Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

diy_mu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: diy_mu »

:kiraly: igen ez egy nagyon jó kérdés,mivel ha egy picit Ny-nézünk ott ez az egész hercehurca már lezajlott. 2012-ig még sok víz lefolyik a Dunán. Nézzük csak meg a Sky Digitalt náluk már ilyen probléma nincs,nálunk sajnos mindent hátráltatnak. hdmi ? itt még az mpeg4 is csoda lesz ha elterjed :foto: Mivel nem is értem,hogyha a digitális szolgáltatás olcsóbb akkor miért akarják ezt az időt kihúzni 2012-ig. Biztos a nagyok jobban tudják. Vannak már hdmi-s STB-k nem is kevés csak nálunk még nem nagyon akarnak elterjedni.

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

A szabadon fogható földfelszíni sugárzású adókat természetesen tudják fogni (mpeg4), a kábeltv -s digitális adásokat gyakorlatilag (nem mindegyik) tudnák fogni ha a szolgáltatók nem a set top box -os módszerhez ragaszkodnának, hanem pcmci kártyát adnának az előfizetéshez, ezt csak betolnád a tv -be és működne a dolog.

Azt nem tudom egyébként, hogy melyik szolgáltató ad olyan STB -ot amin van hdmi kimenet, a t-kábel biztos nem, ami azért elég vicces.

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Plazma

Hozzászólás Szerző: orionr »

Sziasztok 
Azon gondolkodtam hogy mostanában minden újabb LCD tv-t felszerelnek digitális adások vételére alkalmas tunerral. De hirtelen az fogalmazódott meg bennem látva a trendeket (UPC digital, IPTV, KÁBEL) mindenhol egy kiegészítő beltéri egység van ami veszi a jelet és csak egy HDMI kábelen keresztül hozzá van csatlakoztatva a TV-hez?
De akkor mire fogom használni majd a tunert?
Most az új trend az lesz hogy lesz egy kis doboz a tv-k előtt? Lesz egyáltalán olyan digitális szolgáltatás ahol a jel egy az egyben a TV-be megy?
Bocsi ha kicsit off volt, de jobb topicot hirtelen nem tudtam neki.

Ezen már én is gondolkoztam, a szomszédomnak van ilyen UPC set top box, az elméletileg a digitális jelet átalakítja, hogy a régi analóg tuneros tévék tudják fogni.
Mpeg4 tuneres tv tulajok, tudjátok fogni a upc digitális jelet STB nélkül?

Sliders
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Sliders »

Sziasztok

Azon gondolkodtam hogy mostanában minden újabb LCD tv-t felszerelnek digitális adások vételére alkalmas tunerral. De hirtelen az fogalmazódott meg bennem látva a trendeket (UPC digital, IPTV, KÁBEL) mindenhol egy kiegészítő beltéri egység van ami veszi a jelet és csak egy HDMI kábelen keresztül hozzá van csatlakoztatva a TV-hez?
De akkor mire fogom használni majd a tunert?
Most az új trend az lesz hogy lesz egy kis doboz a tv-k előtt? Lesz egyáltalán olyan digitális szolgáltatás ahol a jel egy az egyben a TV-be megy?
Bocsi ha kicsit off volt, de jobb topicot hirtelen nem tudtam neki.

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Sziasztok!

Egyáltalán nem szeretnék konkurenciát kelteni, de tudnátok olyan oldalt/oldalakat mondani, ahol TV témában lehet olvasni érdekes, szakmai cikkeket, fóromukat, teszteket? Csak magyar oldalak érdekelnének.
Szeretnék minél többet megtudni a szakértőktől.

Köszönöm

diy_mu
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Plazma

Hozzászólás Szerző: diy_mu »

Szintén TV vásárlás előtt állok.Mindenképpen HD-képes tv-t szeretnék.

Azt olvastam a fullHD, nem jobb annyival a sima HD Ready TV-knél, mint amennyivel drágább.

SZóval sima HD-Ready TV-t szeeretnék venni, csak nem tudom, hogy LCD, vagy Plazma? :S

Nálam a használat:

UPC, digitális kábelen jönne a TV adás és
PC-ről néznék filmeket (divx, HD filmek).

