Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lcd, Led, Oled TV-k

dh66e
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dh66e »

Szerintetek érdemes több pénzt kiadni egy olyan tévéért, amiben van médialejátszó?
Szerintem nem-bár kényelmes dolog-de egy külső média lejátszó sokkal többet tud és jobb a támogatottsága is.

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1524

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Szerintetek érdemes több pénzt kiadni egy olyan tévéért, amiben van médialejátszó?

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Az olcsóbb Philips-ek milyenek? Képileg tetszetősnek láttam...  
Vélemény?

Képileg - persze ez csalóka is lehet - nekem is tetszettek. A mendemondák szerint azért inkább a felsőbb kategóriára koncentrálnak..sőt, ezt az urban legend-et mostanában egy sajtóközleményben is megerősítették.
Szerintem szuper forrásról mindegyik jó - nézd meg analóg CATV-ről, vagy köss rá DigiTv-t :foto:

Köszönöm!

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: alexandrosz »

Vélemény?

Képileg - persze ez csalóka is lehet - nekem is tetszettek. A mendemondák szerint azért inkább a felsőbb kategóriára koncentrálnak..sőt, ezt az urban legend-et mostanában egy sajtóközleményben is megerősítették.
Szerintem szuper forrásról mindegyik jó - nézd meg analóg CATV-ről, vagy köss rá DigiTv-t
Médialejáccó, Heed Obelisk i + Dactilus, Epos ES-14

JozsBiker
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: JozsBiker »

Sziasztok !

TV -t szeretnék vásárolni a szüleimnek. Egészen alapkategóriás kellene, semmi extra, és fontos, hogy a hagyományos 4:3 képarányú legyen. Először CRT -t gondoltam, de az 50 Hz -es vibrálás miatt talán inkább LCD lenne jó. Mindenképpen 100eFt alatt, de inkább közelebb az 50e -hez. Nézegettem a neten is, de csak másabb volna, ha itt ajánlana walaki . Köszi.

Jozs
TV: Sony KV-32FQ86, DVD-Video: Panasonic DMR-E85H, VHS: Panasonic NV-FJ632, Rádióerősítő: Marantz SR-5400 OSE, CD játszó: Marantz CD-52mkII, (Erősítő: Quad-405), LP játszó: NAD-5120 (Pickup: Grado Black), Deck: Aiwa F250, Hangdobozok: ELADÓK ! Heybrook HB1 (kábel: Monitor Black&White LS-502)

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Vélemény?

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

A madaras teszkóban most tán 2 full hd-s lcd tévé is akciós, viszonylag csábító áron.
Van egy 42"-es Toshiba Regza, valahol 169e környékén és egy 40"-es Thomson (mpeg4), 129e-ért..de ezek mindig olyat árulnak, amiről alig van infó, kinek van fogalma arról, hogy a Thomson milyen panelt használ és egyáltalán, milyenek ezek a tévék, azon túl, hogy nagyon jó az áruk..? Meg a "hozzáértő" eladók is kegyetlenek, na
A Toshi régebbi modellnek tűnik a speckók alapján..

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: naar »

4:3-ban nézni lcd/plazma-t hüleség

Miért?

Inkább a függőleges fekete csíkot nézem tévénél, mint a sok lapos fejet. Így is túl nagy a kép ahhoz a fos maszatos analóg jelhez különben is
Na jó, egy picit nálam is kilóg a kép fent mert teljes 4:3-ban érzésre már szinte átesik a másik végletbe és szinte oldalról nyomja össze... Na de nagyon laposítani nem érdemes szvsz... Amikor valami jó nőt mutatnak egész alakos képen, az is tömzsi legyen? Meg amikor hullámzik a széle az "intelligent" zoom vagy mi alatt... olyan, mint a varázstükör az elvarázsolt kastélyban.
Mondjuk nálam a képernyők előtt töltött időből csak pár ezrelék lehet a tévéműsor, szóval nem az én véleményem számít

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

amikor futott a srác az oldalirányú mozgások nekem darabosnak tűntek, és kifejezetten úgy tűnt mintha bekockásodna/fésűsödne ott vagy mi..
Az fura lenne:1 ms-os a válaszidő

annál már csak az állókép jobb, ott aztán nincs utánhúzás

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3308

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: AVX »

amikor futott a srác az oldalirányú mozgások nekem darabosnak tűntek, és kifejezetten úgy tűnt mintha bekockásodna/fésűsödne ott vagy mi..
Az fura lenne:1 ms-os a válaszidő

