nem ad rendesetpixmania, avplanet, 220 volt nem bejövős, de sztem ezt nálam okosabb emberek is megmondhatják, ha neten körülnézel
Miért nem adnak ezek a cégek rendes garit, épp a 200voltnál akarnék tv-t venni, de elbizonytalítottál.
1. Újracsomagolt termékek.
2. Szürke importból származnak (az EU-ban élünk...).
A nem kívánt törlendő!
Megj.: A 3 (2+1) év gyári garancia csak a hivatalos importőrtől/forgalmazótól származó Samsung tévékhez jár!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Mivel egyre barátságosabbak a plazma/LCD árak én is úgy döntöttem, ideje lecserélni a régi jó öreg Pana CRT-met.
Két kiszemeltem van egyelőre, érdekelne a véleményetek, esetleg hogy ebben az árszegmensbenm ilyen alternatívákat tudtok.
A két versenyző:
plazma: Samsung PS-50B530
LCD: Samsung LE-46B550
Leginkább a gép lenne rákötve és úgy filmeznék rajta + néha egy kis játék. :foto:
Háát...
Ha sokat nézel filmet, valószínűleg jobban járnál a plazmával. Viszont a játék az kétélű dolog: A gyors mozgások jobban fekszenek a plazmának, viszont a statikus képet (ami a PC-nél sűrűn előfordulhat) jobban bírja az LCD.
Ha esetleg hozzátetted volna, hogy nézel tévét is (és abból is főleg SD adást), akkor viszont egyértelműen a plazmát javasolnám!
- zuzo
- Újonc fórumos
- Értékelés: 3
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Mivel egyre barátságosabbak a plazma/LCD árak én is úgy döntöttem, ideje lecserélni a régi jó öreg Pana CRT-met.
Két kiszemeltem van egyelőre, érdekelne a véleményetek, esetleg hogy ebben az árszegmensbenm ilyen alternatívákat tudtok.
A két versenyző:
plazma: Samsung PS-50B530
LCD: Samsung LE-46B550
Leginkább a gép lenne rákötve és úgy filmeznék rajta + néha egy kis játék. :foto:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Kinéztem az LG 42 LH9000 Led-es TV-t. Elég tűrhető ára van, ahhoz képest, hogy full led-es.
Teszteket már olvastam, bár nincs sok róla.
Valakinek van vele tapasztalata?
Nálam a Samsung b650 vagy c650 -el van most versenyben.
Mondjuk a c650-el van most árban egálban.
Szinte csak divx és mkv, illetve kicsi játék lenne.
Előre is köszi.
Hangya
Én is e két Tv közt vacilálok.
LG 42LH9000 vs. Samsung 46B650
Igazából csak képminőség érdekelne, mivel tudásban, amire nekem kell, szinte ugyanaz.
Vélemény?
Ha már LCD, akkor inkább a 650-es Samu. Nagyon jó képe van, sok használható szolgáltatással rendelkezik. Én nagyon szerettem a 46B650-esemet!
Tőlem is csak azért ment, mert jött helyette egy 850-es.
50"-os.
Plazma...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Kinéztem az LG 42 LH9000 Led-es TV-t. Elég tűrhető ára van, ahhoz képest, hogy full led-es.
Előre is köszi.
Hangya
Én is e két Tv közt vacilálok.
LG 42LH9000 vs. Samsung 46B650
Igazából csak képminőség érdekelne, mivel tudásban, amire nekem kell, szinte ugyanaz.
Vélemény?
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
nagyrészük nem ad rendeset
pixmania, avplanet, 220 volt nem bejövős, de sztem ezt nálam okosabb emberek is megmondhatják, ha neten körülnézel
- hangya74
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 2
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Előre is köszi.
Hangya
egyvalami negatívum lg led tv-vel kapcsolatban, h kegyetlenül tükröződik
De minősége megbízhatósága jó?
kettőt is adtunk el az elmúlt pár hétben, ami nem nagy mennyiség ugyan, de visszajelzés eddig pozitív
azért mondtam vásárlónak, h lehetőleg napközben redőnyt húzza le, mert a készülékek érzékenyek a napfényre
De látom neked is LG van.
Kicsit fázom tőle, mégiscsak goldstar volt. :foto:
Webshopok rendes garit adnak vajon?
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Előre is köszi.