A kérdésem még, hogy kb 4-5méterről lenne nézve, akkor kb mekkora TV-t érdemes vennem??? hogy élvezhető legyen??

köszi

:kiraly: A full HD biztos kifizetődő,de ez sok mindentől függ Sajnos itt is a méret a lényeg :foto: sajnos 37" - ban soha nem kapsz fullHD Plazmát,de LCD igen ezt neked kell eldönteni,hogy mit szeretnél,és hogy mekkora méretben gondolkozol.Saját véleményem alapján én a Plazmára tettem le a voksomat. :kiraly:

berci
Isten Hozott! :)

Plazma

Hozzászólás Szerző: berci »

Bocs, még valami..

Az első egy régebbi G11-es "csúcs" modell, míg a második egy vadi új TV.
A két modell közel azonos árban van. A TH-50PZ800E -ről már tudom, hogy benne van a 100Hz Double Scan funkció
az inteligens képalkotással párosítva. Ami ugye nem csak a képfríssítést duplázza meg,
hanem elvileg valóságban a képkockák számát is. LCD-nél már láttam ilyet és tényleg szaggatás mentes,
folytonos lett tőle a kép. Plazmánál ez nem tudom, hogy hogyan működik.
És akkor most itt van a TX-P50G10E ami számos paraméterben jobb, viszont nem derül ki,
hogy itt is működik-e az inteligens képalkotás. Illetve mit jelent ez a 600Hz technológia.
Most akkor melyik lenne a jobb!!?? :foto:

berci

Plazma

Hozzászólás Szerző: berci »

Sziasztok!

Plazma TV vásárlás előtt állok. Legalább is szeretnék. :foto:
Az, hogy plazma vagy LCD, már eldöntöttem. Nem kérdés, plazma.
Én főként házimozira szeretném használni, nem túl világos nappaliban, és persze TV nézésre is.
Két típus között vacillálok és fogalmam nincs, hogy melyik lenne a jobb választás. :kiraly:
Panasonic TH-50PZ800E vagy a Panasonic TX-P50G10E?

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Tévézéshez valóban vigyázni kell a Full HD tévékkel, iszonyat szemcsés lesz a kép...Viszont egy HD anyaggal meg pazar :foto:

Vendég

Plazma

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A kérdésem még, hogy kb 4-5méterről lenne nézve, akkor kb mekkora TV-t érdemes vennem??? hogy élvezhető legyen??
Kicsit OFF.
Én régen Junoszty (így kell írni? Már nem is emlékszem) TV-n néztem az adásokat.
Az is élvezhető volt! Emlékeztek? Arra vágytam, hogy színesben nézhessem a meccseket!

ON

A plazmának még mindig jobb a képminősége SZVSZ!
Minél nagyobb egy TV, annál jobban mutat rajta a FULL HD-s anyag és annál kevésbé mutat jól a UPC-s sima adás.

Nekem 107 centis HD READY plazmám van. Az HBO HD / HBO vagy az M1HD / M1 adása között iszonyatos különbség van!
Tökéletesen megfelel a célnak az 1024X768-as felbontás.

De Pityke78-nak írnám:

Ha most nem FULL HD-s TV-t veszel, meg fogod bánni és le akarod cserélni egy olyanra!! :foto:

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: DJM »

Szintén TV vásárlás előtt állok.Mindenképpen HD-képes tv-t szeretnék.

Azt olvastam a fullHD, nem jobb annyival a sima HD Ready TV-knél, mint amennyivel drágább.

SZóval sima HD-Ready TV-t szeeretnék venni, csak nem tudom, hogy LCD, vagy Plazma? :S

Nálam a használat:

köszi

Plazma fórum, nem ajánlanék mást, ha nem gond! :foto:
Szerintem legalább 50"-t. 3.2m-ről nézek 50-est, mikor 2,7-re volt, sokkal jobban tetszett, főleg hd tartalommal.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

foden
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Plazma

Hozzászólás Szerző: foden »

Szintén TV vásárlás előtt állok.
Mindenképpen HD-képes tv-t szeretnék.

Nálam a használat:

köszi

Pityke78
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: Pityke78 »

Sziasztok!
Úgy néz ki az én életem is eljutott arra, hogy lecseréljem a régi CRT TV-et.
Elkezdtem nézegetni a neten, olvasgatni fórumokat, leírásokat.
Az elképzelésem annyi lenne, hogy a TV-n 50-50%-ban menne kábeles TV műsor, illetve házimozi (első körben számítógépről).
A TV-re 200.000 pénzt tudnék szánni.
Mit tudnátok ajánlani? Első körben annyit kellene eldönteni, hogy LCD, plazma, illetve egyéb? Tudnátok ajánlani valamit, érveket, ellenérveket?
Köszönöm

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Összesen 4 hónap után - ebből több mint 2 hónap szerviz - megnyugtatóan záródtak a dolgok. Tegnap megkaptam a csereutalványt a TV-mre.
Sziasztok!