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

inkább filmnézésre vesz az ember egy ilyen tévét gondolom, tisztelet a kivételnek pl. sportrajongók...
most figyeltem fel rá, hogy sport 1/2-n a holland bajnokik már 16:9-ben jönnek, ami jó
4:3-ban nézni lcd/plazma-t hüleség

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Philips 56 PFL 9954H21:9 filmes képoldalarány, valódi házimozi élmény, 142 cm képátló, 2560 x 1080p felbontású Full HD LCD-kijelző, 1 ms-os válaszidő, 500 cd/m2 fényerő, 80 000:1 dinamikus kontrasztarány, 200 Hz-es Clear LCD, Ambilight Spectra 3

A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.

Ezt a széles 21:9-es Philipset nézegettem múltkor a bemutató reklámanyagával két üzletben is - na nem mintha megvenném több mint 1 milláért, de az ötlet érdekes.

Hát nem tudom, de a reklámfilm amin a csávó végigugrálja a háztetőket nekem egyáltalán nem tetszett, amikor futott a srác az oldalirányú mozgások nekem darabosnak tűntek, és kifejezetten úgy tűnt mintha bekockásodna/fésűsödne ott vagy mi... Biztos keveset nézek képernyőt otthon meg nem is ment másik tévén ugyanaz a jel mellette (naná, akkor tényleg össze lehetne hasonlítani), meg lehet, hogy csak a film hibája, de nekem fura volt egy olyan tévén, aminek csúcs képe kell hogy legyen a paraméterek alapján is...

Bár egyre inkább sztenderd az MPEG4 tuner, de mielőtt a földfelszíni vételre alkalmasságot beveszi az ember a szempontrendszerbe, érdemes utána nézni, hogy a lakóhelyen jól fogható-e. Én is beleszámoltam a pluszok közé, közben meg amíg nem költözök soha nem fogom használni, mert gyengén fogható...

oriza triznyák, 4:3-as adást sztem 4:3-hoz közeli képaránnyal érdemes nézni, tökmindegy milyen széles a tévé fekete csík ide-oda... (Amíg be nem ég a széle az LCD tévébe (!) ugye mint olvastuk egy kollegától) De persze tényleg inkább filmnézésre vesz az ember egy ilyen tévét gondolom, tisztelet a kivételnek pl. sportrajongók...

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

ez viszont tv műsoron élvezhetetlen, annyira torzít
ill köcsög tv-adók ha átállnának legalább 16:9-re, akkor nem lenne annyira veszélyes

Ezt elsősorban BD-hez gyártották.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
LCD tévét szeretnék venni karácsony tájékán, valami modernebb 46 vagy 52 colos, Full HD-s kijelzőt. Sony, Samsung jöhet szóba, a keret 360-400 ezer forint. Tudnátok javasolni valamit?

Kösz!

Addig még sok idő van.
Bizonyára rengeteg akció lesz.
2-3 hónap alatt akár 10-15%-ot is eshetnek az árak.
Nálam a Sharp a favorit az LCD tv-k közül,de a Samsung is nagyon jó szerintem.
A Sony tv-k kicsit túlárazottak.

Ez többe kerül,de ezt szívesen megvenném:
Philips 56 PFL 9954H
21:9 filmes képoldalarány, valódi házimozi élmény, 142 cm képátló, 2560 x 1080p felbontású Full HD LCD-kijelző, 1 ms-os válaszidő, 500 cd/m2 fényerő, 80 000:1 dinamikus kontrasztarány, 200 Hz-es Clear LCD, Ambilight Spectra 3 a magával ragadó vizuális élményért, Perfect Pixel HD rendszer, Perfect Natural Motion, 2 x 15 W audió teljesítmény, BBE hangrendszer, dinamikus mélyhangkiemelés, 4 beépített hangszóró, Net TV Wi-Fi (népszerű online szolgáltatások TV-n), DLNA PC-hálózati kapcsolat, MPEG4 HDTV vétel DVB-T és DVB-Cable tuner segítségével, VGA PC bemenet,
4 x HDMI csatlakozó
A készülék alkalmas a magyarországi földfelszíni, szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére.
http://www.mediamarkt.hu/termekek/szora ... o/lcd.html

ez viszont tv műsoron élvezhetetlen, annyira torzít
ill köcsög tv-adók ha átállnának legalább 16:9-re, akkor nem lenne annyira veszélyes

alexandrosz
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 
LCD tévét szeretnék venni karácsony tájékán, valami modernebb 46 vagy 52 colos, Full HD-s kijelzőt. Sony, Samsung jöhet szóba, a keret 360-400 ezer forint. Tudnátok javasolni valamit?