Hangya
egyvalami negatívum lg led tv-vel kapcsolatban, h kegyetlenül tükröződik :foto:
kettőt is adtunk el az elmúlt pár hétben, ami nem nagy mennyiség ugyan, de visszajelzés eddig pozitív
azért mondtam vásárlónak, h lehetőleg napközben redőnyt húzza le, mert a készülékek érzékenyek a napfényre
- hangya74
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Előre is köszi.
Hangya
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Előre is köszi.
Hangya
- hangya74
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Előre is köszi.
Hangya
- oriza triznyák
- V.I.P.
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen 100Hz, FullHD, normaliskepu LCD-t ajanlanatok ma 150 ezer korul? A meretet meg behatarolja a minoseg/keretosszeg. Monitorkent is hasznalva lenne.
100hz, fullhd 150ért?
nem naon van
picit többért samu 32b650, az már király
Lcd, Led, Oled TV-k
Milyen 100Hz, FullHD, normaliskepu LCD-t ajanlanatok ma 150 ezer korul? A meretet meg behatarolja a minoseg/keretosszeg. Monitorkent is hasznalva lenne.
Lcd, Led, Oled TV-k
Lehet, hogy hülye kérdés, de egy LCD tv be tud égni? A felhasználói könyv és az eladó szerint igen, de ráguglizva sokan írják, hogy az LCD nem képes beégni. Azért érdekes a dolog, mert elég zavaró a 4:3-as tv adásokat 16:9-ben nézni az új tv-n... Összenyomva meg ugye ott van a két fekete csík a széleken.
Az enyémet egyszer elfelejtettem kikapcsolni, miután a DVD ezt magától megtette, így ottmaradt egy "NO SIGNAL" felirat szép csupakék keretben a kép közepén úgy egy órát, vagy talán még annyit sem. Utána két órán keresztül sárgás-zöld volt a felirat helyén a kép. De elmúlt végülis... és persze nem volt durva, sem nagyon látványos, de azért észre lehetett venni.
Egyébként pár hét és úgy hozzászoksz a nyújtott fejekhez, hogy utána a 4:3-as TV-ket nézni sem bírod majd a vékonyka pofákkal benne.
nekem egy érdekes tapasztalatom van:
amikor kéz alól megvettem az lcd-met,
a csomagtartóban rátettem a pulcsimat /előtte még üzemelt a tv, meleg volt/,
s úgy szállítottam haza...
most pedig úgy néz ki, mintha a pulcsi helyén sötét folt lenne a képernyőn...
ezt fehér képnél eléggé látni...
szerintetek lehet ezzel csinálni valamit?
cd: Advantage/Bladelius CD1 erősítő: BAY Chaconne integrált/80w hangfal: T+A TMR160 mkII
Lcd, Led, Oled TV-k
A külső tápos vinyók általában csak standby-ba mennek, ha nincs adatforgalom, tehát teljesen áramtalítani soha nem fogja magát!
Van néhány ház, ami csak aktív USB mellett ad tápot a winchesternek. Ritka, mint a fehér holló. A Chieftec egyik 10k körüli háza ilyen, kapható is.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!Szeretnék venni a Samsung B650 esemhez egy külső vinyót én a Samsung STORY Station 3,5" 1TB osra gondoltam!Azt szeretném kérdezni hogy látja-e mind az 1TB-t?Volt már valakinek ezzel problémája vagy milyen külső vinyót ajánlotok?
Ja és még egy kérdés szerintetek ez a vinyó kikapcsol ha a tv leáll?Mert nekem van egy 160gb 2,5"-om és az kikapcsol.Ez a Samsung 1TB gondolom nem mert van hozzá külön adapter kábel de jobb ezt biztosan tudni!
Köszi!
Biztos, hogy látni fogja, nekem 1,5 TB-ost is látott.
A külső tápos vinyók általában csak standby-ba mennek, ha nincs adatforgalom, tehát teljesen áramtalítani soha nem fogja magát! De ez nem is baj, erre vannak tervezve. Viszont így adol a környezetvédelemnek, mert készenléti állapotban többet fog fogyasztani, mint a tévéd...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretnék venni a Samsung B650 esemhez egy külső vinyót én a Samsung STORY Station 3,5" 1TB osra gondoltam!Azt szeretném kérdezni hogy látja-e mind az 1TB-t?Volt már valakinek ezzel problémája vagy milyen külső vinyót ajánlotok?
Ja és még egy kérdés szerintetek ez a vinyó kikapcsol ha a tv leáll?Mert nekem van egy 160gb 2,5"-om és az kikapcsol.Ez a Samsung 1TB gondolom nem mert van hozzá külön adapter kábel de jobb ezt biztosan tudni!
Köszi!