Szerintetek van-e bármilyen akadálya a korábban vázolt ügyben a szerződéstől való elállásnak vagyis a pénz visszakérésének?

Sziasztok!

Megválaszolom magamnak, mert túl vagyok rajta. :foto:
Ha nincs csere készülék, márpedig hogy lenne egy 3 évvel ezelőtti típusból, akkor elállhatsz a szerződéstől. Így is tettem és zokszó nélkül a kereskedő visszaadta a vételárat. Megjegyzendő, ehhez hogy ilyen olajozottan menjen minden, kellett egy korrekt kereskedő itt Kecskeméten. Szerintem ez inkább infó, mint reklám, úgyhogy leírom: AV-Land Kft.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

azt sosem értettem miért jó, h a szervízmenüben mászkáltok :kiraly:az miért nem jó, ahogy az isten, izé a gyártó megteremtette? :foto:

Én csak az üzemidőre lennék kíváncsi, semmi másra a szervizmenüből, de arra nagyon.

Zümmög még a tápod??
Mármint a TV-é...
Vagy esetleg a Basys megerőltette magát és lépett valamit?

Jaja, még zümmög.

Csipike
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Csipike »

azt sosem értettem miért jó, h a szervízmenüben mászkáltok :kiraly:az miért nem jó, ahogy az isten, izé a gyártó megteremtette? :foto:

Én csak az üzemidőre lennék kíváncsi, semmi másra a szervizmenüből, de arra nagyon.

Zümmög még a tápod??
Mármint a TV-é...
Vagy esetleg a Basys megerőltette magát és lépett valamit?

Honnan tudod, hogy egy vezetékben merről merre folyik az áram??? Lépj rá! Amerről púposodik, arról jön!!

Kép: Pioneer PDP-LX 5090,
Hang:Pioneer WSX-1020, PIONEER CT-740kazettás, Infinity Primus 5.0, JAMO SW-6000A
Forrás: Pioneer BDP- 430, ASUS HDP-R1, UPC/Philips set top box

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hozzászólás Szerző: moja »

Ha rájöttél hogyan lehet megnézni, szólj nekem is... :foto:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

DJM
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

azt sosem értettem miért jó, h a szervízmenüben mászkáltok az miért nem jó, ahogy az isten, izé a gyártó megteremtette? :foto:

1. Hát ha magától nem romlik el, majd mi segítünk neki...
2. Jó az úgy is, de a kíváncsiság juttatja előrébb az emberiséget... :kiraly:

:kiraly:

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

azt sosem értettem miért jó, h a szervízmenüben mászkáltok az miért nem jó, ahogy az isten, izé a gyártó megteremtette? :foto:

1. Hát ha magától nem romlik el, majd mi segítünk neki... :kiraly:
2. Jó az úgy is, de a kíváncsiság juttatja előrébb az emberiséget... :kiraly:
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

http://www.netdepo.hu/televiziok_projek ... 508xd.html 
nem full hd, de ez is pio 

Ja ez a 8-ik generációs Pio plazma, az enyém 9-ik generációs és full HD, nem csak HD Ready.
Az egy nagy hibája, hogy 9-ik generációtól már csak szerviztávirányítóval lehet a szervizmenübe belépni kutakodni. :kiraly:

azt sosem értettem miért jó, h a szervízmenüben mászkáltok :kiraly:
az miért nem jó, ahogy az isten, izé a gyártó megteremtette? :foto:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

nem full hd, de ez is pio :kiraly:

Ja ez a 8-ik generációs Pio plazma, az enyém 9-ik generációs és full HD, nem csak HD Ready.
Az egy nagy hibája, hogy 9-ik generációtól már csak szerviztávirányítóval lehet a szervizmenübe belépni kutakodni. :foto:

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

nem full hd, de ez is pio :foto:

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

az más tészta, h a pioneer plazmák félmilla körüli árát a hazai minimálbéres áruhitelre sem naon fogja tudni kifizetni  :kiraly:

már csak fél milla? Akkor én rosszul vettem, mert az enyém többe került... :kiraly:

ezt csak úgy írtam, nem néztem utána :foto:

moja
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

az más tészta, h a pioneer plazmák félmilla körüli árát a hazai minimálbéres áruhitelre sem naon fogja tudni kifizetni :foto:

már csak fél milla? Akkor én rosszul vettem, mert az enyém többe került... :kiraly:

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”