Kösz!

Ööö, ez "csak" Philips, de szerintem..
http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_el ... 7pfl9703d/
http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_el ... 7pfl8404h/

Én egy kisebbet néztem ki (42" 7404H) és rendeltem meg, de úgy tűnik, a drágább Philipsek ügyesebbek a többieknél a nem HD-s műsorok "felskálázásában", szóval ha nem csak 1080-as forrással használod, érdemes elgondolkodni rajta. Eddig keveset foglalkoztam a témával, de felsőbb árkategóriában úgy tűnik keményen számolni a Philips-szel..

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Lcd, Led, Oled TV-k

Sziasztok! 

Kösz!

Addig még sok idő van.
Bizonyára rengeteg akció lesz.
2-3 hónap alatt akár 10-15%-ot is eshetnek az árak.
Nálam a Sharp a favorit az LCD tv-k közül,de a Samsung is nagyon jó szerintem.
A Sony tv-k kicsit túlárazottak.

Ez többe kerül,de ezt szívesen megvenném:
Philips 56 PFL 9954H
21:9 filmes képoldalarány, valódi házimozi élmény, 142 cm képátló, 2560 x 1080p felbontású Full HD LCD-kijelző, 1 ms-os válaszidő, 500 cd/m2 fényerő, 80 000:1 dinamikus kontrasztarány, 200 Hz-es Clear LCD, Ambilight Spectra 3 a magával ragadó vizuális élményért, Perfect Pixel HD rendszer, Perfect Natural Motion, 2 x 15 W audió teljesítmény, BBE hangrendszer, dinamikus mélyhangkiemelés, 4 beépített hangszóró, Net TV Wi-Fi (népszerű online szolgáltatások TV-n), DLNA PC-hálózati kapcsolat, MPEG4 HDTV vétel DVB-T és DVB-Cable tuner segítségével, VGA PC bemenet,
4 x HDMI csatlakozó
http://www.mediamarkt.hu/termekek/szora ... o/lcd.html

adaptive
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: adaptive »

Sziasztok!

Kösz!
.tv. Samsung LE-32R82 | .projector. Sony VPL-HS50 | .dvd. Pioneer DV-575A black | .soundcard. E-MU 1212m | .interconnect. Neotech KHS-154 SPC | .preamp. Pioneer C-90 Reference Control Amplifier | .power amp. Pioneer M-90 Reference Stereo Amplifier | .speaker cables. Neotech NS-241260 UP-OCC (bi-wired) | .front. Infinity Renaissance 90 | .components stand. Söund Arts MA4003/S

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Na van még egy gondom: csak optikai hangkimenet van a tévén, én meg legtöbbet vezetéknélküli fejesekkel hallgatnám.
Ha sztereó RCA kimenet lenne, az nem gond, simán rá szoktam dugni az olyant a Sennheisenre, és jó is.

A gond ugye az, hogy mivel legtöbbször közvetlenül a tévé játssza a médiát, nem rakom körbe egyéb dobozokkal/lejátszókkal, így nincs a közelben, ami csináljon nekem analóg jelet...

Létezik valamilyen olcsó (meg kicsi) DAC amit használhatnék erre?
Esetleg valamilyen mini aktív hangfalszettre is gondoltam, amin van fejhallgató kimenet is.

dh66e

Lcd, Led, Oled TV-k

Sharppal van valakinek valami tapasztalata? Gondolok itt a DH77-es szériára. (Sharp LC-46DH77E)
Szerintem nagyon jó kis tv,de csak boltban láttam.Kíváncsi voltam rá mert nekem a tavalyi verziója van(37DH66E).Itt egy teszt rólaSHARP46DH77

Igen, ezt épp ma délután olvastam én is. Kicsit tartok a sima digitális upc adás képétől, bár leginkább dvd-zésre, és Xbox360-ra használnám, a későbbiekben pedig persze HD és BluRay. Sajna ezt a típust ekkorában még sehol nem tudtam megnézni, főleg ideális körülmények között. Egyébként a tv-t úgy 3,5-4 méterről nézném.

Szerintem nem futsz ki a hajad alól,bár nincs upc-m én a digitálist a földin(DVB-T)nézem ott királyos a képminőség.Igaz az enyém kisebb lehet hogy a 46"-nál már lehet probléma a tömörítéssel de az nem a tv hibája. Sharp ledes tv-t néztem a hülye azért nem vagyok boltban na azok aztán nagyon ott voltak,csak az áruk fájt,de nagyon.

DoKkAaB
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: DoKkAaB »

Sharppal van valakinek valami tapasztalata? Gondolok itt a DH77-es szériára. (Sharp LC-46DH77E)
Szerintem nagyon jó kis tv,de csak boltban láttam.Kíváncsi voltam rá mert nekem a tavalyi verziója van(37DH66E).Itt egy teszt rólaSHARP46DH77

Igen, ezt épp ma délután olvastam én is. Kicsit tartok a sima digitális upc adás képétől, bár leginkább dvd-zésre, és Xbox360-ra használnám, a későbbiekben pedig persze HD és BluRay. Sajna ezt a típust ekkorában még sehol nem tudtam megnézni, főleg ideális körülmények között. Egyébként a tv-t úgy 3,5-4 méterről nézném.

Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360

dh66e

Lcd, Led, Oled TV-k

DoKkAaB
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: DoKkAaB »

Tv : Samsung CW-25M064N Erősítő : H/K 247 + H/K The Bridge iPod Docking Station DVD :: Samsung 1080p7 Front : JBL E80 Center : JBL EC25 Füles : Technics RP-F800 Player : iPod mini 6Gb Hangfalkábel : In-Akustik Mikado 2x4.0
Pc : Alaplap: Abit kd7-g, Processzor: Athlon Xp 2100+, Videókártya: MSI GeForce4 Ti4200, Hang: SB Live 5.1, Dvd író: Pioneer DVR-109, Winchester: 160Gb WD, 120Gb IBM, 80 Gb IBM, 40Gb Maxtor, Monitor: Samsung SyncMaster 757NF
Fényképezőgép : Panasonic DMC-FX9
Konzol : Xbox 360

joco79

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: joco79 »

sziasztok!! 16:9 es lcd tv-m van a csatlakoztatásokkal bajlodom. van egy panasonic dvd felvevöm mef egy müholdvevö beltérim hozzá!! ugy lehet csatlakoztatni hogy a beltérit a felvevövel scart kábelel csatlakoztatom a felvevöt a tv vel pedig s video kábelal??? lessz tv adás kép igy a tv men?? köszi a választ!!

naar
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Lcd, Led, Oled TV-k

Azért ezt a bénaságot... Lejjebb írt Samsung super slim LCD (3cm), futár hozza hozzá a super slim fali konzolt (1.5 cm). Az együtt elméletileg 4.5 cm, a gyakorlatban én 4.3 cm-t mértem (biztos görbe ott a fal), szóval nem lódítottak.

Amikor viszont bedugnám a 220-as kábelt a falba (ami ugye csak úgy lóg ki belőle, cserélni csak úgy mezei usernek nem lehet), hát annak a dugója nem a vezetéket a fallal párhuzamosan vezető verzió ahogy ép ésszel gondolnám egy ilyen super slim tévéhez, hanem a vezeték merőlegesen jön ki a konnektorból, és akárhogy nyomorgatom, legalább 6.5 cm-re kiáll a falból (na jó, egy pici ebből a konnektor)

Értitek: tévé távolsága faltól bruttó <4.5 cm, 220-as dugó >6.5 cm... A tévé mögötti 1.5 cm-es résbe ugye semmiképp nem férne el ez a bazi dugó, ha mondjuk lenne ott konnektor éppen. Szóval vésni kell keményen, mire ez befér a 1.5 cm-es résbe...
Aki meg nem vesződne a dugó elrejtésével meg falvéséssel csak simán bedugná és tojna rá hogy valami lóg ott ki (pl. én), az meg bosszankodjon, hogy ugyan a tévét pont nem veri le a falról mert jó vékony, viszont a hülye kábelébe egyfolytában belerúg.......

Áhhh...

bgszoli
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lcd, Led, Oled TV-k

Hozzászólás Szerző: bgszoli »

Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni!
Van itt budapesti tv szerelő, aki projektoros tv-met meg tudná javítani?
Pls, vegye fel velem a kapcsolatot!
icke28@gmail.com

A Philips tegnapi sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy marad a TV üzletágban, de mindinkább a prémium piaci szegmensben igyekszik szórakoztatóelektronikai termékeivel megjelenni, s ezt erősítette a rögtönzött termékbemutató is.

http://www.hazi-mozi.hu/cikkshow.php?cid=1750&aid=2

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”